Podcast Natassa News
  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:01/05/2022
  • Berichtcategorie:World
  • Leestijd:3 minuten gelezen
  • Laatste wijziging in bericht:14/05/2022

Nieuws 1 mei 2022

Bespreking van het nieuws, verduidelijking en vooral aan elkaar verbinden van nieuwsberichten, zodt je een beeld krijgt van waar het leven op dit moment naar toe aan het gaan is. Covid, Rusland, Oekraïne en vrijheid van meningsuiting vandaag.

Toevoeging op 2 mei: video is om onbekende reden verwijderd van YouTube. Ik heb niets gezegd wat YouTube niet wil, want daarvoor heb ik immers ook een kanaal op Rumble. Het enige dat ik gezegd heb over Covid, is dat de EU nu weer een nieuwe digitale covidpas gaat instellen op 1 juli. Er zijn al landen die ermee bezig zijn, bijvoorbeeld België. Dat is niet verboden om te zeggen in een YouTube-video. Ik heb mijn klacht dan ook duidelijk gemaakt aan het platform, maar aangezien de halve planeet daar een account of kanaal heeft, neem ik niet aan dat ik er antwoord op krijg.

Hier is Ursula von der Leyen nog even, die enthousiast vertelt dat er een nieuwe digitale covidpas komt. Zonder dat ze het expliciet zegt, geeft ze er de indruk bij dat het verplicht is deze pas te gaan gebruiken. Enige tijd geleden stond er nog één van op de vele websites van de EU dat deze pas nooit verplicht zou worden, maar dan weet je al dat het toch zo is. Helaas werkt het tegenwoordig zo. Ik laat het even hierbij voor dit artikel. Volgende keer hebben we het nog wel weer over de aanval op de vrije meningsuiting.

 

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op crowdfunding. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

 

U kunt ook doneren via het platform BackMe.org door hier te klikken.

OF

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.