Natassa News Bulletin
  • Post author:
  • Post category:Videos
  • Reading time:2 mins read
  • Post last modified:10/03/2023

Natassa News Bulletin 6, september

Het onafhankelijke nieuws van vandaag, verteld door Natassa Vassiliou. over plannen voor onteigening van boeren, de boze lezing van Kaag, een pratende eend en meer.

Hier is het nieuwsbulletin met de opmerking erbij dat als u het hier op mijn website bekijkt, de views niet worden meegeteld op YouTube. Mijn video’s worden dus veel meer bekeken dan het lijkt, maar absoluut niet in de buurt van voldoende! Hoe denkt u dat het voor míj is dat ik ondanks mijn chronische ziekte zó hard werk en dat niemand er waardering voor laat zien? Ik zou dat zelf een ander nooit aandoen, als die goed werk leverde zoals ik.

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou writes sound and objective analyses about countries that have made the positive decision to develop their economies with the help of Russia, China and each other. *Education: Greek & French Literature. *Career: 4 years music, 25 years education, 13 years finding how to cure all diseases, 3 years journalism. *Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren, facts & experts. *No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, whinyfaces & digital ID's. *Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.