You are currently viewing Open brief aan mijn ontvoerders: ISS of FIOM

Open brief aan mijn ontvoerders: ISS of FIOM

Op een normale manier eerlijk communiceren zit er niet in bij jullie. Toen ik dat begin dit jaar probeerde, als volwassenen onder elkaar, deden jullie net of je neus bloedde en heb ik het kleutergesprekje maar beëindigd. Daar ben ik toch iets te oud en te waardig voor op 55-jarige leeftijd met een door jullie schuld woelig, maar door mijn eigen inbreng toch netjes leven achter me.

Aangezien de hele Nederlandse én Duitse staat – tja wat kun je ook verwachten met Angela Merkel aan het roer – het ten enen male verrekt om mij gewoon excuses aan te bieden, een royale vergoeding en mijn eigen identiteitspapieren terug te geven, zet ik jullie nu maar voor het blok. Ondanks dat jullie nog altijd mijn volledige aanwezigheid op het internet weten in te perken, blijken jullie dit toch wel uiterst vervelend te vinden. Dan moet ik maar een luis in de pels zijn. Maar dan ben ik ook een goeie dikke, met harde tanden. Dat hebben jullie verdiend. De druppel die de emmer deed overlopen, is het feit dat jullie ook nog even de GGD op mijn dak stuurden om me te controleren. Zout op uit ons leven!

 

Ontvoering en illegale adopties over de hele wereld

Ik weet dat jullie organisatie, ISS wat staat voor International Social Service, stiekem kindertjes en zelfs baby’tjes steelt uit goede families. Die brengen jullie vervolgens naar een of ander ver land om ze daar te verkopen. Ook voor mij zijn jullie betaald, al is de betaler dan de Raad voor de Kinderbescherming en niet mijn pleeg’ouders’. Jullie hebben ook mijn moeder ontvoerd en mijn oma van verdriet doodgemarteld. Ja, mijn opa was al gesneuveld in de Griekse burgeroorlog in 1949 en mijn oma kreeg van verdriet om hem, maar nog meer om de kidnapping van haar dochtertje de ziekte van Crohn, waaraan ze in 1958 overleed. Mijn moeder was toen 13 jaar en mijn tante Christina 11. Pas toen jullie voor elkaar hadden dat mijn oma overleden was én mijn moeder verkracht, mocht ze terug naar Griekenland om bij haar oom en tante verder op te groeien.

Toen zij moeder werd van mij, namen jullie wraak. Niet alleen omdat wij een goede familie waren of omdat jullie ons al kenden, maar in de eerste plaats omdat jullie in de volledig gestoorde opvatting leven dat wij zogenaamd nakomelingen van Jezus en Maria Magdalena zouden zijn. Maar hoe bont kun je het maken? Ten eerste is het heiligschennis om te veronderstellen dat de wijze man Jezus getrouwd was met een Filistijnse hoer en ten tweede staat nergens vermeld dat hij een zoon gehad zou hebben. Ten derde kunt u nooit bewijzen dat wij, zelfs áls hij een zoon gehad had, tweeduizend jaar later zijn nakomelingen zouden zijn. Is er dan echt tweeduizend jaar, dus ongeveer 6000 generaties lang, nooit iemand in die hele familie geweest, die geen zoon had? Déze generatie is er één: ik heb immers geen broer. Bewijs dat maar eens voordat je met je klauwen in mijn familie graait. Het idee dat je kinderen uit goede gezinnen steelt om te verkopen! Maar hoeveel gekte past er in een mensenschedel?

 

1.2M-children.jpgLaat iederéén los, niet alleen mij

De hele wereld weet ondertussen wel dat de vuile sekte die jullie NGO aanhangt, de satansekte is. Gek genoeg gelooft die wel degelijk in God, alleen denken jullie dat je boven God kunt uittorenen en brutaal als de beul de hele wereld kapotterroriseren. Jullie dachten dat ik de teruggekeerde vrouw van Jezus was en omdat jullie in een godin geloven in plaats van God, moest ik dan jullie godin maar even worden. Maar ja, ik bén jullie godin dus niet. Jammer!

Jezus was bovendien niet getrouwd met een prostituee en die Magdalena was ook weer die godin van jullie niet. Die godin die jullie zoeken, die bestaat niet. Jullie dachten de wereldmacht te kunnen grijpen, door met mij te gaan zitten pronken à la “kijk ónze godin is wél echt, maar alle andere goden zijn dat niet”. Jullie denken toch niet echt dat ik mij daarvoor leen, wel?

 Er is eigenlijk één ding dat onomstotelijk vaststaat over Jezus en dat is dat hij een kindervriend was. Gaan jullie dáár maar eens wat van leren. Zo en nu wegwezen! Bij mij en mijn familie en bij al jullie slachtoffers!

 

Lezers: schrijf je nog even in voor mijn nieuwsbrief, niet vergeten! Deel dit en andere artikelen en doneer voor mijn harde werk. Dat verdien ik, maar dat verdienen al die andere kinderen en inmiddels volwassenen ook, die door de ISS en hun vuile vriendjes verhandeld, mishandeld en/of misbruikt zijn. Voor hen en voor alle anderen op de wereld strijd ik en dat is niet gratis!

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.