podcast-natassanews

Minister Grapperhaus en de pedofielennetwerken

Vandaag vertel ik jullie iets wat jullie wel uit de rest van de media zullen vernemen binnenkort. Maar ik heb het voor elkaar gekregen, samen met mijn familie en dus vertel ik het als eerste. En het is iets groots ook. We kregen het voor elkaar dankzij én ondanks biologische communicatieapparaatjes van de CIA, waar de laatste 20 jaar een hoop kwaad én goed mee is gedaan.

De afgelopen weken heb ik een paar keer geschreven dat demissionair minister Ferd Grapperhaus een goeie peer zou zijn. Dat was om een reden en die vertel ik in bijgaande podcast. De werkelijkheid zit veel ingewikkelder in elkaar namelijk. Niemand is helemaal slecht, maar Thierry Baudet heeft pas afgelopen week in het geheim kunnen trouwen, omdat ik Ferd even bezighield. Afijn hieronder is de video.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

 

Ik wou eigenlijk nog één ding laten zien. Was het vergeten in de podcast, maar u kunt ook zelf kijken als u dat wilt. Als u hier klikt, komt u op mijn YouTubekanaal. Daar ziet u een heleboel keer mij op zo’n video en het is u mogelijk wel opgevallen dat ik steeds een ander gezicht lijk te hebben. Zo kun je zien of iemand als kind (satanisch) misbruikt is. Iemand die altijd zo’n beetje gelijk is, is niet (satanisch) misbruikt. Het is één van de bewijzen dat mijn verhaal waar is. Dat je er soms opeens anders uitziet, komt doordat je stukken van jezelf mist. Het is alsof je naar een puzzel kijkt die nog niet af is: er zitten ‘gaten’ in. Op het moment dat je even afwezig bent – bijvoorbeeld moe of ziek – heb je opeens een compleet andere uitstraling of zelfs een ander gezicht.

 

Vergeet niet u te abonneren op mijn columns en ze te delen waar u kunt en te doneren voor mijn unieke en zo belangrijke werk. Wat ik de afgelopen tijd feitelijk gedaan heb, is in samenwerking met Thierry Baudet en mijn familie Ferdinand Grapperhaus uitschakelen. Nu bestaat er in ieder geval hoop dat dat ministerie van Justitie eens uitgekamd wordt. Daarom waarschuwde ik Huig Plug ook al en eerder Micha Kat: je moet bovenaan beginnen met die sekte uitschakelen. Als je mensen midden uit de machtspiramide eruit pikt, valt de hele piramide bovenop je. Dat is met hen gebeurd, want ze luisterden helaas niet naar me en ik hoop dat ze nu gauw vrijkomen. Ook de vrienden van Kat en wie weet zijn er nog meer mensen die onterecht om deze reden vastzitten. En kijk wie er vlak voor de kerst vrijkomt:

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.