corona-vaccine

Open brief aan demissionair minister Hugo de Jonge

Toen ik onderstaand stukje dialoog uit de Tweede Kamer vanmiddag voorbij zag komen op Twitter, was voor mij de maat vol. Okee, we mogen tegenwoordig niet meer naar feiten kijken, want wetenschap is voor de elite en dus is die afgeschaft. Maar zó erg een serieus Kamerlid dat een doodnormale en zeer legitieme vraag stelt, wegzetten als complotdenker is echt de grens van het toelaatbare. Daarom schrijf ik een brief aan demissionair – vergeet dat nooit, mensen! – minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge.

 

Beste Hugo,

Ondanks dat ik al heel lang weet waar je voor staat, schrok ik vanmiddag weer enorm van je botte, schofferende reactie tegen de op jonge leeftijd al zo capabele Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie. Ik spreek je aan met ‘jij’, want je bent jonger dan ik en je hebt bovendien alle respect en krediet als zelfs demissionair minister in het land waar mijn gezin verplicht moet overleven, verloren. Laat ik daar gelijk mee beginnen: dezelfde horrorclub die mij zo achternajaagt en mij en mijn familie zó kapot heeft gemaakt, dient de duivel en doet zelfs satanische rituelen met kinderen. Ik ben er zelf slachtoffer van, zoals je weet. De hele regering en zelfs de hele overheid weet dit immers beter dan ikzelf. Ik kan dit land niet uit, want door deze horrorclan worden mijn kinderen en ik hier gehouden. Ook kan ik geen kant op, want ze hebben op de een of andere manier – die uiteraard weer tech zal blijken te zijn – de hele bevolking in de tang, zodat die me niet steunt. Van dit land ben jij demissionair minister en moet jij ons door de uitbraak van een bewust gefabriceerd virus heen leiden. Met de manier waarop je dat én andere dingen doet, dien je deze club volkomen. Nog nooit heb je één keer gepoogd verzet te plegen tegen hen en ja, dat baart mij enorme zorgen. Niet alleen mij, maar intussen heeft eindelijk zo’n 65% van de bevolking door dat je ons niet dient. Je zult wel zeggen dat het nepnieuws is, want niet-reguliere media, maar ik heb alles nagetrokken en het is waar.

Net zoals iederéén in dit land die wel eens verder kijkt dan alleen maar de ja-knikkende reguliere media, weet ook jij heel goed dat het coronavirus – oftewel SARS-CoV-​2 – in The Institute of Virology in Wuhan te China gefabriceerd is. Mediavirologen Marion Koopmans, Ab Osterhaus en Marc van Ranst en ook de Amerikaanse nationale viroloog Anthony Fauci maken deel uit van het team wetenschappers dat deze misdaad heeft begaan. Vanaf 2009, de uitbraak van het Mexicaanse griepvirus, waren zij hier al mee bezig en eigenlijk nog wel langer. Is dat een complottheorie? Welnee, het is keihard bewezen en voor mensen die de Critical Race Theory of het wokedenken met haar feitenverbod niet kennen, is het onbegrijpelijk dat dit niet de hele dag overal in de media wordt verteld en herkauwd. Dat de betrokkenen niet allang in de gevangenis zitten, dat de hele coronakermis van totaal niet werkende anti-virusmaatregelen – niet-medische mondkapjes, afstand bewaren, ongeteste vaccins laten zetten, quarantaines en niet-werkende PCR-tests – niet allang gestopt is op de hele wereld.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Recht naast ons in het Verenigd Koninkrijk heeft hún liegende minister Matt Hancock ontslag genomen en heeft hún MP Boris Johnson besloten de hele santekraam te laten vervallen met de gevleugelde woorden: “We moeten leven met het virus. Het is er nu eenmaal en daar kunnen we niets aan veranderen. De hele maatschappij ontwrichten helpt gewoon niet en maakt meer kapot dan ons lief is”. De nieuwswebsites staan ból van de berichten over het feit dat die nieuwe covidvariant die Delta wordt genoemd – het is geen Grieks virus hoor! – zoveel doden eist van juist gevaccineerde mensen. Bijna alle bijwerkingen en zelfs overlijdens die gemeld worden bij het Lareb of die in ziekenhuizen plaatsvinden, worden doodleuk ontkend, waardoor er dus geen statistieken voorhanden zijn met daadwerkelijke gegevens van bijwerkingen van de vaccins. Wat bezielt jou in ‘s hemelsnaam om maar door te gaan met keihard liegen dat vaccineren goed zou zijn? Denk je dan echt helemaal niet na over al die duizenden mensen die er maandenlang verlamd door zijn geworden, die bloedproppen krijgen en dus tia’s en/of hartaanvallen, die overlijden of onvruchtbaar worden? Gaat het dan echt alléén maar om het geld dat je tegen de wil van het volk heb geïnvesteerd in die ongeteste chemische rotzooi? Vergeet ik nog te zeggen dat de helft van de ingrediënten ervan niet eens openbaar is.

Een vaccin mag niet eens gemaakt worden – laat staan afgedwongen! – ingeval er een farmaceutisch werkend middel is tegen een ziekte. Dat ís er tegen corona: Ivermectine én Hydroxychloroquine in combinatie met vitamine D en zink. Zelf herstelde ik binnen anderhalve dag van corona met natuurlijke middelen en dat terwijl ik toen nog diabetes had, uitgezaaide kanker, obesitas en de ziekte van Lyme. Vind je nu zelf ook niet dat het een vreselijke misdaad is om alle werkende middelen te verbieden en dan een vaccin af te dwingen op de meest walgelijke belasterende manier die maar mogelijk is, dat zoveel slachtoffers eist én mensen dus ook nog extra ziek maakt van de nieuwste virusmutatie? En hoe erg vind je het eigenlijk dat 38.000 bedrijven alleen al in Nederland nú failliet aan het gaan zijn?

Je bent lid van een christelijke partij – het CDA – en beweert een gelovig christen te zijn. Ik ben dat óók, alleen ben ik lid van de originele christelijke kerk, de oosters orthodoxe. In onze bijbel zegt onze adviseur in het leven Jezus het volgende: “Zoek en gij zult vinden” en “Klop en u zal opengedaan worden”. Geheel in overeenstemming met deze geweldig goeie tips ging ik dus op zoek naar de waarheid over deze virusuitbraak en wat vond ik? De ene smerige leugen na de andere. Het ene belangenschandaal na het andere en een kliek politici die nooit eens aangeklaagd kan worden of afgezet en die letterlijk óveral mee wegkomt. Eén van de senatoren uit de VS vertelde gisteren op een video die weer op Twitter rondging, maar die ik niet meer kan vinden, dat de statistieken van het Amerikaanse CDC over coronadoden was uitgezocht op feiten. Weet u hoeveel mensen er zijn overleden in de hele VS aan corona? Niet mét corona, maar AAN of DOOR corona: rond de 9000, beste Hugo! Oversterfte is er sowieso nergens geweest, op een heel klein piekje na, omdat de bevolking immers groeit en dit virus een stévige griep is, net als in 2018 en 2016 het geval was met de griepvirusvarianten die toen rondwaarden. Je maakte publiekelijk gehákt van Thierry Baudet, toen die je dit vertelde.

Er is nóg iets wat me danig dwarszit, beste Hugo: kinderen en jonge mensen zijn bijna niet vatbaar voor het virus, maar jij moet en zult ze per se ingeënt hebben met dat ongeteste en gevaarlijke vaccin. Zelfs als de ouders er niet achter staan. Ik heb een zoon van 17 en hou mijn hart vast dat hij zich gek laat maken om zich onder de door jou gecreëerde druk op een dag toch te laten inenten en … ik ben verre van de enige ouder. Vandaag zag ik een tweet van een verdrietige moeder met ook zo’n jonge zoon. Ze was toch maar meegegaan voor de vaccinatie en uitte haar verdriet op sociale media. We staan als ouders al jarenlang zo ontzettend onder vuur van dat doorgeslagen Jeugdzorg, dat zich steeds meer feitenloos indringt binnen onze gezinnen en dat steeds gemakkelijker onze kinderen kan afpakken. Je weet dat het mij gebeurd is, omdat die kliek waar jíj naar luistert en die dus Satan dient, de hele Nederlandse staat tegen mij opgezet heeft. Ik ben daar nóg altijd niet vrij van en heb nu ook geen cent inkomen meer, zonder aan íets schuldig te zijn. Waarom maak jij het leven zó treurig en zorg je niet eens dat het gezin, zoals de bijbel toch voorschrijft, weer de hoeksteen van de samenleving wordt? Zodat kinderen op de basisschool niet meer met allerlei seksuele toestanden worden geconfronteerd, wat toch regelrecht tegen het christendom ingaat, maar waar jíj als minister niets tegen onderneemt. En zodat alle kinderen niet meer met die belachelijke coronamaatregelen worden geconfronteerd.

https://twitter.com/Pauline1H/status/1411334024036073480

 

Tenslotte dit: dat WEF, World Economic Forum waar ook jij lid van bent, dat is nú bezig met het bewust creëren van het eerste voedseltekort. Die engerd van een Klaus Schwab aan wie jíj je conformeert en die jíj dient, heeft het er regelmatig over dat de bevolking gedecimeerd moet worden, dat er nu eenmaal heel veel doden moeten en zullen vallen en dat mensen maar geen bezit meer moeten hebben. Jouw eigen collega Carola Schouten huilde laatst middenin de Kamer om wat zijzelf onze boeren heeft aangedaan met die andere onzin over stikstof- en CO2-uitstoot. Ik wíl geloven dat haar tranen echt waren en dat kan ik alleen als ik aanneem dat de druk op jullie als demissionaire regering om al deze gigantische beleidsfouten zo expres iedere keer weer te begaan, ontzettend hoog is. En dan nog! Jezus vertelt ons in de Openbaringen dat we sterk moeten staan en vechten tegen onrecht. Het plan om de helft van de Nederlandse boeren weg te jagen, is niet alleen in Nederland actief, maar ik hoor het uit veel meer EU-landen. Waar moet ons voedsel vandaan komen, beste Hugo, als er zo weinig boeren meer over zijn? Vooral als je doorgaat met dat andere kwaad dat massa-immigratie heet. Mensen moeten adequaat in hun eigen land geholpen worden en dat doe je in EERSTE instantie door een humaan beleid te voeren in dít land! Door geen oorlog te creëren of te tolereren in andere landen en door met goede voorstellen vrede af te dwingen. Door dan bijvoorbeeld ook niet samen te werken met een eveneens demissionaire minister van D’66, die de Palestijnen financiert en schuldig is aan onder veel andere de moord op een Israëlisch meisje.

Het kan toch niet zo zijn dat íedere arts of wetenschapper die het níet eens is met jouw bezopen coronabeleid een charlatan, complotdenker en een extreemrechtse, gevaarlijke fascist is? Wij schelden jou toch ook niet uit? Je bent demissionair minister, dus gedraag je als zodanig! Ursula Von der Leyen van de EU en Klaus Schwab van het WEF zijn gevaarlijke gasten, die het totaal niet goed voor hebben met de wereld. Dat weet je best, maar je mag deze dingen niet zeggen als je in Nederland in de regering zit. Al is die dan ook nog zo demissionair. En de EU wil ook van alles van je, maar daar moet je tegenop kunnen. Jij staat voor Nederland, niet voor heel Europa. Als Frankrijk en Duitsland een dictatuur willen zijn, is dat hun zaak, maar Nederland is een parlementaire democratie en dat zal het blijven. Wij jagen onze boeren niet weg, wij dwingen geen vaccins af, wij snoeren nadenkende mensen de mond niet en wij zoeken feiten juist op in plaats van ze te mijden of te verdraaien. Over het welzijn van ons volk polderen wij niet! Zorg maar eens dat er nieuwe verkiezingen komen, die eerlijk verlopen zonder dat bepaalde partijen belasterd worden en andere voorgetrokken door nota bene leugens over ze te vertellen, om ze maar in een positief daglicht te stellen. Laat maar eens zien dat je christen bent!

Groet,

 

Mw. drs. Anastasía P. Vassiliou

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.