math
Is wiskunde ergens nuttig voor of ...?

Numerologie, Illuminati, complotten en … Donald Trump vrijgesproken

Ik heb altijd begrepen dat al die verhalen over numerologie, Illuminati, complotten met buitenaardsen, Annunnaki en ufo’s enzo een beetje spiritueel gezever waren. Als ik érgens niets mee heb, dan is het toch wel dáármee! Ik kreeg ermee te maken, toen ik begon met eerst mezelf en daarna ook anderen genezen. De enige manier om daar enigszins een gat in te slaan, was me concentreren op de te genezen persoon en dan alle energetische toestanden die ik zag, weghalen. En dat ging allemaal daarover, dus u kunt zich voorstellen hoe ontzettend leuk ik mijn werk vond. Niet! Maar nu komt het terug, want in feite gaat het allemaal over wiskunde en andere bèta wetenschap. Zolang het aards en begrijpelijk is, doe ik mee om te kijken naar datgene wat onze wereld eigenlijk beheerst en hoe we dat aan de kant kunnen krijgen. Machthebbers lijken het zelf namelijk ook niet leuk te vinden om ons onze rechten af te pakken. Zouden er echt Illuminati achter zitten? Onderzoek!

Eigenlijk weet ik nog niet zoveel. Ja, als ik dat oog van Horus zie, weet ik wel: Egypte en ‘dat oog staat symbool voor iets’. Iets met: we worden in de gaten gehouden ofzo. Annunnaki, dat waren van die goden uit het oude Babylon en Illuminati dat is de naam van een clubje veel te rijke stinkerds die op macht uit waren in de 18e eeuw en die er nog steeds schijnen te zijn. Nageslacht dan, wel te verstaan. Buitenaardsen bestaan niet en ufo’s ook niet, dus dat zullen waarschijnlijk wel codenamen ergens voor zijn en alles begint met H.A.A.R.P., High-frequency Active Auroral Research Program.

In een video waar ik naar zat te kijken, kwam opeens China ter sprake op een heel andere manier dan we gewend zijn: als enge communistische macht, die het liefst de hele wereld wil overnemen. En toen begreep ik waarom president Poetin van Rusland met Xi Jinping samenwerkt, met Brazilië en nog een paar niet echt sympathiek lijkende landen. Zou de waarheid anders in elkaar zitten? Wie zegt dat China niet verplicht communistisch moet zijn en dat die regering dat zelf helemaal niet wil! Ik heb nooit de indruk gehad dat China de wereld wilde beheersen, maar wist ook niet wat ik wél moest denken. Nu wel: er is iemand die China in dat communisme vasthoudt en die per se uit alle macht de rest van de wereld óók communistisch wil hebben. Er wordt van alles bijgehaald: die kritische theorie waar ik het gisteren in mijn podcast over had, de media die gewoon ónzin vertellen en dus ook de wetenschap.

 

H.A.A.R.P. en de ionosfeer

Dus ik zat vanmiddag naar een video te kijken over H.A.A.R.P. en wist niet wat ik ervan moest denken. Eerst was het nog logisch, want iemand van het leger in de VS legde uit dat ze met deze technologie enorm hoge frequentie aan soortement van magnetronkracht de ionosfeer in stuurden. De ionosfeer is één van de kringen om de aarde heen, die ons beschermen tegen van alles uit het universum wat hier niet moet komen: vacuüm (gebrek aan zuurstof) en te hete zonnestralen bijvoorbeeld. In de ionosfeer koelen zonnestralen af van naar ik begreep zo’n 1600° tot normale temperatuur en het is daar dus best heet al met al. Die techneuten van H.A.A.R.P. gooien daar nog een héleboel meer hitte bij. Dan stijgt de ionosfeer op, hij gaat omhoog dus, en daarna zakt ‘ie weer met een noodgang omlaag. Die supersnelle beweging kan een ramp veroorzaken op aarde, zoals een aardbeving, een vloedgolf of dat soort akelige toestanden. Tenminste: dat wordt gezegd en nu is de vraag of het waar is.

Er zijn dus mensen die hier onderzoek naar doen. Die denken dat een aantal natuurrampen van de laatste paar decennia expres door H.A.A.R.P. zijn uitgelokt. Van álles halen ze erbij tot numerologie en bijbelteksten uit de Openbaringen aan toe. Om daar iets van te kunnen begrijpen, moet je een heleboel lezen. Dat gaat moeilijk met mijn ogen momenteel en eigenlijk al heel lang, dus dat wordt nog wat. Filmpjes kijken hoort erbij en dan moet ik van alles wat ik eerder heb gehoord, gelezen, gezien of iets dergelijks combineren met dit en dan kijken of ik snap wat ervan klopt. Als het waar is dat die linkse kritischetheoriegasten die in de regering zitten, in de hele overheid en het bedrijfsleven zover gaan in hun gekte dat ze rampen veroorzaken om hun zin te krijgen, moeten wij weten wat we daartegen kunnen doen, niet? Ik geloof niet in complotten, alleen als echt blijkt dat ze uitkomen. Daar is de laatste tijd wel sprake van en dus verdient ook dit mijn aandacht.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft unieke informatie over de top van de wereldmacht en over satanisch kindermisbruik, die zij onder veel andere interessante kennis deelt. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Numerologie uitgevonden door Pythagóras!

Op mijn zoektocht ontdekte ik iets wat ik echt geweldig vind: numerologie is niet alleen maar van dat spiri-geneuzel, maar ook wetenschap. De Griekse wiskundige Pythagóras heeft uitgevonden dat bepaalde cijfers en klanken dezelfde frequentie deelden en bond ze aan elkaar. Zo ontdekte hij dat ieder getal van nature een betekenis had en dat betekent dat u bijvoorbeeld uw naam kunt uitrekenen of uw geboortedatum. Dan geeft u aan iedere letter een cijferwaarde volgens het systeem van Pythagóras, van 1 tot en met 9, en dan weet u zo een aantal dingen over waar u op mag letten in uw leven. Er wordt gedacht dat die geheime machthebbers gebruik maken van die cijfertjes om bepaalde boodschappen mee te geven. Bijvoorbeeld tijdens een paar rampen rond 2011 in Iran, in Japan en nog een paar plaatsen waren er drie getallen die naar voren kwamen in de data waarop het gebeurde, de tijd en nog wat gegevens: 9, 11 en 22. De 9 staat voor iemand die boven anderen staat in wijsheid en de 11 en 22 zijn er na Pythagóras bij verzonnen. De 11 met de betekenis van iemand die anderen voor de gek kan houden zonder dat die het ooit door heeft. 22 staat voor iemand die alles voor elkaar krijgt en met alles wegkomt.

Ik wil dus graag weten of dit klopt, want dan moeten we die lieden eens even een paar frequentietjes lager laten zingen. Bijvoorbeeld richting de 4, die staat voor hard werken. Of de 0, die betekent dat wíj het voor het zeggen hebben. Zo niet, dan gaan we verder met de strijd om vrijheid, geluk en democratie. Bizar zou ik het vinden als er echt een groep gekken met te veel macht was, die niet alleen maar zoveel verschrikkelijke rampen lieten gebeuren, maar ook nog via cijfertjes zo’n nare boodschap meegaven van: wij staan boven jullie, wij doen waar we zin in hebben want jullie hebben ons toch niet door en wij komen met alles weg. Als dat echt zo is, moeten die een vet pak op hun donder hebben, vindt u ook niet?

 

Voormalig president Trump vrijgesproken

Had u trouwens al meegekregen dat voormalig president Trump vrijgesproken is van de belachelijke aantijgingen dat hij de “bestorming” van het Capitool op 6 januari zou hebben uitgelokt? Ik ga verder met lezen en video’s kijken, net zolang totdat ik snap wat die complottheorieën toch allemaal betekenen. Syp Wynia had ondertussen een prachtig stuk op zijn website staan van Wouter Roorda over hoe de Postcodeloterij en nog een paar loterijen van dezelfde eigenaar samen met een aantal kopstukken uit onze regering zorgt dat alleen linkse organisaties, die zich bezighouden met onnozel klimaatgedoe en nog zowat subsidie krijgen en ook sponsoring door die loterijen.

Ook alle reguliere media worden hierdoor betaald, want die zijn echt niet zelfvoorzienend, mocht u dat nog denken! Toen ik dat hoorde, dacht ik gelijk aan Amerika: daar is ongeveer 50% van de bevolking Republikeins en dus redelijk wakker. Die financieren hun eigen media, bedrijven en organisaties die echt goed werk doen. Hier moeten dus ook zoveel wakkere mensen zijn, alleen stemmen die op verschillende partijen. Daardoor vind je elkaar niet en kun je je niet verbinden om samen een beter land van Nederland te maken. Wat wij moeten doen, is óók via charity ofzo geld ophalen en daarmee onze eigen media en andere goede doelen sponsoren. Ha daar hoor ik zelf ook bij! Leuk, maar daar dacht ik dus aan. Welterusten voor nu en morgen een fijne dag! En alvast bedankt voor de léúke, lieve reacties die ik toch weer niet krijg.

 

 

donations-natassa-news

 

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.