You are currently viewing “Natassa confronteert je met je zonden!”

“Natassa confronteert je met je zonden!”

Dit is dus kennelijk wat zowel potentiële cliënten voor mijn ex-praktijk als lezers van mijn nieuwswebsite tegenhoudt om me gewoon te volgen, steunen en bij me te komen: ik zou hun tekortkomingen zo even huppaaaa kunnen zien en ze er ook bovendien mee confronteren.

Nee joh, peace bro! Ik confronteer niemand met fouten of zonden. Wel kan ik ze zien tijdens een healing, maar die heb ik al heel lang niet meer gegeven. Tegenwoordig moet je immers verplicht ziek blijven en mag je niet genezen. Trouwens: hoe erge dingen heb je eigenlijk wel allemaal gedaan dat het zo erg is als ik ze zie en je schuldgevoel genees, zodat je herstelt van ziekte? Hoe dan ook: ik kijk echt niet zomaar door jullie heen ofzo! Gelukkig niet. Hier eventjes uitleg in een simpele telefoonvideo.

 

 

En op Rumble staat de video ook:

 

 

Zo en nu gezellig erbij komen en mij steunen okidoki!!

 

 


donations-NN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.