arm-wrestling

Nog een minister opgestapt, coronapas erdoor en frauduleuze verkiezingen?

Dat was lekker wakker worden vandaag: ik kijk op het nieuws en wat ziet mijn oog? Jawel: demissionair minister van Defensie Ank Bijleveld (CDA) is toch ook maar opgestapt. Zo wil je iedere dag wel wakker worden in tijden van een rampenkabinet zoals het huidige in Nederland! Helaas las ik daarna weer iets wat me een stuk minder beviel, maar daar komen we zometeen op.

 

Kabinet nog verder uitgedund

Eigenlijk mag een demissionair kabinet geen nieuwe ministers aanstellen en ik denk ook geen staatssecretarissen, al horen die niet bij het kabinet, maar wel bij de regering. Om het lekker simpel te maken! Dit demissionaire kabinet, dat in januari dit jaar al ontslag nam bij de Koning, gaat echter maar door en door met nieuwe bewindslieden aanstellen en nieuwe wetten aannemen ook. Het kan ze niets boeien dat het niet mag, want ze komen er toch wel mee weg en heel eerlijk gezegd zet die brutaliteit me aan het denken. Nooit heb ik aan de integriteit van zoiets als peilingen of verkiezingen getwijfeld, maar nu doe ik dat toch en dat vind ik best erg. Dat je niet eens meer kunt vertrouwen op zo’n kleine kern van oprechtheid bij je volksvertegenwoordigers.

In ieder geval worden de taken van Ank Bijleveld overgenomen door niemand minder dan Ferd Grapperhausof all people! De kranten staan bommetjevol met lovende en prijzende artikelen over Sigrid Kaag, die zóóó ontzéttend integer is geweest en de aller-, aller-, allerbeste oplossing heeft gekozen, namelijk opstappen. Oh wat een móéilijke beslissing is dat toch en wat moedig is Kaag dat zij dat zomaar durft! Geen woord over wat ze allemaal fout heeft gedaan met de Palestijnen, die ze miljoenen toeschoof zonder de Tweede Kamer te raadplegen. En in Afghanistan, door daar wie weet hoeveel mensen die Nederland geholpen hebben, zo achter te laten en ook nog te liegen dat ze zogenaamd niet wist dat de Taliban het land wilde overnemen. Ík wist het zelfs, mensen! En dan al die belachelijke programma’s over haar en die talkshows die haar op handen dragen middenin verkiezingstijd. Nee, het was helemaal niet moedig om op te stappen, maar ze ging door de modder en kon de kritiek niet langer negeren.

Over Bijleveld ga ik het niet eens meer hebben. Ten eerste doen de kritische media dat al en ten tweede is ze wel oervervelend en is ze een rampzalige minister geweest, maar ze hoort niet bij de personen waar de knoop zit van de antidemocratische richting die ons land opgaat. Kajsa Ollongren hoorde daar wel bij, maar die is al een tijdje weg bij de macht en ik denk dat ook Sigrid Kaag niet meer in een kabinet zal kunnen komen. Op een gegeven moment ben je zo uitgekakt dat je dat niet meer kunt maken. We hebben nog Hugo de Jonge te gaan en Mark Rutte. De Jonge zit vast aan Rutte en dus is het tijd voor ons om die eruit te werken. Ik heb daar wel een plannetje voor, leest u maar verder.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Waren de verkiezingen wel integer?

WEF-teapartyWaar ik naar toe wil, dat is dat er toch wel behoorlijke aanwijzingen zijn dat de verkiezingen van maart dit jaar mogelijk niet helemaal integer waren. Dat wist ik niet, want meer dan een paar losse berichtjes had ik er niet over gehoord. Dus dacht ik dat het te lastig zou worden om dit onderwerp ter tafel te brengen. Toch niet!

Er is een ontzettend lang en saai artikel over geschreven op de website van Stop World Control, maar als u zich daardoorheen worstelt, hebt u toch wel een paar zaken om bij te fronsen. Ik vind echt niet alles wat er daar genoemd wordt, een bewijs. Bijvoorbeeld dat anderszins beslist heel foute onderonsje in 2019 met Klaus Schwab van het WEF, World Economic Forum – zie foto hiernaast. Om nou te zeggen dat dat direct een bewijs is van verkiezingsfraude, vind ik wat ver gaan. Wel zegt het dat deze mensen tegen een democratische regering zijn, want u weet dat het WEF een dictatoriale wereldregering voorstaat en nog wel meer ook wat we echt niet willen.

Iets wat ik persoonlijk wél een punt vind om over na te denken – maar ook weer geen bewijs – is het feit dat Forum voor Democratie zoveel leden heeft en ook op YouTube, Twitter en zelfs Instagram ontzettend veel volgers heeft. Als u dat vergelijkt met welke andere partij ook, dan zijn de verschillen enorm. Als die partij zoveel aanhang heeft, waarom hebben ze dan niet meer stemmen gekregen bij de verkiezingen? Ik vind het een eerlijke vraag die best onderzocht mag worden. Daarnaast heeft bijvoorbeeld de Boer-BurgerBeweging heel veel aanhang erbij gekregen en ook Pieter Omtzigt, hoewel we even moeten wachten hoe hij zich verder ontpopt als eenmansfractie.

 

Telsoftware niet in orde

Vervolgens is er in het nieuws al meerdere malen bericht dat het computersysteem, waar na het per stembureau tellen van de stemmen alles in wordt opgeslagen en landelijk geteld, niet voldoende beveiligd is. Het systeem is hackbaar en dat is een vaststaand feit. Op Stop World Control is ook nog een filmpje van een computerexpert, die de code van het programma onder handen neemt. Die blijkt zo (onnodig) ingewikkeld dat ze niet te controleren is en dus is het echt geen veilig systeem om te gebruiken voor zoiets belangrijks als verkiezingen. Hier RTLNieuws in 2018:

 

 

Dit werd nog eens weer bevestigd in 2019 door de NOS hier. En misschien is dit hier ook interessant: er is in 2019 door toenmalig minister Ollongren een aanbesteding gedaan voor nieuwe verkiezingssoftware, maar die is dermate ingewikkeld gemaakt dat er in 2021 nóg altijd geen nieuwe telmachines waren. Ook zou er een ‘Verkiezingsautoriteit’ komen in plaats van de huidige Kiesraad. Nooit meer iets van gehoord. Het is geen bewijs van fraude, maar wel een aanwijzing dat onze regering het niet zo nauw neemt met democratische waarden.

 

Nog meer van die dingetjes

Vervolgens heeft zich nog een probleem voorgedaan, waardoor een heleboel stemmen niet toegekend zijn. Op Stop World Control vertelt Willem Engel daarover. Nadat dit artikel geschreven is, stond er nog in het nieuws dat maar liefst 65.000 briefstemmen van oudere mensen afgekeurd zijn, omdat de biljetten niet correct ingevuld waren. Verder werd de verkiezingssoftware vóór de verkiezingen nog even gecheckt door Hack Defense, bedrijf van ene Mark Koek, een fervente D’66-er met een enorme hekel aan het FvD. Je weet natuurlijk niet of die iets met de software heeft gedaan wat niet netjes was, maar ik herinner me wel dat hij zich nogal dreigend uitliet over dat hij zogenaamd stemmen voor FvD of PVV niet mee zou laten tellen. Het zal heus een ‘grapje’ zijn geweest, maar persoonlijk zou ik zo iemand niet vertrouwen voor zoiets belangrijks als het controleren van verkiezingssoftware.

Dan hebben we nog Aat de Jonge, voorzitter van de Kiesraad en oom van Hugo de Jonge: toch wel belangenverstrengeling. Deze persoon én nog een broer van De Jonge, die in de farma werkt, lieten zich nogal negatief uit over rechtse partijen en mensen die bezwaar maken tegen coronamaatregelen. Als je bij de Kiesraad zit en zeker als je er voorzitter van bent, dien je boven alle partijen te staan. Aat de Jonge was bestuurder van het CDA en is ook nog burgemeester geweest én Kamerlid. Later werd hij ‘partijloos’, maar zijn voorkeur is duidelijk. Bovendien hebben de midden- en linkse partijen zo’n enorm broertje dood aan FvD en PVV, dat ze die nooit zouden laten meeregeren en deze partijen worden ook gigantisch geframed en gepest in de Tweede Kamer én de media. Als zij dus veel stemmen zouden hebben gekregen, vraag ik me af of de Kiesraad daar wel eerlijk over zou zijn.

Stop World Control meldt nog dat de bewoners van Schier(monnikoog) met elkaar afgesproken hadden niet op de VVD te stemmen. Toch was die partij de grootste daar. Rara? Dan zijn er nog honderden stembiljetten kwijtgeraakt en zijn er mensen die op FvD hebben gestemd, maar die hun stem niet terugzagen bij de uitslagen. Er stond dan 0 stemmen voor FvD bij hun stembureau, wat betekent dat hun stemmen niet geteld zijn. Dat vind ik wél bewijs dat er gesjoemeld is! Ten slotte zijn er stembussen gevonden, die niet verzegeld waren. Daar konden mensen dus zomaar stemmen uithalen of bij doen, zonder dat iemand het zag. Plus net als in Amerika zijn ook in Nederland stempassen uitgegeven aan honderden overledenen.

Als allerlaatste punt zijn er nog een paar peilingen gedaan onder verpleegkundigen en op de website watstemje.nl. Die wezen een héél andere uitslag uit dan de landelijke telling. Hoe betrouwbaar dat is, weten we uiteraard niet, maar het kan een indicatie zijn dat de Tweedekamerverkiezingen niet helemaal eerlijk zijn verlopen. Wat mij betreft is het onzeker en dient er onderzoek te komen en daarom schrijf ik dit. Alles wat deze vreselijke demissionaire regering aan het wankelen brengt, dient opgeschreven en verspreid te worden, mijns inziens.

Er is ook een petitie voor nieuwe verkiezingen, die u ook nu nog hier kunt ondertekenen. U kunt hem ook laten rondgaan op sociale media of in uw e-mailbestand. Er zijn ruim 33.000 ondertekeningen, maar ik vind dat erg weinig! Dat kan veel meer worden, dus laat het maar rondgaan.

 

Vergeet niet in de haast om u in te schrijven voor de nieuwsbrief hieronder en eveneens hieronder mijn artikel(en) te delen en een donatie te doen! Is allemaal broodnodig, want zonder dit alles gaat Nederland al heel gauw koppie-onder.

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.