Neanderthalers in de steentijd

Neanderthalers in de steentijd

Met mijn bevrijding uit de oppermachtige satansekte komen de leugens en het gekonkel van de overheid, het internationale bedrijfsleven, de rijke elite maar ook Jeugdzorg steeds duidelijker uit de coulissen. Het begon met een ragdun laagje tule dat zichtbaar was, maar nu stapt de ene fraudeur na de andere naar voren het licht in en met sommigen van hen kan zelfs afgerekend worden. Als u allen veel eerder naar mij had geluisterd, was dit alles allang achter de rug geweest en leefden we nu in een vrije samenleving, waar die slechteriken niet eens meer bestaan. U werd echter bestookt met 5G-golven en met grove leugens over mij op het internet én in e-maillastercampagnes. Daar kwam u niet doorheen en ik kon u niet bereiken. Nu weet ik dat deze sekte alleen kapot kon, als ík hen meetrok de hel in. En dat heb ik gedaan.

 

En toen zagen ze wat liefde is …

Dat moet nu echter afgelopen zijn! Hoe moeilijk kan het zijn om te begrijpen dat die sekte met hun Neanderthalermethodes uit de steentijd, zoals dwang, laster, dreigementen, geweld, oorlogen, honger, ziekte, corruptie, criminaliteit, kindermishandeling en hoererij niet de manier is waarop wij in de 21e eeuw n.C. willen leven? Om u te laten zien hóe gemakkelijk dat is, laat ik u nu zien hoe ze allemaal hebben gezien wat liefde is, toen ze míj erbij hadden gehaald en probeerden mij om te martelen tot hun allerhoogste hogepriesteres. Toen dat niet lukte, stuurden ze me, drieënhalf jaar oud, terug naar mijn ouders in Keulen. Maar ja, toen brak die sekte dus af, want zoals ik al tig keren heb verteld, hadden ze hun hele macht en al hun geheimen op mij ingezet. Toen ik verdwenen was, brak alles af, dus een jaar later ontvoerden ze me nogmaals terug naar Nederland, het satanistenland. Ze wonnen een gigantische rechtszaak van vier machtige landen over mij, wijzigden mijn identiteit en als wraak stopten ze me in het MK Ultra-“programma” om prostituee te worden. Alsof het míjn schuld was dat de mensen hen niet meer moesten.

Ik laat u zien hoe hard die driedubbeldoorgedraaide sekte aan me trok, maar ik niet eens begreep wat ze van me wilden en gewoon op mijn liefdevolle, vrolijke, gezellige manier mijn leven probeerde te leiden. Echt lukken deed dat niet en ze hebben me ontzettend veel pijn en verdriet gedaan. Niet alleen mij, maar ook anderen om me heen, wat ik heel erg vind. Maar zij kregen hun zin óók niet. Wat er wél gebeurde, was dat heel erg veel leden van de sekte tabak hadden van de terreur in de maffia die die clan is. Ze wilden eruit en gelukkig zijn. Van bínnen gelukkig, net als ze bij mij hadden gezien. Wát ik ook allemaal meegemaakt heb, ik ben nog altijd een gelukkig mens en ik ben altijd vrolijk. Dat wilden zij ook en gelijk dat ze hadden! Deze mensen weten alleen totaal niet hoe je op een normale manier kunt leven en moeten dat echt helemaal leren. Vandaar al die cursussen om te leven in het NU, door iemand die het net zo goed niet weet (Eckhart Tolle), cursussen Reiki waarmee je mensen juist ziek maakt en zeker niet geneest zoals ik dat kan en nou ja, u kent de cursussen wel. Dit is hoe de sekte afbrak: omdat ze zagen wat liefde was.

 

Touwtrekken

natassa-flessenbodems
11 jaar oud met flessenbodems en niet lachen want beugel

Ik dacht dat ze me als tolk wilden hebben, maar dat had mijn pleegopa bedacht. Die zag dat ik zo goed was in talen en heeft dat idee in me geplant. Niet op de leukste manier, maar wel zó dat die vuile sekte me niet meer in een bordeel kon stoppen. Mijn leven heeft hij ermee gered. Hárd hebben ze het geprobeerd! Iedere keer weer. Op mijn 12e wilden ze dat een jongen uit de zesde klas van het gymnasium waar ik op zat in Groningen, me zou verkrachten. Maar toen die me zag, een zielig klein meisje met een dikke bril en beugel toen nog, kon die het niet. Toen gingen ze me intellectueel breken en lieten ze me expres zitten in de derde klas. Nergens voor nodig, maar deze smeerlappen kennen maar één manier om iets gedaan te krijgen en dat is door de ander te traumatiseren of anderszins wel te bedreigen ofzo. Neanderthalermethodes. Lukte weer niet en toen zetten die pleeg”ouders” me dus op straat op mijn 16e, met als doel me naar Amsterdam te krijgen, de goot in. Maar dan kenden ze mij nog niet. Ik was een begaafde leerlinge van het gymnasium en toen ik moest blijven zitten, was ik de held van de klas. Vooral toen ik ook nog op kamers kwam te wonen met drie Echte Studentes en voor mezelf moest koken, schoonmaken en alles. Dat gaf ik niet op voor een avontuur in Amsterdam!

Op mijn 18e stuurden ze mannen op me af – loverboys zouden ze nu heten – en trokken ze aan mijn codewoorden, die u hier nog even hebt. deprogram-natas. Eén ervan is ‘jij moet met iedereen’ en als ze de naam van het getraumatiseerde deel van je opzeggen met dat zinnetje, dan word je die persoon. Bij mij is dat geen ándere persoon, omdat goeie mensen een dominante linker hersenhelft hebben en daardoor beschermd zijn tegen psychische ziektes zoals MPS, maar ertegenop kon ik ook niet gelijk. Dat kostte me een paar jaar, totdat ik in Griekenland was. De crux bleek te zijn dat mijn pleegouders me altijd hadden gedwongen aardig tegen iedereen te zijn en nooit iets te weigeren. Dat hadden ze er zo hard ingeramd, dat ik het er niet zomaar weer uit kreeg. Ik was echter studente aan de universiteit, had serieuze medestudenten om me heen en trok me aan hen op. Tolk kon ik niet worden, omdat mijn oren niet meer filteren door de keren dat mijn pleegouders me van de trap flikkerden. Ik kan daardoor niet heel snel luisteren naar iemand en dan snel vertalen wat die zegt, maar ik studeerde toch zeker af in een combinatie van Griekse en Franse letteren met als specialisatie toegepaste taalwetenschap: gecombineerd met sociologie, antropologie en … jawel psychologie.

Als ik kans had gezien om te promoveren, was ik toen al van ze af geweest. Dat lukte echter niet om financiële redenen en dus ging de strijd door om nu weer te zorgen dat ik niet als lerares kon werken. Met behulp van weer die codewoorden en ik denk dat ze toen ook al wel van die hersengolven hadden, stookten ze de leerlingen tegen me op. Je zag de energie in de klas gewoon bewegen. Ik was toen nog niet helderziend. Ze belden de scholen op waar ik ging werken. “Ja met Die en Die van het ministerie van Algemene Zaken. Die mevrouw die u daar hebt aangenomen voor Frans/Nederlands, moet u ontslaan. Die is schizofreen en dit en dat”. Niemand die me ooit vroeg of ik inderdaad schizofreen was, niemand die ooit zoiets over mij gedacht heeft en niemand die me ooit zo’n diagnose heeft gegeven. Integendeel. Maar dat is dus de satansekte. Neanderthalermethodes uit de steentijd en iedereen slaat snel voor ze op de vlucht, want ze zijn creepy as hell.

 

Alleen als ík kapot ging, kon ik hen meetrekken – waarvan akte

Lang verhaal kort: ik wist één ding en dat was dat ik móest werken voor mijn inkomen. Andere alleenstaande moeders zaten ‘gewoon’ in de bijstand, maar daar kon ik niet voor kiezen met die club in mijn zog. Ik verhuisde naar Wageningen, waar dat kreng van een schooldirectrice me gelijk een kop kleiner hakte. Weer liet ik me niet kennen en ik begon een bedrijf, een talencentrum. Dat was ontzettend succesvol en toen ging de satanskrentenclub vechten om me ziek te krijgen. Toen dat lukte na mijn echtscheiding in 2010, ging ik wéér gewoon door: als genezer. Met mijn ervaring als ondernemer en mijn geneeskrachtige gave had ik binnen de kortste keren een praktijk uit de grond gestampt, maar ook dát mocht niet. Ze stuurden iemand om me te vermoorden met ALS, een soort MS-achtige ziekte waar je binnen twee jaar aan overlijdt. Maar ik heb twee kinderen waar ik van hou en laat me niet vermoorden. Vijftien dodelijke ziektes, meer dan 300 tia’s en 18 hartaanvallen later leef ik nóg. De rest van het verhaal kent u en kunt u anders hier lezen.

Degene die vanaf 2001 in Wageningen opdracht had om me kapot te krijgen, was dus die schoolfrik van obs de Nude, tegenwoordig obs de Wereld. Die bleek één van de vijf hogepriesteressen helemaal aan de top van de satansekte te zijn, maar dan nog stond ze onder mij: ze hadden mij immers als God daar! Kapot kreeg ze me na 17 jaar vechten en het erge is dat ze mijn kinderen ook zo kapot maakten. En héél erg veel andere mensen ook, die ze door Jeugdzorg hun kinderen lieten weggraaien, waarna ze hun leven verwoestten. Anderen die ze de schulden inwerkten, bijvoorbeeld de mensen van het toeslagenschandaal, maar nog veel en veel anderen ook. Nog weer anderen die ze ziek maakten of zelfs vermoordden. Waarom? Omdat ze míj de afgrond in wilden en zelf niet mee wilden. Maar zo werkte het dus niet. Ik laat me niet kapotmaken zonder dat zij óók meegaan. En u ziet dat dat nu ook inderdaad gebeurt.

 

Broem-Broem De Snelle Schildpad

lldossier-nude-roddels7
U ziet het! Deze quatsch is geschreven in voorjaar 2010 en ging heel Nederland door om mij zwart te maken. Alles is gelogen wat er staat.
schildpadje-kussen
Onze Broem-Broem De Snelle Schildpad in 2016

Ik heb nog iets aardigs om te laten zien dat ik het allemaal niet verzin. In januari 2009 had ik een paar mooie trainingen gedaan en hadden we wat geld over. Ik kocht toen een landschildpadje, omdat ik het leuke beesten vind, mijn toen nog man in zijn ouderlijk huis ook zo’n diertje had en zei dat ze geluk brachten en omdat ik graag wilde dat de jongens met dieren zouden opgroeien. Toen we een jaar later in scheiding lagen – we gingen als vrienden uit elkaar! – loog hij die schoolfrik voor dat de jongste zogenaamd zo wild was en het dier tegen de muur dood had gegooid. Ja erg, niet? Mijn jongste die zo goed met dieren is en er zo goed mee kan omgaan! Hij was de dierenarts bij ons thuis, zo handig als hij was.

Wel, ik wist dat niet, maar een paar jaar later had ik het beestje eventjes naar school meegenomen op dierendag. Die frik zat toen even in mijn zoons klas als juf, omdat zijn eigen juf met de ouders koffie aan het drinken was (traditie daar). Het mens werd van groen eerst paars, oranje, geel en eindigde knalrood, toen ze zag hoe mijn ex haar voorgelogen had dat mijn zoontje onze Broem-Broem doodgegooid zou hebben. Hier rechts is haar aantekening in het leerlingdossier van mijn zoon en links een foto van het schildpadje uit 2016. We hebben hem nog jaren gehad!

 

Nog wat moois heb ik vandaag. Toen mijn ouders op een dag Mikis Theodorakis, met wie ze bevriend waren, over mijn ontvoering vertelden, schreef hij een lied voor me. Dat is dit lied hieronder, uitgevoerd door Yannis Parios: Marina. Ik heb dit altijd zijn mooiste lied gevonden en heb er maandenlang in tranen naar geluisterd, toen ik hoorde dat het voor mij was geschreven. Dit is toch een veel mooiere manier om te leven, in vrijheid, met prachtige muziek en artiesten, in vrolijkheid en vrede dan zoals die satanisten dat doen? Mensen slaan, kinderen misbruiken, iedereen bedreigen, gevangennemen, martelen en weet ik wat allemaal om hun zin te krijgen. Daarom luid ik het einde van hun era in met dit lied Μαρίνα:

 

 

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.