Je bekijkt nu Kaag ontslag: feest en nu de rest nog!

Kaag ontslag: feest en nu de rest nog!

Laatst stapten de demissionaire minister en de evenzo demissionaire staatssecretaris van Infrastructuur op, nadat zij een baantje ergens ‘in het klimaat’ hadden bemachtigd. Vandaag stapte Sigrid Kaag, ook al demissionair minister van Buitenlandse Zaken, eindelijk op nadat echt het héle land haar had laten vallen en ik zag dat ook de alwéér demissionaire minister van Zorg ervandoor is gegaan zonder dat ik het had opgemerkt. Even bij de les blijven dus, Natassa!

 

Brutalen hebben de halve wereld

Het zijn er zelfs nog meer. Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur dus, haar staatssec Stientje van Veldhoven in juli al, Tamara van Ark van Zorg op 3 september, Sigrid Kaag vandaag en we hebben ook nog drie demissionaire staatssecretarissen die hun Kamerzetel opgaven na eindeloze rellen erover: Dennis Wiersma van Sociale Zaken, Dilan Yesilgöz van Klimaat en Steven van Weyerburg van alweer Infrastructuur. Het is te triest voor woorden dat het gehele land gewoon pal moet gaan staan om zoiets kleins voor elkaar te boksen! We leven toch in een democratie? Daar kunnen bewindslieden niet zomaar blijven zitten, als ze zo blunderen als dit demissionaire rampenkabinet en het volk ze niet langer pruimt. Deze mensen hebben totale maling aan degenen die ze besturen.

We hebben er namelijk ook nog eentje die doodleuk blijft zitten na een enórme motie van afkeuring en één van wantrouwen vandaag. Dat is Ank Bijleveld, demissionair minister van Defensie. Hoe je zo’n dikke huid kunt hebben en totaal geen idee van introspectie is me werkelijk wezensvreemd. De brutaliteit die zo’n vrouw ook heeft om incident na incident keihard te negeren en maar door te gaan met fout op fout op fout maken, zonder enig besef van hoe ze het land kapotmaakt, is tevens onvoorstelbaar.

Wat Kaag betreft, is die nog altijd fractieleider van D’66 en zegt ze ijskoud tegen AD dat ze ‘leuk doorgaat daarmee’. Als er geen nieuwe verkiezingen komen, moeten we haar straks nog jarenlang als vice-premier verdragen. Ik weet niet hoe u dat ziet, maar ik trek dat niet! Of ik nou hier in Nederland ben of niet, dat is echt te erg om zelfs maar aan te moeten denken. Er moet broodnodig actie komen en daarom begin ik daar maar mee middels dit artikel.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

vvd-feiten
En deze lijst is van vorig jaar!

Premier ‘Pinocchio’

Het allergrootste probleem hier in Nederland is eigenlijk dat we een nota bene demissionaire premier hebben, die op de een of andere manier alle peilingen weet te beïnvloeden, zodat er altijd uitkomt dat de VVD de grootste partij is en hij miljoenen stemmen krijgt. Te zien aan de hoeveelheid kritiek die hij van het hele land over zich heenkrijgt, geloof ik daar niets van. Hoe het gedaan wordt in peilingen en zelfs verkiezingen weet ik niet, maar ik geloof gewoon niet dat deze man zoveel aanhang heeft. Dan zouden mensen toch positief over hem zijn? Dat zijn ze niet. Niet alleen aan de rechterkant van de politiek, maar ook bij links vinden ze hem waardeloos en dat is toch een overgrote meerderheid van stemmend Nederland! Alleen al zijn bijnaam ‘Pinocchio’ spreekt boekdelen.

Laatst kwam er uit een peiling van Maurice de Hond dat Pieter Omtzigt maar liefst 25 zetels zou scoren, als er nu verkiezingen waren. Toch kwam ook weer de VVD er dan uit als grootste partij met zelfs 37 zetels. Ik vraag me echt af wie dat zijn, die op die partij stemmen. Misschien mensen die eerder op linkse partijen stemden en denken dat de VVD ‘rechts’ zou zijn. Wel, dat is de VVD niet. Ze breken het sociale stelsel af, als je dat rechts zou willen noemen, maar geen enkele andere rechtse partij wil dat. Wel ging de PvdA erin mee. En verder gaan ze mee in de klimaatdrammerij, de coronadictatuur en The Great Reset. Wat daar rechts aan is, misschien kunt u het me zeggen. Ik weet net zo goed als anderen niet waar die stemmen vandaan komen en ga er daarom ook niet over speculeren. Heeft geen zin. Wat me wél opviel toen ik vandaag na jaren weer eens Nieuwsuur keek, was dat Pieter Omtzigt niet voor nieuwe verkiezingen is. Van hem kunnen we ook niet de goede veranderingen verwachten, die we allemaal zo graag willen: vrijheid en terug naar democratie.

Wat wél zin heeft mijns inziens, dat is om er nu echt werk van te gaan maken dat Mark Rutte weg moet. We moeten niet alleen maar peilen, maar we moeten hem met daden laten zien dat we hem niet willen. Alleen dán krijgen we dit ondemocratische en katastrofale demissionaire kabinet weg, want dan moeten er eindelijk nieuwe verkiezingen komen. Gelukkig durven zelfs nieuwswebsites er nu over te schrijven. Dan stemmen veel meer mensen op rechtse partijen – echte rechtse! – en kunnen we die vreselijke clan met onwillige gasten uit de middenpartijen wegjagen. Dan hebben we eindelijk dat kartel eens aan de kant en kunnen we het land opnieuw opbouwen.

klausschwab-voedseltekort
Klaus Schwab van het World Economic Forum kondigde vorig jaar al voedseltekorten aan. Wil je daar echt op stemmen???

Dan zullen de rechtse partijen hun verschillen aan de kant moeten zetten en moeten samenwerken. Ik hoop alleen ontzettend dat mensen niet op die onbetrouwbare partij JA21 gaan stemmen. Daarom even deze video, waarin Nicki Pouw-Verweij Thierry Baudet op uiterst smaakloze wijze voor gek zet als “enige arts in de Kamer”. Wat doet een arts daar eigenlijk? Moet ze niet naar haar patiënten? JA21 zet iedere keer een mes in de rug van Thierry Baudet en als díe moeten gaan regeren, gaan ze dat ook bij anderen doen. Als u een labiel land wilt, moet u op díe partij stemmen! Nicki had nog ongelijk ook met wat ze zei. Het was echt een noodporem, zoals wij dat vroeger noemden. Kijkt u zelf maar:

 

 

Natuurlijk, ik heb er aardigheid in om dwaze bewindslieden en andere blaaskaken even lekker aan de kaak te stellen, maar we zitten al wel tientallen jaren met een probleem in Nederland. Er wordt gewoon niet geregeerd, maar potten met geld worden verdeeld onder adviesbureaus, blunderende politici krijgen glansrijke en supermachtige banen wanneer ze uitgekotst worden door het volk en noch rechtspraak, noch onderwijs noch de medische sector, noch Jeugdzorg, noch de rest van de overheid functioneert nog. Als we nú niet eindelijk eens wakker worden en op de juiste partijen gaan stemmen, komen de goede tijden nooit meer terug. Het is een feit, niet mijn mening!

Denk nog even aan het inschrijven voor de nieuwsbrief, delen van dit en andere artikelen of podcasts en doneren voor mijn harde werk!

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.