blueberries-painting

Vandaag kwam er een recept om je lichaam te ontgiften na inenting met het coronavaccin langs op Twitter, waar zich tegenwoordig het grootste deel van mijn leven afspeelt. Een hele rij pillen en ook nog een distel nota bene moest je dan innemen en dat is een recept van officiële artsen! Ik vind het vervelend dat ik constant overal tegenin moet gaan, maar laten we dan ook allemaal eens wat intelligente en zinvolle dingen gaan schrijven. Ik begin, doet u mee?

Het is al zeker een jaar of 15 zo dat je álles mag zeggen, als je maar arts bent en dan liefst ook nog doctor – gepromoveerd bedoel ik. Dan mag je alles zeggen over vakgebieden waar je je nog nooit mee beziggehouden hebt en iedereen gelooft je. Ben je geen arts, dan ben je onmiddellijk alternatief en dat is een scheldwoord. Wel, ik mag dan taalwetenschapper zijn, maar ik ben wel afgestudeerd op een behoorlijk psychologisch onderwerp over hoe je het bewustzijn van de mensen kunt bewerken met behulp van taal. Dit bewerken is bij de meeste mensen één van de oorzaken waardoor ze ziek zijn geworden en één van de redenen waarom ik ze kon genezen. Daar is namelijk een heleboel kennis voor nodig, maar medische kennis staat daarbij op de laatste plaats. Psychologische kennis, waar ik behoorlijk wat van heb – ook dankzij mijn studie – is veel belangrijker. Zullen we dus maar?

 

Waartoe dient ontgifting?

Eerst eens kijken naar wat er zoal wordt geschreven over ontgiften na (corona)vaccins. We beginnen bij een stuk over wat ontgifting – of detox – eigenlijk is, op een website die medisch lijkt: medicalfacts.nl. Het artikel is geschreven door een jongen van 19 die commerciële economie studeert, maar ik vind wel dat hij de informatie goed bij elkaar heeft weten te halen. Hier vindt u zijn bevindingen. Hij schrijft dat detoxen nuttig is omdat je dan een tijdje je ongezonde voeding laat staan. Dat vind ik een originele manier van zien! Verder vertelt hij dat je door te detoxen je nieren en lever helpt, die dit werk normaliter doen. Als je zo’n zwaar vaccin hebt gehad of een hele lading ongezond voer of een zware medische kuur hebt doorstaan, kan dat best een goed idee zijn. Ik heb niets op dit artikel tegen en ben het er zelfs mee eens. Behalve dan wel dat vreselijke Grieks-Latijns-Engelse woord ‘detox’ of zelfs ‘detoxen’ als werkwoord. Toxikós in het Grieks betekent giftig. Het Latijnse voorvoegsel -de betekent ont- en de uitspraak is dan weer Engels. In het Grieks is het ‘apotoxínosi’, wat in het Nederlands apotoxinose zou worden. Apotox! Kun je een coole rap van maken!

 

 Apotox! Apotox!
Doing a rapid apotox yo!

 

Hoe gaat dat apotoxen dan?

Welingelichte Kringen hier voor u met een harde sneer naar dr. Carrie Madej, die dan wel doctor is, maar als medische specialisatie internist heeft. Ze is gepromoveerd in alternatieve geneeskunde. Zelf zegt ze ‘osteopathic internal medicine’ op haar instagram. Ik vind het verwerpelijk om mensen die dit ene coronavaccin niet zien zitten, uit te maken voor antivaxxers. De meeste mensen die dit vaccin niet willen, zijn vóór andere vaccins en er zijn nogal wat redenen om dit ene vaccin niet te accepteren ook. Alleen al dat we niet mogen weten wat erin zit en dat de fabrikanten niet aansprakelijk zijn voor bijwerkingen van de spuit.

Wat zij echter een ontgifting lijkt te noemen voor dit vaccin, vind ik onderdemaats. De video op TikTok waar ze dit vertelt, moest ik zelf opzoeken, want noch Welingelichte Kringen noch originele nieuwswebsite The Guardian zette er een link naar toe. Niet netjes, kranten! Maar op de video zegt dr. Madej inderdaad iets over drie zoutsoorten. Het enige ingrediënt dat ze noemt en dat iets doet aan geneeskrachtige werking, is Epsom badzout. Maar u kunt ook gewoon Dodezeezout nemen, dat een stuk goedkoper is en een bewezen medische werking heeft. Gewoon zeezout werkt ook en dat kunt u al vinden voor iets meer dan een euro per kilo. Wat het doet, is de binnenste lagen van de huid opschonen en dat is prima om af en toe eens te doen. Maar tegen het coronavaccin doet het helemaal niets.

@sylwiabuda70

Dr. Carrie Madej explains how to detox from the vaccine.#sylwiabuda #vaccine #detox #explain #trucizna #toxic #odwaga #obrona #zdrowie #zycie #wolność #wybór #wiedza

♬ dźwięk oryginalny – Sylwia Buda

 

 The Happy Times is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa Vassiliou vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Ik heb ook nog een pdf-je gevonden van een website met de naam Rivendell Village. Weer magnesium en brandnetels! Lieve mensen, brandnetels zijn vies en niet geneeskrachtig. Het spijt me. Als u het onverhoopt toch lekker vindt ‘en zo lekker groen’, drinkt u het dan gerust. Het is ook niet ongezond ofzo. Koriander zie ik voorbijkomen, maar dat is om uw vitamine B12 op peil te houden en pompelmoespitten die vast heel lekker zijn, maar ook weer niet geneeskrachtig. Als u zo’n kuur doet als hier op deze website staat, bent u voor niets een hap geld kwijt. Ik weet niet wat ú daarvan vindt, maar ík vind dat jammer en teleurstellend.

Het allerergste recept om te ontgiften van het coronavaccin was nog wel van Artsen voor Vrijheid. Artsen weten meestal niet veel over voeding en kruiden, want de medische wetenschap vindt het lastig precies te weten te komen wat die met uw gezondheid doen. Deze artsen komen dan ook met een stapel vitaminepillen aan en als u mij kent, weet u dat ik daar helemaal niet van hou. Als u echte tekorten hebt, aangetoond met een recente bloedtest, is het nodig die aan te vullen met pillen. Voeding of krachtsappen zijn dan eenvoudigweg niet sterk genoeg. Maar de ingrediënten van een vaccin uit uw lijf wegjagen is sowieso onmogelijk, want die zitten er al in. Ik vertel er zo meer over. Het recept van Artsen voor Vrijheid staat hier.

Waarom veel mensen toch wel iets merken als ze een niet-werkende kuur doen, is gemakkelijk te verklaren. U bent immers met uw gezondheid bezig, eet in het algemeen gezonder tijdens de kuur en geeft positieve aandacht aan uzelf. Dat op zich is al hartstikke geneeskrachtig. Kijkt u maar naar wat ik net schreef over hoe belangrijk psychologie is als je echt wilt genezen van ziekte. Oud zeer verwerken is zelfs cruciaal. Misschien raar, maar toch waar: lief voor uzelf zijn helpt geen bal! Wel helpen gezonde voeding en rust. Stil worden in meditatie helpt ook, omdat u daar krachtiger van wordt. Gaat u maar eens een paar minuten stilzitten en probeert u dan iets zwaars op te tillen of iets anders te doen wat u lastig vindt: het gaat een stuk gemakkelijker. Dat is de kracht van uw geest aan het werk. Maar dit alles helpt niet tegen het coronavaccin.

 

Ontgiften van het coronavirus

Zoals ik al zei, is het kats onmogelijk om de werking van een vaccin ongedaan te maken of te ontgiften. Bij het coronavaccin weten we niet eens wat erin zit, dus weet je ook niet wat er dan weer uit moet, wel? Niemand behalve de fabrikanten weet precies wat er in die vaccins zit. Er wordt gespeculeerd over grafeenoxide, een nare stof die bloedstolsels veroorzaakt en een geprogrammeerde hydrogel, die dat virus – “spike-eiwit” genoemd om het spannender te laten klinken – in uw cellen laat aanmaken. Dat zit er vrijwel zeker in, aangezien het vele malen bewezen is dat die vaccins bloedstolsels veroorzaken en het hele punt van de spuiten is dat ze dat virus laten aanmaken in uw cellen. Maar er zitten nog meer ingrediënten in plus we weten niet wat er in die hydrogel zit. Dat weer uit uw lichaam toveren is met andere woorden onmogelijk.

Er is echter nog iets en dat is dat dit vaccin uw immuunstelsel verzwakt. Dat is ook bewezen en u kunt het gewoon zelf zien, aangezien de meeste mensen die de laatste tijd steeds ziek worden, degenen zijn die gevaccineerd zijn. Het zou wel héél toevallig zijn dat die zo in de meerderheid zijn bij het ziek worden, als er in dat vaccin niet iets ‘zat’, wat het immuunstelsel verzwakte. Wetenschappers denken dat het feit dat uw lichaam geen verzwakte versie van het virus ingespoten krijgt – zoals bij normale wél veilige vaccins – maar dat het dat zelf in niet-verzwakte mate dient aan te maken, de oorzaak hiervan is. Uw lichaam moet dus heel hard werken om de volle mep van dat  virus eerst aan te maken en daarna te verwerken, nadat u ermee gevaccineerd bent. Wat is dan logisch dat u daarna wel goed kunt gebruiken? (Niet spieken!).

 

Aansterken!

Juist: een bommetje gezondheid en kracht. Datgene waar de allermeeste kracht in zit op de hele wereld, heet geconcentreerd bosbessensap. Sommige merken noemen het ‘oersap’ of ‘krachtsap’ en het kost tussen de €6 en €8 voor een fles van 700 ml. Wat u ervan nodig hebt, is tweemaal daags een half glaasje, dus zo’n 100 ml, van dit sap. Onverdund en zonder suiker. Geconcentreerd bosbessensap bestaat uit pure in hun geheel geperste bosbessen, die er dus helemaal inzitten. Niet alleen het sap. En verder zit er helemaal niets in. Geen water, geen suiker of niets. Dit sap is pure kracht en u kunt het na iedere griep of andere ziekte gebruiken. Ook als u bijvoorbeeld vermoeidheidsziekte hebt of om andere redenen vermoeid bent. Zelf kon ik de eerste tijd niet meer dan één glaasje per dag verwerken en dat vertelden veel anderen aan wie ik het had geadviseerd ook. Na een paar weken kon ik er wel 2 glaasjes van drinken. Het sap is verkrijgbaar bij de betere groenteboer, bij de DA-drogist of bij een reformwinkel. Het hoort verder thuis in alle apotheken, maar daar is het nu juist meestal níet verkrijgbaar.

Dit sap hebt u drie weken lang nodig om aan te sterken na het coronavaccin. Het is altijd een goed idee om gezond te eten en dat betekent gewoon niet te veel snoep, snacks, sigaretten en alcohol, niet te weinig maar ook niet overdreven veel groente en fruit; voldoende granen, volle zuivel en minstens twee keer per week een stukje vlees en/of vis. Als u allergisch bent voor één of meerdere van deze voedingsmiddelen, kunt u glutenvrije varianten nemen of iets waar u wél tegen kunt. Mensen genezen mag tegenwoordig niet meer, dus ik kan u er niet afhelpen, maar u kunt uw voeding altijd aanpassen. Voordat ik het vergeet: bosbessen worden tegenwoordig ook wel in gammel Nederlands blauwe bessen genoemd. En niet in het minst: neem voldoende rust! Overwerk u niet, voed uzelf zo weinig mogelijk met stress en zorg voor voldoende slaap. Ik heb mensen meegemaakt die door dit bosbessensap beter gingen slapen, dus wie weet overkomt dat u ook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.