facebook-pill

Let the fight for justice in the US inspire us!

More news from the other side of the pond! This article isn’t meant to show what is going on there so you know what will very soon happen here: it’s meant to show that good things happen. Not here, but in the US. It certainly isn’t so that de Democrats are alone on the top and they don’t get any resistence. No, on the contrary! There is a huge fight going on and first example is that South Carolina passed a law to ban most abortions. One day later it was already suspended, because Joe Biden must have everything his way or else he will crush his opponent. Vervolgens kreeg Biden er weer van langs van een Roomse aartsbisschop, die zei dat Biden zichzelf op deze manier niet als gelovige katholiek kan presenteren. Let the fight for justice in America inspire us here!

Joe Biden heeft eerst de Canadees-Amerikaanse XL Keystone-pijpleiding gesloten en nu heeft hij een bom geld gedoneerd aan een andere pijpleiding: één die van Turkmenistan via Afghanistan en Pakistan naar India leidt. Turkmenistan kent één van ‘s werelds ergste dictaturen en heeft totaal geen boodschap aan mensenrechten. Bovendien krijgt de Taliban beschermgeld van de Amerikaanse bedragen, omdat ze de pijpleiding zogenaamd ‘beveiligen’. Er wordt gevreesd dat IS daardoor weer opstaat en de wereld opnieuw zal terroriseren, maar Biden kan het niets schelen allemaal. Ik had al voordat hij aantrad, gezegd dat hij een dictator was en niet zomaar een marionetje van de Clintons & Obama’s. Wel is het mogelijk dat de Keystonepijpleiding toch weer gaat werken, want er wordt hard geprocedeerd tegen Joe Bidens decreet om hem te sluiten.

 

Trump news

Ik merk dat ik Nederlands schrijf. Okee dan maar! Trumpnieuws. Ten eerste is Donald Trump inderdaad bezig met het opstarten van een nieuw socialemediaplatform. Hij gaat het zo cool maken dat je er zelfs een website kunt maken, las ik. Uiteraard was Bill Gates er als de kippen bij om te stellen dat socialemediabans niet het juiste antwoord zijn op de politieke verdeeldheid op de wereld. Ik zei het toch? In Amerika staan de media vol met niet-zo-positieve berichten over Gates, Zuckerberg, en Dorsey. Vervolgens zijn er in de ene maand dat Joe Biden president is al bijna 100.000 mensen overleden aan het coronavirus, meldt ook weer NeonNettle. Hier zijn de statistieken van de John Hopkinsuniversiteit. Dus al die schreeuwers die president Trump zo beschuldigden, kunnen hun stem oliën om nu Biden de huid vol te schelden.

En dan groot nieuws, want president Trump gaat op zondag 28 februari een toespraak houden tijdens de Conservative Political Action Conference (CPAC) (conservatieve conferentie) in Orlando in Florida. Verder nieuws over een (vermoed ik) nieuwe browser voor op uw telefoon, PC al wat u nog meer hebt aan apparaten: Brave Browser. Als u die downloadt, hoeft u Chrome niet te gebruiken. Ik heb al jaren Firefox, maar die is tegenwoordig ook zo Woke als Wat. YouTube is eigendom van Google tegenwoordig. Ik vind Bitchute een akelige site om YouTube te vervangen en kwam laatst nog weer op een andere vervanger die ik ook niks vond. De enige die er iets van bakt, maar technologisch gezien nog niet zo handig en lenig is, dat is Rumble. Als zoekmachien kunt u DuckDuckGo gebruiken. Ik moet toegeven dat ik dat niet doe, maar ik weet wel dat ik het zou moeten doen. Het is even wennen.

 

Dan nog wat korte dingetjes:

  • 35 van de politieagenten op het Capitool worden verdacht te hebben geholpen bij de run op het gebouw op 6 januari jl. Ze worden nu ondervraagd enzo. Wat ik niet wist, was dat er niet één maar vier protesters waren overleden en één politieagent. Nog drie pleegden de dagen erna zelfmoord.
  • Een grote donor in de campagnes van Biden zit in de gevangenis vanwege illegale donaties en nog een boel corruptie meer.
  • Ghislaine Maxwell had geen zin om banden met opnames van de Clintons aan de overheid te geven in 2016, omdat madam niet wilde dat Trump president zou worden. Dan had ze immers gehangen.
  • Chris, de broer van gouverneur van New York Andrew Cuomo, is anker bij CNN. Hij nam het op voor zijn broer, die momenteel onder strafrechterlijk onderzoek staat en kreeg dat gelijk terug op Twitter. Ook moest hij zijn mond houden over zijn broer op CNN.
  • Goed om te weten dat Twitter, Google en Facebook Amerikaanse bedrijven zijn, die daarmee ook onder de Amerikaanse wet vallen. In 1996 is er een wet gekomen om online porno aan te pakken: section 230 van de Communications Decency Act. De wet pleit internetredacteuren – dus websites die op het internet publiceren – vrij van teksten die door derden op hun websites worden gezet. Commentaren en reacties enzo. Eigenlijk zijn de sociale media echter geen redacteuren (publishers), want zelf zetten ze nagenoeg niets op hun websites. Het zijn anderen die de sites volzetten met content. Daarom wilde president Trump de bescherming van section 230 voor sociale media intrekken, maar hij kreeg de wet er helaas niet door. Hier kunt u er meer over lezen.
  • Verder zijn er in Rusland een paar gevallen van weer een andere Aziatische vogelgriep gemeld bij mensen: H5N8. Gelukkig geen ernstige symptomen.
  • Dan wil Joe Biden China even verantwoordelijk houden voor schendingen van mensenrechten, maar volgens China-expert Gordon Chang heeft China niet echt respect voor Biden. We weten natuurlijk helemaal niet waarom!
  • Wel heeft de NSA (National Security Agency) van de VS bewijs gevonden dat de ‘pandemie’ van het coronavirus door een ‘menselijke fout’ is veroorzaakt. Het lijkt erop dat men in het desbetreffende lab in Wuhan dierenproeven aan het doen was en er toen een uitbraak van het virus kwam. Of het waar is, is nog niet bekend, maar dat wordt nu vermoed.
  • Laatste alweer voor vandaag: transgenders domineren in vrouwensporten.

 

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.