business-success

Open brief aan de demissionaire coalitiepartijen

Beste demissionaire bewindslieden, kamerleden en andere (wormvormige) aanhangsels van VVD, CDA, D’66 en CU,

Ik heb bijna mijn hele leven verplicht en opgesloten in dit land moeten wonen. Een land waar ik niets mee heb en waar ik niet vandaan kom. Jullie kennen mijn verhaal allemaal. Het was ondanks alles wat ík moest meemaken een mooi land voor ándere mensen. Er was een koningin die in ieder geval haar best deed om bij het volk te horen en ernaar te luisteren. Juliana toen nog en iedereen hield van haar. In Den Haag zaten heel andere figuren: mensen die het niets kon schelen als dit mooie rijke landje naar de maan ging, omdat zij het leegroofden. De ene onverschillige en soms zelfs boosaardige nietsnut na de andere werd premier en van de andere ministers, staatssecretarissen en kamerleden in beide Kamers kan ik niet anders zeggen. Onbegrijpelijk als je de achtergrond niet kent.

En nee, die kende ik net zo goed als heel veel anderen niet. Tot een jaar of 12 geleden en toen ik erachter kwam wat de reden is van het ene afbraakkabinet na het andere, ging mijn leven dezelfde dag nog naar de haaien. Ik werd doodziek, mijn bedrijf ging eraan, met mijn volgende bedrijf werd ik zonder enige reden landelijk voor schut gezet, geen advocaat wilde me waar dan ook mee helpen en Jeugdzorg ging nóg ergere jacht maken op mijn lieve jongens. Daarbij was ik bij lange na niet de enige die kapot ging op het moment dat ze de waarheid achterhaalde over het decadente Nederland, hoewel het bij mij wel veel verder ging dan bij anderen. En daar was een reden voor, zoals jullie allen beter weten dan wie ook. Denken jullie er even aan dat ik nu mede door jullie schuld zonder inkomen zit en donaties nodig heb? Hier kunnen jullie doneren voor het overleven van mij en mijn gezin en van de ONafhankelijke media.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Ga je echt mee met manipulatieve narcisten?

Jullie weten heel goed dat er een groep ontzettend akelige narcisten op de wereld is, die coûte que coûte een werelddictatuur willen. Ze moeten en zullen krijgen wat ze willen, want dat zijn ze gewend. Krijgen ze hun zin niet, dan gaan ze anderen bedreigen, chanteren, manipuleren en omkopen. Het zijn mensen die in de peuterpuberteit zijn blijven hangen en daarbij zijn ze ook nog kwaadaardig. Afijn, jullie weten het en een aantal van jullie zit precies net zo in elkaar als deze terreurpeuters of ze horen erbij. Ik hoef geen namen te noemen, want jullie weten dat zelf wel.

Natuurlijk begrijp ik dat het verrekte moeilijk is om een land te regeren, als je constant door de terreurpeuters bij de oren gevat wordt om voor allerlei verkeerde maatregelen te stemmen. Voor wetten die het land vernielen, voor wetsvoorstellen die de democratie ondermijnen, voor moties die de burgers uitknijpen, hun kinderen afhandig maken en in grote financiële problemen brengen, zonder dat ze daar schuldig aan zijn. Op dit moment zijn er zelfs maatregelen, die de hele maatschappij ontwrichten en waar jullie tegen zouden moeten stemmen. Die haat zaaien, verdeeldheid en misschien zelfs wel een burgeroorlog over niet eens zo lange tijd. Waar blijven de alarmbellen? Waar blijven de proteststemmen en waar blijven de waarschuwingen aan de mensen dat onze toekomst eraan is?

 

Politici zonder ruggegraat??

Er is iets wat ik niet begrijp. Als ík iets niet kan, dan doe ik dat niet. Nooit zou ik mezelf verkiesbaar stellen, als ik de ruggegraat niet had om tegen de jullie chanterende monsterlijke maffia, die zoals jullie weten kleine kinderen verkrachten, mishandelen en vermoorden, op te kunnen. Nooit zou ik mezelf bij een partij aansluiten, die hier in z’n geheel niet tegenop kan of zelf vindt dat het een goed idee is om deze dictatoriale griezels hun gang te laten gaan. Ik ben namelijk christen en een rechtschapen mens en ik zwicht niet voor criminele bendes. Ongeacht hoe machtig en imposant ze zijn. Als ik door de burgers gekozen ben, dan behartig ik hun belangen. Punt! Als ik in de politiek zat en dus een vet salaris kreeg zoals jullie, zou ik mijn gezin goed laten beschermen en beveiligen, zodat ik mezelf kon inzetten voor het land. Ik begrijp er niets van waarom jullie dat niet doen. Willen jullie dat vette salaris soms slapend krijgen?

Heel pijnlijk vind ik het als ik Hugo de Jonge, Mark Rutte of anderen onbeschoft op hun telefoon bezig zie, wanneer het maakt niet uit welk kamerlid van de PVV of FvD aan het woord is in het parlement. Ik krijg dan zin om als de schooljuf die ik ben, die persoon bij z’n oren te vatten en om te keren. Om diegene strafregels te laten schrijven en als ze die af hebben, ze op slaande voet oneervol te ontslaan. Jullie weten állemaal stuk voor stuk dat Thierry Baudet, Gideon van Meijeren, Pepijn van Houwelingen, Martin Bosma, Geert Wilders, Caroline van der Plas, Fleur Agema, Pieter Omtzigt, Renske Leijten, Harm Beertema en nog een paar kamerleden gelijk hebben met hun kritiek op jullie wanbeleid. Als je de problemen niet kunt oplossen, dan wil je toch geen bewindslid zijn?? En waarom lieten jullie Mona Keijzer lopen toen ze ontslagen werd, alsof ze een klein kind was? Kennen jullie dan geen schaamte?

Jullie zijn objectief gezien fout bezig met letterlijk alles: de coronacrisis, het klimaat, de economie, immigratie, woonbeleid, zorg, onderwijs, defensie en alles wat ik verder nog zou kunnen opnoemen. Donders goed weten jullie dat het fout is om zoiets belachelijks als een coronapas in te stellen, die het volk in twee kampen tegenover elkaar zet. Net zo goed weten jullie dat de ‘vaccins’ tegen corona én niet werken én gevaarlijk zijn, maar toch eisen jullie dat iedereen zich ermee laat inenten. Waarom? Heeft de farmaceutische geldmaffia nóg niet voldoende verdiend dan? Ik heb heel veel mensen leren kennen, die een groot risico op ernstige ziekte of overlijden lopen met die prik, maar hun huisarts liegt erop los dat het níet gevaarlijk zou zijn. Heel veel mensen overlijden aan die prik en dat is precies wat de machtsclub wil. Waarom keren jullie die niet de rug toe en gaan jullie het land niet eens regeren?

 

Christenen horen helden te zijn

Mensen van CDA en CU: jullie zijn christenen en als het goed is, hebben jullie geleerd pal te staan wanneer jullie aangevallen worden of voorgelogen. Maar jullie liegen zélf het volk dagelijks voor! Hoe kun je je dan nog christen blijven noemen en je tronie in de kerk laten zien? Okee, van de VVD en D’66 weten we dat ze totaal onverschillig zijn voor het volk en dat ze dit afbraakbeleid willen. Maar die met z’n tweeën hebben 58 zetels en dat komt niet eens in de buurt van een meerderheid in de Kamer! Daar kunnen jullie als christelijke partijen toch wel tegenop? Je kunt toch standaard alle telefoontjes en gesprekken opnemen, zodat je aangifte kunt doen, zodra je bedreigd wordt? Kijken hoelang die maffia het dan nog volhoudt om jullie te blijven bedreigen? En als jullie vandaag nog stoppen met samenwerken met deze twee wanpartijen, komt er geen nieuw kabinet. Waarom doen jullie dat dan niet?

Ik bedoel … alle bossen worden momenteel gekapt. Moet daar niet eens wat aan gedaan worden ofzo? Daar waar Denemarken dat net zo groot is als Nederland, nog geen 6 miljoen inwoners heeft en zichzelf VOL acht, moeten wij verplicht groeien naar 20 miljoen in de komende paar jaren. Hoe wilt u dat in ‘s hemelsnaam doen? We struikelen letterlijk over elkaar in dit overvolle land, we zijn er chagrijnig en geïrriteerd door en met de beste wil ter wereld is er geen vierkante meter meer over om nog huizen te bouwen. In Polen accepteren ze toch ook geen nieuwe mensen meer? In Griekenland ook niet, in Italië en Hongarije niet, in Denemarken en Zweden dat 8 keer Nederland is met 10 miljoen inwoners niet en in Frankrijk sturen ze mensen weg in plaats van nieuwe op te nemen. De koek is op en dat is dat! Waarom kunnen jullie dat niet gewoon zeggen en ernaar handelen? Het is toch een feit waar niemand meer omheen kan? Waarom schelden jullie PVV en FvD uit voor racisten, terwijl jullie zelf het hele land al tientallen jaren volkomen terroriseren met fout beleid? De mensen die op deze partijen stemmen, zijn stuk voor stuk hardwerkende burgers. Geef ze eens respect!

En op school. Moet daar niet weer eens ouderwets lesgegeven worden? Wat vinden jullie zelf van dit afbraakonderwijs? Ik heb vier jaar in het reguliere onderwijs gewerkt en ben er gillend weggerend. Het was voornamelijk omdat geen school rekening wilde houden met mijn dubbele hernia en ik niet de hele dag ieder uur met een zware boekentas van klas naar klas kon zeulen, maar ook omdat ik het steeds minder eens was met hoe het onderwijs verplicht gegeven moest worden. Iedere leerling die les van mij heeft gehad, heeft Frans geleerd (tenzij ik een ander vak gaf, wat ook wel eens voorkwam), maar ik zou nu al heel lang niet meer mogen lesgeven zoals ik dat toen deed. Maar kinderen gaan toch naar school om te leren? Of gaan ze erheen om hun tijd op een nare manier te verdoen? In dat geval heb ik wel wat leukere voorstellen om school mee te vervangen.

 

Jeugdzorg en kindermisbruik

Dan Jeugdzorg. Vinden het jullie het maar normaal dan, dat tienduizenden kinderen per jaar hun ouders verliezen aan deze monsters? Achten jullie het een goede zaak dat je niet eens een klacht bij hen kunt indienen, zonder die te verliezen? Veilig Thuis geeft helemaal geen gegevens over zichzelf, alleen maar over de gezinnen die hun slachtoffer zijn, maar de Kinderbescherming geeft ruiterlijk toe op hun website dat mensen nog nooit gelijk hebben gekregen met een inhoudelijke klacht. Alleen als de klacht gaat over lange wachttijden, krijg je soms wel eens gelijk. 5% kans. De opperklachtenbehandelaar zei tegen mij: “gelijk hébben en gelijk kríjgen zijn niet hetzelfde en DUS krijgt u van mij ongelijk”. Zo pakte hij mijn kinderen af, die ik nooit meer kan terugkrijgen dankzij jullie monsterlijke wanbeleid en die helemaal kapotgaan zonder moeder. Dat is de DERDE generatie in mijn familie die door jullie schuld gesloopt is! Gooi dat hele Jeugdzorg op de sloop en richt een fatsoenlijke kinderbescherming op. Geef mij de opdracht maar, zo gepiept.

En wat ook zo schrijnend is: die klokkenluider Huig Plug staat dag na dag urenlang in de kou om het op te nemen voor een satanisch misbruikt meisje. Dat meiske is gruwelijk misbruikt door mensen van JULLIE regering! Maar wanneer jullie het regeringsgebouw uitkomen, lopen jullie in een boog om Huig heen en weigeren jullie zelfs maar met hem te praten. IK ben ook gruwelijk satanisch misbruikt en weet dat ieder woord dat deze man zegt, waar is. En nu zit hij in de gevangenis, omdat jullie te hypocriet zijn om het állerminste dat in een land geregeld moet zijn – veiligheid voor het gezin – te regelen. En dan beweren jullie christenen te zijn! De problemen zijn zó simpel op te lossen! Geef mij één dag voor alles wat er speelt en ik heb ze degelijk opgelost. Nooit meer kindermisbruik, kindermishandeling of verwaarlozing en nooit meer machtsmisbruik door Jeugdzorg. Of door jullie.

 

Samenvatting

Even ter herinnering: jullie weten toch wel dat die coronamaatregelen die sowieso niet werken, nooit meer ongedaan gemaakt zullen worden, toch? Jullie weten dat we naar een dictatoriale maatschappij gaan van schaarste aan alles, want dat creëren jullie door zelf alle geld en bezit van ons af te pakken via belastingen en veel te hoge prijzen voor alles. 45% accijns op gas en licht, nog meer op tabak en alcohol … Abnormaal! En dan: er is GEEN dodelijk virus, maar een simpel griepvirus dat nog gefabriceerd is ook. Daar zijn mensen schuldig aan en die moeten jullie achter slot en grendel zetten. De schuldigen voor de gifprikken ook en de schuldigen die lockdowns, niet-werkende PCR-tests eisen waarmee de bevolking de hele tijd nóg weer meer onderdrukt wordt, moeten opgepakt worden en dat is jullie werk! Er is ook geen gascrisis, want Groningen zit er vol mee. Net als de Noordzee. De mensen moeten alleen compensatie krijgen voor geleden schade aan hun huis en jullie moeten regelen dat die schade voorkomen wordt. Niet moeilijk met een beetje goede wil.

Jullie krijgen ruim een ton salaris per jaar en nog een heleboel extra geld om je werk te doen. DOE dat dan ook! Kom eens op voor de bevolking, eis eerlijke nieuwe verkiezingen, voordat er wéér een ongekozen kabinet zit met de allerfoutste personen uit júllie partijen en ga eens rechtop staan. Hou eens op degenen met het verstand in de Kamer, die daar in tegenstelling tot jullie wél gekozen zijn, voor paal te zetten en ga eens naar ze luisteren. Gooi er een paar miljoen mensen uit, die vervolgens wel de eerste tijd in hun eigen land worden opgevangen. Stop de 2g van het corona’beleid’, stop de vaccinaties, ga mensen vertellen hoe je je immuunsysteem gezond krijgt op een natuurlijke manier – één artikel terug vertel ik het zelf al – en ga eens orde op zaken stellen in het land. Daar worden jullie voor betaald met ons belastinggeld. Staat de EU daarbij in de weg? Nou, Engeland ging ons voor. Ga er ook uit! Het leven is simpel hoor. De EU heeft Nederland harder nodig dan andersom.

We generen ons voor jullie en die paar gekken die nog op jullie stemmen, vormen echt niet de meerderheid van het volk. De peilingen zijn allemaal gemanipuleerd, doordat jullie trollen betalen om overal en ergens jullie wanbeleid te verkopen. En omdat zowel de sociale media als de mainstreammedia uitpuilen van de betaalde staatstrollen, terwijl ze mensen die zeggen waar het op staat grof weigeren. Dat is verboden in een rechtsstaat, mensen! Ik durf te stellen dat 55% van de Nederlandse kiezers op de rechtse partijen stemt en nog eens 20% het eigenlijk wel zou willen, maar niet durft uit angst voor gek te worden gezet. Jullie zijn geen meerderheid in Nederland en nergens! Als er nog mensen op jullie stemmen, is dat omdat ze zich eenvoudigweg niet kunnen voorstellen dat jullie zó hypocriet zijn, dat jullie die hele neppandemie hebben verzonnen, de hele klimaathoax daarbij en dat jullie willens en wetens het land aan het slopen zijn. Wordt het niet eens tijd dat zij ook te weten komen wat jullie daar aan het doen zijn? Wat vinden jullie zelf?

 

Aan het werk, mensen!

 

Gegroet door Anastasía Vassiliou, niet eens Nederlands burger, die zit te wachten totdat jullie haar eindelijk haar identiteit eens teruggeven, een schadevergoeding en haar gezin en familie. Acties bij Praxis!

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.