acrobatiek

Omgekeerde bewijslast bij corona

Al een aantal keer zag ik stemmen opgaan die zeggen dat we niet moeten bewijzen dat we géén corona hebben, maar dat degenen die het wél hebben, moeten bewijzen dat ze niet besmettelijk zijn. Strijd binnenin mij was het directe gevolg en daarom heb ik er nog niet eerder over geschreven.

-“Vind je dat geen goed idee dan?”, vroeg de engel binnenin me.
-“Eh jaaaaaah, eigenlijk wel”, aarzelde het duiveltje, óók binnenin me.
-“MOETEN WE ER DAN NIET EENS OVER SCHRIJVEN??”, schreeuwde de engel het uit.
-“Jaaaaa het moet maar”, gaapte het duiveltje en hand in hand liepen ze mijn hoofd uit om het artikel te gaan schrijven.

 

Omgekeerde bewijslast

Het is eigenlijk net als in het strafrecht: iemand die u aanklaagt, moet bewijzen dat u schuldig bent. Als het omgekeerd zou zijn, zou dat omgekeerde bewijslast heten en dat mag alleen Jeugdzorg. Daar mogen ze zomaar ouders voor gek verklaren en beschuldigen van allerlei misdaden jegens hun kinderen, zonder enig bewijs. En de ouders moeten dan maar zien te bewijzen dat ze onschuldig zijn, terwijl het noch Jeugdzorg noch de kinderrechter één mallemoer boeit of ze wel of geen goede ouders zijn: Jeugdzorg vindt dat de kinderen bij hun ouders weg moeten, want het satanische geloof vindt immers dat kinderen zogenaamd getraumatiseerd dienen te worden en dus worden ze toch wel uit huis geplaatst. Ongeacht wie de ouders zijn.

 

 The Happy Times is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa Vassiliou vecht heel hard voor een betere wereld en heeft unieke informatie over de top van de wereldmacht en over satanisch kindermisbruik, die zij onder veel andere interessante kennis deelt. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Niemand anders naast Jeugdzorg mag omgekeerde bewijslast toepassen. Dat betekent dat mensen die géén corona hebben, zulks niet hoeven te bewijzen: mensen zijn onschuldig tenzij anderszins bewezen. Toch is het niet alleen in Nederland, maar op de hele wereld in deze tijd heel anders geregeld. Mondkapjes en afstand houden bleken niet te werken tegen het virus en nee, ook de vaccins hebben hopeloos afgedaan. Wij de wappies van deze wereld hadden daar al voor gewaarschuwd, maar de rest van de wereld moest éérst weer eens de fout doormaken om na bijna 2 jaar ein-de-lijk schoorvoetend te vatten dat ze het alwéér verkeerd gedaan hadden. Dat de farmaceutische industrie zich een ongeluk staat te lachen om hun domme kop.

 

Een incapabele minister

Ik las gisteren dat de vaccinproducerende farma’s $1000 per seconde zouden verdienen. Dat is $60.000 per minuut en $360.000 per uur. Per dag zou dat neerkomen op $8.640.000 dollar volgens onze rekenmachine. Hugo de Jonge heeft een broer die bij een farmaceutisch bedrijf gewerkt heeft, dus die zal hem dat beslist voorgerekend hebben. En ik weet ook wel zeker dat die broer hem verteld heeft dat hij beter de portefeuille Onderwijs kon kiezen, aangezien hij de ballen verstand van gezondheid heeft. Er is een gigantisch krachtige lobby die per se een vaccin moet en zal maken (lees: verkopen) tegen het Covid-19-virus en daar kan Hugo met zijn gebrekkige kennis simpelweg niet tegenop. U ziet hoe moeilijk Ferd Grapperhaus het heeft op Justitie, terwijl die wél verstand van zaken heeft en alles wat goed voor het land is, heel graag zou willen. Als hij het al niet voor elkaar krijgt om veel te betekenen, hoe moet Hugo de Jonge dat dan in deze crisis?

Hij doet me denken aan die vreselijke directrice van mijn jongste zoons basisschool in Wageningen. Die was ook incapabel voor haar werk en kon niet tegen de Onderwijsinspectie op. Die bezorgde haar grijze haren iedere twee jaar en de school stond bijna altijd onder inspectie, omdat er veel te veel buitenlandse kinderen op zaten, die ook nog eens tijdelijk in Wageningen waren omdat hun ouders daar studeerden. Het algehele niveau was veel te laag, doordat de school een slechte manier van opvangen van buitenlandse leerlingen had en de inspecteurs vonden vervolgens dat er zelfs in de pauze nog educatieve spelletjes gedaan moesten worden. Ik zei eens tegen haar dat ze daar toch tegenop moest kunnen, maar ze had gewoon geen verstand van onderwijs. Ze had maar heel kort als kleuterjuf gewerkt en kende het klappen van de zweep niet. Tja …

Als ik die school gerund had, had ik voor de kortblijvers een Engelse en Spaanse school geregeld en voor de lange blijvers een goede docent Nederlands, die niet te zwaar belast werd met constant instromende kinderen. Als je een degelijk plan indient bij de gemeente en een beetje weet te praten, kun je veel regelen. Precies zo is het ook in de politiek. Er is een enorme wereldwijde lobby die het plan van de oppermachtige clan van het World Economic Forum uitgevoerd wil hebben, want dan worden zij namelijk de elite die alles mag en alles bezit, terwijl de rest van de mensen straatarm plebs is. Iedereen die verstand in z’n hoofd heeft, ziet dat dat geen beste toekomst is, maar hoe vecht je daartegen? Wel, door een goed dichtgetimmerd alternatief plan op te stellen voor je eigen land en daarmee aan te komen bij het WEF. Daar hebben ze niets tegenin te brengen en zo kun je je land redden. Met diplomatie en kennis van zaken komt een mens ver!

 

Een gedegen coronaplan

We hebben geconstateerd dat noch mondkapjes en afstand houden, noch vaccins noch lockdowns helpen tegen het coronavirus. Het is eerder nog sneller gemuteerd, doordat de vaccins gekomen zijn voordat het virus klaar was met muteren. Iedere viroloog weet dat je pas moet gaan vaccineren na afloop van een epidemie of pandemie, maar degenen die door de Nederlandse regering zijn ingehuurd, hebben belangen in de vaccins. Die adviseren niet objectief en kunnen dús ook niet tegen de machtige club van het WEF op. Er zijn meer dan genoeg onafhankelijke immunologen, diëtisten en virologen, die het allemaal oneens zijn met de aanpak van het virus.

De regering kan een paar van deze mensen aanstellen als adviseurs en die zullen dan waarschijnlijk adviseren om per direct te stoppen met de QR-codes en de rest van de maatregelen. Ze zullen, kijkend naar de cijfers, stellen dat mensen en kinderen onder de 70 jaar nagenoeg geen last van het virus hebben en die zullen ze vrijlaten. De ouderen en anderen die wel vatbaar zijn, zullen ze beschermen met een goed dieet, eventuele vitaminepillen en nog wat andere natuurlijke of farmaceutische middelen. Bijvoorbeeld immunotherapie. Zo kan de maatschappij weer draaien, kan de economie weer opbloeien en wordt iedereen al heel snel een stuk beter beschermd tegen dit en andere virussen, die ongetwijfeld wel weer zullen toeslaan. Zo is het immers op de wereld. Dan heb je ook geen omgekeerde bewijslast meer en geen tweedeling in de maatschappij met alle haat en verdeeldheid van dien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.