uncle scrooge

Nieuws uit Amerika: Democraten aan de beurt

Nadat de Democraten de verkiezingen oplichtten en vervolgens ook nog Donald Trump aanklaagden, is de maat vol voor de Republikeinen: nu zijn de Democraten aan de beurt om aangeklaagd en afgezet te worden. In de federale staat kan dat niet, omdat het parlement dan vóór moet stemmen. Dat gebeurt niet met een meerderheid aan Democraten en dus doen ze het in de staten zelf, waar een Republikeinse meerderheid is. Het hele land staat op de kop en iedereen is kwaad: de Democraten omdat ze niet tegen hun verlies kunnen of anders nog altijd niet begrepen hebben dat ze op de verkeerde partij stemmen en de Republikeinen omdat ze letterlijk bedreigd worden van alle kanten. Parler is verder weer online, maar niet op zo’n leuke manier. Nieuws uit Amerika!

 

Nieuwe sociale media met vrije meningsuiting

Laat ik daar eerst maar naar toe gaan: het nieuwe socialemediaplatform Parler is sinds maandag weer online. Daarvoor was het echter “nodig” om de CEO John Matze, een ontzettend sympathieke figuur, te ontslaan. Hun grootste geldschieter, Rebekah Mercer, was ook betrokken bij het Cambridge Analytics-schandaal met Facebook en dat betekent dat Parler er niet vrijer of eerlijker op is geworden. Voor mij hoeft het niet als het op zo’n manier moet, dat goede mensen niet mee mogen doen en alles, maar dan ook létterlijk alles corrupt is. Er is ook nog een sociaal medium dat Gab heet. Het is makkelijk in gebruik, maar ongelofelijk traag. Je kunt er bijna niets op doen. Dit medium teert echter niet op andermans investeringen en als je beter wilt, kun je een betaald abonnement nemen. Dan is er nog Telegram, een soort WhatsApp. Vreselijk in gebruik, maar boordevol informatie en net als Gab wordt ook dít medium bedreigd met sluiting. Er wordt dan heel simpelweg gesteld dat er wel eens iemand langsschiet die agressieve taal uitslaat op deze media. Natuurlijk gebeurt dat wel eens, maar kindermisbruik verheerlijken zoals op Twitter regelmatig gebeurt, komt op deze nieuwe media niet voor. En ik vind dat laatste véle malen erger!

 

Aanklachten en afzettingen in Amerika

Dan over voormalig president Trump. Hij heeft de impeachment, de aanklacht om hem alsnog af te zetten met als doel dat hij geen president meer kan worden in de toekomst, noch iemand anders die hem steunt, gewonnen. Hij hád rond de 80% steun in de Republikeinse partij en dat is nu omhooggegaan naar bijna 100%. Degenen die hem níet steunen, worden nu aangeklaagd. Het gaat daarbij ook tegen voormalig vice-president Mike Pence, die op 6 januari jl. toen hij er de kans voor leek te hebben, de fraudezaak niet heeft teruggestuurd naar de staten waar het om ging. Ik denk dat hij dat niet gedaan heeft, omdat hij geschrokken is van het binnenvallen van allerlei als Trumpsupporters verklede Antifalieden. Die kwamen namelijk precies op het moment waarop hij dat moest doen. Dan hadden die staten 10 dagen tijd gekregen om de zaak te onderzoeken en was Joe Biden mogelijk niet ingezworen. Ik weet het niet zeker, maar denk dat hij als zondebok gebruikt wordt. Ook Republikeins senator Richard Burr van North-Carolina hangt een aanklacht boven het hoofd, omdat hij Trump verraden heeft en nog een handjevol anderen.

Ook worden er aanklachten ingediend tegen een aantal Democraten. Degenen van die ik het gezien heb, zijn: Hillary Clinton vanwege haar Russia hoax. Als Trump na zijn aftreden nog afgezet kan worden, kan zij dat immers ook? Ook hebben we gelukkig weer eens een ‘goeie’ Griek: voormalig gouverneur van New York Yorgos Patakis – of George Pataki in het Engels, die gouverneur Andrew Cuomo van de staat New York afgezet wil zien. Die heeft oorlog gevoerd om allerlei belachelijk strikte coronamaatregelen af te dwingen, terwijl de hele staat New York woedend op straat liep te demonstreren. Afzetten kan dus via een aanklacht (impeachment), maar ook via een recall (afzetting). Dat laatste is hier het voorstel en daarvoor moet een bepaald aantal stemmen opgaan om dit te doen. In Californië is dit ook bezig voor gouverneur Gavin Newsom, om dezelfde redenen. Senator Lindsay Graham wil ook vice-president Kamala Harris aangeklaagd en afgezet hebben, omdat zij vorige zomer de verwoestende BLM-bende aanmoedigde. Hij weet dat dat pas volgend jaar kan, omdat de Democraten niet eerlijk genoeg zijn om hun eigen partijlid aan te klagen, als dat zich niet gedraagt en zich niet aan de wet houdt. Republikeinen doen dat wél.

 

Raar-raarder-het raarst

Er zijn ook iedere keer pogingen gaande om Ilhan Omar af te zetten in Minnesota. Die doet het ene vreselijke ding na het andere, maar als het congres een meerderheid aan Democraten heeft, krijg je haar niet afgezet. Er zijn er nog meer waar procedures tegen lopen: te veel om op te noemen! Ook is er nog een parlementslid van de Democraten, dat Donald Trump alsnóg een rechtszaak aandoet vanwege het Capitoolincident. Dan heb je nog een paar bijzondere universiteiten op onze mooie blauwe planeet, die wel érg woke zijn: die van Canberra, ja in Australië, vindt dat er Woketaal gebezigd moet worden door hun personeel. U weet wel: ‘persoon met baarmoeder’ in plaats van ‘vrouw’, chestfeeding’ in plaats van ‘breastfeeding’ wat dan borstkasvoeding zou worden in het Nederlands, ´ouder’ in plaats van ‘moeder’ of ‘vader’ en meer van zulke prietpraat. Ook is er een universiteit in Oregon, waar studenten het White Supremacy vinden, als studenten gevraagd wordt hun werk te laten zien. Hoe er dan lesgegeven moet worden? Wel, daar zijn dan weer cursussen voor. Leest u het stuk maar!

Als u dacht dat we er nu wel waren qua bizar nieuws, dan kent u Natassa nog niet. Nee nee, die vond namelijk ook nog een bericht dat de voormalige minister van Defensie onder president Obama, Robert Gates, al lang geleden gewaarschuwd had dat Joe Biden als toenmalige vice-president, het altijd verkeerd had op het gebied van buitenlandse politiek. Kamala Harris handelt deze contacten dan ook af op het moment, zo wordt er gefluisterd. Vorige week is er overigens een nieuwe minister van Defensie aangesteld, Lloyd Austin. Normaliter zou ik dat niet eens gezien hebben of anders het leuk gevonden hebben, maar hij is dus zwart. Nu met al dat wokegedoe hoop ik alleen maar dat hij aangesteld is omdat hij goed in zijn werk is en het goed zal doen. Hij ziet er wel serieus uit. Ook noemt NeonNettle vijf zeer racistische uitspraken van Joe Biden door de jaren heen. Natuurlijk is dit een politiek gevecht, maar we hebben hem vorig jaar ook nogal rare dingen horen zeggen.

Verder vraagt zo ongeveer iedereen zich af waarom die Nationale Garde toch nog steeds in Washington verblijft. Dit heeft tot nu toe een slordig half miljard dollar gekost, maar Joe Biden staat erop dat ze waarschijnlijk wel tot in de herfst daar blijven. Van de 35.000 man in januari zijn er nog 6.000 over. Iran wordt een steeds groter probleem voor Biden en het Iraanse hoofd van de hele rechtspraak Ebrahim Raisi beschuldigt Biden ervan dat hij ISS weer aan nieuwe kracht helpt om op te staan. Bijzonder. Gisteren zei ik in mijn podcast dat ik het niet raar zou vinden als zelfs de Iraanse regering het welletjes vond met al dat sharia-gedoe en kijk nu. Ook zei Biden nog dat er, toen hij net president was, geen vaccins waren. Ongelofelijk de onzin. President Trump liet minstens 100.000 vaccins per dag zetten en vaak wel meer.

 

Pittig nieuws

China gebruikte microchips om jarenlang in Amerikaanse computers rond te spioneren, meldt NewsMax. En zo gaan er vele verhalen rond van zaken die steeds weer ontdekt worden over spionage door China in Amerika. Het Hooggerechtshof gaat topadvocaten Lin Wood en Sidney Powell in een rechtszaak horen over nog meer bewijzen van verkiezingsfraude. Ze wonnen vorige maand een grote zaak en gaan door. Dit is slechts een klein voorbeeldje van alle fraude die bijna dagelijks nog weer gevonden wordt, vooral in de 6 swingstaten, maar ook in andere af en toe. In Californië is men het destructieve Democratische bewind ook zat en is er onderzoek, dat fraude bewijst. Ondertussen zegt een vooraanstaand lid van BLM dat het hun doel is om Israël te vernietigen, dat zij als zionistische staat zien. Verder meldt nota bene NBC News dat miljarden aan coronaverlichtingsgelden verdwenen zijn door corruptie in een jaar tijd.

Rush Limbaugh, een in conservatieve kringen heel bekende en geliefde radiopresentator, is vandaag overleden aan longkanker. Hij was 70 jaar. De nieuwste held is Ron DeSantis, de gouverneur van Florida. In deze video hieronder staat hij op voor het openen van de scholen! Er zijn nog veel meer stukjes video van hem op Rumble en misschien ook wel op YouTube, al denk ik van niet. Daar mag je niet eens zeggen dat je het niet eens bent met het covidbeleid.

 

 

Misschien zijn het wat veel filmpjes en veel nieuwszaken om te bekijken, maar neem gerust uw tijd. Ik wil u namelijk Dinesh D’Souza niet onthouden, van wie ik een groot fan ben. Hij heeft nog een ‘leuk’ verhaal over de gekte waarin Bill Gates zich momenteel bevindt. Die is helemaal in de bocht, zoals wij dat in het Nederlands zeggen of ‘he is at it again’ in het Engels. Het duurt maar 6 minuutjes. Moet kunnen, niet? “What do we owe to our future generations? They’re not even born!“! Fijne dag verder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.