Read this in English

 

Na het gymnasium studeerde Natassa Vassiliou Franse en Griekse letteren aan de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki (Griekenland). Ze specialiseerde zich in de toegepaste taalwetenschap: de link tussen taal, beschaving en bewustzijn. Ze is in het bezit van een eerstegraads lesbevoegdheid voor drie talen en studeerde zang aan de muziekschool.

Natassa begon haar carrière als manager bij een kledingexportbedrijf totdat ze toegelaten werd tot de universiteit in Thessaloniki. Tijdens haar studie gaf ze privéles Nederlands en was ze freelance vertaalster in vijf talen. Verder was ze vier jaar lang professioneel zangeres in Thessaloniki en werkte ze in Amsterdam voor de GNOT, het Griekse Ministerie van Toerisme.

natassa-orkomwsia
Natassa afgestudeerd, diploma ontvangen en eed afgelegd naar oude Griekse gewoonte (1995)

Ze werd moeder en organiseerde in-companytrainingen met haar talencentrum Parnassós Talen. Een kleine greep uit haar klantenkring: Unilever, Monsanto, Aramco, Stichting Marin, Novartis, Concorde Groep; Wageningen University (WUR), het UWV, Campina, Menzis, Teeling Petfood en nog veel en veel meer.

Toen ze na haar echtscheiding in 2010 verlamd raakte door progressieve MS, kon ze geen les meer geven en geen bedrijf meer runnen. Omdat de medische wereld geen oplossing had voor haar ziekte en trouwens weigerde haar te helpen, ging ze zelf onderzoeken wat mensen ziek maakt en hoe ze ook weer konden genezen. Met een heleboel moeite en onderzoek vond ze antwoorden in de bijbelse en nog oudere geschiedenis. Die combineerde ze met de kennis die ze van psychologie had opgedaan tijdens haar studie en uit de boeken van Carl Gustav Jung en met kennis uit de moderne geneeskunde. Ze genas honderden patiënten van chronische ziektes en psychische aandoeningen, daarbij vaak artsen stomverbaasd achterlatend. Ze genas patiënten uit Nederland, Griekenland, België, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Polen, Rusland, Oekraïne, Suriname, de Antillen, de Verenigde Staten, Sri Lanka, Australië, Indonesië, Singapore, de Filippijnen, Iran, Turkije, Afghanistan, Marokko, Algerije, Koerdistan en India.

Het lukte haar echter niet om zelf te herstellen. Tijdens haar verwoede pogingen ontdekte Natassa tot haar schrik dat ze maar weinig wist over haar eerste levensjaren. Hoe hard ze ook haar best deed, ze kreeg maar geen toegang tot haar herinneringen van die periode. Het was duidelijk dat de diepste oorzaak van haar ziek-zijn daar lag, maar pas na 50 jaar kwamen ze haar herinneringen eindelijk terug. Natassa bleek in Duitsland geboren te zijn en niet alleen haar vader, maar ook haar moeder bleek Grieks te zijn. Dat ze geadopteerd was, wist ze, maar de Raad voor de Kinderbescherming, de FIOM (ISS) en haar pleegouders bleken haar doelbewust vierkant te hebben voorgelogen over ieder detail van haar afkomst. Ze komt uit een bijzonder goede Atheense familie van artsen, rechtsgeleerden en ingenieurs. Een organisatie met de naam ISS, bekend van enorme schandalen bij onder andere internationale adopties en banden met de satansekte, bleek haar vlak na haar geboorte bij haar ouders te hebben weggestolen. Haar ouders hadden haar Anastasía (Natassa) Vassiliou genoemd en dat is dus haar echte naam. De ISS liet haar illegaal adopteren in het noorden van Nederland, wijzigde haar identiteit en nooit meer vonden haar ouders haar terug. Ze werd zeer ernstig seksueel, fysiek en geestelijk misbruikt en mishandeld in het satanische “gezin” waar ze moest opgroeien en de ISS had haar herinneringen brutaal gewist. Toen Natassa 16 was, werd ze uit huis gegooid. Ze maakte zelf haar school af op een studentenkamertje.

Nu ze alle feiten naar boven heeft gehaald en verwerkt, begint Natassa te genezen. Met andere woorden: het is waar dat mensen zelfs van de ernstigste ziektes genezen, wanneer ze al hun pijnlijke herinneringen opschonen en op degelijke wijze verwerken. Na een bijzonder moeilijk jaar is ze haar carrière opnieuw begonnen als journaliste en columniste. Ze schrijft over alle onrecht en rechtvaardigheid op de wereld: identiteitspolitiek, de gevaren van The Great Reset en de corona- en klimaatgekte, over Jeugdzorg, de VS, over wetenschap, geschiedenis, culturele waarden en democratische rechten zoals de vrijheid van meningsuiting en ze biedt er oplossingen voor. Natassa vecht hard voor een betere wereld.

Hier is een korte video, waarop Natassa een paar dingen laat zien over zichzelf: