Natassa News Bulletin

Natassa News Bulletin 7 september

Het onafhankelijke nieuws van vandaag, verteld door Natassa Vassiliou. over plannen voor onteigening van boeren, de boze lezing van Kaag, een pratende eend en meer.

Hier is het nieuwsbulletin met de opmerking erbij dat als u het hier op mijn website bekijkt, de views niet worden meegeteld op YouTube. Mijn video’s worden dus veel meer bekeken dan het lijkt, maar absoluut niet in de buurt van voldoende! Hoe denkt u dat het voor míj is dat ik ondanks mijn chronische ziekte zó hard werk en dat niemand er waardering voor laat zien? Ik zou dat zelf een ander nooit aandoen, als die goed werk leverde zoals ik.

 

 

Denkt u er nog even aan dat u zich inschrijft voor de nieuwsbrief hieronder, dat u het nieuws bulletin deelt en mij steunt met een donatie? Daarzonder kan ik NIET doorgaan! Er bestaat géén eerlijke journalistiek zonder dat die betaald wordt.

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.