Jeugdzorg, Parler, Trump: allemaal fascisten en terroristen

Jeugdzorg, Parler, Trump: allemaal fascisten en terroristen

Toen ik een paar dagen geleden onderzoek deed om te achterhalen waarom ik onmogelijk kan genezen van mijn chronische ziekte, gebeurde er iets wat me toch echt te gortig werd. Zometeen vertel ik er meer over. Verder is er slecht nieuws over het sociale mediaplatform Parler en van alles over de komende rechtszaak van Donald Trump. En uiteraard een hoop meer, maar ik ben nog lang niet fit genoeg om iedere dag meerdere artikelen te redigeren. Dat is dus kiezen. Vandaag Jeugdzorg, Parler, Trump: kritische mensen worden massaal uitgemaakt voor fascisten, terroristen en doorgedraaide complotdenkers.  Ik laat u er vandaag echter een paar zien, die géén kritische burgers zijn.

 

Dit is hoe kwaadaardig Jeugdzorg is

Okee, ik deed deze dagen weer eens een Helende Reis. Dat is een therapievorm die ik eigenlijk altijd zo’n beetje toepas. Alleen eenvoudiger, omdat ik meestal niet zoveel moeite hoef te doen om bij mezelf en anderen te zien wat de oorzaken van hun aandoeningen zijn. Omdat ik maar steeds niet genees, hoeveel werk ik ook doe, heb ik de methode van de Helende Reis weer eens netjes gevolgd. En toen vond ik … een meterslange mammoetslagtand in mijn kransslagader, met degene die dat ding daar had gelegd, ernaast. Een slagtand is gemaakt van ivoor en dat is puur calcium, wist de Wikipedia mij te vertellen. Dat komt niet zomaar in je slagader zitten of in je rug, want daar vond ik er óók twee. Naast het bekende cholesterol zit er dus opgehoopt calcium in mijn aderen en dat moet er asap uit.

Degene die me dit kunstje heeft geflikt, is manager bij Veilig Thuis en die slagtand is de uiting van haar redeloze haat tegen mijn gezin. Ik ken het mens nauwelijks en had in die ene keer dat ik haar gezien en gesproken heb, beslist niet opgemerkt dat ze mij en mijn jongens überhaupt haatte. U weet denk ik wel hoe giftig haat is en ik heb meermalen uitgelegd dat een lokaal gebrek aan natrium in de voorhoofdsholte ervoor zorgt dat mensen hun emoties niet goed kunnen verwerken. Daardoor stapelen die zich op in het lichaam met als gevolg dat die mensen vol komen te zitten met gifstoffen. Als ze kwaadaardig zijn, laten ze die gifstoffen op anderen los. Waarvan akte, zal ik maar zeggen. Zulke kwaadaardige mensen zitten er bij Jeugdzorg. Dat wilde ik toch even gezegd hebben, want ik heb een stuk of vijf Jeugdzorgmedewerkers van deze orde van ergheid mogen meemaken. Ze moesten en zouden mijn jongens graaien, maar kregen dat niet voor elkaar. Totdat ze allemaal samenwerkten en half Nederland omkochten in een gigantisch schandaal, compleet met lastercampagne van ongekende grootte. Het is echt bijzonder om te zien hoe Jeugdzorg altijd weer een enorme haat heeft tegen goede ouders en leuke kinderen.

 

Parler in de uitverkoop

U kent vast het redelijk nieuwe sociale platform Parler wel, met z’n sympathieke CEO John Matze. Gisteravond laat meldde iemand op Twitter dat Parler weer bereikbaar was via Google en vanochtend ging ik gelijk kijken. Niks hoor. Wel was Rudy Giuliani terug op YouTube met een nieuwe leerzame video over immigratie. Daarom vroeg ik Google maar eens om ‘Parler’ en toen kreeg ik een artikel van Cnet met echt erg slecht nieuws. Ik schrok ervan, hoewel ik vast niet de enige ben met slechte voorgevoelens over Parler. Jawel hoor, ze worden ervan beschuldigd een platform te zijn voor extreemrechtse terroristen en dat zijn wij dan. De mensen die niet zomaar geloven wat de media ons de hele tijd voorkauwen aan onzinnige berichten. Degenen die nog een werkende linker hersenhelft hebben en die op het nieuws loslaten om te bepalen of we het accepteren of niet.

Nu heb ik niet heel erg lang op Parler rondgefietst, maar ik ben wel op onderzoek uitgegaan, toen ik me ervoor aanmeldde. Alles wilde ik zien, want ik wilde weten wat voor medium het was en wie er allemaal op zaten. Totaal 0,0 ben ik tegengekomen aan genoemde berichten over wapens, geplande overvallen en ander terrorisme. Ik kwam een páár agressieve gebruikers tegen, maar dat waren juist mensen die tégen de andere gebruikers ingingen met linksliberale uitingen vol scheldpartijen. Zij waren de enigen op Parler, die je met redelijk wat fantasie ‘terroristen’ zou kunnen noemen. En tja, Amerikaanse Republikeinen zijn vóór wapenbezit. Er is daar immers veel geweld en je moet toch je gezin en je bezit kunnen verdedigen, als je door criminelen wordt bedreigd, terwijl de politie veel te laat komt. De Democraten willen dat dit niet meer mag en tegelijkertijd zijn ze bezig de politie heel weinig te subsidiëren. Burgers worden met andere woorden niet langer beschermd en mogen zichzelf ook niet verdedigen. Ze maken voorstanders van wapenbezit belachelijk, door onder andere Parler te beschuldigen van zogenaamde agressie.

Gisteren is hun CEO, John Matze, ontslagen en het platform is nog altijd niet weer online. Er wordt ook ontzéttend ingehakt op QAnonmensen. Die geloven in zaken die door de reguliere media, die maar al te vaak zelf in complottheorieën geloven, uitgemaakt voor complotdenkers en ook onterecht beschuldigd van het geweld in het Capitool op 6 januari jl. Feitelijk was Antifa daar verantwoordelijk voor en daar zijn ladingen met bewijzen van. Er is geen enkel bewijs of zelfs maar een aanwijzing dat Trumpsupporters of QAnon-gelovigen erbij betrokken waren. Er waren als Trumpsupporters verklede Antifaleden, maar dat wordt allemaal diep verstopt door de media en de mensen zijn dom genoeg om niet gewoon eventjes op FoxNews, NewsMax of OANN over te schakelen om de waarheid te zien. In Amerika ís die er tenminste. In Nederland zijn er alleen wat kleine media-uitingen die allemaal los van elkaar werken en maar weinig publiek bereiken. Wat er gaat gebeuren met Parler is niet duidelijk, maar ik vermoed dat ze of worden opgekocht door Twitter of ‘gewoon’ failliet zullen gaan. Het is triest.

 

De aanklacht tegen Donald Trump

Het is bijzonder lastig om exact uit te vissen hoe dat nou toch exact in elkaar steekt allemaal, die impeachment of aanklacht tegen Donald Trump. Het Engelse woord impeachment betekent niet ‘afzetting’, maar aanklacht tegen een overheidspersoon, vaak met als doel die af te zetten. Donald Trump ís al weg en hij is weer burger, dus eigenlijk is het niet eens mogelijk om nog rechtszaken tegen de man aan te spannen. Het is ook nog nooit gedaan in de VS, dus waarom moet het nu opeens, kunt u zich afvragen. Tja, omdat de Democraten loeibang voor hem zijn. Hij heeft als enige de ongebreidelde illegale immigratie een heel stuk weten in te dammen, om maar een voorbeeld te noemen. De economie kreeg hij ook booming, China kreeg hij op de knieën en dat alles terwijl hij aan één stuk door vals werd beschuldigd van samenwerking met Rusland tijdens de verkiezingen. Die samenwerking was er ook, alleen was het zijn tegenstander Hillary Clinton die het deed en die eveneens in zijn campagne zat te spioneren. Maar háár wordt uiteraard niets verweten … Zij is een Democraat en dus onaantastbaar.

De Senaat – de Eerste Kamer van Amerika – kan de rechtszaak tegen Trump tegenhouden. Om die door te laten gaan, heeft honderdkoppige Senaat namelijk een meerderheid van 2/3 nodig en tenminste 45 leden zijn tegen. Op het moment zitten er van beide partijen 50 senatoren in deze Kamer en nummer 101 is Democraat Kamala Harris, die de voorzitter is. Er beginnen Democraten op te staan, die tegen het oneindige geweld tegen de Republikeinen zijn, dus Joe Biden kan niet zomaar van alles op eigen houtje doen. Hij probeert het wel door middel van een lawine aan decreten – al meer dan 40 inmiddels. Maar de staten gaan er toch tegen procederen op de rechtbank, waardoor hij lang niet alles waar hij voor tekent, gedaan krijgt. U weet het: Amerika is het land van de showbiz en ook politiek hoort daarbij.

De zaak komt vanaf volgende week dus voor de senaat, te beginnen op dinsdag 9 februari. De aanklacht luidt ‘opruiing tot opstand’ in het Capitool op 6 januari jl. en er wordt verwacht dat Donald Trump geen eerlijk proces zal krijgen. Aanklager is The House of Representatives oftewel de Tweede Kamer of het Parlement van Amerika met voorztter Nancy Pelosi als aanstichter. Donald Trump en zijn advocaten hebben tot vandaag de tijd om een verweer in te dienen tegen de aanklacht. Ik lees nog nergens dat ze dat gedaan hebben, dus dat zal straks dan wel zijn. Het doel van de aanklacht is om Trump veroordeeld te krijgen voor het zoveelste dat hij niet gedaan heeft, zodat hij zich tenminste niet in 2024 opnieuw kandidaat kan stellen. Of dat iemand uit zijn omgeving dat doet, want ook daar zijn de Democraten als de dood voor. Hij heeft dat bepaald niet gezegd overigens. Hij zei alleen “We’ll be back in some form”, maar daarmee bedoelde hij na de beëdiging van Joe Biden, niet over vier jaar.

 

Geweld tegen ‘rechtse’ mensen

In de Verenigde Staten is een enorme haat tegen Republikeinen opgewekt door Nancy Pelosi, Joe Biden, Kamala Harris en Hillary Clinton die je overal weer langs ziet komen de laatste tijd. Een officiële functie heeft ze niet, want dan kan ze daar ook niet uitgegooid worden. Toch vertelde ze een half jaar geleden in een podcast dat zij Kamala Harris heeft opgeleid en ik mag wel zeggen gedrild. Zij heeft de touwtjes eigenlijk in handen, hoewel ze in de coulissen blijft. In dit korte filmpje van nieuwszender OANN hoort en ziet u hoe erg de haat tegen Republikeinen is. Dat is dus meer dan de helft van de bevolking van het land!

 

 

Fraude bij álle verkiezingen in nieuwe wet

Nog één laatste ding wil ik u laten zien, ook van OANN vandaag. Er is een nieuwe wet in de maak, die H.R.1 wordt genoemd, of “For the people Act”. Een act is een wet. Deze nieuwe wet laat alle beveiliging tijdens en voorafgaand aan verkiezingen los en geeft het parlement alle macht over alle verkiezingen in het hele land. Dat is dan gemeentelijk, in de staten en federaal, waar mensen volksvertegenwoordigers kiezen. Zo hoeven kiezers zich met deze wet niet meer te registreren als kiezer. In Amerika is geen bevolkingsregister en dus worden mensen alleen bij hun geboorte en bij hun overlijden geregistreerd. Wel kun je je dus als kiezer registreren in de staat, provincie en gemeente waar je woont, maar dat doet lang niet iedereen. Sommige mensen gaan naar hun geboorteplaats om te stemmen of naar hun vorige gemeente en staat, want dat mag ook.

Als mensen zich niet eens meer als kiezer hoeven te registreren, wordt het dus een vette puinzooi van dubbelstemmende mensen en wie weet wat allemaal nog meer. Ook hoeft niemand zich meer te legitimeren bij het stemmen, zelfs niet per post, waar je tot nu toe toch wel een kopie van je ID moest meesturen in de meeste staten. In dit filmpje wordt het u uitgelegd met een schoolbord erbij. Ik wens u alvast een fijne dag en vergeet niet mijn artikel verder te delen!!!!

 

 

 

© Natassa Vassiliou

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.