manipulation
Manipulatie

NIEUW!!! Untold Today: het moeilijker vindbare nieuws van vandaag

Untold Today is de spiksplinternieuwe rubriek op mijn nieuwswebsite, waarin ik het dagelijkse moeilijker vindbare nieuws van over de wereld bij elkaar haal en bespreek. Je kunt de rubriek vinden onder het kopje ‘Today’ in het menu en vandaag beginnen we! Klaaaaaaar? AF!

 

De Nederlandse economie

Dan neem ik je gelijk mee naar Ab Flipse, die zoveel meer verstand van economie heeft dan ikzelf, dat ik niet alles begrijp wat hij zegt. Bijvoorbeeld dat Zuid-Europa “klapt”, als we weer rente op onze spaartegoeden zouden ontvangen. Aangezien zwijgen goud is als je geen verstand van zaken hebt, doe ik dat en laat ik Ab Flipse vertellen over hoe de economie in Nederland ervoor staat. Het is niet erg vrolijk en hij vertelt ook iets over een noodwet binnen de EU, waarbij de regering zo ongeveer alles over ons geld te zeggen zou krijgen, als er een oorlog was. En er ís oorlog in Europa, ook al is het dan niet in de EU. Laat je niet bang maken, maar het is wel goed om op de hoogte te zijn, denk ik. O ja; hij komt ook met een oplossing uit de economische malaise. Dat is iets wat ik altijd belangrijk vind: niet alleen maar zaniken over hoe erg alles is, maar ook de mouwen even opstropen. Deze uitzending is van 21 juli jl.

 

 

Dan neem ik je mee naar het volgende onderwerp en dat is Tweedekamerlid Pieter Omtzigt, die alarm slaat over ook weer de economie. Hij meldt dat maar liefst 11.200 boeren stoppen met hun werk en dat is 1:5! Er zijn immers rond de 53.000 boeren in Nederland. Verder meldt hij dat er 17.600 krimpende bedrijven zijn, ook vanwege de stikstof. Het kabinet hield deze gegevens geheim en wil verder ook niet antwoorden op prangende vragen, zo meldt Omtzigt. Hij laat de correspondentie zien op Twitter en dit wilde ik je niet onthouden! Over Duitsland wordt overal wel gemeld dat dat land er onderdoor gaat door al dat klimaatgedram en door de totaal onzinnige importoorlog met Rusland, die Brussel voert zonder dat wij er iets over te zeggen hebben. Maar over Nederland is iedereen stil en dat is geen goede zaak! Iedereen is ondertussen wel van mening dat die EU toch echt anders moet, maar vooralsnog gebeurt er nog niets.

 

Pelosi in Taiwan vs Alice in Wonderland

En ja hoor! Ons aller Nancy Pelosi van 82 jaar oud is toch naar Taiwan getogen. De laatste paar dagen leek het erop dat ze haar Aziatische reis zou afronden zonder een bezoek aan dit prachtige eiland in de Zuid-Chinese Zee, omdat China het er niet mee eens was. Maar ze ging toch en dat is uiteraard ontzettend uitdagend gedrag. Er wordt al een tijdje gespeculeerd dat de Verenigde Staten een oorlog aan het uitlokken zouden zijn tegen China. Wel, deze stunt van Pelosi is zeker een daad die in die richting wijst. Voor degenen die de nationale beroemdheid in Amerika niet kennen: zij is de ‘Speaker of the House’ oftewel voorzitter van de Amerikaanse House of Representatives oftewel Tweede Kamer. De Amerikaanse Vera Bergkamp is zij in feite, al heeft ze zo ongeveer ongelimiteerde macht daar in het Amerikaanse. Ik sta er iedere keer weer versteld van wat deze dame allemaal weet te bekonkelen in haar regering. En je ziet nu dat niet Anthony Blinken, de Minister van Buitenlandse Zaken, naar Azië is gereisd, maar de voorzitter van het parlement. Voor Nederland onvoorstelbaar, maar in Amerika kan alles! Hier is ze:

Het bezwaar van China tegen een bezoek van Pelosi als vertegenwoordiger van de Amerikaanse regering aan Taiwan is duidelijk. Taiwan was decennialang onder de macht van het Verenigd Koninkrijk en sinds een aantal jaar is het officieel een onafhankelijk land, maar wordt het wel geclaimd door China. Als je de geografische ligging van het eiland ziet, zo recht tegenover de Chinese oostkust, denk je dat daar wel logica in zit, maar als je de geschiedenis van het eiland opzoekt, zie je dat Taiwan – of Taipei in het Chinees – tot halverwege de 19e eeuw (1874) aan Japan toebehoorde. Toen kwam China het eiland veroveren, daarna werd het onafhankelijk in 1895. In 1912 werd het nogmaals onafhankelijk, maar het hoorde ook eens bijna bij de Britse Kroonkoloniën.

De laatste paar eeuwen is er feitelijk aan één stuk door gevochten om het eiland en aan wie het dan eigenlijk toebehoort … Mijn idee is dat het land steviger zou staan als het zich bij China aansloot, maar de Verenigde Staten staan dit in de weg. Die willen per se dat het onafhankelijk is, want dan hebben zij het er voor het zeggen. Taiwan kan dan in zoverre Chinees zijn dat Chinees er de voertaal is, maar het eiland is helemaal verwesterd in de afgelopen paar eeuwen. Als het zich bij China aansluit, moet het een enorme cultuurwisseling door en dat is niet eenvoudig. HongKong heeft het echter ook gedaan en daar leeft men nog prima vandaag de dag, dus onmogelijk is het ook weer niet. Normaliter zou je zeggen: hou een referendum op Taiwan, want de bevolking gaat toch over de toekomst van hun land. Ja natuurlijk, maar noch de Amerikanen noch de Chinezen zullen die mensen met rust laten om de juiste informatie te verkrijgen om te stemmen voor wat het beste is voor Taiwan. Mijn eigen mening is dat ik het misselijk vind dat Amerika zich zo overal mee bemoeit op de wereld. Laat de mensen liever met rust!

 

Tijd om Untold Times te steunen! Je wilt toch onafhankelijk nieuws blijven houden, of niet? 

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Tijd voor humor

De stoere president van Brazilië, Jaír Bolsonaro, gaf over het paard getild rijkeluiskind Leonardo DiCaprio even fijntjes op zijn lazer. Het was eigenlijk niet vandaag, maar al in mei dit jaar, máár het is helemaal niet in het nieuws geweest. Dan mag ik het best melden, toch? De geweldig deugende – virtue-signaling heet dat in het Engels, mooi woord – DiCaprio tweette dus over hoe belangrijk het redden van het Amazonewoud wel zou zijn voor het klimaat op onze mooie blauwe planeet. Bolsonaro die over dat prachtige Amazonewoud gaat, antwoordde hem dat DiCaprio eerst maar eens zijn exclusieve jacht moet wegdoen, voordat hij recht van spreken heeft over het milieu of het klimaat zo u wilt.

Hieronder vind je de tweet en nog stoerder eigenlijk: degene die het meldde, dat was dus CNN. Af en toe kunnen de deugmedia ook wel eens even níet deugen en dat zijn dan hartverwarmende momenten.

 

Deugende premierskandidaten in het Verenigd Koninkrijk

Nu we het toch gezellig over deugen hebben, gaan we even naar Engeland. Ik bedenk me dat misschien niet iedereen die mijn website ontdekt, weet wat deugen betekent! Het is een woord dat gebruikt wordt voor mensen die overdreven politiek correct willen zijn en daarom uit voorzorg altijd met de regering meekletsen. Vooral zonder na te denken, want als je dat wél doet, zie je duidelijk dat onze overheid enorm faalt in het besturen van het land. En dat mag best gezegd worden, want we willen toch liever dat het goed gaat met Nederland, dan zoals nu dat het steeds meer bergafwaarts gaat met letterlijk alles, van economie tot normen en waarden, onderwijs en opvoeding en de media aan toe? Dat gaat echt niet gebeuren als we geen kritiek mogen uiten op teevee of in de kranten. Daarom is er nu het fenomeen ‘alternatieve media’, omdat het belangrijk is dat zoveel mogelijk mensen goed geïnformeerd worden.

In Engeland is Boris Johnson eindelijk maar dan ook eindelijk van zijn troon verstoten en zijn er verkiezingen aan de gang voor een nieuwe premier. Dat gaat in een race, een beetje net zoals in Amerika waar kandidaten “een race rennen” om een hoge overheidsfunctie te verkrijgen. Compleet met stikdure campagnes is het zo ongeveer een verdienmodel voor sponsors van deze kandidaten. In Engeland nu zijn er twee kandidaten die er uitspringen: Liz Truss en Rishi Sunak, allebei van de conservatieve Tories. En dan regent het natuurlijk kritiek en schandalen over de kandidaten, want dat hoort bij zo’n campagne. Liz Truss staat bovenaan op het moment, maar moest nu inbinden met één van haar plannen, want de peilingen zakten opeens. Ik heb nooit begrepen waarom politici zich zoveel aantrekken van peilingen, want ze blijken keer op keer gewoon faliekant verkeerd uit te pakken. Het is heel erg moeilijk om een stemmend publiek, dat ongeveer overeenkomt met de verhoudingen in de echte bevolking samen te stellen voor een peilingsbureau. Daarbij zijn er altijd veel zwevende kiezers of mensen die op het laatste moment toch maar niet gaan stemmen. Maar vermakelijk is het wel, zo’n verkiezingscircus.

 

Nederland: Hugo de Jonge en zijn gevecht tegen de windmolens

Je weet misschien dat er via de WOB, de wet op het openbaar bestuur, enige tijd geleden een heleboel documenten zijn opgevraagd aangaand het coronabeleid van de afgelopen twee jaar. Daar zat ook correspondentie tussen van politici onderling en in het bijzonder van Hugo de Jonge, die toen minister van VWS was. Iedere keer duikt er weer iets op, wat ontdekt wordt in de enorme stapel pampier en deze keer is het de oorlog door De Jonge tegen artsen die dat omstreden medicijn hydroxychloroquine voorschreven aan hun patiënten met het coronavirus. Het werkte wel degelijk, zo werd wereldwijd vele malen zeer wetenschappelijk bewezen, maar de regeringen overal wilden per se vaccins verkopen. Daar zat immers druk achter, want het moest van de hoogste elitaire instanties, zoals de ijzersterke lobby van de farmaceutische industrie, de EU, Amerika, de WHO en het dwingende World Economic Forum, dat zich eigenlijk met economie zou moeten bezighouden, maar dit kennelijk nogal rekbaar opvat.

 

Meer Covid: op 30 juli jl. stond een groot stuk in de krant over artsen, die oproepen om te stoppen met vaccineren tegen Covid. Het bericht komt uit de Andere Krant van maandag 1 augustus. Het laatste woord over het vervélende coronavirus dat ons maar niet met rust wil laten, is nog altijd niet gezegd en de gevechten tegen verplichte vaccinatie met dat niet degelijk geteste en ook niet veilige coronavaccin gaan door. Evenals de gevechten tegen de iedere keer wéér opduikende digitale ID, die gepland is door de EU en hoewel niemand zo’n ding wil, moet en zal het er doorgejast worden. En lockdowns en andere ellende, inherent aan dit inmiddels allang onschuldige virusje, dat nu alleen nog wat verkoudsklachten geeft of helemaal géén klachten, behalve een positieve PCR-test, die echt niets zegt.

 

Nederland: Barbara Baarsma en Parenco

Ik deel even het Briefje van Jan Dijkgraaf aan Barbara Baarsma, directeur van de Rabobank, met je. Deze mevrouw mocht gisteravond immers bij het chique Op1 komen om te vertellen hoe zij een werkelijk schitterend CO2-plan heeft bedacht. Zij wil dat iedereen CO2-punten krijgt, die we dan mogen opmaken aan allerlei zooi ende activiteiten die niet zo best zijn voor het milieu. Als de kredietpunten op zijn, mag je die van een ander kopen. Zo kunnen rijkelui dus van ons, arme sloebertjes, bijvoorbeeld onze vakantiepunten opkopen. Vakantie is immers slecht voor het milieu omdat je je verplaatst. Zo kunnen de rijken der aarde nóg meer vakantie vieren, terwijl de arme mensen steeds minder bezit en rechten overhouden. Dat dit een slécht idee is, hoef ik niet meer te melden toch? Alleen al de gigantische overheidscontrole die ermee gepaard gaat, is niet te pruimen.

Er is meer milieunieuws! Dit vind ik heel tof, omdat ik in Wageningen heb gewoond en de papierfabriek Parenco in het naburige dorp Renkum altijd wel onderwerp van gesprek was, vanwege wanbeleid of schrikbarende milieuschandalen. Deze fabriek liet zijn afvalwateren jarenlang in de prachtige beekjes van het natuurgebied rondom Renkum (de Veluwezoom) lopen, waardoor de natuur er niet op vooruitging, om het maar zachtjes te zeggen. Of ze hadden weer eens een brand. Of ze gingen alwéér op het randje failliet en werden dan weer opgekocht door een buitenlands bedrijf. Er was altijd wel wat. Het leek wel maffia daar! En nu vandaag … jawel vandaag staat er een lading boze boeren bij de fabriek te demonstreren. Ze hebben het hele terrein van Parenco dat nu weer Smurfit Kappa blijkt te heten, bezet met tractors om Nederland te laten zien dat deze fabriek véél meer vervuilt dan hun koeien. En gelijk hebben ze!

 

Nieuwe premier voor Italië

Als laatste passeren we Italië nog even. Daar is premier Mario Draghi kortgeleden eindelijk met heel erg veel moeite afgezet. Hij was jarenlang directeur en vice-president van de omstreden Amerikaanse bank Goldman-Sachs. Later werd hij gouverneur van de Bank van Italië en ten slotte president van de Europese Centrale Bank of ECB, waarna hij ook nog premier van Italië werd. Een stuk van de Canadese website Global Research vertelt dat de man het nog wel even voor elkaar gebokst heeft om Italië tot een land te maken dat oorlog voert tegen Rusland. Hier ook in het Duits.

Gelukkig voor Italië is er een frisse, jonge kandidate voor het premierschap met wat meer gezonde en logische ideeën, genaamd Giorgia Meloni. Haar partij heet Fratelli d’Italia (broeders van Italië) en staat voor gezin en familie, vaderland en het christelijke erfgoed van Italië. Dezelfde ideeën die eigenlijk overal opduiken bij conservatieve partijen: nee zeggen tegen overdreven LHBTI-gekte en wokegezever, de economie weer gezond maken door in ieder geval geen ruzie te maken met Rusland, waar onze energie vandaan komt en nog veel meer grondstoffen zoals kunstmest en goud bijvoorbeeld en meer nationaal gericht politiek beleid. Minder invloed vanuit Brussel en meer zeggenschap in het land zelf. In alle landen waar een regering met zulke ideeën aan de macht is, zijn inwoners tevreden en kiezen ze hun premier of president iedere keer opnieuw. Kijk maar naar Hongarije, waar Victor Orbán korte tijd geleden herkozen is en naar Pakistan, waar het een regelrechte puinzooi is, sinds premier Imran Khan door een truc van de Amerikaanse regering is afgezet.

 

Australië en de Great Reset

Als állerlaatste toegift heb ik nog een geweldige Australische senator voor je (lid Eerste Kamer). Malcolm Roberts heet de man en hij vertelt in het Australische parlement exact waar de plannen van het World Economic Forum voor een Great Reset, waar de Nederlandse regering zeer onterecht lacherig over doet en beweert dat het een complottheorie zou zijn, toe leiden. Als toch overal ter wereld mensen opstaan, die deze zelfde woorden uitspreken en de mensen waarschuwen om niet op partijen te stemmen, die deze groene energietransit die ons allen tot slaven zal maken van een kleine clan superrijke lieden, moet er toch wel iets van waar zijn? Laat je niet vertellen dat alles wat de regering niet zegt, een complottheorie zou zijn. Dat is gewoon niet waar! Het is zelfs andersom: de regering noemt alle kritiek op hun beleid een complottheorie en iedere keer moeten ze achteraf inbinden, omdat de kritiek wéér terecht bleek te zijn.

 

Fijne dag verder en vergeet niet te doneren! Dat is van cruciaal belang, want Untold Times wordt heviger tegengewerkt dan welke andere nieuwswebsite ook en wel door facties van het ministerie van Justitie en Veiligheid van de Nederlandse overheid. Reden: ik mag niet bekend worden, omdat ik naar Nederland ben ontvoerd als baby en kleuter (vier keer), wat een enorm schandaal is dat ze onder de pet willen houden met mij en mijn gezin als slachtoffers. Deze zaak MOET boven water en dus is het heel hard nodig om Untold Times te steunen. Als ik eindelijk een keer het grote publiek bereik, kan ik dit schandaal helemaal goed uit de doeken doen (nog beter dan ik al gedaan heb, zie de categorie ‘family’) en krijg ik mijn familie en mijn leven terug. Ik mag geen inkomen hebben van jullie overheid. Dat blokkeren zij op letterlijk alle manieren, waarvan het blokkeren van mijn website er slechts één is. Dit kan alleen rechtgezet worden, als ik steun heb van een grote groep mensen. Voor nu heb ik niet eens meer te eten en er is geen enkel vooruitzicht op nieuwe inkomsten. Het is schandalig en doe er wat aan!!!

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.