veteran-flag

Mannen in vrouwensport – militairen in een parkeergarage

Het lijkt wel zo’n spelletje voor kinderen. Een plaatje van een vrouwenvoetbalteam met één omgebouwde man ertussen en de vraag: “Wie hoort er niet bij?”. Kind wijst gelijk de ex-man aan. Dan een foto met allemaal militairen die op de grond slapen in een bevroren parkeergarage. Vraag: “Wat klopt hier niet op deze foto?”. Kind antwoordt gelijk met de vraag waarom die arme mannen in de kou op het beton moeten slapen. Toch schrijft Joe Biden hier wetten voor uit.

Nu heb ik absoluut niets tegen op vrouwen die liever een man willen zijn en daar actie toe ondernemen. Of andersom. Natuurlijk niet! Iedereen is vrij om te doen wat hij of zij wil, zolang een ander daar geen last van heeft. Probleem: een vrouw die eerder een man was en mannenspieren heeft, kan niet in een vrouwensportteam sporten. Vrouwen vinden het tegenwoordig niet meer cool om te horen dat ze minder sterk zijn dan mannen, maar de waarheid is dat we toch wel zijn. Toch, dames? Ik sta er vaak versteld van hoe gemakkelijk een man een klusje doet dat ik met geen mogelijkheid voor elkaar krijg, omdat ik eenvoudigweg de kracht niet heb. Niet alleen door mijn ziekte, maar ook omdat ik nu eenmaal vrouw ben. Net zo goed is het ook beslist niet okee als iemand die graag vrouw wil zijn en dat van binnen ook zo voelt, maar van buiten een man is, naar het vrouwentoilet mag of naar een vrouwenkleedkamer bij sport. Dat kan gewoon niet. Zo iemand hoort op dit vlak bij de mannen, hoe naar dat misschien ook voelt.

Maar nieuwe president Biden vindt dat dit allemaal maar moet kunnen, vooral bij studenten. En dus probeert hij er een wet door te loodsen, waarmee transgenders tussen de vrouwen naar het toilet mogen en zich mogen omkleden. Hier wordt in de EU ook over gesproken en ook in Nederland zelf heb ik het gehoord. Hier de discussie erover en een meneer die gay is en er zelfs een boek over geschreven heeft, hoe je maar beter geen Democraat kunt wezen:

 

 

Militairen op de grond

Tijdens de inauguratie van Biden waren er zo’n 25.000 militairen in Washington, want oh die agressieve Trumpsupporters zouden eens een coupe plegen zeg. Geen Republican te zien in DC ondertussen! Mensen zaten allemaal gezellig in Florida om afscheid te nemen van hun geliefde president en first lady Donald en Melania Trump. In Washington hing een grafsfeer en om de afwezigheid van publiek te maskeren waren er maar liefst 200.000 Amerikaanse vlaggen op het plein vlakbij het Witte Huis neergezet. De grap van de eeuw. Maar toen Biden de militairen niet meer nodig had na zijn ingezworen-zijn, mochten ze optyfen, zoals dat tegenwoordig heet. Ze moesten maar zien dat ze ergens sliepen, namelijk op de betonnen vloer in een parkeergarage in DC. In de vrieskou, want zoals u misschien wel weet, is het koud in de winter aan de oostkust van Amerika. En Washington ligt ook nog een flink stuk landinwaarts, dus stel u maar voor.

En wie dacht u dat hun koekjes kwam brengen? Jawel, de First Lady, Doctor Jill Biden, gepromoveerd op een flutdocje vol taalfouten en over niets gaand, in iets met didactiek. Jawel. Maar er was ook iemand die zich hun lot wél aantrok, namelijk Donald Trump. Die stelde zijn hotel in Washington open voor de militairen in de stad.

 

 

Joe Biden heeft ook de militaire vlaggen uit de Oval Office verwijderd. Tja, u weet het: het leger luistert naar de Republikeinen en de Democraten hebben hen alleen nodig om oorlog te voeren in het buitenland. Ik vraag me echt af wanneer hij Liberty gaat omzagen! Als u dit artikel opent, ziet u prachtige foto’s van hoe het kantoor van de president er momenteel uitziet. Erg opgeruimd, dat wel! Tussen zijn persoonlijke foto’s heeft hij er ook één staan van voormalig en wijlen griezeldictator van Venezuela Hugo Chávez.

Bij die prachtige gordijnen moet ik gelijk denken aan de Somalische mensen die ik heb gekend. Die hadden allemaal zulke gedrapeerde goudkleurige gordijnen in hun huis, zelfs als het een flatje van niks was! Echt heel mooi en chic vind ik het staan. Je flat lijkt gelijk op een paleis.

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.