zeus-greek-god

Mythes over Jezus en zijn familie

Er gaan zolang als het christendom bestaat, allerlei wilde verhalen rond over dat Jezus getrouwd zou zijn geweest en zelfs een zoon gehad zou hebben. Hij zou wel of ook weer niet gekruisigd zijn enzovoort. Ik heb daar iets uit begrepen wat belangrijk is, ook al weten we van tevoren dat veel mensen ook dit artikel van mij weer niet zullen lezen.

Dat is eigenlijk heel erg, want als het wél druk gelezen werd, zou ieder artikel en iedere video van mij de boze clan die achter mijn familie maar ook achter u aanjaagt, veel harder verzwakken dan nu het geval is. Dan hadden we nu geen dreiging van The Great Reset gecombineerd met de coronadictatuur, waar bijna niemand in geloofde maar die er toch gekomen is. Want ik weet nu exact waarom die machtskliek mij zo verbeten opjaagt. Nog iets beter dan ik al wist, zeg maar. En u mag er van mij heel hard om lachen. Ik vind het net zo bezopen als u.

 

Het geloof van onze machthebbers

Enige tijd geleden dus was ik met onze chronisch verstopte gootsteen aan het werk. Met geen mogelijkheid kreeg ik het ding meer aan de praat en flink balend na jarenlange misère met het ding besloot ik het geval eens met mijn helderziende blik te bekijken. Misschien had ‘ie wel een onverwerkt trauma, dacht ik er geestig bij. Dan moest ik hem niet repareren, maar genezen. Ik had mijn ogen nog niet dicht of ik zag een Amerikaanse man die in het oude Syrië beland was. Afijn, het resulteerde in een heel verhaal. Lang verhaal kort: ik kreeg de echte vrouw van Jezus te spreken, Martha van Bethanië. Welbekend uit de bijbelverhalen over Jezus en een verstandige vrouw, precies zoals ze in de bijbel beschreven was. Van àlles vertelde ze me over hun tijd en ze was stomverbaasd dat wij nu niet eens meer weten hoe je ziektes geneest. Alleen Costas, mijn moeder, wijlen zijn moeder en ik als enigen op de wereld weten het nog en de rest wil het niet weten. Ik heb een link gezet naar het verhaal, mocht u het leuk vinden.

Belangrijk in het verhaal waren een paar dingen: na afloop liep de gootsteen weer door na jarenlang gedoe en een jaar lang volledige verstopping. Hilarisch vond ik het én bijzonder handig. Verder was Jezus dus kennelijk toch getrouwd, alleen niet met een prostituee maar met een intelligente en geweldig leuke vrouw. Ze hadden ook kinderen: twee zoons die ten tijde van het overlijden van hun moeder allang volwassen waren. Ze waren naar Jordanië gevlucht met hun gezinnen. Of u het gelooft of zelfs maar mogelijk acht, maakt me niets uit. Dat is uw zaak! Het gaat erom dat die kwaaje clan gelooft dat de wijze man Jezus getrouwd was met een hoer en dat er nageslacht zou zijn. In Frankrijk denken ze. Misschien moest ik daarom wel zo per se Frans leren van ze.

 

Dus zó zit het!

Hoe dan ook. Twee dagen geleden zag ik de film van Dan Browns boek The Da Vinci Code op Netflix staan. Het boek had ik indertijd gelezen (2003) en ik vond het toen mooi, dus ik zette de film op. Tijdens het kijken begreep ik eindelijk wat die verrekte satansekte toch van me moet. En waarom ze eerst mijn moeder grepen, die gelukkig wist te ontsnappen. In de film zocht een Amerikaanse hoogleraar symboliek in Frankrijk samen met een jonge Parijse politieagente naar De Heilige Graal. Uiteindelijk bleek dat geen beker te zijn, maar een zogenaamde nabestaande van Jezus en die Magdalena. En dat bleek toen die politieagente te zijn. Net als het verhaal van Harry Potter stond ook dit verhaal weer bol der insinuaties naar míjn leven. Ze heette zelfs Sophie, net als ik bijna mijn leven lang geheten heb (Sophia). Ook haar hadden ze haar familie afgenomen en zelfs haar identiteit gewijzigd. Nu ik mijn hele verhaal boven water heb, is het overduidelijk. Die hele sekte kent me immers.

Dat zootje gekken denkt dus dat ik zowel de vrouw van Jezus ben geweest in een vorig leven als nu ook zijn afstammeling. Ik vind het zo’n belachelijk verhaal dat het me voor geen meter boeit of het zo is. Jezus was een geweldige peer, maar of hij nou God was of niet: hier op aarde was hij gewoon een mens zoals iedereen.  Daarom zochten ze me gelijk na mijn geboorte op – o ja ze hadden zelfs een stér gezien die mijn geboorte aankondigde. Ik ben een chique dame hoor, denk erom – en ontvoerden ze me naar die smeersekte van ze. Een gestoorde tent, waar ze miljoenen onschuldige kindertjes vanuit de hele wereld ontvoeren, gruwelijk mishandelen tot hun organen afpakken, grof seksueel en anderszins misbruiken en hun bloed drinken aan toe en dan vermoorden. Vergeet medische experimenten niet.

Zelf werd ik ook hard mishandeld, misbruikt en anderszins getraumatiseerd, maar ik moest wel net in leven blijven. Ze teren op mijn levenskracht en dat doen ze met een mix van wetenschap (natuurkunde), occultisme en pikkerdepikzwarte magie. Zolang ik in ‘leven’ was, hadden zij de macht, ziet u wel. Dát is het grote probleem: ze krijgen namelijk die gigantische macht die ze hebben, door op mij te leven. Ze verstoppen ook al hun geheimen binnenin mij. Daarom weet ik vaak wat hun toekomstplannen zijn. Wie de echte slechteriken zijn en wie meelopers of onder druk gezette mensen. Ik ben al 12 jaar bezig ze van me los te trekken, maar het is een heidens karwei. Het laatste stuk waar ik mee bezig ben, is ook weer van enorme afmetingen. Pas als ik ze helemaal uit me heb en het laatste getraumatiseerde stuk van me weer in me terug kan komen (mijn ziel), weet de hele wereld gelijk dat er geen wereldwijde dictatoriale staat meer komt, zoals het World Economic Forum eist. Het kan iedere dag zover zijn. Er moet dan nog wel tegen ze gevochten worden, maar die griezelige almacht zijn ze dan kwijt.

Hun doel is dus dat ik óf slecht moet worden net als zij of anders een kapot en dood ‘leven’ moet hebben. Als ik beroemd word en succes heb, is het afgelopen met hen. Dan leef IK immers weer op mijn eigen levenskracht en zij niet. Vanuit zichzelf hebben ze geen kracht, dus ze kunnen zonder mij gevangen te houden geen macht meer hebben. Dat is gewoon het hele eiereneten. Het is mijn kracht en dus trek ik die stukje bij beetje terug. Ze gaan maar zelf kracht kweken ofzo of ze gaan maar dood (nog beter), maar op mij leven is dus géén optie. Sic. De wereld heeft geen belang bij een sekte vol bloeddrinkende kannibalen en andere gevaarlijke gekken met te veel macht.

 

De held staat er in ieder verhaal lange tijd alleen voor

U gaat me toch niet steunen, want in geen enkel verhaal waarin een held de wereld redt, snappen de gewone mensen het. Die zijn alleen maar blij als het voorbij is, maar willen het probleem niet eens vatten. Veel te bang om voor lichtgelovig uitgemaakt te worden. Het enige dat in het echt anders is, is dat ik zelfs uw steun niet krijg. Mijn team is dan wel niet bij me, maar ze zijn er wel degelijk: mijn wederhelft Costas, mijn ouders en het Amerikaanse Trumpteam, dat tegen kinder- en andere mensenhandel strijdt en dat mijn verhaal allang kende voordat ik het zelf te weten kwam.

Mijn familie en ik zijn lid van dit fantastische mensenreddende team en zij hebben me van alles verteld, wat ik niet met u kan delen nu u mij massaal laat stikken (op een héle enkeling na). Alleen als ík loskom van deze gruwel, hebt ú een leven. Dan stoppen ook de martelingen van andere kinderen en van vrouwen. Reden genoeg om te helpen toch? Mijn artikelen delen, u inschrijven voor de nieuwsbrief en doneren zou een prachtig begin zijn. En wat is dat nou voor moeite??

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.