Dam-lake-Vyrnwy-Wales
Dam-lake-Vyrnwy-Wales

Machtrace EU versus WEF: wie gaat winnen?

Van insidersinformatie weet ik iets wat je trouwens ook wel kunt zien als je goed oplet: World Corona and Immigration Queen is Ursula von der Leyen, voorzitter der Europese Commissie. World Klimaatpaus is Klaus Schwab, voorzitter World Economic Forum. Beiden proberen ze de héle macht te grijpen, maar vooralsnog lukt dat geen van beiden. De wereld kent dus twee strijders om de kampioenstitel momenteel en als wij echt slim zijn, halen we ze allebei naar beneden.

Eigenlijk hebben we drie handlangers, want eerlijk is eerlijk: Mark Rutte leeft ook nog steeds in de waan dat hij de Beloofde Wereldheerser zal worden en hij loopt helemaal achteraan in de race nog een beetje mee te sukkelen. Gelukkig ziet niemand buiten Nederland hem zitten en in Nederland zelf ook niet, al durven slechts weinigen zulks hardop te zeggen. Sic! Omdat hij geen kans meer maakt de strijd nog te winnen, laat ik hem verder buiten beschouwing in dit artikel. We houden ons niet bezig met futiliteiten hier!

 

Coronaworsteling

Nu gebeurde er laatst iets opmerkelijks: De Europese Commissie liet vanuit het Brusselse weten dat er genoeg mensen geïnjecteerd waren met de coronaprik. Het aantal ingeënten was officieel vastgesteld op zo’n 70% en dat was ook het beoogde doel, aldus de Commissie op 27 juli jl. Het artikel is van Euronews verwijderd, zie ik. Dat ging dus regelrecht tegen de grote Queen der Coronaplaag Von der Leyen in. Vertaling: hare macht brokkelt af.

Terwijl ik het artikel terugzocht, kwam ik er ook één tegen, waarin de CDC vaststelt dat in de VS nog geen 70% volledig gevaccineerd is. Het land zou ongeveer een maand op schema achterliggen, maar daar wordt aan gewerkt, aldus het artikel. In Amerika volgen ergens rond de 27 staten Von der Leyen nog wel, met andere woorden. Laten we eens kijken hoe het elders op de wereld gaat met haar macht.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Opstand tegen de Queen

Het artikel van de Europese Commissie haalde de Nederlandse pers niet eens. Wat kan dat betekenen? Wel, één ding eigenlijk: niet de EU, maar Ursula von der Leyen hoogst persoonlijk is bezig aan macht in te boeten, maar nog niet in Nederland. Ze is al totaal niet populair in het algemeen en nu Polen en Hongarije aan het steigeren zijn over van alles en nog wat, kan ze zich moeilijk meer staande houden als autoriteit in heel Europa en zelfs liefst wereldwijd. In de landen waar de regering in navolging van haar toch krachtige covidmaatregelen tracht vol te houden, zijn dagelijks enorme demonstraties van boze mensen en is het hele land in rep en roer. Hier als voorbeeld een korte video door dr. Steve Turley uit de VS over de opstanden in Frankrijk:

 

 

En dan moet je nagaan dat in het eerste semester van dit jaar nog maar liefst zeven nationale leiders – presidenten en premiers – vermoord zijn, omdat ze geen coronavaccins wilden in hun land. Zoveel macht had Ursula nog geen half jaar geleden nog:

Uit Australië, waar helemaal niet eens meer democratie bestaat, komt déze video op TikTok van een moedige meneer. Het gaat om het onderste bericht. Blijkbaar kun je dat niet alléén citeren en met excuses voor de scheldwoorden van degene die het filmpje deelde. Dagelijks zijn er gigantische demonstraties in vooral Melbourne, maar ook in andere steden. Het land heeft een bevolking van slechts 25 miljoen, dus héél grote aantallen zullen we er niet zien.

 

In het eveneens post-democratische Duitsland zegt nota bene de voorzitter van de Gesundheidsausschuß, de gezondheidsdienst van het Duitse federale parlement, dat het Schluß moet zijn met coronamaatregelen, want er is geen pandemie en ook geen gevaar. Dit is een bericht uit de Duitse krant Bild.de, dus niet verzonnen door iemand op Twitter ofzo.

https://twitter.com/Breakingnieuws1/status/1423286276543848463

 

Rusland niet democratisch??

In de Russische hoofdstad Moskou ging op 3 juli dit jaar een verplichting in werking om een QR-code met vaccinbewijs of officieel bewijs van het doorgemaakt hebben van het coronavirus te laten zien voor toegang tot de horeca. In navolging van Israël, vermeldde de ijverige journalist die het artikel schreef, er nog bij. Maar wat denkt u dat het nieuws of 16 juli meldde? Wel: QR-code niet langer nodig in Moskou om toegang tot horecagelegenheden te hebben. Burgemeester van Moskou Sergei Sobyanin verklaarde het als volgt: “de situatie met coronadoden is verbeterd”, maar er wordt gefluisterd dat de bevolking de horeca gewoon wekenlang boycotte. Dat de gemeente met de handen in het haar zat om de economische leegloop van de stad te stoppen. In Rusland kan de bevolking de democratie dus nog afdwingen.

 

Hoe staat het wereldwijd met de coronaplaag?

In het algemeen zijn bijna alle landen ter wereld nog helemaal verstrikt in de coronaplaag en zitten ze zwaar onder de plak van de eindeloze onzin van vaccinaties, verplichtingen daartoe, lockdowns en nepbesmettingen via afgedwongen PCR-tests, die een compleet vertekend beeld van de werkelijkheid tekenen. Alleen Zweden trekt zich nergens iets van aan en in de VS zijn 23 staten, waar de republikeinse gouverneurs proberen de gekte zoveel mogelijk af te bouwen. Er zijn op al die plekken niet meer “besmettingen” of “doden” dan elders en dat zit ons’ Ursula danig dwars. Von der Leyens macht wordt dus zéker betwist, maar ze staat nog veel te stevig om haar door te strepen als winnaar van de grootste macht op aarde. Dat komt omdat ze ook het dossier immigratie beheert en zowel in Zweden als in de VS is dat een enórm probleem.

Ik ga het in dit artikel niet over immigratie hebben, want dan wordt het een boek. Wel stip ik even aan dat de ene immigratiecrisis nog niet afgelopen is, terwijl de volgende alweer begint in Afghanistan. En ik denk ook wel in Iran, waar een moordenaar net president is geworden. Turkije laat vluchtelingen nu door, want de EU heeft geen geld meer om ze te betalen, dus dat wordt de komende jaren nog wat in Europa.

 

Dan het klimaat

Het nog uit de vorige eeuw daterende verhaal over dat het klimaat zou opwarmen, volgde de theorie uit mijn jeugd en wellicht ook de uwe op: de regen zou verzuurd zijn. Ik heb er nooit een woord van geloofd en met mij véle anderen, maar dat wil niet zeggen dat we niet om het milieu hoeven te geven. Daar waren we ook goed mee bezig tot een jaar of vijf geleden ongeveer, toen de klimaatpaniek opeens als een vonk oversloeg en na jaren aan de kant te zijn geschoven, toch terrein won. En wij maar weer debunken hè, want dat krijgt een mens dan. Er worden namelijk heel verkeerde oplossingen gekoppeld aan het klimaatverhaal, die het milieu juist schaden in plaats van vooruithelpen. Ze verstoren tevens de economie op de hele wereld en veroorzaken totaal onnodige paniek. Helemaal foute boel!

 

De recente overstromingen in België, Duitsland, Luxemburg en Limburg

Laten we even langs de desastreuze overstroming van nog maar een paar weken geleden in Duitsland, België, Luxemburg en het Nederlandse Limburg gaan. De kranten koppen allemaal met koeieletters dat klimaatverandering schuldig zou zijn aan de ramp, maar als je iets verder zoekt, vind je ook échte oorzaken. Zoals een twee jaar oude en betwiste stuwdam in het Belgische Eupen. In Duitsland is het watermanagement een stuk slechter ingericht vergeleken bij Nederland, zoals in dit artikel uit de Volkskrant wordt uiteengezet. Doordat de niet op tijd geleegde Duitse dalen volliepen met regenwater, raakte ook Limburg overstroomd.

In het Duitse Wasserberg zei de burgemeester juist dat de oorzaak voor de overstroming een sluis vlakbij het Nederlandse Roermond was, aan de rivier de Roer namelijk. Die staat dicht en daardoor zou er op de Duitse rivierdijken te veel druk komen te staan. Maar Waterschap Limburg rekende de som uit en zei dat het openen van de sluis niets uitgemaakt zou hebben. De sluis gaat dus niet open en dat is dat. Het laatste woord over de oorzaken voor de overstromingen is duidelijk nog niet gezegd, maar het staat wel vast dat klimaatverandering in ieder geval niet meedoet in de race naar de waarheid.

 

Gigantische rampen in China

Wat mij betreft maakt het feit dat op bijna hetzelfde moment in China ook een gigantische overstroming kwam en op nog een groot aantal heel andere plekken op de wereld, het verhaal dat klimaatverandering heet er niet geloofwaardiger op.

Hier beelden van de damdoorbraak op 5 augustus, waarbij meer dan 80.000 doden vielen:

 

 

Hier ook een bericht van maar liefst twéé enorme aardbevingen van 7,4 en 7,8 op de schaal van Richter en de ravage die ze veroorzaakten. Minstens 68.000 doden in ieder geval. Dit is Zuidwest-China. Helaas, de video is verwijderd van YouTube.

 

 

Op zoek naar de oorzaken van de overstromingen vond ik het volgende artikel. Daarin wordt gesproken over te snelle urbanisatie en daardoor “disruption of the atmospheric layer”. Ik snap dat maar deels en daarom vond ik dit artikel voor studenten met uitleg over de atmosferische lagen. Ook dát is weer een heel ander verhaal dan “het klimaat is de schuldige” en het komt allemaal uit het reguliere nieuws. De waarheid dringt echt wel door en het is een fabel dat minder dan 25% van de bevolking verder zou zoeken dan z’n neus lang is.

 

Conclusie

Eigenlijk wil ik niet dieper op het onderwerp klimaat ingaan, omdat daar welzeker een serie artikelen voor nodig is. Wat ik vandaag wil laten zien, is dat het wijten van de wereldwijde overstromingen van de laatste tijd aan klimaatverandering totaal geen steek houdt. En een heleboel meer gebeurtenissen uiteraard. De mensen willen de échte oorzaken weten en er zijn meer dan genoeg ingenieurs die daar inzicht in hebben. En meer dan genoeg wakkere, belezen burgers die met een beetje moeite dat hele klimaatsprookje zo doorprikken. Als we de corrupte en machtslurpende wereldheersers aan de kant willen hebben, zodat ze plaats kunnen maken voor écht betere, moeten we immers eerst eens de waarheid aan de man zien te brengen.

Dit is voor vandaag míjn bijdrage daaraan met wéér het dringende verzoek om het te delen, om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief en te doneren voor mijn zo waardevolle werk. De onafhankelijke journalistiek kan NIET bestaan zonder geld!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This Post Has 2 Comments

    1. Precies Tessa! Ja in Dubai en ook toen de Olympische Spelen in 2008 in China waren, had de overheid daar iets gedaan om te voorkomen dat het ging regenen , staat me bij.