ninja-killer

Ja ik dacht dus dat hij ‘Ny’ zou gaan heten, maar die zal dan al wel onopvallend voorbijgegaan zijn. De nieuwe variant van Killervirus SARS2-Covid-19 heet namelijk Omicron. Dat je het met een -c schrijft, slaat helemáál nergens op, maar okee: net als in het Nederlands komt ook in het Grieks de O na de N. Tot hier is het allemaal nog logisch, maar dan gaan we nu de rest bekijken. Bent u er klaar voor? Af!

Screenshot Twitter
Zuid-Afrikaanse Mutatie HorrorVirus

Toen ik een paar dagen geleden las dat er weer zo’n nieuwerik was, liet ik mijn ogen al rollen. Je weet het: zo’n gerucht betekent dat je dan weer allerlei dingen niet mag en wel vooral als Ongevaccineerd Medemens. Precies dat gebeurde ook en het is dan weer zo opvallend dat die nieuwe griebel precíés op het moment komt, waarop ons Hugo de 2g-wet er per se door wil rammen in het parlement. Dat heeft daar totaal geen trek in en dus lijkt het wel alsof Hugo dan gewoon een la opentrekt met eener Mokernieuwer Mutatie des Coronaviruses – of tja, wat zou de tweede naamval van het woord ‘virus’ geweest zijn in het oude Nederlands? Toen kenden ze dat woord immers niet.

Ik dacht even dat ik het filmpje in de tweet hiernaast en hieronder apart kon downloaden en op mijn website zetten, maar dan moet ik meer betalen voor de hosting. Dan moeten er eerst meer donaties binnenkomen, want nu kan ik nauwelijks eten van de inkomsten. Voor december zelfs dat niet!
Dus even uitleggen wat er gezegd wordt: in Zuid-Afrika is men hoogst verbaasd

 

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

alistair-cookie
… de maatregelen gaan als Cookies over de toonbank …

en ook wat beledigd eigenlijk wel om de paniek in Europa om de nieuwe variant die in hun land ontstaan is. In Zuid-Afrika hebben de media gewoon één keer verteld dat ‘ie er was, meneerke Omicron, maar dat men er niet bang voor hoefde te zijn. Deze mutatie gaat geen of nauwelijks ziekenhuisopnames veroorzaken, zo zei het bericht en daarmee was de kous af. Maar hier in Europa, waar de regeringen massaal bezig zijn om de democratie te doorbreken, komt dat de heersende politici maar al te goed uit. Die zoeken dagelijks in de archieven van ziekenhuizen om te zien of er nog een nieuwe mutatie van Het Heilige Virus is, zodat ze nóg straffere maatregelen kunnen opleggen aan ‘t volk. Ze maken de toch al zo bange en geïndoctrineerde bevolking panisch om wéér een Dodelijke Variant en voilà, daar gaan de nieuwe maatregelen als koekjes over de toonbank.

Het lijkt me om deze reden best handig om te weten dat de Koude Killer Omicron eigenlijk een klein torretje is, dat een beetje kan kriebelen, maar niet bijt, steekt of u met gifkaken aanvalt. Geen reden voor 2g, geen reden voor mondkap, anderhalvemeter, apartheidspas of al wat dies meer zij. Beter is het om gewoon toe te geven dat de in allerijl in elkaar geflanste en niet degelijk geteste coronaspuiten een Zeldzame Zeperd zijn geweest. Daarna ophouden met dwingen, de economie weer laten draaien en klaar is Nederland met het coronavirus. Helaas doet ons demissionaire kabinet nooit iets wat beter is en moeten ze eerst nóg meer uitglijden voordat we verder kunnen met ons leven.

 

 “Ober, nog een paar zeperds graag!”

 

Het lijkt de enige manier! Denkt u nog even aan de donatie die u net ging doen, aan het abonneren op Natassa News en op het delen van mijn artikel? Dan mag u nu gaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.