Natassa News Bulletin

NIEUW!!! Natassa News nieuwsuitzending

Natassa News eerste nieuwsuitzending. Ik vond het zelf een briljant idee, want er is nog geen Wappienieuws op tv of YouTube of waar ook. 

Deze uitzending is een test en pilot om te zien of het een goed idee is om nieuws belicht vanuit een meer onbevooroordeeld standpunt uit te zenden. De apparatuur is uit het jaar 0, maar stoort u zich er niet aan. Alles sal reg kom. Ik moet ook even iets meer oefenen voor de juiste toonzetting, maar ook dat komt al snel goed.

Hier hebt u de nieuwsuitzending van vandaag 30 augustus 2021. Ik zet ze op YouTube, niet op Rumble. Daar staan podcasts over het coronavirus, want ik heb geen trek in ruzie met YouTube over mijn video’s.

Laat maar in de reacties hieronder of op YouTube weten wat u ervan vindt en denk er graag even aan: zonder abonnees op YouTube, Rumble en mijn nieuwsbrief kan ik niet doorgaan met dit werk en zonder donaties ook niet!

 

 

 

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.