Moe van het geweld, maar niet stoppen! (Mijn verhaal als kind)

Moe van het geweld, maar niet stoppen! (Mijn verhaal als kind)

De hartaanval die al meer dan een jaar dreigde, kwam gisteren. En ik ben er nog. Een tia is erger, weet ik nu en dat weten niet veel mensen. De hartaanval kwam, omdat er nóg meer trauma’s uit mijn kindertijd naar boven kwamen. Deze waren zo pijnlijk dat mijn hart ze niet kon verwerken. Ik weet nu zeker dat het hart inderdaad geen pomp is, zoals wetenschappers zich al een tijdje afvragen. Het hart is ons mechanisme om pijn en verdriet te verwerken. Zowel lichamelijk als geestelijk. En als je trauma’s te erg zijn, begeeft je hart het. Dat is wat mijn hart nu aan het doen is. Op een gegeven moment is het toch echt uit met ook mijn zelfherstellende vermogen.

 

De mensen zijn moe van het geweld

Het ging over mijn opa van mijn pleegfamilie. Ik hield heel veel van hem, maar ook hij heeft me heel veel kwaad gedaan. Ik ben in de hoogste satanische familie opgegroeid, maar op twee mensen na wilde niemand al de gruwelen – die ze toch uitvoerden. Op één pleegtante na was de hele familie ontzettend verdrietig, omdat ze het kwaad niet meer wilden, maar het ook niet wisten te stoppen. De top van de wereldmacht is altijd het satanisme geweest, dus het vreselijke met kinderen. Dat is de wortel ervan, maar toen ik in die zo boze familie kwam, zagen ze wat liefde was en wilden ze geen kwaad meer doen. Dat is wat er gebeurd is en niet alleen met hen, maar overal waar mensen uit zulke families elkaar vertelden over mij. Ze kennen mij allemaal, al doen de meesten alsof dat niet zo is. Daarom vertelde Jessie Czebotar in meer dan 30 video’s dat de top van de wereldmacht op z’n gat ligt. Ze willen niet meer.

Toch ligt het ingewikkelder, want zoals ik al vertelde, kent de wereldmacht ook afdelingen met ontzettend geavanceerde technologie. Eugenetica bijvoorbeeld, maar ook wapens, ze schijnen ufo’s te hebben en wie weet wat verder nog allemaal. Ze kennen afdelingen met geld en handelsmonopolies, waar je niet tussenkomt als buitenstaander. Daar speelt pedofilie soms wel een rol, maar geen rituele martelingen en dat soort horror. Zonder dat is kindermisbruik al meer dan erg zat! Ze hebben afdelingen met drugshandel, onroerend goed (denk maar aan speculatie), beurs en aandelen en alles wat maar met geld van doen heeft. Ze hebben de internationale politiek in handen, de overheid in (bijna) alle landen op de wereld, alles wat met artiesten en kunst te maken heeft, de hele gezondheidszorg compleet met farmaceutische industrie en de sport.

Sinds de satanische afdeling niet meer van mij kan tappen en ze sowieso de animo niet meer hebben voor zulke ijzingwekkende martelingen, hebben al die andere machtsblokken hen niet meer nodig. Die zijn niet minder kwaadaardig overigens, dus een verbetering is dit nog lang niet. Ze zijn een eigen leven gaan leiden met lust naar seks, geld, macht, ego en begeerte als drijfveren. In de wetenschap betekent dat dat men steeds meer verkeerde apparaten uitvindt, die deze machtsblokken alsmaar steviger maken en de rest van de wereld zwakker. Denk maar aan bespionering van burgers door CIA, AIVD en aanverwante organisaties, allerlei controlemiddelen enzovoort. Eerst was er één organisatie die de hele wereld beheerste, maar nu is die uiteengevallen in alle onderdelen die ik noemde en ik ben er vast wel wat vergeten. De verschillende onderdelen waaruit het machtsimperium inmiddels bestaat, werken vaak wel samen, maar ze werken elkaar ook tegen. Het is als een monster dat in stukken gehakt is en nu nog sterker geworden is in plaats van aan kracht in te boeten. Toch willen álle leden en slachtoffers ervan maar één ding: dat het alsjeblieft mag STOPPEN.

 

Minder motivatie en meer rust

Toch hebben alle onderdelen van de wereldmacht de satanische “opleidingsprogramma’s” nodig. Anders hebben ze geen capabele maar gewetenloze mensen meer in de wetenschap, in het leger, het onderwijs, de overheid en overal waar die op vreselijke wijze gekweekte gestoorde professionals de wereld aan het verwoesten zijn. De hier gekweekte wetenschappers bedenken duivelse ideeën voor politici en geldmagnaten. Artiesten sturen onze jeugd de depressie in met hun waanideeën over seks, uiterlijk en het hebben van succes. Farmaceuten en artsen nemen ons onze eigen wijsheid en kennis af over hoe we gezond kunnen blijven en kunnen genezen na ziekte en onze vrije mening wordt steeds harder gecensureerd overal in de media.

Hun macht neemt echter af, omdat hun motivatie en ambitie door misbruik en mishandelingen die alle bovengenoemden hebben moeten ondergaan, veroorzaakt zijn. Dat willen steeds meer mensen niet meer. Zowel “opleiders” als slachtoffers. Iedereen wil rust en harmonie in het leven ervaren. Gelukkig zijn, al kost dat hun die ambitieuze baan met veel geld en status. Hun kinderen met liefde opvoeden en van ze genieten in plaats van ze met geweld in een keurslijf te drillen. Langzaamaan stopt de injectiemotor met turbo die al die mensen in zich hebben. Het gaat niet in één keer en ook niet zo snel als we zouden willen, maar het is in werking gezet. Mensen willen liever gelukkig zijn en innerlijke rust hebben dan een jachtig leven, waarin ze geen tijd hebben om van hun sowieso al oneerlijk verdiende geld te genieten. Waarin ze altijd bang moeten zijn dat ze gesnapt worden voor de wetsovertredingen die ze maken. Waarin hun hart niet meer op jonge leeftijd begint te falen door alle trauma’ s die hen hebben gemaakt tot wat ze zijn. Het probleem is alleen dat ze niet weten hoe ze gelukkig moeten leven na al deze ellende.

 

Raad voor de Kinderbescherming weet donders goed wie mijn ouders zijn

Gisteravond kwamen er nóg meer herinneringen boven. Ze waren zó pijnlijk dat mijn hart het niet aankon en ik een hartaanval kreeg. Hieronder zal ik het schema zetten van welke trauma’s ze allemaal hebben georganiseerd in mijn leven met codewoorden erop en met bewakers, zodat ik er niet aan zou kunnen ontsnappen. Luguber is het zeker, maar tot en met mijn derde jaar volgde mijn pleegfamilie het ‘normale martelprogramma’ dat iedereen zo’n beetje voor z’n kiezen krijgt, die bij de allerhoogste top van het satanisme behoort. Dat zijn er in iedere generatie 16. Toen ik bijna drieënhalf jaar oud was, gooiden ze me nog eens van de trap. Ik kwam weer met gebroken ruggetje, nekje en rechterarm in het ziekenhuis terecht en daar was een lief echtpaar. De vrouw was psychologe en de man arts (neuroloog meen ik). Zij wilden me graag adopteren en iedereen was het ermee eens, totdat het kerst werd en ik per se een dag naar mijn oude pleegouders moest. Ze namen me zo ziek als ik was met hersenletsel en alles mee naar de kerk. Toen ik daar uiteraard niet rustig was, haalden ze iemand over om te getuigen dat ik zogenaamd ‘vervelend’ geweest was. Hup, een streep door de lieve pleegouders, want nu was ik opeens een ‘vervelend kind’ en ik moest weer terug naar de hel. De nieuwe ouders hielden meerdere rechtszaken over me, maar uiteindelijk trok een stel bewakers me bruut uit hun armen en daar ging mijn prille geluk.

Toch hielden mijn monsterlijke pleegouders het ook niet met me uit. Opa en oma kwamen erbij, weer dezelfde blonde vrouw van de ISS die ik zo vaak in mijn herinneringen terug heb gezien – die was dus mijn handelaar – en ze besloten … dat ik dan maar terug moest naar mijn eigen Griekse ouders in het Duitse Keulen. Wat moest die satansfamilie ook met mij? Ik was veel te lief en ze kregen me niet tot welke functie ook binnen het satanisme opgeleid. Tot mijn stomme verbazing zag ik mijn pleegmoeder mij aan mijn echte moeder teruggeven. Hoezo weet niemand dan waar ik zogenaamd vandaan kom? Waarom mag ik mijn echte dossier van de Kinderbescherming en de ISS (FIOM voor dummies die nog denken dat de ISS een gezellig breiclubje is) niet hebben en waarom mag ik niet zijn wie ik ben? Waarom moet ik per se zo vreselijk kapot, mijn hele leven lang? Mijn pleegouders hebben 50 jaar lang keihard tegen me gelogen en de Kinderbescherming met Veilig Thuis en de gehele Nederlandse overheid pakten me mijn jongens ook nog af, terwijl ze wisten waar ze ze naar toe brachten en waar ze ze weghaalden (bij hun bloedeigen topmoeder). Ik zag mezelf huilen, huilen en nog eens huilen om alles wat ik had moeten meemaken in Nederland. Koorts had ik dat ik ervan ijlde en ‘s nachts lag ik stijf in mijn moeders armen met nachtmerries en slapeloze nachten voor haar en mijn vader.

Ik heb nog niet de hele herinnering terug, maar al snel werd ik weer bij mijn ouders vandaan ontvoerd door een Nazi-echtpaar. Deze monsters hadden mijn moeder toen die klein was, een paar jaar in huis gehad. De ontvoeringen in onze familie begonnen namelijk met haar, toen haar vader gesneuveld was in de burgeroorlog, die Griekenland teisterde na de Tweede Wereldoorlog. Ze kwam uit een gegoede familie, had nog een zusje en haar moeder had het prima voor elkaar. De ISS ontvoerde mijn moeder, mijn oma werd ziek toen ze haar niet meer kon terugvinden en overleed toen mijn moeder 13 jaar was. De Nazivent verkrachtte haar toen en mijn moeder deed aangifte. Het stel moest de gevangenis in, maar waren er weer uit toen ik geboren werd. Zij tipten de ISS om mij te ontvoeren en toen ik eindelijk na jaren weer terug was bij mijn familie, ontvoerden zij mij wéér terug naar Nederland. Na een hoop toestanden hadden mijn ouders me weer, maar na nog enige tijd ontvoerden weer ánderen me naar een plek waar ik nog niet verder heb kunnen kijken. De impuls kwam uit Zuid-Afrika en als ik het goed begrepen heb, was daar een of ander groot bedrijf, dat de baas van de hele sekte met al die afdelingen wilde worden. Dat was omdat de satanische afdeling, die voor de hele wereld in Nederland gevestigd is, niet meer zo stabiel was en het hele bedrijf (het satanisme is immers een wereldwijd bedrijf met heel erg veel takken) uiteen begon te vallen.

 

Waarom altijd die redeloze, blinde haat tegen mij?

Ik begrijp nu waarom ik geen herinneringen aan mijn eerste jaar in de kleuterklas heb: daar ben ik maar een paar dagen geweest en die herinner ik me wél. Ik was immers de rest van het jaar thuis bij mijn eigen ouders – op een aantal ontvoeringen na dan. De herinneringen dááraan zijn vakkundig gewist door de ISS en wel zó erg, dat ik tot en met mijn 19e jaar alleen maar nare herinneringen had. Toen ik Costas ontmoette, was ik steeds de herinneringen aan onze mooie momenten kwijt en ik had het niet eens in de gaten. Daarna is het niet meer gebeurd, dus zal de ISS ofzo wel weer aan mijn codewoorden hebben getrokken. Ze hadden me mijn man op de meest gruwelijke en traumatische wijze van me afgetroggeld, dus mocht ik nu weer even een kleine beloning: ik mocht een paar jaar naar Griekenland. Nou nou zeg. Daar werd ik ook geslagen en geschopt door hen, maar minder hard dan in Nederland. Waarschijnlijk voelde ik het minder hard, omdat ik me thuis voelde in mijn eigen vaderland en daar mijn leven lang wilde blijven. Ze veroorzaakten echter weer eens financiële problemen – de originaliteit ook – en toen kon ik niet promoveren, hoewel een paar hoogleraren me héél graag wilden hebben. Dat is erg, omdat mensen je heel moeilijk kwaad kunnen doen als je doctor bent. Doctorandus is niet ‘hoog’ genoeg om immuun te zijn en dus mocht ik niet promoveren van de vuile club. Zo simpel was het.

Het gepest begon weer en toen mijn zoontje en ik naar Wageningen verhuisden, werd het totaal ondraaglijk. Jarenlang heb ik me afgevraagd wat de reden toch is van al die haat steeds. Het is niet alleen de ISS die me altijd weer moet hebben, maar bijna iedereen. Degenen die wel normaal zijn, worden van me afgeslagen door de kwaajen en ik weet eindelijk wat er aan het handje is. Iets waar ik totaal geen schuld aan heb en waar ik ook nooit van wist: ze zijn jaloers omdat ik zo zuiver ben en zij niet. Door al dat gekonkel en gedoe in die sekte, waar ze állemaal zo graag uit willen, hebben ze allemaal wel dingen gedaan waar ze spijt van hebben. Alleen al jegens mij – het op mijn levenskracht leven bijvoorbeeld, de lastercampagnes en alle andere stiekeme coups die ze me toebrengen. Ze willen uit die sekte en dan weer 100% zuiver zijn, maar dat lukt ze niet. Hoe ze ook therapieën op de verkeerde manier, omdat hun linker hersenhelft schade heeft ondervonden en ze niet meer kunnen inzien dat EMDR, Reiki en dat soort dingen geen eerlijke therapieën zijn.

Hoe moet ik ze dan weer zuiver krijgen, als ze niet willen luisteren? Deze dagen werd ik wéér aangevallen op Twitter door twee vrouwen, die boos waren omdat ik in een reactie op iemands vraag had geschreven dat de meeste mensen niet reïncarneren. Zíj hadden een boek gelezen en wel meerdere ook, geloof ik, waarin stond dat er 28 meen ik stadia zouden zijn, waar ze doorheen moesten om allerlei ‘lessen’ te leren. Ik vraag me werkelijk af waar zo’n schrijver die onzin vandaan heeft, want zo is het helemaal niet na de dood. In plaats van mij gewoon te vragen hoe ik wist wat ik schreef, vielen ze me gelijk hard aan en uiteraard met z’n tweeën. Maar mensen reïncarneren meestal niet, omdat ze na hun dood op de aarde kunnen neerkijken en zich het lazerus schrikken van hoe ontzettend groot die satanssekte wel is. Hoe ze daar nooit aan kunnen ontkomen, als ze teruggaan en ze willen nooit meer gedwongen worden om nare dingen te doen. Ze kiezen er zelf voor om op een heel zachte manier voor altijd te verdwijnen en ik vind dat ongelofelijk triest. Wat zou ik dat graag anders zien!

En dat kán ook, maar dan moeten ze wel heel even naar mij luisteren. De enige manier om weer zuiver te worden, is namelijk om je over te geven aan Vader en Moeder God. Want ja, dat kan en wat deze mensen wél goed hadden gezien, is dat God inderdaad gewoon een vrouw heeft. Daarnaast heb je dus de Heilige Geest waar ik het wel eens over gehad heb. Dat is een vlam die in je hart brandt en je beschermt tegen aanvallen van anderen, tegen ongeluk enzovoort. Niet volledig, maar wel een stuk plus de vlam houdt je ook zuiver. Daar moet je om vragen, want anders kan God niet bij je komen om die vlam in je te zetten. In het hiernamaals zijn zíj de baas, maar hier op aarde helaas niet. Ze kunnen alleen bij je komen, als je erom vraagt. Dan doen ze het ook echt. En dan wil ik nu dat de haat tegen mij stopt en dat iedereen die vrij wil leven, dit doet. Of voor mijn part niet, maar ik wil geen mensen meer om me heen hebben, die mij het leven niet gunnen en die me kapot zitten te maken. Ook geen gemeentes, regeringen, rechtbanken en weet ik het allemaal meer. Dit is de oplossing en klaar.

 

Het programma van de top van het duister

Screenshot-kwakx
Screenshot mailtje kwakx over mij aan oud-patiënt. Namen verwijderd. ‘Klager’ was Laurens Dragstra uit de Eerste Kamer en de hele klacht was vals. U ziet dat deze club overal vandaan informatie bijeenharkt over mij en dat bewijst dus dat er een complot was en is tegen mij. Plus ik had het informatieve artikel over kanker dat zij onterecht reclame noemden, wel degelijk bijgewerkt.

Ik heb beloofd alle trauma’s met codewoorden en alles te publiceren. Dat doe ik ook, maar wel in pdf-formaat. Anders wordt het artikel te lang en dat moet ook weer niet. Ik ga het schema invullen, tot een pdf ombreien en dan zet ik het hier neer. Wat ik óók neerzet, is het gigantisch gemene mailtje dat een oud-patiënt van me van de kwakzalverij kreeg in 2016. Dat is in zichzelf al bewijs genoeg om te zien hóé alle instanties met elkaar samenwerken om mij en mijn gezin kapot te maken én te houden. Ik heb geen rooie cent inkomen meer, heb advertenties op mijn website laten zetten door Google Ads, maar ze verschijnen niet.

Er kwam geen melding van hen dat ik iets verkeerd had gedaan, dus mógelijk houdt deze club de advertenties ook tegen: ik mag 0,0 euro inkomen hebben, álle bronnen daarvoor moeten per se potdicht zitten en ik moet nu toch echt dood van hen. Dan pakken ze mijn jongens en ontvoeren ze ze ergens heen om ze voor altijd in een psychiatrische inrichting, een bordeel, de drugs of de criminaliteit in te dwingen. Dat mag NIET gebeuren en daarom publiceer ik dit allemaal. Jullie gaan immers toch niet helpen. Dan moet het maar zo, niet?

Hier staat de pdf: deprogram-natassa.

 

 

 


reminder Denkt u er nog even aan:

  • hier een like
  • een like op Facebook
  • en/of een like op Twitter
  • een leuke reactie
  • bent u al ingeschreven voor de nieuwsbrief?
  • even het artikel delen

 

 

© Natassa Vassiliou

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.