puber-vader-foon

Kindermisbruik in de Jeugdzorg: zo zit het dus

Mijn hele leven is één enorme oorlog. Nooit heb ik geweten waartegen, maar toen ik erachter kwam, won ik al gauw een grote veldslag. De beslissende eigenlijk. De oorlog die ik vecht, is niet alleen voor mezelf: hij is voor alle slachtoffers van kindermishandeling en -misbruik. Het bleek een sekte te zijn die erachter zat en zit en waar ik nu als eerste ooit uit bevrijd ben. Vandaag vertel ik over de banden van deze sekte met Jeugdzorg, want het is belangrijk dat iedereen dit weet. Geen complottheorieën, maar feiten én een oplossing. Dit stuk schrijf ik voor ouders die hiermee te maken hebben (gehad) én voor Jeugdzorg zelf. En natuurlijk voor eenieder die het interesseert!

Er is ontzettend veel kindermishandeling en zelfs seksueel misbruik met kinderen in de Jeugdzorg. “Er gaat veel mis bij Jeugdzorg”, zeggen we dan, maar zo maken we ons er toch iets te gemakkelijk vanaf. Het gaat niet om fouten, maar om bewust en moedwillig traumatiseren van kinderen, die met of zonder reden niet meer bij hun ouders mogen of kunnen wonen. Schrik niet: het gaat hier om satanisme en dat houdt veel en veel meer in dan brute moorden op kindertjes en vrouwen bij volle maan. Dat hoort er helaas óók bij en is zo vreselijk dat ik er geen woorden voor heb, alleen maar tranen. Maar satanisme is een soort levenswijze, waar niemand voor kiest en waar toch bijna één op de drie kinderen in moet opgroeien.

Bij Jeugdzorg werken mensen die uit een satanisch nest komen en die hebben vaak echt doodenge ideeën over hoe je kinderen opvoedt. Ik heb wel eens verteld over een vrouw die bij de Raad voor de Kinderbescherming werkte en die van mening was dat jongeren niets leuk vonden. Daarom moesten ze maar naar een strenge vakschool, waar ze hun mond moesten houden en opdrachten uitvoeren. Die had je wel in België, zei ze erbij, zulke scholen. En dat is alleen maar een voorbeeld. De meeste figuren van het maakt niet uit welke tak van Jeugdzorg staan voor een strenge en harde opvoeding. Ze hadden wel altijd respect voor hoe ik het op een zachtaardige manier deed en hoe ik mijn jongens bij beslissingen betrok, wanneer het duidelijk was dat ze dat wel wilden of aankonden.

 

Hoeveel misbruik is er dan en waarom?

Ik heb het allemaal uitgezocht en satanisme betekent in ongeveer een kwart van de gezinnen die in het systeem van die sekte zitten, dat kinderen er misbruikt worden. Het heeft ermee te maken tot welk beroep of welke levensrol ze gemarteld dienen te worden. Satanisten laten hun kinderen namelijk niet gewoon zijn wie ze zijn, waarbij op een bepaald moment wel blijkt waar hun interesses liggen. Nee, kinderen moeten worden klaargestoomd voor een bepaald doel en dat gaat op hardhandige wijze. Als een kind een specifiek talent heeft, wordt het in een beroep gedwongen dat daarmee te maken heeft. Dat zijn vaak artistieke beroepen, maar ook politici en andere toekomstige bestuurders worden op gewelddadige manier gedwongen tot hun latere beroep. Daarnaast prostituées en hoge criminele leiders. Hiertoe worden ze vijf jaar lang misbruikt als kind en er is een ris georganiseerde trauma’s, die de geest programmeren. Zo kunnen deze mensen gedwongen worden om allemaal nare dingen te doen in hun beroep en om corrupt te zijn. Ze worden dan onder een soort van hypnose gebracht, doordat ze in een bepaalde situatie komen of dat iemand bepaalde codewoorden zegt. Wij als buitenstaanders zeggen dat zo iemand een marionet is en dat klopt ook.

Er zijn ook programma’s voor wetenschappers, kinderen met een echt groot talent, spionnen (die moeten anderen in de gaten houden of ze wel netjes de regeltjes volgen van hun opdracht), huwelijksmaffia die andermans huwelijk kapot moeten maken en handlangers en vertrouwenspersonen. Handlangers moeten zorgen dat hun klanten bij tijd en wijle een fiks trauma oplopen, zodat ze wel bij de les blijven. Vertrouwenspersonen moeten hun slachtoffer door de trauma’s heen helpen, maar wegkijken wanneer de handlanger weer een trauma op touw heeft gezet. Op exact deze manier is mijn leven en dat van mijn jongens ook totaal gesloopt. Kinderen die iets uit dit rijtje moeten, worden afhankelijk van het programma veel te lief opgevoed (níet opgevoed) of juist met harde hand. Maar zonder seksueel misbruik.

En nu komt het: mensen die één satanische en één normale ouder hebben, voeden hun kinderen normaal en liefdevol op. Zij willen niets van deze weerzinwekkende sekte weten en denken dat ze vrij zijn om voor een vrij leven te kiezen. Ze weten zelfs niet eens wie hen zo achternazitten en proberen hen tevergeefs te ontvluchten. Dat lukt dus niet … dat heb ik ook moeten ondervinden. Juist déze kinderen worden vaak door de satansclan, die hen als hun “bezit” ziet, mishandeld of misbruikt. In een ander artikel zal ik het uitgebreid over hen hebben, maar voor nu is het belangrijk dat u weet dat deze mensen ook bestaan en dat het eigenlijk altijd hún kinderen zijn, die door Jeugdzorg bij de ouders vandaan gegraaid worden. Omdát de ouders lief voor ze zijn. Precies net als bij mij gebeurd is.

 

Satanisten bij Jeugdzorg??

Medewerkers van Jeugdzorg zijn op een enkele uitzondering na, die er niet lang zal werken, mensen uit satanische gezinnen. Een groot aantal van hen heeft geen idee van hoe een normale ouder een kind opvoedt met liefde en begrip. In hun opvoeding is een kind een soldaat, die naar de generaal dient te luisteren. Zij dulden geen tegenspraak, doen nooit iets fout en machtsmisbruik is hun manier om hun zin door te drammen. In hun kindertijd zijn deze jeugdwerkers meestal omgemarteld tot handlanger of vertrouwenspersoon, ziet u wel. Zij leven in de waan dat ze verstand hebben van kinderen en opvoeding, terwijl ze in feite geen flauw idee hebben van hoe je met kinderen omgaat. Hoe dat op liefdevolle wijze kan en dat je juist dán je kinderen ook beter kunt leren wat wel en niet goed voor ze is.

Ik herinner me dat een oude oppas van ons, een hele leuke studente uit Wageningen, een aanbevelingsbrief voor me had geschreven. Dat was toen mijn handlanger Jeugdzorg er weer eens bij had geroepen om ons het zoveelste trauma te bezorgen. Ik ben in een lief gezin geboren, maar als baby ontvoerd door de ISS, de internationale kinderhandel. Ik heb de satanische manier nooit begrepen, wist niet eens dat ik erin zat en heb die zeker nooit omarmd of zelfs maar per ongeluk toegepast waar ook in mijn leven. De oppas schreef dat ik een gezellige moeder was, die veel begrip had voor mijn jongens en veel van ze kon hebben. Maar als ik iets echt wilde, dan gebeurde dat ook. Dat was waar, ik herkende me er helemaal in. Dat is dus de normále manier van kinderen opvoeden, maar bij Jeugdzorg zien ze het geven van liefde vaak onterecht als ‘verwennen’. Satanisten vinden dat mens en kind zoveel en zo hard mogelijk getraumatiseerd moeten worden. Worden ze hard van. Dan zijn ze immers lekker dociel en loopt hun systeem gesmeerd. Ze slaan elkaar gewoon plat met al die shocks die ze elkaar aandoen en ja, dan zijn ze dus niet meer zo in staat om tegengas te geven. Dat mogen we wel stellen.

 

Waarom hebben deze satansmensen zoveel macht?

Maar waarom hebben deze mensen nou zo enorm veel macht? Wel, omdat een deel van hen gemarteld wordt tot politiek leider, directeur van een wereldbedrijf, rechter en meer van zulke beroepen. Omdat ze als een Romeins leger zo gedisciplineerd zijn en voor God niet bang zijn om mensen die niet doen wat zij zeggen, daartoe te laten martelen of zelfs vermoorden door de criminelen uit hun systeem. Daarom. Doet u niet wat monsieur of madam de satanist wil? Nou, dan krijgt u even een ongeluk, uw kinderen worden ontvoerd of uithuisgeplaatst (het is zelfs al tot één woord verworden: uithuisplaatsen) door maffia van Jeugdzorg of u wordt ontslagen en komt nooit meer ergens aan de bak. Zo eenvoudig is dat. Simple comme bonjour, zoals de Fransen zeggen.

 

Zijn al die mensen zo slecht dan?

In feite zijn er niet zoveel satanisten die dit zo willen. Ze worden allemaal gedwongen door handlangers, die weer door anderen gedwongen worden. Het is een soort dominosysteem. Ze zijn geprogrammeerd om coûte que coûte het kunstje te doen, waartoe ze “opgeleid” zijn. Daarbij moeten ze over lijken gaan en daar worden de gruwelen met kinderoffers voor gebruikt. Zij geloven immers niet in God, maar in Satan en dat is volgens hen een gestoorde freak die kindertjes wil zien lijden en zelfs opeet. Ik dacht dat alleen de allerhoogste top dit deed, maar helaas niet. Op veel plekken op de wereld worden zelfs vaker dan maandelijks gruwelbijeenkomsten gehouden, waar satanspriesters kindertjes verkrachten, vreselijk mishandelen en daarna meestal vermoorden. Vieringen noemen ze dat. Lang niet alle satanisten zijn hierbij aanwezig, plus degenen die er wel zijn, zijn onder hypnose. Vaak worden ze ook wel gedrogeerd en er dan heen gebracht. Dat is waarom er wel eens politici gesignaleerd zijn. Die moeten er verplicht naar kijken, maar doen zulke dingen zelf beslist niet. Ze hebben door alle geweld een gespleten persoonlijkheid en een andere deelpersoonlijkheid neemt hen over op zulke momenten.

In dit gruwelsysteem is het heel moeilijk bepalen wie dader is en wie slachtoffer. Iedereen die iets kwaads doet, wordt daartoe gedwongen. Is het iets echt heel ergs, dan doet een geprogrammeerde en onder hypnose gebrachte deelpersoonlijkheid het. Daar worden ze van kinds af aan in getraind en dat trainen betekent dat ze zelf zeer ernstig misbruikt en mishandeld worden. Ik heb die trainingen ook gehad en het is afgrijselijk. Ik hoefde alleen geen anderen kwaad te doen. Daarom werd ik nóg veel harder gemarteld en misbruikt dan degenen die priesters moesten worden: om me er toch toe te dwingen. Ouders uit zulke gezinnen zijn ook om een andere reden zo hard tegen hun kinderen: omdat ze weten dat die mokerhard gestraft worden als ze niet doen wat de sekte eist. Groepsverkrachtingen, slopen van hun studie, bedrijf, ze ziek maken, martelen, vermoorden, hun hele leven achternajagen en alles kapotmaken wat ze opbouwen, zoals ze bij mij deden. Eruit ontsnappen is onmogelijk en dus proberen ze hun kinderen op die manier te behoeden voor onnodig veel trauma’s. Ik ben eruit dankzij mezelf, maar nog meer dankzij mijn echte familie. Mijn jongens zijn er echter nog niet uit en die moeten er vliegensvlug uit, voordat hun nog weer kwaad gedaan wordt.

Ik kom dit tegen in mijn mailbox, doe het er even bij:

 

Hoe kunnen we dit oplossen?

Dit soort mensen, die door anderen getriggerd worden en daarmee gevoelig zijn voor manipulatie, hoort uiteraard niet bij Jeugdzorg te werken. Misschien bij bepaalde eenheden, die kinderen dienen te redden van mishandeling, omdat ze beter weten welke gezinnen in de satanische sekte zitten. Maar zij mogen geen bevoegdheid hebben om kinderen onder toezicht van zo’n vreselijke voogd te stellen of uit huis te plaatsen. Omdat het heel moeilijk is hen daar op stel en sprong weg te krijgen en te vervangen door betere medewerkers, heb ik zo hard gewerkt om er zelf uit te geraken. De sekte is daardoor flink ingekakt en anderen die er ook uit willen, kunnen dat met enige moeite. Ze hadden mij als hun allerhoogste persoon, namelijk degene die ze allemaal afwijzen: degene die staat voor het goede. Ze hadden al hun macht op mij ingezet en nu ik eruit ben, is hun macht eigenlijk over. De motor van het elkaar triggeren moet alleen nog uitgezet worden en daar zijn mijn familie en ik mee bezig. Een aantal van hen zal daarna prima mensen zijn, een aantal anderen zal nog steeds een naar persoon zijn. Velen zullen ook getraumatiseerd er uitkomen en niet gelijk God om hulp durven vragen. We moeten het maar zien, ik kan niet alles voorspellen!

>>>Denkt u nog even aan liken, reageren, inschrijven voor de nieuwsbrief en aan doneren? Ik kan niet verder voor jullie vechten als jullie niet helpen! Heel erg veel dank nogmaals voor de al gedane donaties, maar meer is nodig om te kunnen doorvechten!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.