Natassa News Bulletin

Natassa News Bulletin 6, september

Het onafhankelijke nieuws van vandaag, verteld door Natassa Vassiliou. over plannen voor onteigening van boeren, de boze lezing van Kaag, een pratende eend en meer.

Hier is het nieuwsbulletin met de opmerking erbij dat als u het hier op mijn website bekijkt, de views niet worden meegeteld op YouTube. Mijn video’s worden dus veel meer bekeken dan het lijkt, maar absoluut niet in de buurt van voldoende! Hoe denkt u dat het voor míj is dat ik ondanks mijn chronische ziekte zó hard werk en dat niemand er waardering voor laat zien? Ik zou dat zelf een ander nooit aandoen, als die goed werk leverde zoals ik.

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent & handicapped crowdfunded journalist. Simply tells the truth & solves problems. Mentally stable as steel.            Studied Greek & French Literature, law ethics & specialised in media psychology. 25 years experience in education & business trainings. 25 years of expertise and academical research in traditional medicine, coaching and psychology. Deep insight in the international political landscape.            Loves kids, coffee & bougatsa. Also cherries and apes. Proud Greek and Mom of 2 Awesome Big Boys.

Feel free to give a nice reaction here (English, ελληνικά, français, deutsch, Nederlands, italiano):

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.