catacombs
The catacombs of the truth about pedophilia

Jeugdzorg en pedofilie: zijn er banden?

Ik heb een geneeskrachtige boodschap en die gaat over de bron van alle kwaad op de wereld: pedofilie en satanisme. Het is ongelofelijk moeilijk om daarover te praten of te schrijven, want de meeste Nederlanders willen absoluut niet weten dat zij in het land leven waar de pedofilie haar wortels heeft. Liever steken zij hun hoofd in het zand, net als de oosterburen 80 jaar geleden deden onder het mom van wir haben es nicht gewußt. U hebt gezien wat er toen van kwam. Zullen we deze keer verstandiger zijn en het kwaad niet nóg een keer onze wereld laten overspoelen?

 

Jeugdzorg en pedofilie: zijn er banden?

Ja, er zijn banden tussen Jeugdzorg en pedofilie. Die zijn er zelfs met satanisme, want pedofilie komt voort uit het satanisme. Het ligt echter niet zo eenvoudig en het is zeker niet zo dat er bij het hele Jeugdzorg – van gemeente tot aan allerlei hulpinstellingen, scholen en de “Raad voor de ” Kinderbescherming – allemaal satanisten en pedofielen werken. Of dat de hele top eruit bestaat. Nee nee, er is een maffiabeweging die eráchter zit en die allerlei acties aanstuurt. Ze doen niet álles verkeerd: soms doen ze juist ook weer goede dingen. Het is een ongelofelijk ingewikkeld apparaat om eventjes te ontrafelen. Bovendien is het voor mij heel moeilijk om hierover te schrijven, want mensen hebben er een handje van om een ander maar zo voor gek te verklaren. Als dat je gebeurt, kun je jarenlang naar je leven fluiten en kan zelfs je gezin kapot gaan. Ik doe dit dus omzichtig, daar waar het mogelijk is met bewijzen, verhalen van slachtoffers of in ieder geval logische redeneringen en dan nog is het gevaarlijk.

Juist omdat ik zelf bijzonder veel gruwelen heb mogen meemaken, is het vaak lastig om erover te praten in woorden. Daarvoor is er gelukkig muziek! Vaak krijgen de joden de schuld van het kwaad op de wereld, terwijl zij dat juist níet zijn. In één van hun boeken – de Zohra uit de kabbalareeks – staat hoe je kwaad kunt doen en zij hebben die kennis millenia lang voor de wereld geheim gehouden, door die mondeling door te geven in een heel select gezelschap. Toen ze op schrift gesteld werd in de middeleeuwen, kregen ook andere mensen de kennis te zien en een slimbo heeft toen kans gezien het raadsel te ontfutselen over hoe je echt heel erg veel kwaad kunt doen. Daar ga ik allemaal over schrijven, want dat alles zit achter de gruwelijke dingen die met kinderen worden uitgehaald, maar die wij niet mogen weten. Wel, we weten het nu toch en daarom gaat deze beweging die altijd maar weer het verkeerde doet en altijd maar zoveel macht houdt, ten onder. Aan zichzelf. Aan hun eigen hebzucht.

Daarom heb ik hier een prachtig lied van een Israëlische zangeres met Marokkaanse roots. Neta Elkayam heet ze en samen met een heel gezellige groep brengt ze het lied Muhal Nensah. Het is geschreven door Sliman El Maghribi (Ben Hamo) en betekent Onmogelijk te vergeten. In het Arabisch: محال ننساه

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.