Jeugdzorg en pedofilie: zijn er banden?
The catacombs of the truth about pedophilia

Jeugdzorg en pedofilie: zijn er banden?

Al jaren probeer ik een boodschap te geven: je hoeft niet ziek te zijn, niet aan een stoornis te lijden, geen pijn te hebben en geen last. Toen ik heel erg ziek werd – ongeneeslijk volgens artsen – en daarover bovendien voorgelogen werd, ben ik gaan uitzoeken of het misschien toch wel mogelijk is om te genezen. Ik wilde geen twee kinderen op straat achterlaten! En áls je kunt genezen, hoe je dat dan doet. Het antwoord bleek een volmondig ‘ja’ te zijn en dat is logisch: waarom zouden we in een wereld leven, waarin we zomaar zonder enige aanwijsbare oorzaak ziek worden en nooit meer beter kunnen worden? Ik heb in ieder geval nóg een geneeskrachtige boodschap en die gaat over de bron van alle kwaad op de wereld: pedofilie en satanisme. Het is ongelofelijk moeilijk om daarover te praten of te schrijven, want de meeste Nederlanders willen absoluut niet weten dat zij in het land leven waar de pedofilie haar wortels heeft. Liever steken zij hun hoofd in het zand, net als de oosterburen 80 jaar geleden deden onder het mom van wir haben es nicht gewußt. U hebt gezien wat er toen van kwam. Zullen we deze keer verstandiger zijn en het kwaad niet nóg een keer onze wereld laten overspoelen?

 

Jeugdzorg en pedofilie: zijn er banden?

Ja, er zijn banden tussen Jeugdzorg en pedofilie. Die zijn er zelfs met satanisme. Het ligt echter niet zo eenvoudig en het is zeker niet zo dat er bij het hele Jeugdzorg – van gemeente tot aan allerlei hulpinstellingen, scholen en de “Raad voor de ” Kinderbescherming – allemaal satanisten en pedofielen werken. Of dat de hele top eruit bestaat. Nee nee, er is een maffiabeweging die eráchter zit en die allerlei acties aanstuurt. Ze doen niet álles verkeerd: soms doen ze juist ook weer goede dingen. Het is een ongelofelijk ingewikkeld apparaat om eventjes te ontrafelen. Bovendien is het voor mij heel moeilijk om hierover te schrijven, want mensen hebben er een handje van om een ander maar zo voor gek te verklaren. Als dat je gebeurt, kun je jarenlang naar je leven fluiten en kan zelfs je gezin kapot gaan. Ik doe dit dus omzichtig, daar waar het mogelijk is met bewijzen, verhalen van slachtoffers of in ieder geval logische redeneringen en dan nog is het gevaarlijk.

Op dit moment wordt onze vrijheid echter enorm bedreigd en zelfs vaak fysiek beperkt onder het mom van ‘pandemie’ door het coronavirus. Het is best een naar virus, maar er zijn méér nare virussen en nog nooit is voor welk virus ook de hele maatschappij platgelegd en de vrijheid van meningsuiting afgeschaft. Ik vind dit een levensgevaarlijke trend en daarin ben ik verre van de enige. Overal op de wereld staan er mensen op voor het aangeboren recht op vrijheid en een democratische regering. De wortel van de machten in onze samenleving die ons willen beperken en beknotten, hebben hun allerdiepste wortels in het pure kwaad en dat betekent dus satan. Wie anders is immers het kwaad? Ja, er zijn mensen die als ‘godsdienst’ het aanbidden van Satan hebben. Ik kan er ook niets aan doen! Heb ze niet verzonnen, in Amsterdam staat hun ‘kerk’ middenin het centrum op de Oudezijds en iedereen heeft er wel eens iets over gehoord. Uiteraard is niet álles wat er over satanisten wordt gezegd, waar, maar ik doe mijn best uit te vinden wat er wel en niet van klopt. Belangrijker: ik doe mijn best om hen te ontkrachten. In de komende artikelen vertel ik rustig-aan wel hoe dat allemaal in elkaar zit en hoe het werkt.

Ik ontdekte laatst dat het tooltje waarmee u zich kunt abonneren op mijn nieuwe artikelen – gemiddeld zo’n twee keer per week – verwees naar mijn oude website. Het lukte me niet het te repareren en daarom heb ik een nieuw gevonden en op de site gezet. In het menu hier rechts kunt u zich abonneren op het nieuws en dan ontvangt u een mailtje wanneer er een nieuw artikel staat. De voorpagina was ook steeds een gevecht. Ik wilde er wat tekst op hebben, maar ook drie van die coole, moderne knoppen die naar de laatste artikelen verwijzen. Helaas moest ik kiezen tussen of het één of het ander en ik heb een paar keer gewisseld om van alles uit te proberen. Uiteindelijk is het me toch gelukt om het probleem op te lossen en heb ik een – vind ik zelf – prachtige voorpagina. De aanhouder wint. Ik hoop dat u het ook mooi vindt en dat u meedoet om langs de weg van mijn artikelen een betere wereld te creëren. Het is de meest vreedzame weg daartoe!

Juist omdat ik zelf bijzonder veel gruwelen heb mogen meemaken, is het vaak lastig om erover te praten in woorden. Daarvoor is er gelukkig muziek! Vaak krijgen de joden de schuld van het kwaad op de wereld, terwijl zij dat juist níet zijn. In één van hun boeken – de Zohra uit de kabbalareeks – staat hoe je kwaad kunt doen en zij hebben die kennis millenia lang voor de wereld geheim gehouden, door die mondeling door te geven in een heel select gezelschap. Toen ze op schrift gesteld werd in de middeleeuwen, kregen ook andere mensen de kennis te zien en een slimbo heeft toen kans gezien het raadsel te ontfutselen over hoe je echt heel erg veel kwaad kunt doen. Daar ga ik allemaal over schrijven, want dat alles zit achter de gruwelijke dingen die met kinderen worden uitgehaald, maar die wij niet mogen weten. Wel, we weten het nu toch en daarom gaat deze beweging die altijd maar weer het verkeerde doet en altijd maar zoveel macht houdt, ten onder. Aan zichzelf. Aan hun eigen hebzucht.

Daarom heb ik hier een prachtig lied van een Israëlische zangeres met Marokkaanse roots. Neta Elkayam heet ze en samen met een heel gezellige groep brengt ze het lied Muhal Nensah. Het is geschreven door Sliman El Maghribi (Ben Hamo) en betekent Onmogelijk te vergeten. In het Arabisch: محال ننساه

 

 

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.