video-cover-UT

Natassa News Bulletin vrijdag 3 september

Het nieuws van vandaag vanuit meerdere invalshoeken dan alleen die van de NPO, die beslist niet objectief is. Door Natassa Vassiliou.

Hier op YouTube te vinden en denk weer even aan het delen, inschrijven voor mijn nieuwsbrief en/of abonnee worden op YouTube en doneren! Ik ben voorlopig weer eventjes gered door een paar donaties waarvoor mijn enórme dank!! Maar meer is nodig om door te kunnen blijven gaan. Anders zeg ik het niet!

 

 Untold Times is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.