swallow
Zwaluwtjes

Leuk of niet leuk: genezen is ook demonen plukken

Gisteren zag ik het niet meer zitten. Ik brak gewoon en dat is nog nooit eerder gebeurd. Jullie moeten me nu echt eindelijk eens gaan helpen dat ik publiek krijg en donaties, want dit gaat zo niet langer. Toch gebeurde er ook een wonder midden in de nacht, want de wonderen zijn de wereld beslist niet uit en hier gebeuren ze wel vaker. Ze zijn alleen niet groot genoeg om de problemen op te lossen, waar ik door de schuld van anderen in zit en ondertussen vette tabak van heb. Genezen is echt ook demonen plukken, want het zijn de akelige ‘mensen’ uit je omgeving die je ziek maken. Haal je die niet uit je weg, dan genees je ook niet. Zie je wel hoe logisch het is? Zelfs geesten zijn logisch. Wat kan er nu nog fout gaan?

O ja voor ik het vergeet: het is dus één demon (deemon) en twee demónen. Mensen zeggen dat altijd verkeerd en eigenlijk is het verkeerd vertaald uit het Grieks. Wij zeggen gewoon één dhèmon (tegenwoordig dhèmonas, δαίμονας) en twee dhèmones (δαίμονες). Klemtoon blijft hetzelfde; lekker makkelijke taal, het Grieks. Dit is waarschijnlijk het énige in onze hele taal dat niet ongenadig ingewikkeld is. Demonen, jawel!

Dus of je zo’n ding nou een déémon noemt, een klopgeest, een spirit, noem nog es wat, een boze geest, een kwelgeest, kwelduivel, schim, spook, poldergeist of nog anders: het is allemaal gewoon hetzelfde. Iemands geest kan bij je zitten of in je huis en dat kan door twee oorzaken komen: of diegene is dus zo’n satanist, want anders kent ‘ie dit soort flauwekul niet en wil je kwaad komen doen óf de dader heeft iemand anders laten schrikken van iets wat ook met jou te maken heeft en dan vind je die als slachtoffer bij je. Die heeft je dan geen kwaad gedaan, maar is ergens erg van geschrokken of getraumatiseerd. Zo simpel zit het in elkaar. Laat je dit geval zitten, dan blijven de vervelende dingen die die geest veroorzaakt, ook gebeuren. Niet erg handig en wél erg burgerlijk. Ik heb dat woord al heel lang niet meer gehoord. Moeten we dat niet weer eens uit de kast halen met al die preutse en ja burgerlijke typetjes van tegenwoordig? Ik stem vóór.

Voordat ik wéér een breakdown krijg, is dit het moment om me eventjes te steunen. En ja, dat is verplicht! Ik kan er wel leuke sprookjes omheenbreien, maar dit is gewoon mijn werk – het enige waar ik nog enig inomen mee kán vergaren – en net als jij moet ik daarmee ook verdienen. Heel logisch, dus gewoon even doen. Het is bijna augustus, ik ben aanstaande maandag jarig en ik heb dus heel wat verdiend:

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Een echte healer uit de steentijd!

Dus gisternacht toen ik van verdriet en wanhoop maar ging slapen om 2 uur al, viel ik heel even in een hazeslaapje. ‘s Nachts kan ik niet slapen, daarom moet dat hier overdag en ook dan is het nooit meer dan 2 à 3 uur en verder geïrriteerd wakker liggen, want moe ben ik altijd wél. Afijn, ik schrok wakker van een meneer met een donkere huid, die wel uit Sri Lanka leek te komen ongeveer en een paar beige verfstrepen op zijn gezicht had. Hij kwam echt nog uit de steentijd en zag eruit alsof hij op jacht ging met die strepen. Hij stond tegenover me, praatte niet, want we konden hem toch niet verstaan en hij drukte op mijn vingertoppen. Daarna op mijn gezicht en ik herkende de techniek: EFT, Emotional Freedom Technique, maar dan niet de afgekloven mechanische variant die ervan overgebleven is, maar echte, onvervalste drukpuntkunde, waarbij de man ook af en toe ergens een veeg gaf. Bijzonder boeiend was het om naar zo’n handige man te mogen kijken.

Ik begreep er niets van, maar toen hij ’em gauw wilde peren, nadat er tig honderden geesten uit me gekomen waren, hield ik hem tegen. Zei in een slaperig mengelmoesje van Grieks, Engels en een heleboel gebaren tegen hem dat wij dat wat hij daar ten beste gaf, niet meer kunnen, maar dat we wel omkomen in de geestenfeesten. Of hij nog eventjes wilde blijven om het ons opnieuw te leren. Nou, dat deed hij wel, maar de clou was dus dat je dit intuïtief moet doen. Net zoals plantkunde. Als je een echte genezer bent, ben je helderziend en zie je de geesten dus zitten bij de mensen. Dan ga je je gevoel in en ga je dus ergens op drukken bij de ander. Dat kan ook in concentratie, het maakt niet uit. Als je het maar doet, want zo komen ze er heel gemakkelijk uit en dat is uiteraard de bedoeling.

Toen hij op een gegeven moment bij de échte grote geesten die binnenin mij en mijn gezin zaten, helemaal met een buis van asbest om zich heen, loste hij opeens op. Hier kon hij ook niet tegenop: de kennis uit de oudheid was bijzonder groot, maar om iemand uit de satansekte te bevrijden, is ALLE kennis nodig. Alles van vroeger tot de hof van Eden aan toe tot en met de allernieuwste wetenschap. En alles ertussenin! En dan nog is het niet zeker of je wel kunt genezen van deze gestoorde sekte, die letterlijk óveral met z’n klauwen aanzit en niets heel laat. Asbest krijg je nergens in opgelost en moet je handmatig stukslaan met een dikke hamer of een bijl. Als je dan binnenin je vindt, kan het wel energetisch zijn, maar daarom bezorgt het je nog altijd wel ademhalingsproblemen. Je zou de eerste niet zijn, die helemaal van COPD genas, nadat er dit soort spul uit je verwijderd was. Ga maar weer aan me twijfelen en probeer vooral mijn methodes niet uit. Dan weet je ook niet hoe je ziektes geneest.

 

Een burgerlijk mietje

Zoals ik net al zei: als je denkt te genezen van ziekte, ongeluk, een kapot gezin en dat soort toestanden, maar te burgerlijk bent om de geesten van de daders die je het ongeluk gebracht hebben, aan te pakken, blijf je dus gewoon ziek, ongelukkig, alleen enzovoort. Je kunt je nu wel blijven voordoen als de stoere, nuchtere Hollander, maar hoe nuchter en stoer bén je eigenlijk als je te bang bent om tegen je collega’s te zeggen dat je geesten gevist hebt en nu van een probleem af bent, waar je al zolang mee liep? Dat is juist helemaal níet nuchter! Nuchter betekent dat je je mouwen oprolt en het probleem aanpakt. Je grèpt de geest in z’n donder en bij z’n hurken en smèt ‘um eruit. Dán ben je een nuchtere Hollander! Nuchter betekent dat je logisch denkt en niet te schijterig bent om ergens over te praten of een issue op te lossen. Anders ben je een burgerlijke zak patat en zo is het. En het is zielig om met een onnodig probleem te blijven zitten.

Ga dat maar eens tegen je omgeving zeggen, want het is echt te gek voor woorden dat we allemaal zo preuts als de neten zijn geworden en niets meer durven vanwege de buren, die met een telescoop op de bank hangen en je in de gaten houwen. Ga het maar eens terugdoen, kijken hoe aardig ze dat vinden en hoe gauw ze kappen met het geklier! Om dat soort zeikerige mispunten, die vaak verrekte jaloers en wrokkig zijn, ga je je toch niet schamen om mijn artikelen te delen, om je problemen aan te pakken en om gewoon te leven? Zulke types pak je gewoon bij de lurven, je geeft ze een koekje van eigen deeg en wég zijn ze. Klaar. Laat ik niet meer horen dat mijn lezerspubliek nog bang is voor negatief volk, goed? Ik heb laatst nog iemand geholpen zulke figuren aan te pakken. Ze waren zó weg, want als ze in het licht stappen, blijft er niets meer van ze over.

 

Ach er kwam net een zwaluwtje voor het raam dansen, wat mooi toch. Nu is hij weer weg.

 

Hier stop ik met mijn volgende betoog over hoe je dus wél geneest van ziektes en andere sores, ook al zeggen alle doktoren nog zo tegen je dat dat niet kan. Als je niet kon genezen, was ik in 2014 overleden aan de gevolgen van MS. Maar ik ben er nog en dat komt omdat je er wél van kunt genezen. Omdat het de artsen zijn die niet weten hoe je dat doet en dat er ook bijna geen genezers meer over zijn die het kunnen. En dan mag je me hier nog even steunen, want dat dat gedoe van dat jullie wél een leven mogen hebben, maar ik niet, dat is nu toch echt afgelopen!Ik hoor er gewoon bij en je betaalt me gewoon voor mijn geweldige diensten. Kijk maar eens hoeveel lichter je je voelt na dit artikel!

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía Vassiliou looks with her unique fresh, wise, open-minded and humoristic insight at trends in society and politics. She studied Greek & French Literature, with law ethics & she specialised in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine & 2 years in the media. Anastasía loves kids, coffee & bougatsa. Also cherries, apes, boeren & experts. No to Jeugdzorg, pox, problematic types & digital ID's. Proud Greek and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction here (English, ελληνικά, français, deutsch, Nederlands, italiano):

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.