Natassa News Bulletin

Natassa News Bulletin 5 september

Vandaag was er natuuriljk die enórme demonstratie op en nabij de Dam in Amsterdam tegen coronamaatregelen, vaccinatiepaspoorten en vóór vrijheid. Nieuws daarover, over de GrandPrix in Zandvoort en meer.

U kunt helpen door dit bericht of de video zelf overal te verspreiden, door u in te schrijven voor mijn nieuwsbrief (dan ontvangt u een mailtje bij een nieuw artikel of nieuwe video) en door te doneren. Zonder inkomen en steun kan geen onafhankelijke journalist bestaan! Ik hamer erop, want er komen veel te weinig donaties binnen, er schrijven zich veel te weinig mensen in, ook op YouTube, en mijn nieuwsberichten worden gewoon veel te weinig bekeken.

Ik wil u er wél op attent maken dat YouTube de statistieken niet goed bijhoudt en ook likes wist. Gisteren had ik er meer dan vandaag en ook gaat het aantal views de hele tijd naar beneden, wat natuurlijk niet kan. Maar het gebeurt wel en dus weet ik uiteindelijk van geen kant hoe vaak mijn spullen gezien worden! Plus als u de video’s hier op mijn website bekijkt, telt YouTube de views ook weer niet. Hier is het nieuws:

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

 

 

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.