cherries
Oekraïne, land van geweldige kersen, graan en aardbeien, maar niet van alleen maar boeren

Oekraïne: vredesgesprekken met Poetin begonnen

Ik weet niet of u het interessant vindt, maar er komen steeds meer politici met me praten via het beroemde communicatieapparaatje. Vrij praten kunnen ze niet goed, omdat de hele meuk mekaar afluistert met die dingen, maar ik leer toch een heleboel over internationale politiek. Daarom weet ik nu ook dat president Volodymyr Zelenskyi van Oekraïne en president Vladimir Poetin van Rusland elkaar gisteravond exclusief hebben gesproken. Nú zit de rest van de Oekraïense delegatie met Poetin en zijn team te praten en misschien wilt u weten wat de échte problemen zijn. Die zijn namelijk niet wat de media vertellen.

Zo stond er zonet op telegraaf.nl dat Zelenskyi zogenaamd vlak voor de vredesbespreking met Rusland de EU verzocht zou hebben om directe toetreding van Oekraïne. Dat kan hij niet gezegd hebben, want hij is al sinds gisteravond bij de rivier de Pripyat tussen Oekraïne en Wit-Rusland en ik vermoed dat hij ook bij de besprekingen zit, die nu plaatsvinden. Ik heb dit de laatste tijd, sinds ik erop let, al heel wat keren meegemaakt. Er staat iets in de media wat helemaal niet gebeurd kan zijn. Dat is niet alleen kwalijk, maar ook gevaarlijk. Zo ontstaan oorlogen, door deze valse propaganda. Hoe gaat Zelenskyi nu bijvoorbeeld weer ontkennen dat hij om lidmaatschap bij de EU heeft gevraagd? En als de EU hem toelaat, wat gaat hij dan doen? Europa wil Oekraïne immers als boerenland voor heel Europa en dat beseffen de meeste Oekraïners niet. Die denken dat ze gered zijn als ze bij de EU mogen horen. Dat ze dan wéér tweederangsburgers zijn, geloven ze pas wanneer ze het aan den lijve ervaren.

Ik heb nog wat over Wit-Rusland, dat de laatste tijd opeens Belarus wordt genoemd in de Nederlandse kranten. Bizar vind ik dat! Hoe dan ook, ze hebben daar dus een referendum gehouden over de vraag of het land aan de nucleaire wapens zal of niet en het volk heeft vóór gestemd. In Nederland zijn géén referenda, maar het land wordt wel democratisch genoemd. Hoe kan Wit-Rusland mét referenda dan een wrede dictatuur zijn? Kijk maar voor uzelf. Het is Nu.nl die het meldt:

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Ukrainian descent
Gezamenlijke afkomst Russen, Oekraïners en Wit-Russen.

Oekraïne en Rusland zijn familie van elkaar

Nu u er lekker in zit, gaan we eens even kijken naar de bevolking van Oekraïne. Er wordt overal beweerd dat de mensen in het westen van het land niet Russisch zouden zijn, maar in het oosten wel. Ik heb echter Oekraïners zélf horen zeggen dat ze allemáál van Russische komaf zijn en dus heb ik het opgezocht. Zoals u ziet, zijn zowel de tegenwoordige Russen als de Oekraïners alsook de Wit-Russen allemaal Oost-Slaven en zijn ze één volk. Andere Slavische volkeren zijn meer broers en zussen.

Wat de Verenigde Staten en de EU van Oekraïne eisen, is dat het land zijn bloedeigen familie ontkent en afwijst om bij totaal vreemde lieden in twee schimmige organisaties plaats te nemen: de NAVO en de EU. Amerika met zijn NAVO-eis wil z’n vuile geld blijven witwassen in Oekraïne, zoals het land al jaren doet. Niet alleen de zoon van Joe Biden, maar ook die an Nancy Pelosi en kinderen van nog meer prominente politici van de Democratische partij daar doen corrupte zaken in Oekraïne met energiebedrijven. Dat is verrijkt de toch al zo rijke en machtige oligarchen in Oekraïne en het verarmt de bevolking, die al bijna in kartonnen flatgebouwen bivakkeert en amper iets te eten heeft, nog erger. Als we realistisch nadenken, is dat wat Oekraïne’s lot is als het volwaardig NAVO-lid wordt. De EU wil dat het land de voedselschuur van Europa wordt, een boerenland dus. Dat is toch ook geen toekomst voor dat mooie land? Waarom mogen ze zichzelf niet ontwikkelen zoals ze zelf kiezen?

Zelenskyi weet dit allemaal natuurlijk heel goed. Al was het maar omdat hij ook zo’n apparaatje heeft. Als je dat hebt, kun je de volledige wereldsituatie overzien en weet je exact hoe jezelf en je land ervoor staan. Dat is het ingenieuze aan dat ding. Alle prominente politici op de wereld hebben zo’n apparaatje en weten dus exact wat het gevaar op de wereld eigenlijk is: niet de EU is de baas en niet het WEF, maar de Democratische partij in Amerika. Díe zijn de bron van alles en in alle landen zitten naast goede ook corrupte politici, die de Amerikaanse agenda – The Great Reset – ondersteunen. Gisteravond kwamen Zelenskyi en Poetin met me praten, want als ik dingen hardop zeg, gaan de blokkades langzaam aan de kant. Zij willen allebei hetzelfde: vrijheid voor Oekraïne betekent dat ze zich niet van Rusland laten afsnijden. Dan hebben de mensen in het land tenminste een kans om zich te ontwikkelen. En het is helemaal niet waar dat Rusland Kiev zo hard bombardeert. Bijna alle video’s die gedeeld worden, ook door de “officiële media”, zijn nep.

 

Het probleem dat écht besproken wordt

Het probleem dat dan ook besproken wordt nu in het vredesoverleg, is HOE Rusland, Wit-Rusland, China, India en Brazilië Oekraïne gaan redden uit de tang van het westen dat het land kapot wil hebben, met als doel om Rusland uit te schakelen als wereldmacht. Joe Biden kwam midden in de nacht lekker onbeleefd ook met me praten. Hij dacht zeker dat ik hem naar de mond ging praten. Nee dus. Ik dacht dat hij in ieder geval een vriendelijke man was, maar zelfs dat bleek niet het geval. Hij is ijskoud en bijzonder arrogant. Hij en zijn regering vinden het doodnormaal dat zij de baas op de wereld zijn en overal zo uit het niets even in de pot kunnen komen roeren. Gewoon omdat ze nóg meer geld willen verdienen, omdat ze nóg een volk willen verdelen of omdat ze nóg meer oorlog op de wereld willen. Ik heb hem dat exact zo verteld, met daarbij dat hij ook schuldig is aan de situatie waarin mijn gezin en ik persoonlijk verkeren. Dat hij het recht niet heeft om ons helemaal te slopen, alleen maar omdat meneer een doofpot nodig heeft. Als hij zijn geheimen niet uit wil hebben, dan moet hij niet zoveel slechte dingen doen.

Ik heb hem geconfronteerd met wat hij met zijn zoon heeft gedaan, dat die man (Hunter Biden) zo kapot is. “Dat hebben anderen gedaan”, antwoordde Biden kortaf, maar ik zei: “dus daarom moet je eigen zoon jou geld betalen voor de zaken die hij voor je waarneemt?”. Nou nee, Hunter nam zijn business waar, zolang hij in de politiek zat en het was toch logisch dat de opbrengst dan verdeeld werd. “Jullie zijn familie hoor, jullie horen bij elkaar!”, beet ik hem toe. De man zit dus 47 jaar lang in de politiek en je kunt niet én zakenman én politicus zijn. Zo werkt dat gewoon niet. Dat heet belangenverstrengeling. Ik zei hem dat hij Oekraïne moet loslaten en moet stoppen met de corrupte energiehandel daar. Dat hij zijn eigen pijplijn met aardgas en aardolie tussen Texas en Canada weer aan moet zetten en naar zijn eigen land moet kijken, dat in een enorme chaos is vervallen sinds hij aan het bewind is. Dat hij als een gek alles aan het mollen is en hij daarvan de rekening zeker zal moeten betalen. Ergens midden in de conversatie viel ik in slaap. Deze man is mijn aandacht niet waard. Globalisme is slecht voor iedereen op de wereld, behalve een heel kleine elite die ervan profiteert. Weg ermee dus, klaar!

 

Biolabs met gevaarlijke virussen?

Of het waar is, weet ik niet, maar er zijn toch wel hardnekkige berichten over biolaboratoria in Oekraïne, waar gevaarlijke virussen worden gekookt of hoe noem je zoiets. Vandaag stond het weer op de in Zwitserland gevestigde maar toch Duitse nieuwswebsite van Uncutnews. Toen ik president Poetin ernaar vroeg, wuifde die het weg als zijnde ‘niet waar’, maar ik denk eigenlijk eerder dat het moeilijk te bewijzen is. Op dit moment is het probleem dat Oekraïne moet zien te ontsnappen aan gijzeling door de westerse machten. U moet niet vergeten dat Amerika met aan zijn handje het WEF en de EU toch echt wel die wereldheerschappij wil met één grote dictatuur onder hun leiding. Het is dan wel de helft van het land dat dit wil, want de andere helft wil een normale en vrije wereld, maar de Democraten hebben nog altijd alle macht in handen. Als de nu Oekraïne weten in te palmen, hebben ze een enorme slag gewonnen en gaat het licht op de wereld weer een heel stuk uit.

Ik weet dat er overal in de media wordt gesuggereerd dat Rusland zo vreselijk boos en agressief tekeer zou gaan in Oekraïne, maar dat is simpelweg niet waar. Dan zouden de beide presidenten toch niet samen met me komen praten? Dan zouden er bovendien toch geen vredesbesprekingen zijn? Ik heb hun aangeraden om alles wat er voorvalt in het land aan oorlog, op te nemen en de wereld rond te sturen. Zowel Oekraïne als Rusland, maar aangezien dat nauwelijks gebeurt, neem ik aan dat ze daar niet toe in staat zijn. Tijdens de coronapandemie zag je in Nederland overal door de overheid betaalde mensen, die verkeerde informatie rondstrooiden op sociale media. Dit soort mensen zijn er in Oekraïne uiteraard ook en omdat het westen deze berichten wil, krijgen die alle aandacht en wordt er net gedaan alsof ze echt zijn. Dit is een informatieoorlog, geen echte oorlog en ik wil u als laatste nog meegeven dat Amerika wel wil dat Oekraïne zich in hun handen legt, maar dat ze ondertussen het land niet helpen tegen het zogenaamd zo agressieve Rusland. Wat klopt hier nu niet?

Ik wens u een fijne dag toe en hoop dat het prachtige land Oekraïne met zijn vriendelijke bevolking een goede toekomst mag hebben. Het godslampje staat te branden en ik heb voor ze gebeden. Met de leiders gesproken en geprobeerd de juiste woorden te vinden om ze te helpen. Vergeet niet ondertussen mij ook te steunen! Ik dank nogmaals heel heel hartelijk voor de bijdragen op de fundraising die voor me opgezet is, maar ben er nog niet voor komende maand. Dat is niet eerlijk en dat is het directe gevolg van al dat getouwtrek tussen goed (Rusland, Oekraïne, Hongarije, India, Brazilië en meer landen en politieke leiders) en slecht (Amerikaanse Democraten) op de wereld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.