trust-me-shark

Kogel door kerk: geen impeachment. Wel: schandalen komen uit

Natuurlijk zei ik wel een paar keer half voor de grap dat het best dom is als u niet door hebt dat mensen die uitgemaakt worden voor extreemrechts, fascisten en meer fraais eigenlijk degenen zijn, die gelijk hebben. Eerlijk gezegd is het eigenlijk enorm moeilijk om te doorzien wat er allemaal aan spelletjes wordt gespeeld op onze prachtige blauwe planeet. Eerder vandaag kwam al uit dat de afgelopen woensdag op het Capitool aanwezige politie niet eens wist dat er nog wel eens een aanval zou kunnen komen. Nu blijkt dat de Democraten hun president helemaal niet zo even kunnen afzetten. Wat ook steeds schrijnender naar buiten komt, is wat zij zélf wel allemaal aan ondemocratische en verder schandalige dingen hebben gedaan en elke dag weer doen. Leest u mee?

Wie hield dus 6 maanden lang het coronahulppakket tegen?

Op de video hieronder ziet u de voorzitster van het Amerikaanse parlement – collega van Khadija Arib – Nancy Pelosi. Zij zou eigenlijk net als mevrouw Arib objectief moeten zijn, maar is allesbehalve dat. Overal steekt ze haar neus in en altijd weer op een nare manier. Langzaamaan komt steeds beter naar voren wat zij eigenlijk wel allemaal doet. De media vertellen immers niet wat ze allemaal fout doet en omdat ze álles fout doet, draaien ze alles om wat Pelosi zegt en doet. De video hieronder gaat over een hulppakket wegens Corona. Hoogte: ongeveer een biljoen dollar (duizend miljard). Zíj beweert al sinds augustus dat het president Trump is, die dit pakket met verlichting voor de Amerikaanse burger niet wil uitkeren, terwijl ze dat zélf doet. En een ruzies daar in het parlement! De Democrats zéggen dat ze – links als ze zijn – vet veel geld aan de ménsen willen geven, maar als je dan ziet waar het uiteindelijk heen gaat, dan gaan je haren rechtop staan. Naar emancipatieprojecten in Pakistan, naar nog veel meer andere landen en dan zouden de Amerikanen per werkend persoon die schade heeft geleden van het coronavirus $600 krijgen. Toen president Trump zag dat dáárop gestemd was, stuurde hij het plan terug met de eis dat de mensen toch minstens $2000 zouden ontvangen. Let wel: het is een eenmalige gift! Nu geeft Pelosi doodleuk toe dat zíj degene is die het pakket al die maanden tegenhield en die ook de mensen geen geld gunde. Gewoon om Trump dwars te zitten. Een partij die zich zó gedraagt wil je toch niet aan de macht??

We gonna impeach him, fooks!

Dan het andere hot item dat al vier jaar oud is en toch blijkbaar niet verveelt: men wil president Trump per se nog afzetten voordat zijn termijn afgelopen is. Impeachment wordt dat genoemd en leuk: de Republikeinse partij heeft het boze plan weggestemd. Er zijn ook Democraten die wél normaal zijn en niet zo idioot corrupt. Het is de top van de partij die zo in de war is (naar mijn mening in ieder geval). Eerst probeerden de Democraten Trump vier jaar lang af te zetten vanwege zijn vermeende schuld aan de helemaal niet aanwezige inmenging van Rusland in de verkiezingen van 2016. Toen deze zomer eindelijk bewezen werd, door de gelekte e-mails van Hillary Clinton, dat het een opzet was en dat juist Clinton zélf met de Russen aan het sjoemelen was, stopte het gestook instant. Even later begon het weer, omdat de president een telefoongesprek had met de gouverneur van Georgia, één van de staten waar verkiezingsfraude is gepleegd. Hij vroeg de man met klem om van de honderdduizenden onterechte stemmen die naar Biden waren gegaan, er 11.000 te accepteren als frauduleus. Dan zouden de Democraten in ieder geval niet én de president aan hun kant hebben, én het parlement én de senaat. De gouverneur durfde het niet aan en nu zit hij opgescheept met een congres vol Democraten in zijn staat.

De derde poging tot afzetten is vanwege de run op het Capitool, waar de president niet alleen part noch deel aan had, maar die juist híj heeft proberen te voorkomen. Zie het vorige artikel. Heel kort: ze wilden president Trump incapabel verklaren om zijn beroep uit te oefenen. Dat moest zijn vice-president Mike Pence, een rustige, zelfverzekerde man, maar even doen dan en dat werd bovendien niet eens met hem besproken. Corruptie, ziet u wel? De Democraten wilden Pence gewoon voor het blok zetten, maar die gaf geen millimeter toe. “Nee, doen we niet”, zei hij eenvoudig. Als hij Nederlander was geweest, was hij Fries óf Groninger geweest, zo weinig woorden als hij vuil maakt. Dit gaat ook niet door en de Democraten krijgen Trump niet zonder steun van de Republikeinen weg, dus hij blijft mooi nog éven zitten.

 

Nieuwe president al oud vóór aantreden?

Joe Biden, die vandaag zijn tweede shot met coronavaccin ontving, kreeg de vraag of hij het ook eng vond om buiten ingezworen te worden als nieuwe president. Hier is wat hij antwoordde en kijkt u zelf maar hoe moe en oud hij is. 78 jaar inmiddels. Ik zeg verder niets, want mijn mening is gekleurd. Misschien wilt u zich nog heel even afvragen hoe het mogelijk is dat déze man 80 miljoen stemmen heeft gekregen. Houdt u er daarbij rekening mee dat president Trump er 75 miljoen had en dat nog nooit een kandidaat zóveel stemmen heeft gehad.

 

Fijne avond nog!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.