podcast Natassa Vassiliou
Podcast by Natassa Vassiliou!

Podcast – Kritische theorie: de “wetenschap” achter onze maatschappij

Al een tijdje zon ik erop om eens een podcast te maken over dat wat in het Engels Critical Theory heet. Probleem: ik wist niet hoe het in het Nederlands heette en ik ben eigenlijk ook niet zo technisch dat ik even een podcast in mekaar draai. Er bleek echter wel degelijk een Nederlandse naam te zijn voor deze pseudowetenschap en die luidt Kritische Theorie. Makkelijker kon niet.

Toch een heuse podcast. En ik heb eindelijk geleerd hoe je een video moet knippen en plakken, dus ik heb wat stukjes er uitgeknipt en de video verder teruggezet. Als u weet wát de theorie achter de rare manier waarop onze maatschappij zich ontwikkelt, is, hebt u meer gereedschappen om te vechten voor uw vrijheid. Dat is de gedachte die achter deze podcast steekt. Ik hoop dat het me gelukt is om dat over te brengen. Het is niet verboden gewoon eens te reageren op mijn website! Er staat geen stroom op, u wordt niet gegrepen of gearresteerd, ik ga u niet schaduwen omdat het kan en verder gebeurt er ook niets. Nee, we blijven sterk en vechten voor onze rechten en die van onze kinderen en kleinkinderen!

 

 

O ja, het is dus de bedoeling dat u even naar Rumble tuigt en daar een ‘rumble’ oftewel een like geeft voor mijn podcast! En een WordPresslike en dat u het deelt. En dat u doneert voor mijn harde werk, want zoals u weet, heb ik geen inkomen meer en ben ik nog wél ziek.

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.