Natassa News Bulletin

NIEUW!!! Natassa News nieuwsuitzending

Natassa News eerste nieuwsuitzending. Ik vond het zelf een briljant idee, want er is nog geen Wappienieuws op tv of YouTube of waar ook. 

Deze uitzending is een test en pilot om te zien of het een goed idee is om nieuws belicht vanuit een meer onbevooroordeeld standpunt uit te zenden. De apparatuur is uit het jaar 0, maar stoort u zich er niet aan. Alles sal reg kom. Ik moet ook even iets meer oefenen voor de juiste toonzetting, maar ook dat komt al snel goed.

Hier hebt u de nieuwsuitzending van vandaag 30 augustus 2021. Ik zet ze op YouTube, niet op Rumble. Daar staan podcasts over het coronavirus, want ik heb geen trek in ruzie met YouTube over mijn video’s.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.