compliance-justice
Thou shalt comply!

Open brief aan Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yeşilgöz-Zegerius

Beste Dilan,

 

Het moet wel heel belangrijk voelen om in een vreemd land opeens zo’n hoge pief te zijn. Minister Dilan! Wie had dat ooit gedacht? De dochter van een moedige opstandeling tegen de Turkse misdaden tegen de mensheid, die in Nederland de afbraak van de democratie totaal ontkent en het over vrije media heeft. Tegen Gideon van Meijeren nog wel, die als jurist dagelijks belaagd en uitgescholden wordt door die zogenaamde vrije media. Diezelfde media die altijd en eeuwig met z’n allen aanschoppen tegen iedereen die het waagt zijn mond open te doen over het wanbeleid van de Nederlandse regering. Die media die mensen, die vechten voor het behoud van vrijheid, aanvallen en bedreigen. Die het geweldig vinden dat zulke mensen – Willem Engel en Huig Plug zijn de laatste slachtoffers – de gevangenis in moesten, alleen maar omdat ze het opnamen voor de vrijheid van meningsuiting. Die media die het stijfkoppig verrekken om mijn verhaal eens te publiceren en die me uitlachen, omdat ik zonder inkomen zit door de schuld van de regering waar jij deel van uitmaakt. Grotendeels zelfs door jouw schuld. Justitie. Een grote verantwoordelijkheid.

En kijk eens wat jouw ministerie voor “straffen” uitdeelt aan mensen die kinderen seksueel uitbuiten? Drie dagen geleden nog: 24 maanden in plaats van 24 jaar! Mensen als bovengenoemden, maar ook Gideon van Meijeren en ikzelf als slachtoffer van satanisme vechten tegen pedofilie en alles wat daarbij hoort. En wie draait er de bak in? Wij! Rechtsstaat toch, Nederland? Pedofilie is hier niet eens verboden en je hebt nog niets ondernomen om dat Pedohandboek eindelijk eens verboden te krijgen. Er is geen enkele misdaad op de wereld erger dan seksueel (en ander!) misbruik van kinderen. Kinderen zijn heilig en moeten beschermd worden, maar in het land waar jij minister van rechtvaardigheid bent, moeten kinderen nu op de basisschool al leren dat ze hun geslacht kunnen veranderen en dat dat iets “goeds” zou zijn. Nee, het is heel erg als iemand niet kan leven met zijn geslacht en het wil veranderen. Het is een hele rij zeer pijnlijke behandelingen die zo iemand moet doorstaan en daarna is het leven als transgender niet eenvoudig. Daar mag je kinderen niet over voorliegen, maar jij helpt mee om dit soort praktijken legaal te maken.

Juist jij zou heel goed doordrongen moeten zijn van wat echte democratie en een echte rechtsstaat – ook zo’n stokpaardje van je, dat woord ‘rechtsstaat’ – inhouden. Je hebt een grote foto van jezelf met je vader bovenop je Twitteraccount staan, maar eigenlijk verraad je die man dagelijks met je wanbeleid en afbraakpolitiek. Mijn vader is advocaat en hoogleraar in internationaal kinderrecht, wist je dat? Ik weet waarover ik schrijf. En maar beweren dat “Brussel” alles beslist en dat jullie in Den Haag zielige slachtoffers zijn, die niets te zeggen hebben in eigen land. Wel, ten eerste is dat niet waar, want je kunt prima onder die hele wirwar van contracten en overeenkomsten met de Europese Unie uitkomen. Je moet het alleen wel willen en jullie willen zulks alleen maar, wanneer het slecht voor de Nederlandse bevolking is. Wanneer jullie nóg meer maatregelen kunnen treffen tegen het nooit zelfs maar bewezen probleem met stikstof- en CO2-uitstoot, bijvoorbeeld. Om onschuldige boeren van hun land te verdrijven.

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou MA, a Greek journalist in the Netherlands who writes meaningful articles about issues that matter. Thank you very much for the donations that are coming in! But do help Anastasía to become even better known, by supporting her work with a monthly or once-only contribution to Untold Times. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Oh wat vind je jezelf belangrijk en voornaam! Minister! Je moet het iedere dag welzeker 10 keer tegen jezelf in de spiegel zeggen; anders kun je het niet eens geloven. Ja Dilan, je bent minister en wel van justitie en veiligheid in het land waar je vader ooit asiel zocht en verkreeg. Blijkbaar dacht je: Nederland is veel te vrij. Als ik ooit miníster word, ga ik daar eens wat aan doen. Gideon van Meijeren, Tweedekamerlid voor Forum voor Democratie, de enige partij in dit land die de rug recht houdt om te vechten voor het behoud van die vrijheid, door het OM laten vervolgen ís nogal wat! Deze briljante jongeman, die alle wetboeken uit zijn hoofd kent en altijd zo correct en beleefd is, met de hele meuk in Den Haag zelfs internationaal voor gek zetten: hoe laag kun je gaan? Heb ik nou je verbod tegen David Icke die, als je niet te lui bent om zijn website te bezoeken, heel erg met Joodse mensen en Israël begaan blijkt, niet genoemd? Wel, hiermee dan.

Ik ben het lang niet altijd met deze partij eens en ben er geen lid van, maar dat is ook omdat ik Griekse ben en omdat jij je werk eens moet doen om mij mijn bloedeigen door jouw regering gestolen identiteitspapieren terug te geven. En een heleboel meer, want een baby tot vier keer toe ontvoeren uit Griekenland, haar in een satanistisch kinderhuis en daarna een satanistisch gezin smijten en haar haar leven lang dwarsbomen bij alles wat ze doet, haar voorliegen over wie ze is en zelfs haar kinderen en haar inkomen totaal onterecht afpakken, is toch wel het toppunt van debauche! De waarheid is dat zelfs Forum voor Democratie vele malen geweigerd heeft om mij bij te staan bij mijn strijd om mijn gezin en familie terug te halen. Daarom steun ik hen ook niet. Laat ze eerst maar eens laten zien dat ze écht voor vrijheid en rechtvaardigheid staan en er niet alleen maar over praten, zoals ze nu doen. Als je écht voor vrijheid staat, mag je meemaken wat IK moet meemaken.

De Kinderbescherming en de rechtbank in Leeuwarden waar jij de leiding over hebt, hebben mijn hele gezin uit elkaar gerukt en mijn man en ouders, ooms, tantes, neven en nichten wachten op ons in Florida. Zij kunnen hier niet komen, want dan laten de mannen van Justitie en “Veiligheid” hen in een gat verdwijnen. Mij geld sturen kunnen ze ook niet of op een normale manier met mij communiceren. Alles moet stiekem, want anders worden we vermoord. En jij hongert mij uit om mij mijn allerlaatste bezit, mijn huis, ook nog af te pakken en me dan in een psychiatrische inrichting op te sluiten, zodat je criminele vrienden van de wijkteams mijn jongens nog verder naar de hel kunnen sturen. Iedereen in dit land heeft recht op inkomen, maar ik als enige niet. Ik moet die peperdure verzekering betalen, maar als ik doodziek word, wordt mijn ziekte doodleuk ontkend (ondanks de bewijzen!) en laat de verzekering mij sterven aan de verlammingen. Als ik vervolgens het genie blijk te bezitten om MS te kunnen genezen, zetten jullie me met zijn allen landelijk voor paal, mijn praktijk slopend en graaien jullie mijn jongens weg. Net als jouw ministerie ook deed met al die mensen van het toeslagenschandaal.

Jij en je vrienden op Justitie schelden mij mijn leven lang uit voor schizofreen zonder enig bewijs, want jullie hoeven je niet aan de wet te houden als het over míj gaat. Toen de Dienst – al jarenlang terecht geen sociále dienst meer genoemd – mij vorig jaar zonder enige reden mijn uitkering, de laatste strohalm om ziek als ik ben nog te overleven, afpakte, schreef ik uiteraard een bezwaarschrift. Ik stuurde het meermalen op, maar ik werd totaal GENEGEERD. De Dienst hier in het oercorrupte Waadhoeke, 47 dorpen en steden bijeengeveegd met de mislukte burgemeester uit Dokkum aan het hoofd, weet dat ik te ziek was om helemaal naar Franeker te reizen en dat ik door de vele beroertes die óók ontkend worden maar wél afasie veroorzaakten en mijn hele gezicht scheeftrokken (hoe kán dat toch hè?), ook niet kon opbellen. Dus lekker makkelijk om mij dan maar straal te negeren. Ik kan toch geen advocaat inschakelen, want jouw ministerie heeft ervoor gezorgd dat er overal over mij gelasterd wordt en niemand mij gelooft. Laat dat mens maar honger krijgen, dan valt ze wel op haar knieën. Lekker baantje heb je daar, Dilan! Je bent geen minister, maar een zware crimineel.

Jouw vader weet wél wat democratie en een rechtsstaat zijn. Hij weet óók heel goed dat jij daar absoluut geen kaas van hebt gegeten en dat jij de kennis en talenten niet hebt om minister te zijn – al helemáál niet van Justitie zonder enige kennis van het recht of van politiek in het algemeen. Jouw vader weet ook wel wat de Nederlandse staat en in het bijzonder jouw ministerie míj aandoet. Dat ik martelaar moet zijn voor iedereen die het waagt een mond open te doen over vrijheid en mensenrechten. Hij weet donders goed dat jij de vrijheid die hij hier zocht, met de dag aan het afbreken bent. Nu weer een wet om politieke partijen te kunnen verbieden, gewoon omdat ze de waarheid vertellen. Oók nu weer om mensen een digitale pas te kunnen opdringen, waar al hun persoonlijke gegevens op komen te staan en zonder hetwelk ze niet eens naar de winkel kunnen voor hun boodschappen of enige betaling kunnen verrichten. Zowel de Tweede als de Eerste Kamer hebben dit vorig jaar allang weggestemd, maar het moet en zál er doorgejast worden. En daarom zit jij als het domme kuikentje dat alleen maar Mark Rutte weet na te blaten, op dat ministerie en niet iemand die verstand van zaken heeft.

Ik weet zeker dat jouw vader je dit alles vaak genoeg verteld heeft. Dat hij je aangeraden heeft om die ministerpost niet te aanvaarden, omdat je er geen sjoege verstand van hebt en ik weet zeker dat hij nu afstand van je heeft genomen. “Ê ji te re rezîl bikin”, hoor ik hem nog tegen je zeggen. Omdat je gewoon te koppig bent om naar hem te luisteren en je ook het respect niet voor hem hebt om zelfs maar na te denken over zijn wijze woorden. Kijk, in 2006 sloeg je vader nog meermalen alarm over Turkse maffia in de Nederlandse politiek en ook heeft hij een boek geschreven met de titel “Allah, Satan en het recht”. Als je verder zoekt in de bibiliotheek vind je nog meer boeken van hem of waar hij aan meegewerkt heeft. Deze man heeft verstand van politiek en recht, maar dat heb jij nooit van hem meegekregen. Jij denkt precies net zoals de Turkse maffiaregering, die iedereen die alleen al durft te zeggen dat ‘ie geen Turk is maar een Koerd, Assyriër, Griek of Armeniër discrimineert en opsluit en die net nog een wet heeft aangenomen om de vrijheid voor meningsuiting helemáál de mond te snoeren. Mijn familie van vaders kant komt uit Ikonio, weet je. Sinds de Turken daar de baas zijn, is er niets meer van deze prachtige grensstad over.

Beste Dilan, ik weet dat jij van mij, academica afkomstig uit het land waar democratie is geboren en daarmee iemand die democratie in haar DNA heeft zitten, geen advies zult accepteren. Ook ga je mij niet helpen om een inkomen te krijgen en om mij mijn gestolen identiteit netjes terug te geven. Verder weet je niet wat Koerden zijn, terwijl je wel beweert er één te zijn. Ik ken de Koerden bijzonder goed en spreek hun taal een beetje. Ook ken ik hun godsdienst, de Yezidî, goed en heb ik de boeken van Zarathoestra gelezen. Koerden zullen nooit ophouden voor vrijheid en voor de herovering van hun bloedeigen land, tegenwoordig bijna in zijn geheel door de Turken bezet, te vechten. Jij vecht tégen dit alles en heel veel mensen in dit land zijn het met me eens dat je zo snel mogelijk dient af te treden uit je ambt als minister van Justitie. Dat je in je geheel de politiek uit moet, want jij begrijpt daarvan alleen het kamikazegedeelte, dat zichzelf uit alle schandalen kletst en corrumpeert. Een echte politicus in hart en nieren kijkt eerst in zichzelf voordat hij anderen beschuldigt. Een echte politicus leert van zijn fouten en verbetert zichzelf. Jij daarentegen wordt iedere dag bedrieglijker en corrupter. De schaamte voor je verraad aan je heldhaftige afkomst hoort op je kaken te staan en met deze woorden eindig ik deze open brief.

 

Het beste,

 

mw. drs. Anastasía P. Vassiliou,
moeder van twee door jouw ministerie afgestolen zoons en journaliste voor Untold Times

 

 

En beste lezer: vergeet niet Untold Times en dus mij te steunen!!! In een land als Nederland met zo’n minister voor Justitie nota bene, kun je geen onafhankelijk journalist zijn zonder een platform te hebben. Maar je moet daar wel van kunnen leven en dat gaat alleen als jullie liken, delen, reageren, je voor de nieuwsbrief inschrijven en vooral ook doneren!

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.