sick-child

Kinderen in quarantaine: waar is Jeugdzorg?

Helemaal in het begin van de coronaplaag waren er wat artikeltjes hier en daar in de kranten over Veilig Thuis, dat zich wat zorgjes maakte om kindermishandeling vanwege thuiszittende kinderen. Daarna hoorde je niets meer van hen, terwijl we bijna twee jaar lang van de ene lockdown naar de andere bewegen. Niet alle kinderen wonen in een ruim huis, waar ze zich wel een paar weken vermaken. Maar ook als ze daar wél wonen, gebeurt er nog van alles … Jeugdzorg is altijd al een dubieuze organisatie geweest, maar nu loopt het de spuigaten uit. Kijkt u maar mee vandaag.

 

Kinderquarantaine!

Daar waar ik op de meeste dagen wel een paar keer denk: wat ben ik toch blij dat we niet in China leven, met al die onmenselijke quarantainecentra, besefte ik gisteren dat ik er vet naast zat. Een quarantaineplek hoeft niet ergens ver weg in de rimboe te zijn. De meeste Deugmenschen, zoals degenen die we vroeger burgerlijk genoemd zouden hebben, tegenwoordig wel aangeduid worden, hebben een perfecte quarantaineplek in huis: de kinderkamer. U gaat het niet geloven als u een hart hebt en daarom laat ik het u eerst zien, voordat ik er meer over zeg en daarna laat ik u eventjes bijkomen. Dit hieronder is Huize Liane den Haan, Tweedekamerlid voor 50+ dat eigenlijk allang niet meer bestaat. Ik heb er gelijk een reactie bij gedaan, zodat u weet dat niet iedereen dit gedrag normaal acht.

https://twitter.com/Tamama0512/status/1487902884675350528

Tijdens het bijkomen van deze shock kunt u dan even doneren en u abonneren op de vrije pers hieronder:

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die geabonneerd zijn op het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa Vassiliou vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun Natassa met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Hoever gaan ouders om te deugen?

Niet alleen zijn Liane’s kinderen niet ziek (alleen haar ene kind is een beetje verkouden), maar ze zijn bovendien niet allebei getest, zegt ze. U weet wel, met zo’n PCR-test waarvan iedereen weet dat die heel weinig zegt, vooral bij mensen die geen klachten hebben. Nog stuitender vind ik Liane’s opmerking dat ze blij is dat ze zelf geen klachten heeft en een negatieve test had. Dus ze sluit haar kinderen op, omdat ze zelf anders een paar dagen niet in de Kamer kan gaan zitten stemmen op verkeerde wetsvoorstellen en schelden op Geert Wilders en Thierry Baudet. De trieste aanblik van een mooie ruime hal met dichte deuren en een gevangenisbord met eten ervoor is om te huilen. Op de grond nog wel, niet eens op een tafeltje zodat er geen stof bijkomt. Vervolgens maakt ze er ook nog een foto van, die ze op Twitter smijt om te laten zien hoe goed ze deugt.

Maar is dat deugen dan? Tja, de coronavoorschriften eisen wel dat je je familieleden, waaronder dus je kinderen, moet isoleren als ze positief getest zijn. Waarom schreeuwt niemand eigenlijk dat dit onmenselijk is? Zijn de media die dagelijks dit soort gestoorde, maar kennelijk ook gevaarlijke berichten plaatsen, hier schuldig aan? Ja! En de regering ook. Het RIVM en het OMT, de GGD, de EU, het WEF en het CDC: allemaal. En Jeugdzorg wel in het bijzonder.

Want: hebt u Jeugdzorg horen protesteren? Neep, mensen. Jeugdzorg houdt z’n klep stijf dicht en laat de Nederlandse paniekouders lekker doorgaan met het traumatiseren van hun kinderen. Als je je kinderen al opsluit vanwege een verkoudheidsvirusje, wat doe je dan in echt ernstige omstandigheden? Zet je ze dan de deur uit? Sla je ze? Laat je ze de deur uitgaan zonder geld of zonder telefoon? Zonder jas? Doe je de deur op slot, zodat ze de nacht buiten moeten doorbrengen? Hoever gá je als ouder om te deugen?

 

Waar. is. Jeugdzorg?

Mijn pleegouders zetten me op straat toen ik 16 was en dat was zonder enige reden. Dat soort monsters zijn er en veel ook. Niemand stond voor me op om me naar mijn échte ouders terug te sturen, terwijl iedereen behalve ikzelf wist waar ik vandaan kwam en dat mijn echte ouders lieve mensen waren, die kapotgingen van pijn en verdriet om mij. De wereld is een harde plek en daarom is er ooit een kinderbescherming opgezet. Om het de kinderen die géén normale ouders of andere familie hebben, ook een beetje goed te laten hebben. Maar Jeugdzorg, zoals de bonte verzameling onwillige beschermingsorganisaties waartoe die kinderbescherming is uitgegroeid, de laatste jaren heet, kan het niet minder boeien. Ik ken ze meer dan goed genoeg om te weten dat zij een keiharde opvoeding voorstaan en daar sluit deze quarantainegekte precies bij aan.

Als u nog bewijs nodig hebt om te begrijpen dat Jeugdzorg een verdorven geheel van foute pedagogische ideeën en van het juist promoten van kindermishandeling en zelfs misbruik is, hebt u het hier. Noch de Raad voor de Kinderbescherming, noch Veilig Thuis, noch Jeugdbescherming noch Save noch de William Schrikker Groep slaat alarm omdat ouders hun kinderen massaal een week lang opsluiten in hun kamer in het kader van “quarantaine” om een verkoudheidsvirusje, dat in de media wordt opgeblazen alsof het Ebola of AIDS is. Nee, Covid-19 wás een redelijk zwaar griepvirus, maar is nu alleen nog een beetje besmettelijk verkoudheidsvirusje. Daarvoor hoefde je eerder al niet op je kamer te blijven, maar nu helemáál niet meer. Maar Liane den Haan is zeker niet de enige moeder die haar kinderen mishandelt. Aan de glazen bier op haar etensborden is te zien dat haar kinderen al wat ouder zijn. Maar hoeveel ouders zijn er niet, die kleine kinderen opsluiten vanwege een verkeerd begrepen “quarantaine”? Overal hoor je het mensen zeggen en daarom schrijf ik er maar over. Niemand anders doet het!

 

Hoe erg is dat virus dan wel niet?

Als je normaal denkt, ben je ten eerste al niet eens bang voor het coronavirus. Dat om te beginnen, maar de realiteit is dat heel veel mensen níet meer in staat zijn normaal te denken. De media puilen immers uit van de propaganda over hoe geváárlijk dat virus zogenaamd wel zou zijn en dat we toch echt lockdown op lockdown en zelfs discriminerende vaxpassen moeten accepteren om dat virus te overwinnen. Hoort u wel wat ik daar zeg? Dat virus overwinnen, zeg ik. Hebt u ooit een virus overwonnen? Nee, een virus bestaat gewoon en maakt mensen ziek, die er vatbaar voor zijn. Net zoals er zuurstof en stikstof in de lucht zitten en daar doe je niets tegen. Je kunt dat virus niet uit de lucht vissen met een net of met iets anders. Je kunt jezelf en je geliefden proberen te beschermen tegen te veel blootstelling aan het virus, maar zelfs dat gaat je niet lukken.

Mondkapjes houden zo’n klein griebeltje echt niet tegen. Nee medische kapjes ook niet en die zijn daar ook niet voor. Ik zal aardig zijn en het niet over de vervuiling van per dag miljarden en miljarden gebruikte mondkapjes vol chemicaliën hebben. Als u dat nog optelt bij de indoctrinatie van de hele wereldbevolking, komt er geen einde aan de triestheid van het leven in de 21e eeuw. Afstand houden helpt ook niet tegen dat virus en je café vroeger sluiten natuurlijk ook niet. Zo’n virus waart echt niet na 10 uur ‘s avonds opeens meer rond en slapen doet het ook niet. Hoe mensen in dit soort kolder kunnen geloven, is me werkelijk een raadsel. Maar ja goed, ze geloven ook dat dat Jezus getrouwd zou zijn geweest met een prostituee, dus wat moet ik nog zeggen?

Ik krijg bijna dagelijks mailtjes van de school van mijn jongste over dat er weer een leerling een positieve test gehad heeft. Dan moet de ene keer de hele kluit in quarantaine, waarbij u nu dus weet wat dat bij veel ouders inhoudt, en de andere keer niet. Op zich is dat al onbegrijpelijk, maar weest u maar blij dat u de doorgeschoten ouders die hun kinderen ook als het niet hoeft, toch op hun kamer opsluiten, de kost niet hoeft te geven. Dan mocht u hard werken!

 

En dan de gezondheid!

De hele dag je eigen vuile lucht opnieuw inademen in een klein hokkie met uiteraard het raam dicht in de winter: hoe gezond denkt u dat alleen dát al is voor uw kinderen? Niet bij nagedacht natuurlijk. De meeste mensen in Nederland luchten sowieso hun huis nooit. Toen ik mijn praktijk had en tegen patiënten zei dat ze goed moesten luchten om te genezen, kwamen ze met allerlei bezwaren aan. Het raam kon niet open als ze overdag moesten werken. Een béétje dan? Nee, ook niet. Als ze thuis waren, was het te koud om een raam open te zetten en een deur was al helemááĺ not done. Ze hadden last van vliegen en muggen en zagen het niet zitten om een beetje gaas voor het raam te spannen en zo ging het maar door. Mensen die in quarantaine thuiszitten, luchten dus óók niet en zitten de hele dag in hun eigen zieke lucht. Word je niet echt gezond van ofzo!

En dan een kind, dat de hele dag op bed of aan zijn of haar bureau moet zitten te appen en te gamen: hoe gezond is dat? Lichamelijk, maar vooral ook geestelijk. De eenzaamheid alleen al en dan het niet mogen hebben van normaal contact met ouders, broers, zussen en vrienden. En dat niet even een paar weken, omdat er zo rond maart en april vorig jaar inderdaad een gemene griepgolf rondging, maar twee hele jaren ondertussen. Een mens is een sociaal wezen en kan zelfs overlijden door eenzaamheid. Wist u dat? Het is waar en ik bedoel niet eens zelfmoord, maar letterlijk wegkwijnen. Dat is wat wij onze kinderen verplicht moeten aandoen. Die belachelijke quarantaines, waarbij doorgedraaide ouders zoals die Liane den Haan hierboven hun kinderen opsluiten, kun je nog omzeilen, maar als de scholen wekenlang dicht zijn: hoe gaat het dan thuis in gezinnen waar het al niet zo gezellig was of waar eerder ook al mishandelingen plaatsvonden?

 

Verspreid deze column maar goed overal, want kinderen zijn onze toekomst en kinderen zijn er om heel veel van te houden. Waarom zijn ze anders zo leuk? Daar heeft Onze Lieve God voor gezorgd, zodat ouders goed voor ze zouden zorgen. Zet ze niet op hun kamer als ze positief getest zijn en nee, ook niet als ze ziek zijn. Van de laatste paar varianten van het coronavirus wordt niemand meer echt ziek en dus hebben ze gewone griep als ze dat toch zijn. En dan sluit je ze toch ook niet een hele week lang op in hun kamer? Dan laat je ze toch ook niet vaccineren met een niet eens deugdelijk getest vaccin dat in allerijl gemaakt is? Dan doe je ze toch ook niet zo’n vies mondkapje op? Als ze ziek zijn, maak je lekker kamillethee met een beetje citroensap en wat honing of suiker, wat vers geperst sinaasappelsap en kippesoep, zoals we al eeuwenlang doen. Je laat ze lekker op de bank hangen met een slaapzak of een fleecedeken en verzorgt ze lekker. Je zet een leuke kinderfilm op waar je samen naar kijkt. Krijg je dan zelf ook griep, dan heb je pech gehad. Het is lastig, maar zo is het leven nu eenmaal. Wees lief voor elkaar, sluit elkaar niet uit en veroordeel elkaar niet. Corrigeer alleen wanneer mensen hun kinderen mishandelen om maar te deugen.

 

 

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.