spices-oregano

Oregano en vochtafdrijving

Oregano is een mediterraan kruid, dat je waarschijnlijk in de spaghetti doet. Maar wist je dat het geneeskrachtig is? Jazekers! Dit is traditionele kennis uit Griekenland, die ik met mijn ervaring en helderziende gave heb gestaafd. En ik weet zeker dat je níet weet wat het eigenlijk doet, want dat heb ik zelf net ontdekt. Natuurlijk zal het bij een aantal klachten die anders lijken dan dat wat ik zometeen ga vertellen, ook wel iets doen, maar oregano heeft één eigenlijke taak en daar gaat het vandaag over.

Oregano is de grootste vochtafdrijver van de wereld! Als je een vochtig huis hebt, kun je bosjes of schaaltjes oregano op de vochtige plekken neerleggen. Heb je zelf last van het vasthouden van vocht, dan kun je oregano in je eten doen, er thee van drinken of het ook weer overal in je huis neerleggen. Je kunt er thee van trekken, maar in plaats van die opdrinken, kun je er ook vochtige plekken op je huid mee insmeren. Voor psoriasis zal het zeker een stukje genezend werk doen, bijvoorbeeld en bij alles waar te veel vocht is, doet het wel iets.

Je kunt ook oregano – liefst verse – in olijfolie laten trekken en dat op je huid smeren. Zelfs ingeval van kanker en ook bij allerlei schimmels (die leven immers graag op vochtige plekken) zal het wat verlichten en omdat het een échte geneeskrachtige plant is, geneest het ook een beetje. Verder hangt de werking van het kruid zoals altijd weer af van hoe diep je klachten zitten, hoeveel negatieve mensen je om je heen (gehad) hebt en naar hoeveel verkeerde therapeuten je toe geweest bent. Van die mensen die alles vastprogrammeren, zoals ik zo vaak heb uitgelegd, weet je wel. Dan moet ik eerst een paar behandelingen geven om de fouten van zo iemand weer weg te krijgen, voordat ik kan beginnen je te genezen.

 

 

 


donations-NN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.