biolab

MKUltra: psychologische verhoortechnieken en biologische oorlogsvoering

Over het oude schurkenprogramma van de CIA genaamd MKUltra is veel geschreven, veel gezegd en nog meer geïnsinueerd. Vandaag kwam ik er een heel duidelijk artikel over tegen en bedacht ik me dat het tijd is eens precies te vertellen wat wel en niet onder MKUltra of soms nog steeds valt. Het programma zelf is in 1975 gestopt, maar de kennis die er is opgedaan, wordt wel degelijk gebruikt en verder ontwikkeld.

Wat ik ook nog tegenkwam op Twitter en belangrijk vind om even te laten zien, is een stelletje foto’s van Hunter Bidens laptop. Papa Joe staat erop, ge weet wel: de president van Amerika. Bloot met een wel erg jong en eveneens bloot meiske erbij, dat zich lijkt te schamen. De context staat er dan weer níet bij, dus de man kan wel op een naaktstrand geweest zijn. Maar aangezien de rest van die laptop meestal over prostitutie met minderjarige kinderen gaat en over corrupte gelddeals, denk ik dat het misschien wat ingewikkelder ligt met Papa Biden. Afijn, hier de foto’s en zo weet je dan ook weer waarom die laptop niet eindelijk gewoon eens in de openbaarheid gegooid mag worden. De wereld mag toch vooral niet weten dat The Great America een niet alleen seniele, edoch benevens pedofiele – en dus satanische – president heeft.

 

MKUltra: een enorm psychologisch project voor eigenlijk verhoringstechnieken

MKUltra is een project van de CIA, waar veel over gefantaseerd wordt en waar wilde theorieën over rondgaan. Dat krijg je wanneer je in het geheim aan een verdorven project werkt, waarbij je duizenden mensen ernstig mishandelt en doodmartelt, maar zelfs decennia na afloop van je project nóg steeds geen openheid wenst te geven en alles binnenshuis houdt. De letters MK betekenen dat de TSS, een technische dienst in Amerika, erbij betrokken was. Misschien gek, maar toen ik vanochtend dit artikel las, waarin heel duidelijk gemaakt werd wat MKUltra wel en niet is, hoefde er niet meer gespeculeerd te worden over wat er verder nog mee gedaan is of nog steeds wordt. Ja, facties ervan worden bijvoorbeeld op artiesten losgelaten en daarmee mogen we zeggen dat MKUltra geenszins een afgebakend project is. Er is nog iets waarin MKUltra ook doorgaat met bestaan, maar dat komt straks aan de orde!

Het welbekende project MKUltra van de Amerikaanse CIA vindt zijn wortels in project MKDelta in de jaren ’40 van de vorige eeuw. De Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog gingen nogal tekeer immers en deden – afgezien van alle andere terreur – ook wetenschappelijk onderzoek op mensen in concentratiekampen. De bekendste ervan zijn de gruwelijke experimenten met vooral tweelingen door dr. Joseph Mengele. In Amerika wilde men een sluitende techniek vinden om gevangen Nazi-officieren de waarheid te laten vertellen over wat hun leger allemaal uitspookte en nog van plan was om te gáán uitspoken. Ze zetten daar psychologen en psychiaters voor in, techneuten en andere wetenschappers. Wat ze níet inzetten, was een ethisch comité dat moest zorgen dat de onderzoeken niet te ver gingen.

Volgens dit artikel dat ik vandaag tegenkwam op mijn zoektocht over het internet, staat dat er lang niet genoeg vrijwilligers waren om op te experimenteren. Bovendien konden de echt te ver gaande methodes natuurlijk niet op gewone burgers worden gedaan, want dan liepen ze in het oog en zou er wél een ethisch comité komen. Met zo’n comité erbij kon men geen resultaten behalen, zo dachten de projectleiders erover. De waarheid is dat er zonder een dergelijk comité óók geen resultaten behaald zijn. Maar men haalde arme slachtoffers uit weeshuizen (!), psychiatrische inrichtingen en gevangenissen. Dat ging lekker makkelijk, aangezien die arme mensen toch niemand hadden die iets om ze gaf. Verschrikkelijk, maar zo ging het in die dagen en trouwens tot op de dag van vandaag schijnt het voor te komen.

 

Hier kun je eventjes Untold Times steunen, wat hard nodig is en zeer gefundeerd!

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Kinderlijk alchemistisch geloof in een waarheidsserum

Er werd geëxperimenteerd met allerlei drugs zoals LSD, in combinatie met allerlei andere psychofarmaca, elektrische schokken, hypnose, met fysiek en seksueel geweld en alles wat de wetenschappers verder wisten te verzinnen om de waarheid uit de mensen te rammen. Waar de Amerikaanse regering op uit was, was het vinden van een waarheidsserum. Vandaar al die drugs en ‘medicijnen’. Omdat dat kinderachtige plan niet zo erg wilde lukken, vielen ze terug op middeleeuwse methodes zoals mensen verrot slaan en schoppen, uithongeren, uitschelden en bruut verkrachten. Eigenlijk is dit in een heel kleine notendop wat MKUltra was, tussen 1940 en 1975 officieel. De CIA heeft het meeste materiaal waarin stond wat ze allemaal deden, weggegooid en daarom zijn er heel weinig bewijzen van wat er werkelijk gedaan werd om effectieve verhoringstechnieken van oorlogsmisdadigers te vinden. Dat wil al zeggen dat er serieuze overtredingen van iedere ethische norm en van iedere denkbare wet waren. En … dat waarheidsserum is dus nooit gevonden. Logisch ook, want dat zou dat moeten zijn? Het is toch geen Harry Potter?

Dat je zoiets giftigs als de Nazi’s uit de Tweede Wereldoorlog of – om nog eens iets te noemen – de Rode Khmer uit Cambodja, de Maffia of nu het Oekraíense leger, dat de oude Nazimethodes weer uit de kast gehaald heeft, wilt uitroeien door degenen die er veel over weten, te mishandelen, begrijp ik nog. Dat wat dit soort onmensen hun slachtoffers aandoet, mag je wat mij betreft ook op henzelf toepassen. En ook in het openbaar zelfs, zodat ze het hopelijk afleren om mensen zo te mishandelen. Maar deze methodes uittesten op onschuldige kindertjes die sowieso al hun familie zijn kwijtgeraakt en juist extra liefde nodig hebben en op geesteszieke mensen, dat gaat toch echt te ver. Dan ben je als onderzoeker net zo erg als die Nazi’s.

 

MKUltra: het omverwerpen van de maatschappij

Het was een gigantisch project, dat lang niet alleen maar ging over verhoortechnieken voor oorlogscriminelen. Het ging ook over het in het algemeen beheersen van de bevolking, om die in het gareel te laten lopen zodat Amerika de hele wereld kon overheersen. Voorlopers van het huidige griezelexperiment met 5G internet bijvoorbeeld. Of massahypnose door de media vierkante leugens te laten vertellen, ook rustig op 40 kanalen tegelijkertijd in exact dezelfde bewoordingen. Heel effectief is dat kennelijk, want maar heel weinig mensen hebben het door. En wat dacht je van het uittesten van virusuitbraken om te zien hoever de mensen te dwingen zijn om mee te werken aan min of meer verplichte vaccinrondes, lockdowns en dat soort inbreuken op hun leven. Daar gaan we het zometeen over hebben en dat komt uit de Wikipedia! Geen complottheorieën. De ideeën en eerste onderzoeken voor wat er vandaag wordt gedaan met onze maatschappij vinden hun wortels in het MKUltra-project uit de Tweede Wereldoorlog en daarna.

Ik weet niet of je ooit hebt gehoord van Yuri Bezmenov, een Russische voormalige spion van de KGB, die naar de Verenigde Staten werd gehaald om daar te delen wat men in Rusland allemaal te weten was gekomen over hoe je een maatschappij afbreekt totdat je een dictatuur hebt. Hij vertelde dat de KGB maar heel weinig energie, tijd en geld stak in spionage, maar veel meer in het omverwerpen van de maatschappij door de bevolking de realiteit anders te laten zien dan ze is. Nou ja, dat wat ze nu dus gelukt is en waardoor de woke en verdere extreemlinkse ideeën via het nieuws de mensen totaal in de war gemaakt hebben over wat waar is en wat niet. Dit is Yuri Bezmenov, die vertelt hoe die ‘subversion’ of omverwerping wordt uitgevoerd. Hij waarschuwt mensen dat deze omverwerping nú wordt gedaan, in 1984 al, maar daarmee wist ook de CIA hoe het werkt!

 

 

Misbruik van taal als manipulatiemiddel

Zoals ik al wel eens verteld heb, heb ik me tijdens mijn studie Franse letteren gespecialiseerd in iets wat toen sociolinguïstiek heette: een mengvorm tussen antropologie, psychologie, sociologie en taalwetenschap.  De verbanden tussen taal, cultuur en psychologie. Ons werd toen wijsgemaakt door onze hoogleraar – die dat geloofde – dat het onmogelijk zou zijn om in de media gewoon objectief te berichten over allerlei onderwerpen. Volgens de toen en nu nog altijd geldende manier van denken over taal, zou taal zogenaamd niet in staat zijn om volledig objectief te kunnen berichten. Het zou onmogelijk zijn om de lezers van kranten (nieuwswebsites nu) en nieuwsuitzendingen niet op het verkeerde been te zetten, omdat er simpelweg geen objectieve woordenschat zou bestaan om bijvoorbeeld over een oorlog of conflict te rapporteren, zonder daarbij een kant te kiezen. Ik vond dat toen al onzin, als enige student op de hele faculteit, en vind dat nog steeds. Er zijn meer dan zat woorden die objectief zijn en die je kunt gebruiken, als je de wil maar hebt om objectief te zijn.

Als je, om een voorbeeld te noemen, praat over de “Russische inval in Oekraïne”, laat je zien dat je dat een verwerpelijk iets vindt. Onbewust gaan de mensen dan ook denken dat de Russen hier schuld hebben, alleen al door dat ene woord ‘inval’. Zeg je ‘militaire operatie’ zoals de Russen het zelf zeggen, dan ben je meer neutraal. In de media doet men net alsof gebruik van dat laatste woord zou betekenen dat je het met de Russen eens bent, maar als je het feitelijk bekijkt, is ‘militaire operatie’ een volkomen objectieve uitdrukking. Je kunt het immers eens zijn met die operatie of niet. Maar met een inval kun je het níet eens zijn. Een inval is iets wat geweld impliceert tussen een agressor en een slachtoffer. Kan taal nu objectief het nieuws uitdrukken? Ja, heel goed. Het wordt alleen niet gedaan. Dat is iets heel anders.

Ik heb er nog één die me al jaren dwarszit: het gebruik van de mannelijke vorm in de taal om iets algemeens aan te duiden! Ook tijdens mijn studie moest ik leren dat de laatste bevindingen in de wetenschap daarover luidden, dat geslacht in taal en geslacht bij mensen hetzelfde fenomeen was. Daar was ik het toen al niet mee eens, maar er mocht niet over gediscussieerd worden: het was het allernieuwste inzicht toen begin jaren ’90 en wij waren slechts studentjes. Wij werden niet in staat geacht om over zulke diepgaande zaken na te denken en ook nog tegen de hoogste wetenschap in te gaan. Precies zoals bij die zogenaamde subjectiviteit in de taal. Het waren voorlopers van de woke-beweging, maar ook van uitgebreide manipulatie van de publieke opinie door de media met als smoes dat je je nu eenmaal niet objectief zou kunnen uitdrukken in taal.

In het Grieks – ik heb in Griekenland gestudeerd en dat is mijn moedertaal – heb je voor zo ongeveer alles mannelijke, vrouwelijke en onzijdige vormen. Dus ‘zij meervoud’ in het Grieks heeft drie vormen: te weten αυτοί, αυτές en αυτά (aftí, aftés en aftá). Het vrouwelijke aftés wordt alleen gebruikt als er géén mannen zijn en dat vonden wij wel hilarisch toen. Bij de sectie Frans waren namelijk 600 studenten, waarvan slechts 6 jongens. Toch gebruikten we de mannelijke vorm voor ons allen en het is gewoon zo jammer dat daar niet over gediscussieerd mocht worden. Ik kende bijvoorbeeld mensen in een dorp waar ik vrienden had. De moeders van die vrienden gebruikten altijd voor ‘zij meervoud’ het vrouwelijke ‘aftés en zeiden trouwens alles in de vrouwelijke vorm. Dat was omdat het in Griekenland niet normaal is dat vrouwen en mannen met elkaar bevriend zijn, dus die vrouwen gingen wat mannen betreft alleen met hun eigen man en zoons om. Niet met andere mannen en dus praatten ze ook in de vrouwelijke vorm: ze hadden in hun hoofd het beeld van vrouwen, omdat ze daarmee omgingen. Taalkundig was het dan correct om in de vrouwelijke vorm te spreken.

Nu terug naar de mannelijke vorm. Ik ontdekte door daarover na te denken, dat de mannelijke vorm niet één gebruik heeft, maar twee: a. om iets mannelijks aan te duiden. En b. om mensen in het algemeen aan te duiden, ongeacht of het om mannen of vrouwen gaat. Als je het in het algemeen hebt over mensen en dan naar hen wilt verwijzen met een persoonlijk voornaamwoord, gebruik je de mannelijke vorm. Niet omdat je een anti-feminist bent ofzo, maar omdat de mannelijke vorm niet alleen mannen aanduidt, maar ook gewoon iedereen, ongeacht het geslacht. “De mens en zijn gedrag” gaat dus over zowel mannen als vrouwen. Je hoeft niet altijd maar weer zo vermoeiend ‘hij of zij’ te zeggen om aan te geven dat vrouwen ook meetellen, want het woord ‘hij’ duidt ook vrouwen aan. Daar is niets seksistisch aan en niets paternalistisch. Het is simpelweg taal. Je kunt het er wel of niet mee eens zijn en je kunt het ook willen veranderen, maar dan moet wel iedereen het ermee eens zijn en het moet niet opgedrongen worden door een klein dramgroepje, zoals toch wel vaak het geval is. En zo zijn we weer terug bij de dwang van MKUltra.

 

MKNAOMI: biologische oorlogsvoering

Biological-warfare-Wikiwand
Uit de Wikiwand.

Onder de paraplu van MKUltra waren meerdere deelprojecten. Die hielden zich allemaal met ongeveer hetzelfde bezig: naar het publiek toe met verhoormethoden, in het geheim met het beheersen van grote massa’s mensen. Zo heb je MKDelta, het beginproject dat later veranderde in MKUltra, MKOften, Project ARTICHOKE, Project CHATTER en project BLUEBIRD. Eén ervan sprong eruit toen ik het opzocht: MKNAOMI. Dát project wordt namelijk gezien als de opvolger van MKUltra en gaat over … biologische oorlogsvoering. En biologische oorlogsvoering betekent genetisch onderzoek (gain in function in het Engels) naar virussen en de verspreiding daarvan onder de bevolking om terreur te zaaien. Dat weten we inmiddels en kijk hier zegt Wikiwand het ook – zie hier rechts.

MKNAOMI was een gezamenlijk project van het Amerikaanse DOD (ministerie van Defensie) en de CIA, dat van de jaren ’50 tot in de jaren ’70 opereerde. De Wikiwand zegt letterlijk dat het de bedoeling was om een verzameling van dodelijke en anders toch wel uitschakelende stoffen op voorraad te hebben om tijdens oorlogen te gebruiken. In tegenstelling tot de queeste om een waarheidsserum te vinden, is dit project wél geslaagd. De Verenigde Staten van Amerika heeft een groot arsenaal aan virussen en andere stoffen – bijvoorbeeld dat grafeenoxide dat in de covidvaccins zit en je immuunstelsel afbreekt – om hele bevolkingen even af te breken. Dr. David Martin die patenten onderzoekt en hier heel veel van weet, omdat hij het CDC die het covidonderzoek leidde, als klant had, vertelde vorig jaar al dat het genetische onderzoek naar het coronavirus al in de jaren ’60 is gestart. Hij zei het middenin een gesprek met advocaat dr. Reiner Fuellmilch (hieronder), maar hier heb je ook bewijs dat het klopt.

 

 

Biologische en chemische oorlogsvoering in de geschiedenis

We weten allemaal nog wel van school, denk ik, dat legers in de middeleeuwen vaak een dode rat in het drinkwater van een stad gooiden, om de pest onder de bevolking te zaaien. Dan gaf de stad zich wel over en snel ook. Probleem was wel dat er geen antidotum tegen de pest was en dat binnen de kortste keren een half land was uitgeroeid met deze horrormethode. In de Wikiwand lees ik nog dat de Romeinen hun zwaarden vaak in een verrot kadaver dipten. Degene die er vervolgens mee gestoken werd, liep dan zonder uitzondering tetanus op. Dodelijk in die tijd. Veel boogschutters in de oudheid dipten hun pijlen in gif, waardoor hun slachtoffers ernstig ziek werden of direct doodgingen. De Wikiwand heeft er een heel verhaal over, hier.

 

Conclusie: biologische oorlogsvoering is echt en actueel

We mogen hiermee eigenlijk concluderen dat biologische oorlogsvoering middels genetische manipulatie van allerlei virussen en andere ziektekiemen al zo’n 70 jaar officieel bestaat. Het Russische Ministerie van Defensie laat bij tijden documenten zien, waaruit blijkt dat er in Oekraïne meerdere biolabs zijn, waar dit soort onderzoek in het geheim door de Amerikaanse regering wordt gefinancierd. Een heel arsenaal aan ziektekiemen wordt daar onderzocht en er zijn zelfs aanwijzingen dat er nog veel meer zulke laboratoria zouden zijn in meerdere Afrikaanse landen, in China en mogelijk ook elders.

Patenten voor genetisch onderzoek geven bewijs dat ook het Covidvirus gefabriceerd is en dat je er dus over van mening kunt verschillen of de supersnelle wereldwijde uitbraak van dat virus in 2020 misschien wel biologische oorlogsvoering was. Sindsdien is immers de hele maatschappij veranderd van een democratie in een dictatuur en dat in heel veel landen op alle continenten. Het apepokkenvirus dat dit jaar weer opeens “uitbrak” onder wel 1000 mensen op de hele wereld en dan vooral homoseksuele mannen die meerdere sekspartners hebben – mensen wat een pandemie! – is ook niet natuurlijk. En wat erg om homoseksuele mannen zo aan te vallen! Wat hebben die nu weer misdaan?

Ik denk dat je deze horror alleen maar kunt stoppen, door het als volledig onethisch te verklaren en er zo vreselijk over te schrijven en spreken, overal in de media, dat niemand er meer iets van wil weten. Net zoals de media nu doen met de Russen, die als onmensen worden neergezet, die nog nooit één goed ding gedaan hebben. Zelfs het feit dat 28 miljoen van hen gesneuveld zijn teneinde de Nazi’s te stoppen, wat ook hún verdienste is, wordt tegenwoordig ontkend. We moeten geloven dat de Amerikanen ons bevrijd hebben, maar die kwamen pas toen de Russen de Nazi’s al grotendeels hadden uitgeschakeld. Dan kun je ook eens iets goeds doen met mediamanipulatie. Met ziektekiemen smijten is echt te erg voor woorden, dat moet je wel met me eens zijn!

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.