Podcast – Kritische theorie: de “wetenschap” achter onze maatschappij
Podcast by Natassa Vassiliou!

Podcast – Kritische theorie: de “wetenschap” achter onze maatschappij

Al een tijdje zon ik erop om eens een podcast te maken over dat wat in het Engels Critical Theory heet. Probleem: ik wist niet hoe het in het Nederlands heette en ik ben eigenlijk ook niet zo technisch dat ik even een podcast in mekaar draai. Er bleek echter wel degelijk een Nederlandse naam te zijn voor deze pseudowetenschap en die luidt Kritische Theorie. Makkelijker kon niet. Knippen en plakken lukt me nog steeds niet in een video, dus dat is toekomstwerk.

Toch een heuse podcast, gewoon met mij in beeld, maar wel met een intromuziekje. Als u weet wát de theorie achter de rare manier waarop onze maatschappij zich ontwikkelt, is, hebt u meer gereedschappen om te vechten voor uw vrijheid. Dat is de gedachte die achter deze podcast steekt. Ik hoop dat het me gelukt is om dat over te brengen. Het is niet verboden gewoon eens te reageren op mijn website! Er staat geen stroom op, u wordt niet gegrepen of gearresteerd, ik ga u niet schaduwen omdat het kan en dat doet ook de ISS die mij zo moet hebben niet. Die moet míj hebben, weet u nog? Niet u. Het is de tijd om te stoppen met angsthazerij en in de woorden van Robert Jensen, die een kei van een podcast had vandaag (gisteren denk ik inmiddels): we laten ons niet geestelijk instabiel maken doordat we opgesloten zitten en niets meer mogen. Nee, we blijven sterk en vechten voor onze rechten en die van onze kinderen en kleinkinderen!

Het duurt een enórme tijd voordat een video bij Rumble eindelijk helemaal gecodeerd is. Wat dat betekent, weet ik niet. Misschien moet mijn geklets omgezet worden in nulletjes en eentjes. In ieder geval is dat nu gebeurd en u kunt kijken en luisteren! Het is nog geen YouTube, maar je bent er wel vrij om je mening te uiten. Veel luisterplezier en nog een fijne avond!

 

 

O ja, het is dus de bedoeling dat u even naar Rumble tuigt en daar een ‘rumble’ oftewel een like geeft voor mijn podcast! En een Facebooklike voor mijn werk en een WordPresslike en dat u het deelt.

 

 

© Natassa Vassiliou

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.