MK Ultra Monarch: deelpersoonlijkheden en oplossing

MK Ultra Monarch: deelpersoonlijkheden en oplossing

Het is weer beregezellig hier. Buiten schijnt een heerlijk zonnetje, maar Natassa zit binnen op bed met één vinger op haar telefoon een nieuwsbericht te tikken. Het is echter voor het goede doel, want wat ik vandaag (nou ja eigenlijk altijd wel!) te melden heb, daar gaat je hersenpan eerst van schudden en daarna dansen. Het gaat over mindcontrol via MK Ultra Monarch en zoals altijd heb ik ook de oplossing ervoor. Even beginnen met wat de legendarische Elon Musk zegt over DNA:

 

Mindcontrol: horrorwetenschap

 

 

You can basically turn someone into a freakin’ butterfly with the right DNA sequence.

In feite kun je iemand gewoon in een vlinder veranderen, met de juiste DNA-volgorde (sequentie).

 

Bovenstaande uitspraak van genie Elon Musk (Tesla-auto’s) gaat over de Covidvaccins, die onze overheid en vele andere ons in de maag proberen te splitsen. Als iemand verstand heeft van DNA, is hij het wel met zijn kunstmatige-intelligentieprojecten. Ik heb ontdekt dat er vaccins zijn waar DNA in zit, andere waar mRNA in zit en andere die nog weer anders werken. In dit artikel heb ik erover geschreven en daar zit een video bij, waarin verteld wordt hoe het allemaal in elkaar steekt. Dan gaan wij ondertussen verder met mindcontrol, zoals dat al wordt gedaan sinds de Tweede Wereldoorlog. Als u de sprookjes gelooft dat de CIA, nota bene een spionageorganisatie, opeens gestopt is met het bruut programmeren van mensen, wens ik u een fijne nachtrust. Kennis die bestaat, wordt echt niet met rust gelaten. Bovendien is het echt niet alleen de CIA die dit doet.

Zo niet: welkom in de wondere wereld van satanisch ritueel misbruik en het creëren van mensen met MPS of DIS oftewel een meervoudige persoonlijkheid. Ik vertelde al eens over het huwelijk tussen wetenschap en occultisme-satanisme. Dat artikel heb ik gewist, omdat ik de feiten goed wil weergeven en die moet je nu eenmaal uit de informatie persen. Daarom zal ik hier de video van onderzoekster Polly St. George even weer neerzetten. Het wordt een lang artikel, want ik wil de hele informatie in één stuk hebben. Anders krijgt u als lezer alles in stukken naar u toe en ik denk dat dat niet het beste is. Welkom dus in de echte wereld, waarin je bij mensen aan de touwtjes kunt trekken, maar dit ook weer allemaal genezen kunt. Eerst even het filmpje van Amazing Polly en daarna nog een video, waarin u kunt zien waarover we het hebben vandaag.

 

Wat is mindcontrol en is het echt?

 

 

Het begint met een vrouw die, na een bepaald triggerwoord, opeens een meisje van vier jaar wordt. Dat is een deelpersoonlijkheid en het betekent dat een deel van haar op de leeftijd van vier jaar zwaar getraumatiseerd is en nog steeds een kleuter is. U ziet hoe ongelofelijk triest dit is. Bij deze mevrouw is haar geheugen niet gewist zoals bij mij en mijn jongens. Dan werkt het nog weer anders. Bij mensen met een sterke linker hersenhelft zie je de deelpersoonlijkheden niet, want deze mensen laten zichzelf niet gaan. Die hebben dan ook geen MPS, maar missen  alleen een stukje van zichzelf. Bij mijzelf is het zo, dat ik weet dat ik me niet té vrouwelijk moet kleden of gedragen. Daarom was ik fan van de superslimme godin Athena en niet bijvoorbeeld van de mooie Afrodite. Dan komt er iets in me los wat ik niet wil: de getraumatiseerde volwassen vrouw, die gedwongen wordt tot prostitutie.

Ja, ik ben ook geprogrammeerd en nu pas begrijp ik hoe het werkt. Omdat ik als baby verkracht werd, dus gedwongen een volwassen vrouw te zijn, is de volwassen vrouw in mij getraumatiseerd geraakt en blijf ik altijd zo’n beetje een kindvrouwtje. Daarom is mijn lieve moeder psychiater geworden: zij wist dit, omdat de KGB, die deze programma’s eerst deed en ze daarna aan de CIA doorvertelde, ons geholpen heeft. Zij hebben mijn ouders verteld wat er met hun kindje gedaan is en mogelijk ook wat ertegen te doen is. Toen heeft ze mijn rechter hersenhelft op slot gezet. Wat ik nog vergat te zeggen: met dat MK Ultra en dan vooral de Monarch-variant ervan worden er allemaal ‘demonen’ in je gezet. Specialisatietje van de satanisten. Dat hoorde ik in de langere versie van bovenstaande video. Dat is dus wat ik al 13 jaar lang uit mezelf en anderen aan het verwijderen ben. Maar dat zijn de mensen die dit doen hoor, geen echte demonen. Die bestaan niet en deze gekken zijn al erg genoeg.

Leven op alleen je linker hersenhelft is allesbehalve een pretje, maar alles beter dan de prostitutie in. Als ik daaraan toegegeven had, had ik ook nooit meer terug gekund naar mijn eigen zelf en was ik een zwaar psychotisch, depressief mens geweest. Maar wel een supermooie vrouw, want dat hoort ook bij je rechter hersenhelft. Schoonheid. Ik heb nogal wat stoornissen in mezelf gevonden, waar ik wel enige last van had, maar lang niet zo erg als anderen die een dominante rechter hersenhelft hebben. Hier ben ik zelf op video met uitleg over de verschillen tussen de linker en de rechter hersenhelft en nog wat meer uitleg over hoe het allemaal werkt.

 

 

Waarin word je eigenlijk geprogrammeerd met MK Ultra?

Als je op wat voor manier ook met dat Monarch-programma van MK Ultra te maken krijgt, word je altijd omgemarteld tot “sex kitten”. Rechter hersenhelft dus. Dat houdt in dat je een deelpersoonlijkheid opgedrongen krijgt, die gek op seks is en verslaafd eraan. Nymfomanie of hyperseksualiteit, veroorzaakt door gruwelijke seksuele martelingen en ritueel misbruik als kind. Kijk maar naar al die artiesten die er als een seksbom uitzien en zich zo gedragen. Veel daarvan zijn zo geprogrammeerd, misschien wel allemaal. Dit programma is immers van de satanisten en die houden van perverse seks. Ze zijn zelf namelijk ook op ongeëvenaard brute wijze geprogrammeerd tot sex kitten en wanneer die sekspersoonlijkheid naar boven komt, moeten ze perverse seks hebben en martelingen zien. Bloed van gemartelde kindjes drinken en meer gruwelijke dingen.

Daarna komt hun leidende deelpersoonlijkheid weer naar boven en ziet niemand de satanist in ze. Sterker nog: ze weten het zelf niet eens. Dat is de reden waarom narcisten en psychopaten altijd zo aardig lijken. Dus je hebt satanisten en slachtoffers van satanisme, die als klein kind zulke gruwelen hebben moeten zien en ondergaan, dat ze door de trauma’s in deelpersoonlijkheden zijn gespleten. Mensen die ‘alleen’ slachtoffer zijn, mishandelen anderen niet en doen al die satanische dingen niet. Hun wordt hun leven afgepakt: ze moeten verplicht een of ander – vaak artistiek – beroep hebben, waarin ze dan het verkeerde voorbeeld geven aan anderen. Ook worden ze af en toe opgehaald om als prostitué(e) te dienen voor de elite. Denk maar aan Lady Gaga of Britney Spears en dat soort figuren, die allerlei seksuele dingen laten zien aan jonge meisjes, die daar nog helemaal niet aan toe zijn. Maar hou ze er maar eens bij weg!

 

Is deze schade nog te herstellen?

Als je als wat groter kind of als jongere ontvoerd wordt en in deze horrorbusiness terechtkomt, herinner je je alles en dat kan flinke PTSS geven, traumatische stress. Als kleintje weet je het niet meer heel goed. Dan werkt het meer ondergronds op je: je krijgt er of mentale problemen of lichamelijke ziektes door, afhankelijk van welke hersenhelft dominant is. Je weet dan niet waarom dat gebeurt – zie maar bij mij. Het programmeren, dus de mindcontrol, wordt niet alleen door de CIA of zulke organisaties gedaan: je raakt spontaan opgespleten in deelpersoonlijkheden door misbruik en geweld, wanneer je angst hebt voor je leven. Bij mij is het wel gedaan, maar ook zonder dat is je leven kapot door kindermisbruik.

Misschien begrijpt u nu waarom therapie hier niet afdoende tegen helpt: zulke erge trauma’s kun je niet met gedragstherapie weg krijgen. Zelfs eigenlijk niet op de manier die ik in mijn video laat zien. Je moet het genezen met mijn gave en helaas kan ik die niet aan anderen leren of doorgeven. Toch kan ik met deze gave alleen de trauma’s zelf genezen, zonder dat de persoon er nog eens doorheen hoeft. Als je bijvoorbeeld hebt moeten aanzien hoe andere kindertjes gemarteld werden, misbruikt en misschien wel vermoord, kun je eigenlijk niet van jezelf vragen dat je daar nog weer doorheen moet teneinde het te verwerken. Daar is mijn gave voor. De programmering zelf moet apart genezen worden. De triggerwoorden of -situaties moeten weg en de persoon moet weer één geheel zijn.

Hoe je dat doet? Wel, ik zie al wel zeker een half jaar een subliem mooie vrouw, waarvan ik weet dat ik dat ben. Die zie ik wanneer ik mezelf voorstel en omdat Costas haar ook ziet, weet hij hoe ik eruit hoor te zien: een bos dik zwart haar, grijsbruine ogen en een getinte huid, superslank, heel vrouwelijk en een flink stuk langer dan dat ik nu ben. Hij heeft mijn ouders gezien en vertelde dat mijn vader bijna net zo lang was als hij. Rond de 1m80 dus en mijn moeder was ook een stuk langer dan ik. Ik moet steeds dichter bij haar zien te komen, totdat we weer één worden met elkaar. Niet zo gemakkelijk, want je rechter hersenhelft is een stuk wantrouwiger dan de linker en heeft een ego. Zulke mensen zijn vaak niet zo aardig en vet arrogant. Kunnen niet tegen kritiek, hebben geen humor en kunnen nooit eens iets relativeren. Niet eenvoudig om mee te leven! Bovendien zit mijn alter ego vol met ‘demonen’. Nog steeds na 15 jaar hard werk. Maar dat is de opdracht: vang je alter ego.

 

En zo haal je je alter ego terug

Nou, mijn alter ego is dus een mooie vrouw en die gaat echt niet één worden met een vrouwmens zoals ik, dat geteisterd is door ongeluk en er uitziet alsof ze uit oorlogsgebied komt. Dus rooie nagellak op en make-up. Haren netjes geborsteld, netjes aangekleed … Dat gaat al iets beter dan eerder. Ze praat nu tenminste met me. Ze dacht dus dat Costas liever haar zou hebben dan mij, maar daar zat ze naast. Hij vindt het heel erg wat er met mij gebeurd is en wil dat ik weer heel ben. Liefde, weet je wel. Snapt ze niet hoor, want de rechter hersenhelft denkt alleen maar aan zichzelf. Narcisten zijn het, mensen die echt geen stukje links meer werkend hebben. Geen humor ook, geen bescheidenheid en geen talenten. Niks an. Chagrijnig, negatief, depressief en egocentrisch. (Ik laat uiteraard achterwege dat ook het hebben van alleen een linker hersenhelft waardeloos is en ik overdrijf schromelijk). Ik leg haar uit dat ze Costas helemaal niet gekregen had, als ik haar was geworden. Ze is immers slachtoffer van het Monarch satansnetwerk, waarmee mensen tot seksbom worden geprogrammeerd. In een psychiatrische instelling had ze gezeten en haar kinderen waren al afgepakt geweest, toen ze nog klein waren met dat karakter.

Programmeerders kunnen er ook voor zorgen dat je allerlei talenten krijgt. Artistiek, maar bijvoorbeeld ook dat je een hel van een spion bent. Nu weet u waarom de CIA zo verzot is op MK Ultra Monarch. Lekker mensen zwaar laten traumatiseren, waardoor ze deelpersoonlijkheden krijgen en die dan ommartelen tot spion, detective, zanger, prostituee, acteur of weet ik wat ze verder nog allemaal van je brouwen. Het is zo pervers dat je je er niet eens een voorstelling van kunt maken. Alles voor de macht, het geld en het vette ego. Plus nog veel erger: deze schurken verbonden hun slachtoffers dus met mijn DNA, dat bij Johson & Johnson op Stanford University lag. Dat deden ze weer met magie of weet ik hoe je het uiteindelijk moet noemen. Ze gooien magie, alchemie, wetenschap en satanisme door elkaar heen in een soepje en dat laten ze vervolgens op je los. Uit mijn gevangen DNA tapten ze vervolgens mijn talenten af en daarom ben ik zo ziek en kapot.

Dit vertel ik mijn alter ego allemaal. Ik leg er de nadruk op dat ze toch niet langer een dom mokkel wil zijn. Mag er niet bij lachen. Langzaam verbleekt ze, wat betekent dat ze weer in me terugkomt. Binnenkort krijgt u een video van me, waarop ik plotseling beeldschoon ben. Dat is dan niet omdat ik bloed gezopen heb, maar omdat ik mijn rechter hersenhelft terug heb. Als ik die terug heb, heeft iedereen daar wat aan: niemand kan dan meer op mijn levensenergie leven of mijn talenten aftappen. Ze kunnen hun eigen spullen terugkrijgen en dat is veel beter en leuker, want die van mij maken hen nu juist kapot. Plus ze krijgen er kanker van, want dat is de prijs van het leven op een ander. Dat gun je toch niemand? Het werkt: mijn alter ego verdwijnt langzaam maar zeker, weer één wordend met de rest van mij. Ik kan nooit kunnen vermoeden dat die vuile kliek mijn rechter hersenhelft had afgepakt door hem om te toveren in een deelpersoonlijkheid. Het proces is nog niet klaar, maar het zal niet meer lang duren totdat ik weer heel ben. Dan gaat de ISS eraan!

 

Nu is het afgelopen!

Binnen kort kan MK Ultra niet meer doorgaan. Dan is het satanisme gereduceerd tot een hoopje sneue figuren, die zelf ook totaal aan flarden zijn gescheurd en geen misbruik meer kunnen maken van mijn erfelijk materiaal. Daar heeft uiteindelijk ook niemand om gevraagd, hoe slecht de mensen ook zijn! Echt, als je daar in zo’n tent hogepriester moet worden of iets anders hoogs en lugubers, dan word je gedwongen om anderen kwaad te doen. Kindjes, je eigen kinderen, je eigen man of vrouw, je nichtjes en neefjes. Satanist zijn is geen pretje. Het is een maffiabeweging en kijk maar eens naar films en series van Marvel om te zien hoe ‘geweldig’ het leven in zo’n kot is. Degenen die tot de top van de maatschappij zijn doorgedrongen en niet alleen als slachtoffer gedwongen werden om onder invloed van drugs en mindcontrol erge dingen te doen, maar dat uit eigen lust doen, moeten gestraft worden.

Die wijven bij Jeugdzorg bijvoorbeeld, die eigenlijk van de ISS zijn (gedetacheerd als spion) en zó vet gemeen zijn. Díe moeten gestraft worden en mensen uit de regering enzovoort, die expres mensenlevens verwoesten. Die vent van de “externe” klachtenclub van de Kinderbescherming bijvoorbeeld, die tegen me zei: “Je zit in een cirkel en ik ga je er niet uithalen”. Die onverlaat wist waar ik in zat – Monarch – en verrekte het om mijn kinderen dan toch tenminste te redden. Nee. Als híj het maar goed had. Straf krijgt hij. En weet u hoe extern die klachtenclub is? Wel, de drie leden ervan zijn allemaal directeur van een afdeling van Veilig Thuis óf van Jeugdbescherming. Dat zijn onderafdelingen van de Raad voor de Kinderbescherming, ook al mogen wij dat niet weten. Niks onafhankelijk, niks extern. Daarom krijgt niemand z’n gelijk daar. Alleen als je een klacht indient omdat je lang moet wachten.

Wel, het kan nog een paar weken duren, want mijn rechter hersenhelft moet uiteráárd ook nog weer geactiveerd worden. Wie weet wat dáár weer voor nodig is allemaal. En de satanistenhottentottententententoonstelling moet even de tijd hebben om in de stront te zakken, maar dan is het toch echt over en uit hoor. Helemaal X met de corrupte wereldmacht, zodra ze niet meer op mij kunnen leven. Dan zijn ze immers niks meer en ergens heb ik ook het gevoel dat ze zonder mij niet eens in leven blijven. We gaan het zien, ik voorspel nog niets.

 

Koppig als een stier

Er is nog een ding: slechte mensen hebben dus alleen een rechter hersenhelft. Om toch aardig te lijken, moeten ze op mijn DNA leunen – bij Johnson & Johnson, dat tussen haakjes aan één stuk door claims aan z’n broek krijgt vanwege allerlei onrecht. Iemand die arrogant is en nooit kan toegeven dat hij of zij een fout gemaakt heeft en zéker geen excuses kan maken of iets goedmaken, kan niet lang aan de macht blijven zonder mijn DNA. De mensen kotsen ze uit! Bovendien, nog iets hè: die coronacrisis. Daar komen we nooit uit zonder een leider met een werkende linker hersenhelft! Dat zootje liegende stijfkoppen daar in Den Haag is simpelweg niet in staat om toe te geven dat ze ons voorgelogen hebben en dat er inderdaad een plan is om de wereld tot één grote, boze dictatuur om te martelen. Dat Covid dé kans bij uitstek was om de mensen in huis op te sluiten en hun alle democratische rechten af te pakken. En dat ze daar spijt van hebben, hun straf accepteren en het beurtbalkje overgeven aan een groep mensen die het land wél uit de crisis kan helpen. Precies hetzelfde mechaniekje als de monsters bij Jeugdzorg die je kinderen nooit meer teruggeven, want dan moeten ze gezichtsverlies lijden en dat verrekken ze. Fijne avond nog!

 

 

© Natassa Vassiliou

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.