brain-sensors

Nieuwe Twitter en een stuk lichter

U zult het niet geloven, maar ik startte een nieuw Twitteraccount voor mijn krant hier Untold Times en toen was alle negativiteit opeens weg. Ja, het is waar: we worden echt massaal geprogrammeerd door een zootje schurkjes, die totaal gestoorde tech tegen ons gebruiken. Ik had dit nooit geloofd, echt niet, maar zie het nu zo duidelijk met eigen ogen, dat ik het niet meer kan ontkennen. Ik ga probéren uit te leggen hoe het werkt. En hoe je het weer oplost, want een probleem aankaarten zonder oplossing erbij is niet mijn stijl.

Misschien eerst even een klein beetje nieuws, want tenslotte is dit hier toch een beetje krant hè, al is het dan online. Willem Engel kreeg uit maar liefst vijf zeer boosaardige rechtszaken tegen hem één maand voorwaardelijke celstraf en de zesde moet nog dienen, zo begreep ik. Het is natuurlijk belachelijk om iemand die eigenlijk niets fout gedaan heeft en die juist mensen probeert te verbinden op zijn manier straf te geven, maar het had veel erger kunnen zijn. Uit het feit dat het dat niet wás, kunnen we opmaken dat deze zaak niet geprogrammeerd is geweest. Anders had hij veel meer straf gekregen. Maar nu kon de rechtbank hem eigenlijk niets verwijten, alleen ‘polarisatie’ en ‘dat vinden we niet leuk’. Al met al dus toch positief nieuws en daarom doe ik maar een voorzichtige felicitatie naar Willem – hiermee.

Verder gebeurt er van alles op de wereld. In Hongarije gaat het ene luxerestaurant na het andere dicht, maar de Hongaren blijven lekker duur dineren en gelijk hebben ze. Dat stond vandaag in een nieuwsbrief die ik wekelijks ontvang. In China schijnen mensen heel erg ziek te worden van ‘corona’ en in bosjes ook nog, hoewel andere bronnen dat weer ontkennen. Er is een enorm hard gevecht van wetenschappers versus wetenschappers dat mensen opeens zo vatbaar zijn voor ziekte, omdat ze gevaccineerd zijn. Gelijk toen die vaccins uitkwamen in de lente van 2021, was al duidelijk dat de prikken het immuunsysteem aantastten. En kijk, anderhalf jaar later, bijna twee zelfs, mag je dat nóg altijd niet zeggen als je socialmedialeven je lief is tenminste. Steeds meer mensen zakken zomaar in elkaar of overlijden zelfs plotseling, maar onderzoeken hoe dat kan, is strict verboten. Ik kan dat niet anders uitleggen dan dat er nog een programma zit op het niet mogen uiten van kritiek op dat hele covidgebeuren. Op naar de programma’s maar!

Maar eerst nog even het feestje op het World Economic Forum, dat deze week plaatsvindt en waar de meest bizárre dingen worden besproken. Natuurlijk is deze toko niet zomaar een praatclubje, want er wordt weer enórm gepusht over dat digitale geld en over blijvende en vooral verplichte covidvaccins. Een nieuwe ‘golf’ krijgen ze niet meer geloofwaardig, maar de farmaceutische industrie wil toch geld zien en dus moeten er vaccins verkocht worden. Ursula van de EU heeft er een paar maanden geleden alweer een miljard ingekocht en wedden dat ze die in het najaar allemaal weer de prullenbak indondert? Dat is waar ons geld heengaat. En naar Oekraïne. Bákkenvol met wapens weer en niemand om ze te bedienen, dus die staan zeker weten volgende week wel weer te koop op het Donkere Net. Wedden?

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou MA, a Greek journalist in the Netherlands who writes meaningful articles about issues that matter. Thank you very much for the donations that are coming in! But do help Anastasía to become even better known, by supporting her work with a monthly or once-only contribution to Untold Times. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Hoe programmeren voelt

Degenen die me kennen, weten wel dat ik niet zo’n voeler ben. Als iemand me vraagt wat ik nu op dit moment voel, heb ik meestal geen flauw benul. Op dít moment heb ik dat dan weer wél, want ik voel me kiplekker. Is dat ook een gevoel of zou het een emotie zijn? Voor degenen die me niet kennen: dit. was. een. grapje. Die kom je wel vaker tegen hier, van die héle fijne grapjes. Ik schijn erom bekend te staan, alhoewel het afgelopen jaar niet echt geschikt was om veel grapjes te maken. Echt wat een zwaar jaar is dat geweest en wat ben ik blij dat het klaar is met 2022! Dat zware, dat is dus hoe geprogrammeerd-zijn voelt.

Ik kan inmiddels wel vrij hard bewijzen dat ik inderdaad achternagezeten word. Ach, het is altijd al duidelijk geweest, alleen kwamen de daders maar steeds niet naar boven. Iemand die zóveel ongeluk heeft als ik, daar is echt iets mee aan de hand. Toeval is leuk en het kan ook best zijn dat je even ‘aan de beurt bent’ met ongeluk, maar 56-en-een-half jaar lang zonder ophouden is echt geen toeval meer. Het is ook meer dan knoerthard bewezen dat ik er niet zelf schuldig aan ben, want ik heb me zo vaak laten helpen door allerlei gogen en toestanden. Maar ook die vonden niets wat ik verkeerd deed en moesten allemaal al snel concluderen dat het echt niet aan mij lag. Mijn leven zat gewoon volledig op slot en dat kon je voelen als je in mijn buurt rondhing. En dat ‘op slot zitten’ dat is ook het gevoel van een programmering.

 

Hoe programmeren volgens mij werkt

Mijn vorige account op Twitter, dus @Natassanews zeg maar, dat was helemaal volgeprogrammeerd. De programma’s zullen wel van het account ervóór zijn meegekomen, maar er is nog meer bijgekomen. Met mindtricks kan de sekte die dit doet al sinds 2012 niet veel meer en sinds 2017 helemaal niets, maar wel met technologie. Hoe het kan dat ze dat nu níet meer kunnen, kan ik niet helemaal wetenschappelijk uitleggen helaas, maar ik zal proberen het uit te leggen. Misschien dat jullie het dan snappen. Ik ben tenslotte een alfa en begrijp weinig van al die tech enzo. Nou, hoe merk je dat er een programma op je account zit? Wel, er verdwijnen constant volgers bij bosjes en niet alleen maar mensen die verwijderd worden door Twitter. Er komen er ook zomaar in één seconde een stuk of 10 terug; tweets verdwijnen maar zo, likes ook en je moet steeds ieder bericht minstens 10 keer verzenden voordat het eindelijk op Twitter staat. Horendol word je ervan en dat is dus één programma.

Maar er is meer, want de mensen zagen me ook niet staan en wilden me niet volgen. Of ze ontvolgden gelijk weer. Apart van de bossen met volgers die steeds verdwenen dus. En gifjes mocht ik ook al niet meer sturen. Dan crashte het hele Twitter. En zodra ik in de buurt van de 5000 volgers kwam, werden er opeens zo even 100 weggehaald en dan voelde je dat bij je van binnen net alsof je een dreun in je gezicht kreeg. Mensen noemen zulks vaak magie, wanneer je zo’n terugslag krijgt, maar het is gewoon tech. Ongelofelijk en ook ontzettend gemeen, maar wél waar.

Op mijn nieuwe account komen de mensen gewoon hartstikke gezellig volgen en tot mijn verbazing juist ook Nederlandse mensen. Mijn tweets komen in één keer door, volgers zijn niet opeens foetsie, likes verdwijnen niet en ik voel ook rust in mijn hoofd. Op mijn oude account had ik altijd onrust tijdens het vertoeven op Twitter’s. En ik voel me weer vrolijk, wat een héle tijd geleden is. Ik had het amper opgemerkt, maar was de laatste maanden steeds bozer en negatiever. Ben het ook zat om zo in de wielen gereden te worden, maar normaliter laat ik me daardoor mijn stemming niet bederven. Raar toch, niet? Dat was dus dat programma. Het waren niet de mensen die geprogrammeerd waren, maar mijn Twitteraccount en dat programma had dus invloed op mijn hele leven. Het zorgde dat niemand me zag staan en dat was heel, heel eenzaam en pijnlijk.

 

Hoe ze het doen, dat programmeren

Ja, daar ben ik nog niet volledig uit. Ik dacht met 5g-apparaatjes, die ze me hadden laten zien, maar … 5g-golven veroorzaken een onaangename hitte die menigtes uiteendrijft. Dus die golven zullen hoogstens wat onenigheid tot gevolg hebben, maar niet dat mensen in één klap niet meer naar logica willen luisteren en zichzelf gaan saboteren. Dat is zo triest als je dat meemaakt bij iemand in je omgeving! Zo iemand wil dan niets meer, ziet de waarheid niet meer en het maakt niet uit waarover het gaat. Er is niet meer mee te praten en als je één woord verkeerd zegt, ben je ze voor heel lange tijd kwijt. Het wordt bewerkstelligd door trauma’s en shockervaringen of een ongeluk bijvoorbeeld.

Degene die u kwaad wil doen, laat u ontzettend hard schrikken van een enorme teleurstelling. Dat datgene wat voor u het allerbelangrijkste in het leven is, niet meer toegankelijk is. Dat waar u uw leven op gebouwd hebt. Een droombaan, uw partner, uw ouderlijk huis, uw inkomen … Iemand zegt dan bijvoorbeeld tegen u dat uw partner, waar u zóveel van houdt, vreemdgegaan is of dat hij hem/haar gezien heeft met een ander. Of u krijgt ontslag van uw werk en het is in uw beroep heel moeilijk om een nieuwe baan te vinden. Dan bent u niet in één klap geprogrammeerd en op slot, maar uw strijdlust is wel een stuk afgenomen. En zo gaat het door totdat u platligt. Dat is hoe het ongeveer gedaan wordt en het wordt altijd bewerkstelligd door anderen. Anders zou u niet zomaar helemaal vast kunnen komen te zitten en totaal geen motivatie meer hebben om nog iets te doen. Of u niet meer waardig voelen om nog een mooi leven te mogen hebben. Al die emoties zitten erachter, het is complexe materie dat programmeren.

 

Hoe krijg je zo’n programma weer weg?

Mij kon die clan dus niet geprogrammeerd krijgen. Daarom zijn ze zó ontzettend kwaad op me en zitten ze me zo erg achterna. Ze konden me wel blokkeren, door in mijn babytijd al chronische bloedarmoede te veroorzaken. Dat gebeurde in het satanshuis waar ik het grootste deel van mijn babytijd heb moeten doorbrengen en waar ik maar eens in de twee of soms zelfs drie dagen een flesje kreeg en verschoond werd. Voeg daarbij nog alle soorten van misbruik én ritueel misbruik en u snapt hoe erg het was. Ik had zware trauma’s, lag in mijn eigen vuil en had honger en dorst. Dat heeft onder heel veel andere bloedarmoede, thalasssemie zelfs, veroorzaakt: een ijzertekort. En een ijzertekort zorgt voor dat geblokkeerde gevoel. Dat je iets wilt doen, maar dat je het niet voor elkaar krijgt omdat je je geblokkeerd voelt. Het kan ook door een vitamine D-tekort worden veroorzaakt, dus mocht u dit gevoel kennen: laat eens een goeie checkup doen om uw voedingstoffenhuishouding door te meten en werk dan met uw huisarts aan het aanvullen van eventuele tekorten.

Gebruik daarbij dan dat geconcentreerde bosbessensap waar ik het eeuwig over heb (omdat het zo goed is), vers sinaasappelsap en Griekse bergthee. Verder kunt u citroen en/of verse basilicum in uw drinkwater doen en nog wel meer van dat groen, zoals verse koriander, peterselie (platte), oregano, munt en wat u nog meer kunt vinden. Het zit allemaal vol met ijzer en vitamine C, dus u krijgt daar heel veel kracht van. Vergeet ook niet wat vlees te eten een paar keer per week en een eitje. Als u ergens niet tegen kunt, neemt u iets anders, geen probleem natuurlijk. Dat is voor als u geblokkeerd bent. Dat is eigenlijk ook een programma, maar dat heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid en niet op uw geest.

Nu een echt programma dat in uw hersenen zit en u op slot zet. Het is heel moeilijk om dat zelf te verwijderen, omdat uw eerste reactie bij het horen dat u ‘geprogrammeerd’ bent, zal zijn: “Ik geprogrammeerd? Doe niet zo gek man, natuurlijk niet”. Oftewel: u kunt niet meer in de spiegel kijken en uw eigen gedrag bekijken en corrigeren. Uw linker hersenhelft ligt plat en u ziet daardoor de waarheid ook niet meer, maakt niet uit over welk onderwerp het gaat. U maakt ruzie, bent veranderd in een ongelofelijk moeilijk mens en zelf hebt u NIETS door. Eigenlijk is het nog wel grappig ook, als het maar niet zo naar was allemaal. Nog een symptoom is dat u het leven ontzéttend moeilijk vindt en allerlei dingen niet gedaan krijgt. Werken, schoonmaken, winkelen: alles is een gigantische strijd.

 

Dit stuk heb ik bijgewerkt want het klopte niet! Nu wel:

Dus als het bij iemand in uw omgeving is, dan is dit de oplossing: u zoekt uit wie het allerbelangrijkste in het leven van diegene is. Dat is degene waarvan die persoon dénkt – door het programma en de shocks – dat hij die niet meer mag hebben. Dat hij er geen recht op heeft, dat hij er niet waardig toe is. U moet hem (of haar natuurlijk, ik zal ‘hem’ en ‘haar’ door elkaar gebruiken) zien bij te brengen dat hij die geliefde persoon juist wél mag hebben. Meestal is het de partner of de moeder of vader. Een persoon dus, van wie het slachtoffer moest denken dat hij die niet waardig was. Bij mijn zoons ben ik dat. De Kinderbescherming heeft ze enorm laten schrikken – op school, bij hen op kantoor, bij ‘opa’ etcetera – net zolang totdat ze afstand van me gingen nemen, omdat ze meenden dat ze me niet mochten hebben. Daarom is het ook zo triest dat het NederlandseJeugdzorg zo snel kinderen van ouders afpakt en dat ze hun ouders dan nooit meer mogen zien. Dan is hun hele leven in één klap kapot. Het is wat satanisten met hun kinderen uitspoken en daarom zeg ik ook altijd dat Jeugdzorg vol met satanisten zit. Omdat het waar is, daarom.

Als het goed is, is het slachtoffer weer vatbaar voor logica, zodra het u gelukt is te bewijzen dat de persoon in kwestie juist WEL beschikbaar voor ze is. Dat zijn moeder het níet te druk heeft, dat zijn vader wél om haar geeft, dat zijn partner helemaal niet vreemdging of weg zou willen etcetera. Zoek het maar allemaal uit, want het is echt niet simpel met die programma’s. Verder dan dit stadium zijn wij zelf nog niet gekomen met het deprogrammeren, dus ik weet de volgende stappen niet zo even uit mijn bolle kop. Heel veel liefde, lekker eten, een warme deken met een warme kop soep of thee, een arm om hem of haar heen, maar bovenal de persoon steeds weer bewijzen dat ze wél geliefd is. Dat hij er wél mag zijn en wél waardig is.

Degene in kwestie moet gewoon bijkomen en heeft heel, ontzettend veel liefde, begrip en praten nodig. Zeker komen er huilbuien en moeten er trauma’s verwerkt worden. Het slachtoffer is in feite gaan denken dat hij te veel is en er niet mag zijn. Het is bij mij ook gedaan en wel door me eerst mijn ouders af te stelen, vervolgens mijn man en toen mijn kinderen. Allemaal opzettelijk door de Nederlandse staat in samenwerking met de satansekte en dus ook Jeugdzorg. Alleen was ik mezelf niet in zoverre kwijt dat ik niets meer wilde. Daar is die sekte zo woedend om en daarom gaan ze maar door met me klappen uitdelen. Ze moesten en zouden me in een bordeel hebben en verslaafd in de goot, maar dat liet ik niet met me doen.

Ik was geen moeilijk mens, omdat mijn logica zo goed werkt en daarom kon ik nog goed in mezelf kijken. Geloof ik. Maar ik saboteerde mezelf wel op het werk en daarom had ik een eigen bedrijf. En ik werd lichamelijk doodziek, ik heb het allemaal uitgezocht hoe het werkt en waarom de één zus reageert en een ander weer zó. Het verschil met de meeste anderen is dat die niet doorhebben wat ze doen en ik wel. Er zijn genoeg mensen die het nog een beetje doorhebben allemaal: dat ligt eraan welke hersenhelft dominant is en hoe sterk ze zijn. Eigenlijk is zo’n programma een enorm minderwaardigheidscomplex, expres veroorzaakt door kwaadwillende anderen. Die zorgen dat je jezelf niet meer ziet staan en dan kunnen ze alles met je doen. Zo gemeen is het.

 

Mijn nieuwe Twitter

Afijn, mijn nieuwe account is dus @untold_times en als u me op Twitter wilt volgen, dan kan dat daar. Ik volg gewoon terug, totdat ik 5000 mensen volg. Daarna mag je geloof ik niet meer, hoewel ik wel vaak twitteraars zie die wel 20.000 mensen volgen. We gaan het zien. Voorlopig zitten we iets over de 100, dus het is nog wel eventjes werk om iedereen van mijn oude account mee te krijgen naar het nieuwe. U bent van harte welkom en als u Twitter nog niet zo kent: het is de uitgelezen plek om u te laven aan allerlei nieuws vanuit de hele wereld, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er zo’n beetje plaatsvindt op deze ronde planeet. Maar pas wel op dat u niet verslaafd raakt. Ik zit zelf meestal een paar keer per dag een uurtje op Twitter. Soms iets meer, soms iets minder en ik hoor van veel mensen dat zij het ook ongeveer zo doen. Zet de notificaties uit of niet aan, zodat u niet in de verleiding komt om steeds te kijken en dan kan Twitter heel erg leuk zijn. Vooral als u míj volgt en mij steunt!

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.