Podcast: eerste persoon ooit bevrijd uit satansekte

Podcast: eerste persoon ooit bevrijd uit satansekte

Deze video kunt u rondsturen. In 20 minuten tijd vertel ik alles wat de mensen erover moeten weten met voorbeelden erbij. Aan mijn kop kunt u zien dat ik inderdaad veranderd ben sinds de vorige video. Ik leg de verbanden hoe alles werkt en hoe het kan dat deze figuren zóveel macht hebben. De magie is er dan af, het mysterie, en dan is het beest niet meer zo groot. Dan zie je die Wizard of Oz, die eigenlijk een zielige stakker was, die geen vrienden had en dan maar iedereen ging terroriseren. In het echt is het veel erger, maar het principe klopt zeker.

De video staat op Rumble, een videowebsite net als YouTube, maar dan zonder censuur. Er is ook Bitchute, dat bekender is, maar om eerlijk te wezen vind ik dat niet zo’n fijne website. Rumble heeft een veel positievere uitstraling én je hebt er geweldig leuke dierenfilmpjes. Ook zitten veel Amerikaanse politici en commentatoren op Rumble tegenwoordig. Technisch gezien is het allemaal wat houtje-touwtje en wat uit de steentijd allemaal, maar persoonlijk vind ik YouTube ook niet meer zo’n leuk kanaal, sinds de leuke mensen eraf zijn. De gezellige sfeer is eraf, vind ik. Ja, ik kan weer voelen, u hoort het! Deze video kunt u met artikel en al delen; of direct vanaf Rumble. Wat u wilt.

En niet te vergeten: mijn verhalen over satanisme staan onder de categorie Youth Care, omdat ik niet een menuknop op mijn site wil hebben met ‘satanisme’ erop en deze sekte het bruutste is met kinderen. Het moet stoppen, het moet stoppen, het moet stoppen en dat is waar ik voor vecht!

Trouwens ziet u achter mij de prachtige amaryllis in bloei staan? Die bloeide altijd één keer per 2 jaar, maar vorig jaar heeft hij ook gebloeid en nu alweer. Of het komt omdat ik nu vrij ben? Hoe dan ook, hij is magnifiek.

 

 

Kijk een voorbeeldje van een heel kort filmpje, nog geen minuut duurt het. Daarom is Rumble leuk!

 

 

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.