coca-cola-freud

Nieuws uit Amerika en de wereld!

Eventjes weer tijd voor iets normaals: wereldnieuws. Terwijl de woke oprukt in de wereld, groeit ook het verzet ertegen. We zeggen nu wel altijd dat heel veel mensen in slaap zijn, maar zeker de helft van hen wíl een communistische dictatuur. Onze Lieve Heer heeft rare kostgangers, zeggen we toch? Wel, dat is het: er zijn gewoon veel mensen die niet op eigen benen kunnen staan in een vrije wereld. Die willen een baas die ze vertelt wat ze moeten doen en dan zijn ze helegaar heppie-de-peppie. Wij gaan vandaag Israël in de bocht zien en een gewéldig hilarische afsluiter. Klaar? …. Af! For English-speaking readers: there is Google Translate on your right side.

Ik ga het vandaag expres niet hebben over Derek Chauvin en George Floyd. Daar zaagt iedereen namelijk al over en ik wil het Amerikaanse nieuws iets anders gaan doen. Niet álles melden, maar alleen dingen waarvan ik vind dat ze belangrijk zijn en met plek voor humor. Wat mij betreft gaat het erom dat u ziet dat er daar strijd wordt geleverd voor een betere wereld. Dat moet hier ook komen, want we zitten al veel te lang in de malaise! Afgelopen met het framen (dat is laster hè en daarop staat een gevangenisstraf van 3 jaar volgens artikel 262 van het Wetboek van Strafrecht) van objectieve mensen en het hen uitschelden voor wappies – complotdenkers – rechts-extremisten – Nazi’s. Iets wat een feit is, mag en moet zelfs gewoon gemeld worden en niemand heeft het recht om een ander te dwingen tot het denken in woke en stoffig globalisme. Hazjikidée, mesdames et messieurs! Laat ons gkaan naar de América.

 

Cyberaanval op Iraanse kernwapenfaciliteit

Misschien had u het al wel gehoord, maar ik eigenlijk niet, terwijl het toch alweer 10 dagen geleden is. Irans nucleaire programma om kernwapens te fabriceren is uitgeschakeld door een cyberaanval. Die blijkt van de Israëlische geheime dienst Mossad te komen, bericht NeonNettle. De hele wereld maakt zich al jaren zorgen om de plannen van Iran om kernwapens te produceren. President Trump was goed op weg om vrede met Iran te stichten, waardoor ze die wapens niet meer nodig zouden hebben. Zoals u weet, is heethoofd Joe Biden een ietsjes andere tactiek aan het volgen: die van iedereen recht op de kop rammen. Iran is dan ook woedend op Amerika en op de hele wereld, want niemand anders doet iets tegen die kernwapenproductie van hen daar onder de grond, middenin het land, niet al te ver van Teheran verwijderd.

Aangezien de rest van de wereld onder het juk van de woke zucht – het oprukkende globalisme, dat altijd alles verkeerd aanpakt – en Iran met Israël niet wil praten … heeft de Mossad dan maar een cijfertjesaanval op de faciliteiten in Iran gedaan. Wat moet je anders? Als er nergens leiding is en je hebt een stel heethoofden, zoals die Biden en de Ayatolla’s in Iran, heb je zomaar oorlog.

Iran maakt zich intussen enorme zorgen om ISIS, dat alweer de kop opsteekt door de politiek van Biden. Vorige week las ik ergens dat deze driedubbele heethoofden naar Afrika vertrokken zijn en wel in het bijzonder naar het door oorlog geteisterde Nigeria. Daar worden alle christenen met het pistool op hun hoofd gedwongen moslims te worden of anders doodgeschoten dan wel onthoofd en daar gaat IS eens even lékker haar bijdrage aan leveren. Daar wordt een mens vrolijk van, niet? Van lekker christenen pesten, martelen en vermoorden. Ja, Onze Lieve Heer heeft er ráre kostgangers tussen zitten …

 

Vervolg verkiezingsonderzoeken in VS

In de VS worden nog altijd onderzoeken naar het verloop van de presidentsverkiezingen van afgelopen november gehouden. De bewijzen van enorme fraude stapelen zich op, maar de rechtbanken werken de ene keer wel en de andere keer helemaal níet mee om er ook daadwerkelijk iets mee te doen. De media staat alleen nog maar bomvol met haatartikelen tegen de Republikeinen en met allerlei schandalen die er helemaal niet zijn. Precies net zoals hier eigenlijk. Er zijn gelukkig wel wat objectievere media, maar die zijn minder groot en hebben nog altijd niet de naamsbekendheid die ze verdienen. Of ze zitten niet op de kabel. Vorige maand werden OANN en NewsMax bedreigd, omdat de 81-jarige voorzitter van het Congres (Tweede Kamer) Nancy Pelosi vond dat deze kanalen de waarheid niet zouden verkondigen en eraf moesten. De kanalen hebben ook deze aanval op hun bestaan weer overleefd, maar het wordt hun ontzettend moeilijk gemaakt.

De onderzoeken worden in de zogenaamde swingstates – waarvan het nooit van tevoren zeker is voor welke partij de meeste stemmen zijn – gehouden, maar ook daarbuiten. In Wisconsin was afgelopen week het nieuws dat de verkiezingscomités daar hun werk hadden uitbesteed aan vrijwilligers van “privé-actiegroepjes”. En die hebben er een feestbende van gemaakt. Ze joegen Republikeinse toezichthouders weg, lieten toe dat mensen zonder ID stemden en nog veel meer. De media hebben het over een schaduwregering die de verkiezingen uitvoerde. Uiteraard liet Facebooks Mark Zuckerberg zijn gezicht ook weer zien: hij betaalde maar liefst $350M uit aan het Center for Tech and Civic Life in Chicago, in de naburige staat Illinois. Die betaalde daarvan weer $8M voor “veiligheid tijdens de verkiezingen”, precies aan de vijf grootste democratensteden in Wisconsin: Milwaukee, Madison, Green Bay, Kenosha en Racine. Het woord belangenverstrengeling moet misschien weer eens woord van het jaar worden in 2021. Dan weten we weer wat dat nog maar betekende. U ziet in ieder geval dat de waarheid in rap tempo boven water komt. Nu moet die nog gevolgen krijgen, waardoor er mensen achter tralies belanden of toch minstens uit hun functie gezet worden en de verkiezingen ongeldig worden verklaard. Maar dat komt eraan. Geduld is een schoone zaak.

 

CNN betrokken bij anti-Trumpcampagnes

Verder betrapte Project Veritas, een onderzoeksgroep die de hele tijd allerlei schandalen boven water haalt in de VS, CNN erop dat zij maar één doel hadden in de afgelopen vier jaar: president Trump laten aftreden. Hier is video 1 van 3 hierover:

 

 

Vervolgens werd Project Veritas weer eens gecensureerd door Twitter, die hen verbande. Daarna klaagde directeur James O’ Keefe het sociale medium aan wegens smaad en laster en een onterechte ban. In Amerika wordt tenminste gevochten voor het recht! Laten we dat hier ook meer doen. Het is moeilijk, omdat er hier gewoon veel van die rare kostgangers rondlopen, die niet zelf kunnen leven of in ieder geval dénken dat niet te kunnen. Maar we kunnen zo toch ook niet verder met een land waar geen democratie meer is, waar geen enkele wet meer geldt en waar zowel de Eerste als de Tweede Kamer niets meer te zeggen heeft. Om nog maar te zwijgen over de koning, die nog nooit een wet heeft afgekeurd, omdat het traditie is om alles maar klakkeloos te tekenen. Als er één reden ongeldig is om een wet goed te keuren, dan is het wel traditie! Traditie is er in de kookkunst, in de geschiedenis en in feesten, maar toch niet in de politiek??

 

Bewijzen in Georgia en Lin Wood rukt op

OANN (One America News Network) meldt vandaag dat in Georgia zoveel fraude officieel is bewezen en bevestigd, dat de presidentsverkiezing voor president Trump uitvalt.

 

 

Misschien kent u de beroemde en tegelijkertijd beruchte advocaat Lin Wood wel. Een fervent voorstander van Donald Trump en een zeer gepassioneerd man en strafpleiter, maar in mijn optiek soms ook een beetje de Amerikaanse Fabeltjeskrant. Hij heeft het plan opgevat om voorzitter van de Republikeinse Partij in South Carolina te worden, want president Trump is nog altijd onze president, zo zegt hij, en dat moet in de praktijk ook weer blijken, doordat hij terugkeert in het Witte Huis. Ik ben ook een Trumpaanhanger, maar volgens de Amerikaanse wet moeten er nieuwe verkiezingen komen, als die van november inderdaad frauduleus blijken te zijn. Mike Lindell, directeur en oprichter van MyPillow en inmiddels Frank Speech en ook zo’n gepassioneerd aanhanger van Trump heeft zelfs al voorspeld dat de man in augustus dit jaar weer in het Witte Huis zal zitten. Dat is gewoon onmogelijk, want in Amerika heb je tenminste nog een wet voor zulke zaken. Maar hier hebt u een prachtige opzwepende toespraak van Lin Wood. Die wil ik u toch niet onthouden, want passie is een mooi ding:

 

 

 

En voor toekomstige verkiezingen …

In Georgia heeft gouverneur Brian Kemp een poging gedaan om toch echt om een ID-kaart te vragen van kiezers bij komende verkiezingen. Nou … dat kwam hem duur te staan! Joe Biden waarschuwde Kemp dat de “woke companies zoals Coca-Cola” dat niet zouden pikken en ja hoor: zelfs de New York Times zegt het. Eerst waren het honderd en nu volgens hen zelfs ‘honderden’ bedrijven, die deze “nieuwe” (opnieuw ingestelde, beter gezegd) wet niet willen. Zij beweren dus dat kiezers daardoor zogenaamd minder recht zouden hebben om te stemmen, maar de meeste zwarte Amerikanen – om wie het hele gedoe gaat, want die zouden zogenaamd zo vreselijk benadeeld worden door de ID-wet – vinden het niet meer dan normaal dat je je ID-kaart laat zien bij het stemmen.

Peilingsbureau Rasmussen laat duidelijk zien dat zeker de helft van de Amerikanen er inmiddels van overtuigd is dat er stemmen voor president Trump gestolen zijn tijdens de verkiezingen. Ik kan het bericht waarin stond dat de meeste zwarte Amerikanen het normaal vinden om hun ID te laten zien bij het stemmen, niet meer vinden. In de tweede tweet hieronder ziet u echter wel dat veel van hen minder Coca-Cola gaan kopen, omdat deze koolzuurgasreus politiek gaat.

Hetzelfde peilingsbureau laat zien dat er maar weinig mensen zijn, die nu vaker producten van The Coca-Cola Company gaan kopen, sinds die zich openlijk met politiek bemoeien. Meer mensen maakt het niets uit of gaan die troep juist minder kopen. Hier opgesplitst in blanke en zwarte mensen:

 

Kinderen in nachtclubs: doodnormaal toch?

Verder meldt NeonNettle dat er twee nachten geleden kinderen zijn gevonden in een nachtclub in Miami (Florida). Om 20 minuten voor 12 ‘s nachts stonden die te dansen, waar volwassenen naar stonden te kijken en geld voor gaven. Dat is natuurlijk doodnormáál, nietwaar? Vooral omdat het dansen deel uitmaakte van een dragqueenshow en de kinderen gedwongen werden tot dansen. Normaliter zou ik in ieder geval zeggen dat het wel een belevenis is voor kinderen om eens een dragqueen te zien! Maar sinds deze lieden op de zelfpromotietour zijn en kinderen expres in de war maken over de vraag of ze nou wel echt een meisje of een jongetje zijn en hun vertellen dat ze daar ‘iets aan kunnen doen’, hoef ik ze niet meer zo om eerlijk te wezen. In Amerika vindt ook lang niet iedereen het normaal dat er kinderen van basisschoolleeftijd in een nachtclub dansshows voor geld houden voor volwassenen. (In de tweet onder deze hier staat dat het niet in Los Angeles was, maar in Miami).

 

En om af te sluiten …

Als afsluiter wilde ik jullie nog even confronteren met Dinesh D’Souza, die soms heel grappig uit de hoek kan komen. Vooral wanneer hij een Indiër nadoet – hij is zelf Indiaas namelijk en zit vol zelfspot. Maar nu had hij het filmpje van de eeuw over IKEA “Insights from an IKEA employee”. U komt straks niet meer bij van het lachen én de video is boventiteld (tekst staat boven in het scherm, niet onder). Ik wens u vast een mooie avond en vergeet niet te liken, in te schrijven voor de nieuwsbrief, te reageren en te delen! Denk erom: alleen delen op hiervoor geschikte plekken. Ik hoor en zie iedere keer weer dat mensen expres mijn artikelen doorsturen aan anderen die het niet snappen of delen op ongeschikte plekken. Daarom zeg ik: delen betekent niet dat ik ermee instem!

 

 

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.