Je bekijkt nu Oproep aan Mark Rutte: alsjeblieft stap nu eindelijk op!

Oproep aan Mark Rutte: alsjeblieft stap nu eindelijk op!

Vandaag eens even een terugblik op drie kabinetten-Rutte en hoeveel vertrouwen de mensen eigenlijk in hem hadden al die tijd. Het houdt niet over, mensen! Deze man moet nu écht opstappen en liefst helemaal uit de politiek. Ook geen burgemeester worden of de EU in. Gewoon terug naar school!

 

 Niemand heeft vertrouwen in Mark Rutte, maar de mensen stemmen wel massaal op hem; waarom is dit toch?

 

Tja, wat wilt u dat ik zeg? Dat de verkiezingen niet koosjer zijn? Dat weten we niet zeker. Dat de mensen gewoon gek zijn of zelfdestructief? ‘ns Verder kijken maar. De Romeinen zeiden vroeger quot capita tot sententiae: zoveel hoofden, zoveel zinnen. Iedereen die stemt, heeft daar zo z’n redenen voor. Van mezelf kan ik me herinneren dat ik in de tijd dat ik dacht dat ik links was, maar niet veel verstand van politiek had, vaak pas op het allerlaatste moment met het rode potlood in mijn hand besloot op welke partij en persoon ik ging stemmen. Ik zat er gewoon niet tussen in Den Haag, zoals Youp van ‘t Hek het ooit eens zei en dacht toen nog dat de PVV een fascistische partij was.

Ik denk dat het bij heel veel mensen zo ging en nog steeds gaat. Er wordt je keihard verteld dat de rechtse partijen extreemrechts zouden zijn, racistisch en zelfs fascistisch. Om je daar zelfs maar in te durven verdiepen, moet je erg stevig staan, want je wordt weggehoond op het werk en in je vriendenkring, als je het er zelfs maar over hebt. Het is echt niet zo eenvoudig om daar tegenop te durven, want de mensen zijn bazig. Ze willen allemaal dat je hetzelfde stemt als zij en dat je precies net zo denkt als zij. Doe je dat niet, dan moet je in je eentje boterhammen knagen in de pauze op het werk en een hele nieuwe vriendenkring zoeken. Zelfs je familie kun je ermee kwijtraken en dat weet iedereen die de stap heeft durven zetten.

Omdat velen niet weten dat je het ook níet met de media en de centrum-linkse partijen eens kunt zijn, omdat er betere alternatieven zijn die de problemen in het land en op de wereld wél oplossen, kiezen ze een partij uit het midden en linkse spectrum. Die helpen echter nooit eens gewoon één probleem de wereld uit. Omdat de partijen die die oplossingen wél hebben, altijd zo keihard geframed worden, denk je dat die problemen gewoon te groot zijn om op te lossen. Dat is immers wat centrum en links ons wijsmaken. En áls er dan ergens eindelijk een rechtse regering is – Hongarije, VS met Trump, Polen, Rusland – dan wordt daar zó vals en negatief over bericht, dat je niet eens durft te denken dat dat best goed zou kunnen zijn. Ik denk dat de reden is waarom een groot aantal mensen altijd maar weer op de VVD blijft stemmen. Vervolgens kennen ze de andere types op de lijst niet en kiezen ze dan maar voor nummer één: Rutte.

 

Vertrouwen in de VVD met als premier Mark Rutte?

Nou, ik laat het u zien! Ik heb uit bijna ieder jaar van zijn premierschap een artikel opgevist, waaruit blijkt dat er helemaal niet veel vertrouwen in Mark Rutte was en is. Zo kunt u zien hoe dat kabinet maar steeds voorthobbelde van de ene vertrouwensbreuk na de andere. De mensen hebben nooit vertrouwen in Rutte gehad, maar dachten dat ze geen andere keuze hadden. Op een rechtse partij stemmen, vergt lef en geen enkele andere partij heeft zelfs maar de allerminste wil om alle grote problemen, die in deze eeuw gecreëerd zijn door opeenvolgende blunderende regeringen, eens uit de weg te ruimen. Kijk maar:

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

 

Als toegift heb ik nog een ingezonden brief uit het Algemeen Dagblad van twee dagen geleden: Opstappen Ministers | Koppen blijven rollen, behalve die van Rutte. Er staan nog veel meer reacties van lezers op deze pagina en de meeste komen erop neer dat het vertrouwen al jaren weg is en dat er nu eindelijk eens nieuwe verkiezingen moeten komen. Rutte en Kaag moeten opstappen en mogen nooit meer terug, niet in de Kamer en niet in een regering.

 

vvd-feiten
En deze lijst is van vorig jaar!

De VVD ís geen rechtse partij

Een rechtse partij is bijvoorbeeld tegen massaimmigratie. De VVD is daar echter vóór en stimuleert dat zelfs, ondanks dat geen mens meer een huis heeft om in te wonen en dat probleem al zeker 50 jaar lang steeds groter wordt. Als u op de VVD stemt, maakt u dat probleem groter in plaats van kleiner.

Ook is een rechtse partij tegen die irrealistische manier van denken dat wij als mensen schuldig zouden zijn aan ‘opwarming’ van het klimaat. Ten eerste wordt het eerder kouder dan warmer en ten tweede hebben we daar geen invloed op. Zoveel miljarden euro’s over de balk gooien voor een probleem dat niet eens bestaat, zou een rechtse partij nooit doen, maar de VVD doet dat wél.

Dan vindt een rechtse partij nooit dat mensen verplicht mogen worden om een vaccin te nemen. Uit de statistieken die nu eindelijk na een halfjaar schoorvoetend naar buiten komen, blijkt dat er waarschijnlijk meer mensen aan de vaccins overlijden dan aan het virus zelf. Het RIVM, bijwerkingencentrum het Lareb, de regering en dezelfde instanties over de hele wereld blijven maar ontkennen dat het gebeurt. Toch hier een bericht van bijna een half miljoen vaccindoden in de VS. Informatie bewust achterhouden of zelfs niet eens bijhouden is ook helemaal niet rechts. Bovendien gelooft de VVD in vaccinatiedwang.

Tenslotte gelooft een rechtse partij dus in democratie en u ziet in de vorige zin al dat de VVD daar niet om maalt. Het kan hun eveneens niets schelen dat niemand nog vertrouwen heeft in hun beleid en in hun leider, ze lieten ex-minister Ollongren het net ingestelde referendum afschaffen en nog zoveel dingen meer, die een rechtse partij nooit zou doen. Een stem op de VVD is een stem op een linkse partij én op nog verdere destructie van Nederland.

 

Mark Rutte, alsjeblieft!

Alsjeblieft Mark Rutte, laat ons met rust en stap op. Sigrid Kaag heeft dat al gedaan en die moet ook nog weg als leider van D’66. Stel voor dat er nieuwe verkiezingen gehouden worden of beslis gewoon zoals je álle beslissingen neemt vanuit je torentje zonder de Kamer ervoor te laten stemmen. De overgrote meerderheid van de Nederlanders wil dat en letterlijk íedereen is woedend om de miljoenennota van Prinsjesdag. Geef een échte regering de kans om het land weer op te bouwen, ga dan ook niet dwarsliggen met de hele meuk aan linkse partijen in de Kamer en laat er eindelijk eens nieuwe gezichten komen van mensen die wél capabel zijn en die wél iets goeds van het land willen maken. We hebben het gehád met de Ruttedoctrine, de corruptie, het gebrek aan democratie, het wegschuiven van de twee Kamers van onze politiek, de koning zelfs en het nemen van besluiten achter gesloten deuren in dat kamertje van je.

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.