swan-painting
De zwaan gaat wel vliegen!

Kan een arts (bijna) alle aandoeningen genezen? Ja, én het loont financieel

Vandaag schrijf ik een piepkleine fractie op van wat er allemaal door me heen gaat, want ik heb nog steeds goeie migraine, overal pijn en ben doodmoe. Costas vertelde me één dezer dagen dat hij op de een of andere manier mijn volledige medische dossier te pakken heeft weten te krijgen en bijna alle aandoeningen die wij zelf gevonden hebben, blijken daar gewoon in te staan. Ook de MS, waarmee ik zo ontzettend voor paal ben gezet in het hele land. Vandaag een lesje voor de reguliere oftewel moderne medische en farmaceutische sector.

 

 Over dit artikel heb ik 24 uur gedaan en ik ben doodmoe na vier dagen migraine en daarmee toch proberen te genezen. Ik wil wat dingen op Twitter zetten en wat mensen beantwoorden, die me een DM gestuurd hebben, maar ben er nog niet klaar voor. Excuus, het komt wel weer. Ik ben niemand vergeten!

 

De gehele Nederlandse overheid houdt de leugens over wat ik mankeer en wie ik ben nog steeds in een wurggreep vast. De waarheid over mijn ontvoering tot vier keer toe met die satanskrentenclub en alles is nu wel uitgekomen, maar de Nederlandse overheid maakt nu weer oorlog met me om tegen te houden dat ik alles op papier heb staan. Ze vechten tot de laatste nanoseconde, hoe min kun je zijn? Met z’n allen tegen één doodzieke en onschuldige alleenstaande moeder. Ik moet hun bewijzen dat ik niet alleen anderen, maar ook mezelf en mijn gezin kan genezen, zonder dat er een ‘arts’ aan te pas komt. Pas dan heb ik gewonnen van die foute club en ligt die omver. Dus dat gaan we doen vandaag en wel geheel op de reguliere – moderne – manier. Ik neem als uitgangspunt mijn eigen aandoening thalassemie: dat is immers wat ik hun moet laten zien. De methode kunt u echter toepassen op iedere aandoening.

De farmaceutische industrie, maar ook de meeste artsen, zijn als de dood dat ik het bewijs dat je ziektes en aandoeningen wél kunt genezen, nu in de hoedanigheid van journalist toch naar het grote publiek weet te krijgen. Maar als u dit stuk leest, zult u zien dat het een toer is om één iemand van één ziekte genezen te krijgen. Ondanks dat bij sommige mensen de aandoeningen lang niet zo diep zitten als bij mij. Iemand die nooit bij een foute therapeut is geweest en die niet al te veel bazige types om zich heen heeft (gehad), kan zelfs in één behandeling van één aandoening genezen. Maar dat komt veel minder vaak voor dan dat het tijd en geduld vergt.

Het is dus echt niet zo dat die hele medische sector plotsklaps hun prestige, macht en geld kwijt is, zodra de mensen doorkrijgen dat ze niet ziek hoeven te zijn. Als medisch personeel mijn methode overal gaat gebruiken – en daar kan ik ze uiteraard in trainen – dan bloeit de gezondheidsindustrie juist op in plaats van dat die niet meer bestaat, omdat iedereen genezen is. Maar de top van de medische sector heeft niet genoeg verstand om dat te vatten! Bovendien, de vitaminepillen met vitamine C en quercetine of resveratrol, pillen met prednison en biotine en de combinatie kalium + natrium heeft de farmaceutische industrie van mij gestolen. Uiteraard krijg ik daar nooit eens gewoon netjes het krediet voor en een percentage van hun winst, maar IK ben degene die daar het eerst over vertelde en toen gingen zij ervan profiteren. En het werkt als een trein!

 

Aandoeningen die je kunt krijgen door onbehandelde anemie:

Eerst eens even op een rijtje wat de basiskwaal die ik zelf had, namelijk bloedarmoede of anemie door ijzertekort, allemaal met me heeft gedaan. Dat kon dus gebeuren, omdat die anemie zich vijfenvijftig jaar lang op mij kon botvieren. Straks weet u hoe het kan dat deze chronische aandoening zo hard om zich heengrijpt en ook dat die gewoon te genezen is, net als bijna alles wat een mens kan mankeren. Hier zijn alle neveneffecten van anemie die ik tot dusver genezen heb:

 1. MS en ALS
 2. COPD
 3. Chronische ziekte van Lyme
 4. Ziekte van Crohn
 5. Diabetes type 2
 6. ADHD
 7. Dyslexie
 8. Het syndroom van Gilles de la Tourette oftewel zenuwtics
 9. Autisme
 10. Fibromyalgie
 11. Een eeuwig terugkerende candida-infectie
 12. Altijd tegenslagen (dat komt ook door een fysiek euvel in de hersenen)

 

Anemie: patstelling

Omdat ik per se niet mocht weten dat ik anemie had, is de aandoening omgeslagen in thalassemie. Nadat ik me helemaal suf gelezen had mét migraine en in het Engels ook nog, doorgrondde ik de hele ziekte thalassemie tot op de bodem. Als een arts eerlijk tegen u is en meldt dat u dat hebt, legt hij of zij niet alles uit, maar is het zoiets van: “Ja eh nou, u maakt dus te weinig rode bloedcellen aan en daardoor hebt u een chronisch ijzertekort. U hebt daarbij ook nog een ijzerstapeling in uw lever/milt/hart en daar kunnen we niets aan doen. Alles wat daarvoor uitgeprobeerd is, is op niets uitgelopen of heeft de ziekte zelfs verergerd. Hier hebt u een doos pillen die de boel enigszins kunnen verzachten”. En dan staat u weer op straat. Het kan zijn dat u (dagelijks) een bloedtransfusie krijgt, maar die heeft ook weer tot gevolg dat die ijzerberg in uw organen steeds groter wordt. De ziekte genezen met de kennis die er nu is, kan echter wel en dat ga ik nu laten zien.

 

 Je moet weten hoe je door de kennis heen moet slalommen en daarvoor heb je verstand van zaken, geduld en toewijding nodig.

 

Héél erg kort door de bocht is het zo dat men bij thalassemie en dus ook bij anemie te weinig rode bloedcellen aanmaakt. De cellen die nog gemaakt worden, zijn erg klein, doordat er te weinig ijzer in zit. Er is een proteïne genaamd hepcidine en dat spulletje, samen met zijn receptor (zijn lange arm, zeg maar) die de naam ferroportine draagt, zorgt voor een juiste ijzeropname via uw voeding en in het algemeen voor een juiste ijzerbalans in uw lichaam. IJzer via de voeding hebt u nodig, omdat u wel eens wondjes hebt waarbij u bloed verliest, vrouwen hebben hun maandstonden en een bevalling en ook kunt u wel eens een interne bloeding hebben. Een vrouw heeft ongeveer 3,5 – 4 gram ijzer in haar lichaam, een man rond de 4,5 gram en een kind rond de 3 gram.

Maar u kunt ook te veel ijzer opnemen en dan stopt of vermindert de aanmaak van rode bloedcellen. Dit gebeurt wanneer er te weinig ijzer in het lichaam is: de hepcidine wordt dan gestimuleerd om meer ijzer op te nemen uit de darmen – uit uw voeding dus. Het raadselachtige dat er dan gebeurt, is dat juist dóór die grote ijzeropname nóg minder rode bloedcellen aangemaakt worden. Dit veroorzaakt ijzerstapeling in de milt (en soms ook in de lever of zelfs in het hart). Een regelrechte patstelling, waar menige schaker jaloers op zal zijn. Met dat dilemma zit de wetenschap en ik nu dus ook. Onderaan het artikel vindt u links naar de belangrijkste websites waar ik dat allemaal heb gevonden.

Door een chronisch ijzertekort kunt u heel wat andere ziektes oplopen. Eigenlijk alles, want ijzer brengt zowel voedingsstoffen als zuurstof naar al uw organen en als dat niet afdoende gebeurt, wordt u ziek. Het kan direct gebeuren door het ijzergebrek, het kan gebeuren door de wisselwerking tussen ijzer en rode bloedcellen bij thalassemie en ook door oxidatieve stress bij ijzerstapeling. Daarom leggen artsen ook die eed van Hippocrates af, waarin onder andere staat dat ze niet mogen liegen, dat ze iedere patiënt zo goed mogelijk moeten helpen en dat ze verplicht moeten doorverwijzen wanneer ze het zelf niet weten. Hier zet ik even gezellig de enorme rij van aandoeningen neer, die ik eigenlijk al heb genezen, maar die nog niet herstellen. Dat gebeurt wanneer ik het ijzer en de rode bloedcellen weer bij elkaar weet te krijgen. Meer ijzer = een betere doorbloeding van alle organen, met meer voedingsstoffen en zuurstof, dus genezing …

 

 1. thalassemie
 2. bijziendheid en astigmatisme
 3. tinnitus (oorsuizen)
 4. haaruitval en zachte nagels
 5. chronische sinusitis (verstopte neus, met als gevolg benauwdheid)
 6. darmslakken
 7. huidkanker
 8. ruggemergkanker
 9. vitiligo (pigmentziekte)
 10. klein gebleven en een zak aardappelen om me heen in plaats van een lichaam
 11. Alzheimer
 12. Tanden en kiezen die één voor één oplossen in het Niets
 13. trage schildklier
 14. zwellingen overal en enorm overgewicht waar geen beweging in is te krijgen
 15. versleten rug en nek
 16. tia’s
 17. hartaanvallen
 18. hersenletsel door 3x van de trap ‘vallen’ (door de anemie veroorzaakten deze niet-ongelukken meer letsel)
 19. incontinentie
 20. heel erge vierwekelijkse bloedingen
 21. wonden genezen niet of heel langzaam
 22. slapeloosheid
 23. slechte motoriek

 

Hoe komt u door de patstelling heen?

Om antwoord op bovenstaande vraag te vinden, kwam er een ontzettend ingewikkeld chemisch verhaal over dat die ijzerstapel in je milt iets veroorzaakt, wat oxidatieve stress heet. Bij de bronnen staat er een artikel over voor als u er meer over wilt weten. Het is één van de drie gevolgen van langdurige anemie en oorzaak voor het oplopen van steeds meer ziektes. Ik kan het onmogelijk foutloos navertellen, maar het heeft te maken met een gebrek aan zuurstof in het lichaam. In het geval van anemie komt dat doordat de rode bloedcellen niet genoeg zuurstof door het lichaam weten te brengen. Giftige stoffen en zware metalen worden zo opgeslagen in het lichaam en de antioxidanten die dat horen op te ruimen, zijn nu te weinig in aantal om ze te verwijderen. Daardoor gaan organen op de stand-by en kunt u allerlei chronische ziektes krijgen. Dat zijn ongeveer die, dewelke u in de twee rijtjes van mijn aandoeningen zag staan. Als u dus niet geholpen wordt aan anemie, grijpt de ziekte om zich heen en maakt die uw hele leven kapot. Bij mij is dat expres gedaan.

Nu zitten we in de knoop en daar zit de wetenschap ook. Het ijzer blijft in de milt zitten, omdat er niet genoeg rode bloedcellen worden geproduceerd waar het in kan gaan zitten. Dit is het geval, omdat dat proteïne hepcidine zoveel ijzer uit de voeding opneemt, want u hebt immers een ijzergebrek. Maar die opname vermindert de productie van nieuwe rode bloedcellen en dus moet het hepcidine worden gestopt. Dan ben je weer bij af, want dan heb je weer te weinig ijzer oftewel bloedarmoede of anemie. Zucht!

 

 Hoe krijgen we nu voor elkaar dat er voldoende rode bloedcellen worden aangemaakt én dat er voldoende ijzer is om erin te stoppen?

 

Tijd voor de wetenschap van de psychologie

writingAls het evenwicht tussen de aanmaak van voldoende rode bloedcellen en de aanwezigheid van voldoende ijzer zó verstoord is, moet er een blokkade zijn. Dit is dus het ultieme bewijs dat blokkades inderdaad bestaan en dat ze een lichamelijke uitwerking hebben. Twee manieren om blokkades op te sporen: of u schrijft ze tegen elkaar weg op een ouderwetse blocnote (dat hebt u toch nog wel in huis?) of u doet uw ogen dicht en vraagt om het te zien te krijgen. Ik doe liever het tweede, want bij mij gaat dat sneller, maar tegen elkaar wegschrijven doet u als volgt: u neemt dus dat oude, vergeelde blocnote en maakt er in de lengte een mooie vouw in. Net zoals vroeger bij de Franse woordjes. Links schrijft u uw probleem: ik wil graag mijn anemie genezen, bijvoorbeeld. Dan wacht u even totdat er een reactie komt en die schrijft u op. Denkt u niet gelijk als er een gedachte opkomt, dat die ‘het’ niet is! De gekste dingen kunnen een blokkade vormen en nogmaals: het kunnen ook mensen zijn. Zo schrijft u net zolang uw gedachten tegen elkaar uit op dat stuk papier, totdat u de blokkade weg hebt. Meestal voelt u dat wel of er komt gewoon niets meer.

Toen ik het deed, verscheen er een of ander slangachtig lichtgevend wit ding in mijn darmen: een parasiet. Op een gegeven moment was het ding eruit en ja hoor: er verschenen weer mensen. Na verwerking van tientallen herinneringen en het verwijderen van een gezin dat ik ooit gekend heb en dat zich helemaal in me vastgedraaid had, kreeg ik weer een stuk voor elkaar. Het blijkt mijn kleur te zijn, de vitiligo dus, maar ook het uiteenvallen van mijn eigen gezin moet daardoor eindelijk eens afgelopen zijn. Benieuwd of er eindelijk eens genoeg ijzer vrijgekomen is dat ik er iets van merk. Zó erg is een ijzertekort: mensen zijn gewoon brutaal en vals genoeg om misbruik te maken van het feit dat je je niet tegen ze kunt verdedigen, omdat je door die anemie de pure kracht er niet voor hebt. Bah. Maar wanneer degenen die voor die patstelling tussen ijzer en rode bloedcellen zorgden, weg zijn, kunt u mooi verder met genezen. Hun overkomen dan vanzelf nare dingen, want karma is a bitch! Let wel: hun overkomen dan de dingen die zíj het ergste vinden, want om die te voorkómen, hadden ze zich in ú vastgedraaid, ziet u.

Waar psychologie wel allemaal goed voor is! Nu is er een blokkade zover weg, dat er weer wat ijzer vrijkomt om in mijn rode bloedcellen te duiken. Die worden weer in iets grotere mate aangemaakt, want de blokkade die dat voorkwam, is geheel of deels weg. Hoever we precies zijn, wordt de komende dagen wel duidelijk, maar ik voel wel verbetering. Zijn we er nog niet, dan herhaal ik de stappen die ik in dit stuk beschreven heb. Zoals u ziet, komt er geen alternatief dingetje aan te pas wanneer je ziektes echt geneest. Niet dat het erg zou zijn, maar alternatieve of beter gezegd natuurgeneeskunde wordt erg geframed en als ik die zou gebruiken, zou ik nooit van die artsenkrentenclub af zijn. Ik hoop nu eindelijk wel!

 

Denkt u nog even aan het inschrijven voor de nieuwsbrief bij nieuwe artikelen, het delen van mijn artikelen en het doen van een donatie? Ik ben heel dankbaar voor de paar die gekomen zijn, maar het is niet voldoende om zelfs maar een paar weken door te komen. Deze informatie is zeer waardevol en er is niemand anders dan ik op de hele wereld die u die kan geven. U kunt met dít artikel zelfs uw eigen klachten te lijf! Niemand heeft nog ooit zelfs maar één van bovenstaande ziektes genezen, alleen ik bij mezelf en bij honderden anderen, waarvan een klein aantal getuigenissen op mijn website.

 

 


 

Bronnen over thalassemie en hepcidine:

Iron overload in thalassemia: different organs at different rates

Regulation of the Iron Homeostatic Hormone Hepcidin

How much iron is in the body?

Waar worden rode bloedcellen precies aangemaakt?

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow The News by Email

 

 

Spread the love:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.