Video Natassa News
  • Post author:
  • Post category:World
  • Reading time:2 mins read
  • Post last modified:07/06/2022

Nieuws 1 mei 2022

Bespreking van het nieuws, verduidelijking en vooral aan elkaar verbinden van nieuwsberichten, zodt je een beeld krijgt van waar het leven op dit moment naar toe aan het gaan is. Covid, Rusland, Oekraïne en vrijheid van meningsuiting vandaag.

Toevoeging op 2 mei: video is om onbekende reden verwijderd van YouTube. Ik heb niets gezegd wat YouTube niet wil, want daarvoor heb ik immers ook een kanaal op Rumble. Het enige dat ik gezegd heb over Covid, is dat de EU nu weer een nieuwe digitale covidpas gaat instellen op 1 juli. Er zijn al landen die ermee bezig zijn, bijvoorbeeld België. Dat is niet verboden om te zeggen in een YouTube-video. Ik heb mijn klacht dan ook duidelijk gemaakt aan het platform, maar aangezien de halve planeet daar een account of kanaal heeft, neem ik niet aan dat ik er antwoord op krijg.

Hier is Ursula von der Leyen nog even, die enthousiast vertelt dat er een nieuwe digitale covidpas komt. Zonder dat ze het expliciet zegt, geeft ze er de indruk bij dat het verplicht is deze pas te gaan gebruiken. Enige tijd geleden stond er nog één van op de vele websites van de EU dat deze pas nooit verplicht zou worden, maar dan weet je al dat het toch zo is. Helaas werkt het tegenwoordig zo. Ik laat het even hierbij voor dit artikel. Volgende keer hebben we het nog wel weer over de aanval op de vrije meningsuiting.

 

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op crowdfunding. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.