father-daughter

Pedofielennetwerken onzin? Kijkt u hier dan eens

In Nederland wordt altijd zo boos gedaan als je het probeert te hebben over pedofielennetwerken. Zoals ik al vaker verteld heb, heb ik er zelf ingezeten. Onzin is het dus geenszins en als u boos wilt worden, wordt u dan boos op de daders! Niet op de slachtoffers, want die hebben het al zo moeilijk om zichzelf staande te houden. Het moet echt eens ophouden met dat constante ontkennen van allerlei zaken die gewoon waar zijn, ook al vindt u dat dan misschien niet zo leuk. Jammer dan, want als u en de generatie vóór u de ogen open had gehad en niet altijd zo bang was geweest, waren er miljoenen kinderen bij hun eigen ouders opgegroeid. In eigen land, eigen cultuur en met hun eigen wortels, net als u die hebt. U vindt dat normaal, maar weet u wel hoelang ík naar mijn wortels heb moeten zoeken? Met zo’n verleden kun je nooit meer een normaal leven hebben. Je wordt doodziek of krijgt PTSS en het succes weet je niet meer te vinden. Pedofielennetwerken onzin?

 

Seksshows met kinderen

satanic-rituals-agenda
Agenda satanische “vieringen”. Beregezellig allemaal zoals u ziet. Wel een miljoen kinderen per jaar worden hier wereldwijd geofferd en mishandeld/misbruikt. Hoe durft u dit te ontkennen?

Net vanmiddag toen ik wakker werd – ‘s nachts kan ik niet slapen en één reden daarvoor is dat ik nog altijd bang ben voor wat er dan allemaal kan gebeuren – kreeg ik wéér een herinnering terug. Ik was een baby en maakte deel uit van een satanische seksvoorstelling, een soort cabaret. Jawel, het was een show, zoals er daar zoveel van zijn. Er werd een volwassen vrouw bruut verkracht waar het publiek bij was en dat was dan … show dus. Het publiek vond het geweldig. Daarna werd ik ergens vandaan getoverd, 2 maanden oud. Dezelfde vent die net de jonge vrouw tot bloedens toe had verkracht, stak zijn orgaan gewelddadig in mij en ik bloedde aan alle kanten. Toen werd ik aan een heleboel dunne touwen de lucht ingehesen en een presentator zei: “Wie wil dit baby’tje even troosten? Als baby’tjes niet geknuffeld worden, gaan ze dood. Dat willen we natuurlijk niet, want dit kleine meiske is ons ultieme slachtoffer”. Iedereen in de zaal begreep wat een ultiem slachtoffer was en dus waren dit satanisten. Ik werd zo van een meter of 5 uit de lucht naar beneden gesmeten, doordat iemand de touwen losliet en belandde in de schoot van een of ander mens. Raar dat ik zo’n enorme hoogtevrees heb en ook zo bang voor schommels ben, niet?

Hier houdt u uw ogen voor dicht, maar hoe eerlijk is dat? Hebt u er wel enig idee van hoe vaak dit voorkomt? Iedere satanskerk doet een keer of 25 per jaar enorme ceremonies, waarbij ze meerdere kindertjes zwaar verkrachten, martelen en daarna vaak vermoorden. Of ze stoppen ze daarna in de kofferbak van een auto, waarna ze ze ergens in een bos op straat dumpen, met het dreigement dat hun broertjes of zusjes ook gepakt zullen worden, als het kind erover durft te praten. Toen ík bijna 5 jaar oud was, trok ik me niets van de dreigementen aan. Ik had toch gemene pleegouders, geen broertjes of zusjes en niemand gaf om me. Ik deed mijn mond dus gewoon open en toen heeft de ISS – International Social Service, u weet het onderhand wel – mijn geheugen gewist.

Ze programmeerden die pleegouders, zodat ze me niet meer konden verkrachten en al te erg martelen en ik moest daar gewoon blijven. Sterker nog: ze mochten mij ook nog even adopteren, terwijl ik dus echte ouders heb die van me houden en helemaal kapot zijn van de zorgen om mij. Ze zijn nooit meer teruggegaan naar Griekenland, omdat ze dichtbij me wilden zijn. Mocht ik dan toch nog ergens opduiken, dan konden ze me gelijk komen halen. Dát zijn ouders, maar die mocht ík niet hebben. En niet alleen ik, maar miljoenen en miljoenen andere kinderen ook niet. En dat is niet okee! Dat hebben wij niet verdiend.

 

Wat gelooft u eigenlijk wél?

Als u nog steeds niet gelooft dat dit de waarheid is, dan mag u eens bij uzelf nagaan wat u eigenlijk wél gelooft. Gelooft u überhaupt wel eens iets wat waar is of gelooft u altijd alleen maar onzin en sprookjes? Bent u het bijvoorbeeld eens met de regering en gelooft u de media? Dan hebt u nog heel wat werk te doen om te leren wat waar is en wat niet. De Nederlandse regering doet namelijk naadloos wat deze vieze pedofielen hun opdringen. Hieronder heb ik een video geplaatst van een bekende Amerikaanse journaliste, Ann Vandersteel. Hij is gisteren uitgezonden en ik heb hem zo geprogrammeerd, dat hij begint op het moment waarop een mevrouw die heel veel weet over kindersekshandel, aan het woord komt. Dit wat u hoort en ziet – geen schokkende beelden, want daar hou ík niet van – is uitgezonden op een doodnormaal mediakanaal, dat live-programma’s uitzendt via YouTube en hun eigen website. Niks vreemds of obscuurs aan. Nee obscuur, dat zijn die pedofielen en die satanisten. Niet normale mensen die hun ogen tenminste open hebben en zich inzetten voor een goede zaak. U kent de verhalen over Jeffrey Epstein toch ook wel? Nou, op dat pedofieleneiland van die vent is dus een satanskerk. Bill Gates en de Clintons waren er vaste gasten.

Weet u eigenlijk wel waarom president Trump zo achtervolgd wordt door de Democratenelite? Precies omdat hij deze kinderhandel aanpakte, want kindermisbruik is de wortel van de corrupte macht. Het zijn satanisten die de wereld besturen en die doen dit soort dingen. Daar léven zij op, omdat dit de ergste manier is waarop je mensen voor het leven kunt traumatiseren en dus doen ze dat. Dat is wie ze zijn. Net als de schorpioen die stak, ook al beloofde hij de schildpad die op zijn rug meevoer de rivier over, nog zo dat hij níet zou steken. Hij is een schorpioen en pedofielen zijn pedofielen. Hoe erg denkt u bovendien dat het is voor iemand die zulke erge dingen heeft meegemaakt dat die ook nog voor gek verklaard wordt? Is het leed niet eens genoeg geweest? Weest u maar eens lief voor iemand die iets ergs vertelt. Natuurlijk zijn er mensen die wél onzin vertellen, maar ook die zijn vaak getraumatiseerd. Misschien door iets anders, maar iemand zo keihard aan de kant zetten, dat hoort niet! Dan bent u net zo erg als de pedofielen die dit doen.

Het wordt tijd dat u uw ogen eens opendoet voor dit onmenselijke en maar al te echte leed. Als u ooit een andere regering wilt in dit land, dan zal die pedofilie aangepakt moeten worden. Deze monsters hebben achter de coulissen de macht – zitten in allerlei adviesorganen en soms ook in de regering, bij ministeries, bij rechtbanken, bij Jeugdzorg en overal bij de overheid werken ze. De top hiervan moet achter slot en grendel en niet 2 jaar zoals nu gedaan wordt, maar levenslang zonder kans op vrijlating en voor mijn part de doodsstraf bij uitzondering. Alleen als u het eindelijk accepteert en mijn artikelen over dit vreselijke onderwerp verbreidt, kunnen we de regering dwingen deze viezeriken aan de kant te zetten en het land eens te gaan besturen. Het land én de rest van de wereld! Ik ben immers bij mijn Griekse ouders vandaan gekaapt en al deze kinderen ook uit het buitenland. India, Columbia, Roemenië …

(Ik kom een paar dagen na dato even terug om het artikel te bekijken en … wég is de video! Nergens meer te vinden ook. Niet op Rumble, niet op Bitchute en ook niet op het YouTubekanaal van Mel K, met wie Ann Vandersteel over kinderhandel sprak. Tja het was live opgenomen … Erg toch om het werk van miljoenen mensen doodleuk te vernietigen, gewoon omdat je het niet met ze eens bent!). 26 maart 2021: ik heb een andere podcast gevonden, ook van Ann derdersteel met Mel K, die ook over kinderhandel gaat. En over MK Ultra, waar ik ook over geschreven heb. Het gaat ook over andere dingen. Zo vertelt een Duitse arts dat er 3 kinderen zijn gestorven aan het dragen van mondkapjes en dat mensen wakker moeten worden. Ik zet hem hieronder:

 

 

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This Post Has 2 Comments

 1. manyavo

  Wow wat een verhaal.
  Τι ιστορία;

  Αγγελίες και φιλακιa.❤❤❤

  1. Ναι μια φρίκη ολόκληρη είναι. Het moet bekend worden dat dit er is én dat het de oorzaak is van alle onrecht op de wereld. Dan gaan de mensen er ein-de-lijk eens wat aan doen hopelijk! 🙂
   Φιλιά