Natassa News Bulletin

Natassa News Bulletin 5 september

Vandaag was er natuuriljk die enórme demonstratie op en nabij de Dam in Amsterdam tegen coronamaatregelen, vaccinatiepaspoorten en vóór vrijheid. Nieuws daarover, over de GrandPrix in Zandvoort en meer.

U kunt helpen door dit bericht of de video zelf overal te verspreiden, door u in te schrijven voor mijn nieuwsbrief (dan ontvangt u een mailtje bij een nieuw artikel of nieuwe video) en door te doneren. Zonder inkomen en steun kan geen onafhankelijke journalist bestaan! Ik hamer erop, want er komen veel te weinig donaties binnen, er schrijven zich veel te weinig mensen in, ook op YouTube, en mijn nieuwsberichten worden gewoon veel te weinig bekeken.

Ik wil u er wél op attent maken dat YouTube de statistieken niet goed bijhoudt en ook likes wist. Gisteren had ik er meer dan vandaag en ook gaat het aantal views de hele tijd naar beneden, wat natuurlijk niet kan. Maar het gebeurt wel en dus weet ik uiteindelijk van geen kant hoe vaak mijn spullen gezien worden! Plus als u de video’s hier op mijn website bekijkt, telt YouTube de views ook weer niet. Hier is het nieuws:

 

 

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.