Ode aan mijn team

Ode aan mijn team

Ik ben te moe en te ziek om te schrijven. Het Amerikaanse nieuws stapelt zich op en ik wil het graag delen, maar het lukt me gewoon niet. Wel ontdekte ik iets over mijn ouders wat me van binnen heel warm maakte. Een ode aan mijn team vandaag. En wat een rampzalige uitslag van de Tweedekamerverkiezingen!

Hoe kan Nederland eerst een regering wegsturen om die vervolgens terug te kiezen?? Het lijkt echt op Amerikaanse toestanden hier. Mensen zijn zo opgestookt en met haat gevuld tegen de PVV, maar vooral ook tegen Forum voor Democratie, dat ik stemmentellers in staat acht stemmen op deze partijen massaal weg te doen of te wijzigen. Noem me gerust een wappie, maar het speelt door mijn hoofd. Ook het maandenlang voeren van het publiek met Sigrid Kaag 24 uur per dag op tv, radio én internet is simpelweg verboden. Hoeveel geld het mens ook van die te rijke technocraat, die haar sponsort, gekregen heeft: er zijn uiteindelijk toch nog wetten in dit land en dit wordt daarin streng verboden. Vanaf drie maanden voor verkiezingen mag geen enkele partij meer zendtijd krijgen dan andere en mogen er zékers geen documentaires en andere ophemeltroepjes over politici uitgezonden worden. Dat is ondermijning van het democratische proces.

Verboden is evenzo het stelselmatig framen en belasteren van Thierry Baudet. Smaad en laster zijn sowieso streng verboden en er staan vette straffen op. Heel veel mensen denken nóg altijd dat de man een racist is en zijn partijgenoten homofobe racisten en Nazi’s. Iedere dag moet ik er weer een aantal te woord staan, die mij gelijk ‘wappie’ noemen, waarop ik terugsla met ‘deugkneus’. Te gek voor woorden toch! Het hele land is gewoon verdeeld in twee kampen: links en rechts, waarbij zelfs de VVD bij links hoort. Ze zoeken het maar uit ook. Soms maak ik me wel eens zorgen om het intellect van veel linkse mensen. Ze draaien gewoon ieder woord dat je zegt, om en hoe vaak je ook uitlegt hoe het wél zit: ze blijven het doen. Incorrigibles, zou mijn oude leraar Frans hen genoemd hebben.

 

Kort Amerikaans

Laten we maar via héél kort Amerika naar mijn ouders gaan. Veel boeiender. Goed, Amerika dus en Joe Biden. Nou, Biden heeft dus een ongelófelijke puinzooi gecreëerd bij de zuidelijke grens met Mexico. Hij riep deze maanden gewoon letterlijk mensen uit Centraal- en Zuid-Amerika op om naar de US te komen om daar gezellig illegal alien te zijn. Het blijft hilarisch dat Amerikanen buitenlanders blijkbaar geen foreigners noemen, maar buitenaardsen. Die laatsten noemen ze dan weer extraterrestrials. Omdat het kan. Zodra je dus als illegal alien het land binnengeklommen bent, krijg je papieren, zo beloofde ‘s werelds grootste licht. En dat hoorde de héle rest der Amerika’s.

Nu ziet het zwart van de mensen en vooral ook van de onbegeleide jonge kinderen bij de grens, die een barre tocht hebben gemaakt. Het is een regelrechte humanitaire ramp. Wanneer het hun lukt binnen te komen, krijgen de overvolle vans waarin ze over de snelweg scheuren nog wel eens een dodelijk ongeluk en het leed is enorm. Wat dacht u dat Biden vervolgens deed? Jawel, die heeft inmiddels ook door dat heel de twee Amerikaanse continenten niet in The States kunnen wonen en roept de mensen nu op terug te gaan en niet meer te komen. Gruwelijk! Dan was president Trumps zo ontzettend racistische benadering van immigratiepapieren in eigen land aanvragen en dán pas komen een stuk humaner … Greg Abbott is de gouverneur van Texas:

Verder heeft Joe zich de woede van Russisch president Vladimir Poetin op de hals weten te halen. Dit is hem gelukt door de man maar liefst een moordenaar te noemen. Nog weer zo’n huzarenstuk, want Poetin is niet zo gauw kwaad. Maar nu heeft hij zijn ambassadeur uit Amerika teruggeroepen en dreigt hij met nog meer sancties. Mijns inziens volkomen terecht, want het land wordt al zolang geteisterd door embargo’s vanwege nooit bewezen en ook nooit gebeurde inmenging in allerlei Amerikaanse verkiezingen.

 

Ode aan mijn team

Met heel veel moeite krijg ik kleine stukjes informatie los over mijn familie. Ze hebben allemaal álles in het werk gesteld om mij en de jongens uit de klauwen van die satansmaffiatent te krijgen. Dat heb je echt niet zomaar even voor elkaar! De Nederlandse staat heeft nota bene in 1966 een enorme nergens meer vindbare rechtszaak tegen de staten van Duitsland, Griekenland en de USSR gewonnen. Op het Internationale Gerechtshof in Den Haag! Het ging over mij en ik werd daarin bruut en wettenloos aan Nederland toegewezen. Terwijl ik gewoon mijn eigen ouders heb! Het feit dat die satanisten zo’n gigantische macht hebben dat ze dit soort gruwelen kunnen rechtvaardigen – ik zat immers in een satanistentent, waar ik zwaar werd misbruikt, mishandeld en gedrogeerd – geeft aan dat ze onoverwinnelijk zijn. In januari dit jaar nog loog de ISS, die de top van het satanisme uitmaakt en daarmee de absolute top van de wereldmacht, me glashard voor over mijn dossier. De  rechtszaak tegen mijn wederhelft Costas stond toen al op rol! En terwijl ze die rechtszaak verloren, hadden ze nog het gore lef om even zijn DNA uit zijn koffiekopje te oogsten en tegen ons te misbruiken. We hebben in iedere zin van het woord Satan als tegenstander!

Ik weet dat er heel veel mensen zijn, die nog veel ergere horror en martelingen hebben meegemaakt dan ik. Ik was tenminste nog een baby en hoewel de ISS heel hard heeft geprobeerd me de prostitutie in te dwingen, is hun dat nooit gelukt. Toen mijn pleeg’vader’ overleden was, wilden ze ons in zijn huis hebben. Dat was de afspraak met hem: Tassa en de kids in zijn villa en verder moest ze d’r mond dan houden en ‘dankbaar’ zijn dat zij, de paria (!), dat allemaal mocht hebben. Ja in Kampen, zie je het voor je? Mijn pleeg’vader’ had echter een vette hypotheek op het huis gezet en lang niet genoeg geld op zijn bankrekening om deze move te kunnen maken. Toen dwong de ISS ons naar het huis in Friesland, waar ze me alles afpakten en ik weg zit te kwijnen. Jongens allebei in de diepe problemen en ik doodziek en totaal geruïneerd in een dorp waar nog niet eens een winkel is.

Costas heeft maar liefst acht rechtszaken over mij gewonnen. Tegen Johnson & Johnson die testjes zaten te doen met mijn illegaal afgetapte DNA, dat ze middels dat occulte satansgedoe weer met mij verbonden hadden. Tegen de ISS. Tegen dat kreng van een schoolfrik die mij nu al 19 jaar lang zit te bespieden en het hele land tegen me opstookt (zij is ook een spion van de ISS). Tegen de EU die me mijn echte identiteit – Anastasía Constantinos Vassiliou – en zelfs geboortedatum heeft afgestolen. Tegen de Nederlandse staat, die dit alles heeft georganiseerd en gefaciliteerd en die me nu na alles ook nog dagelijks bestookt met bommenvol onterechte rekeningen. Goed om te weten: het is dus verboden in Nederland om mensen die niets hebben, achterna te jagen met veel te hoge belastingen enzovoort. Wat ook niet mag van de EU, is mensen hun huis laten opeten wanneer ze failliet gaan en in de bijstand geraken. Zelfs in Griekenland is dat niet zo en het is barbaars. Die toeslagenaffaire is exact net zo illegaal. EU-wetten staan boven nationale wetten.

In plaats van mij los te laten en mijn jongens terug te bezorgen, doet de hele Nederlandse overheid net alsof ze die hele rechtszaken nooit verloren hebben. Ze gaan stug door met mij en mijn zoons klieren. Ik kan niets tegen ze beginnen, want het is niet eens veilig dat ik de papieren in handen heb. Costas moet ze nu bovendien met de paplepel ingeven dat ze kappen met de zotteklap. Voor ieder klein dingetje moet hij ze eindeloos mailen en bedreigen. Ongelofelijk wat dit een vuile maffia is. En Nederland stemt doodleuk weer op deze satanistenclub. Het is niet te filmen gewoon!

 

Cool en vet

Wat ik helemaal het toppunt van cool- en vetheid vind, is dat Costas alles wat hij kon, heeft gedaan om carrière te maken. Door zijn dyslexie kon hij niet studeren en omhoogklimmen naar een of andere hoge functie in het leven. Maar als kapitein van een groot cruiseschip kent hij wel tonnenvol met mensen, die dat soort functies wél hebben. Omdat hij een schat van een man is die keihard werkt, wil iedereen hem wel helpen met zijn grote verdriet om zijn vrouw van de satanisten te redden. Zo heeft hij een gigantisch dossier dat de ISS over mij bijhoudt, in handen weten te krijgen. Daarin houdt deze criminele toko alle misdaden die ze begaan, bij. Iedere keer heeft hij er ook weer updates van. Dit dossier is de ENIGE manier om ons drieën ooit vrij te krijgen. Als ze staan te liegen op de rechtbank, hoeft Costas maar te zeggen dat op pagina zoveel van hun eigen dossier toch echt dit-en-dat staat en stil zijn ze. Probleem is alleen wel dat ze alles aan hun laars lappen, zodat ze weer in Nederland zijn. Je kunt ze immers alleen pakken met internationale wetten en verdragen en in Nederland gooit men die zo aan de kant. Daarom is het hier zo’n jungle.

Van mijn moeder dacht ik dat ze psychiatrisch verpleegkundige was. Klopt niet helemaal: ze is psychiater. Episch, Mr. Jung in de familie plus een psychiater is ook arts. Daar gaat de kwakzalverij met hun leugencampagnes over mij dat ik zogenaamd niets zou voorstellen met een Griekse biologische vader, die een vent van de straat zou zijn. En een Hollandse schizofrene moeder. Neep. Mijn moeder is gespecialiseerd in kinderen en jeugdzorg én heeft ook nog iets van Jeugdzorgrecht erbij gedaan. Allemaal om mij ooit uit dit slangenhol te redden.

Mijn vader is inderdaad technisch ingenieur, maar hij heeft na mijn ontvoering internationaal recht gestudeerd in Duitsland en was al die jaren tot aan zijn pensioen advocaat. Ze hebben drie huizen in Griekenland en zijn kortgeleden verhuisd naar de Verenigde Staten. Daar zit die satanische maffiasmeerclub immers ook helemaal vastgeroest, hoewel daar tenminste ruim de helft van het land niet de kop in het zand heeft en weet dat de Democratische partij door satanisten wordt bestuurd. Als iets waar is, moet je het immers bij de naam noemen en er wat aan doen!

 

Waarom toch altijd in Nederland?

Nederland is het land waar de toekomstige pedofiele wereldstaat wordt uitgetest. Daarom is pedofilie hier een ‘seksuele geaardheid’ net als heterofilie en homofilie. Daarom moet je iemand die kindertjes verkracht, verplicht pedoseksueel noemen of zelfs pederast. Erastís in het Grieks betekent minnaar, dat u het maar even weet. De satanisten vinden namelijk dat zij maar fantastisch leven. Elkaar tot het uiterste martelen en traumatiseren vinden zij helemaal top en dat gunnen ze iedereen. Dat je dus stikt in het geld en het bezit, vervolgens nog altijd schulden hebt en dat je zo kapot bent als mens, dat je er helemaal niet van kunt genieten. Dat je eeuwig op je hoede moet zijn dat een concurrent je niet pootjelicht, je bruut vermoordt of je kinderen grijpt. Helemaal tof joh! Zo moet iedereen leven.

Costas zegt dat hier in Nederland – schrik niet – één op de drie mensen als kind is misbruikt. De meesten stoppen het weg, zegt hij en dat is de reden waarom de mensen zo dicht zitten en niets snappen van wat er gaande is in de maatschappij. Daarom stemmen ze massaal VVD en D’66: als ze hun probleem maar kunnen blijven verstoppen. Dat ze hun trauma daarmee via hun genen doorgeven aan hun nageslacht, boeit ze niet. Niet afdoende om er wat aan te doen in ieder geval. De doofpot is niet alleen van de elite. Die verkracht immers het halve land en iemand die (ritueel) is misbruikt, geeft het weer door aan anderen. Zo’n kind doet in z’n onschuld iets seksueels bij een volgend kind en zo gaat het verder. Kindermisbruik is een besmettelijke ziekte!

Ik ga ervan tussen en wens u een fijne verdere avond. Morgen een mooie dag en ga maar eens eerlijk tegen uzelf zijn en tegen anderen. Dat is de manier om te genezen van al deze en andere ellende!

 

 

© Natassa Vassiliou

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.