Je bekijkt nu Praatje over virusvarianten en over verdeeldheid

Praatje over virusvarianten en over verdeeldheid

Mensen zijn het zát om de hele tijd de meest belachelijke coronamaatregelen te moeten verduren en bang te zijn dat ze straks ontslagen worden, waardoor ze net zo komen te zitten als ík. Er is een tendens gaande om anderen de schuld te geven van de voortdurende coronacrisis omdat ze toevallig dik zijn, maar dát gaat mij even te ver. Ik laat even zien hoe het zit met virusvarianten en heb een voorstel voor meer verbondenheid in plaats van elkaar uit frustratie uit te schelden.

Mensen die me nooit gezien hebben, weten niet dat ik aan obesitas lijd. Ik kijk namelijk wel uit dat dat nooit op een foto te zien is en zelfs op video’s neem ik maatregelen, waardoor het niet al te erg lijkt. Want dikke mensen schamen zich voor hun overgewicht, ook al kunnen ze er niets aan doen. Bij mij is de oorzaak van mijn overgewicht het satanisch rituele misbruik uit mijn jeugd en het van mijn ouders weggestolen zijn door de Nederlandse staat, waar ik niets mee te maken heb als in Duitsland geboren Griekse. Ik ben niet de enige die aan overgewicht lijd door ziekte, trauma’s en verdriet! Tien jaar lang had ik een praktijk waarin ik patiënten ook dáármee geholpen heb, nadat reguliere artsen en diëtisten niets voor ze konden doen, omdat die je altijd gelijk beledigen dat je zogenaamd te veel of verkeerd zou eten. Uit naam van alle mensen die buiten hun schuld aan overgewicht lijden, ga ik dit vandaag voor eens en voor altijd rechtzetten.

 

Waarom geven mensen zo af op elkaar?

Laten we dus eerst maar eens naar de oorzaak gaan van het afgeven op mensen met overgewicht door coronacritici. Ik zie heel vaak dat zij zich profileren als “ja IK ben mooi slank en gezond, want IK sport en eet gezond”. Nou, beste lezer, deze dame hier kán niet sporten, want die zakt in elkaar vanwege de anemie. Ik kan niet eens meer dan ongeveer 10 meter lopen zonder flauw te vallen. Toen ik dat echter nog wel kon en het dus ook deed, was ik geen gram slanker. Overgewicht – en ondergewicht ook overigens – is ALTIJD het gevolg van een ziekte en die ziekte is het gevolg van een TRAUMA. Discussie gesloten. Denk u maar eens heel even in hoe verschrikkelijk pijnlijk het is om iedere dag wéér die dikke stierennek aan te moeten zien, wetend dat er NIETS aan gedaan kan worden. Dat íedereen mooi slank kan zijn, maar u niet en dat u zomaar op ieder moment het mikpunt van spot kunt worden vanwege uw uiterlijk.

obesitas-twitter
Zo’n haat tegen mensen met overgewicht!

De reden waarom coronakritische mensen zo zeuren over mensen met overgewicht, is dat er een paar tussen zitten, die de hele tijd hun mond opendoen met bedreigingen aan het adres van ongevaccineerde – tegen corona dan – medemensen. U ziet ze hier rechts en ik snap dat u boos bent op burgemeesters Bruls en Dijksma. Die geven zij de schuld van de coronacrisis, terwijl nu toch wel eens voldoende bewezen is dat dat virus eerst in Amerika en later in Wuhan bewerkt is, zodat het mensen ziek maakt. Dát is dus de enige oorzaak van de coronacrisis. De oorzaak dat die crisis voortduurt, is dat er een top op de wereld is van 9 idioten die met behulp van “kabbala” rampen plannen, zoals oorlogen, ziekteuitbraken, hongersnoden, economische crises etcetera. Die top is door míjn werk in zoverre onschadelijk gemaakt, dat ze geen nieuw onheil meer kunnen plannen en dat ook de plannen die ze al gemaakt hebben, uitgekomen zijn. Ja, ik met mijn obesitas, heb zoiets groots en goeds voor de wereld gedaan.

Maar ónder die top zit een enorme laag van mensen met te veel geld en belangen, die in die coronavaccins of in iets anders wat ermee te maken heeft, geïnvesteerd hebben. Die laten niet zomaar gebeuren dat zij dat geld verliezen en vechten zich momenteel een ongeluk om zichzelf en hun positie te behouden. Dat doen ze door politici te dwingen om de mensen coûte que coûte die vaccins op te dringen en u ziet dat ze zelfs niet aarzelen om kinderen ermee in te laten spuiten. In China zelfs baby’tjes, zag ik laatst op een video. In Australië heeft de regering de Aboriginals in hun gebied opgesloten en ze mogen er alleen uit om bijvoorbeeld boodschappen te doen, indien ze zich laten vaccineren. Die mensen worden letterlijk uitgehongerd en ja, dat maakt u boos, niet? Dat is onrecht en het maakt u bang voor de toekomst. Mij ook. Toch hoort u mij geen onschuldige mensen uitkafferen.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Ziekenhuizen vol mensen met overgewicht

De overheid is al wel zeker 20 jaar bezig mensen met overgewicht te stigmatiseren, met als doel om hen uit te sluiten van medische hulp. Het zou de schuld van die mensen zelf zijn, dat ze te dik zijn geworden en dus moeten ze maar eens gaan afvallen, zo luiden honderden brutale krantenkoppen al jarenlang. Nu de IC’s volliggen met coronapatiënten, omdat die dus blijkbaar altijd gelijk op de IC komen volgens het protocol – zie de tweet hieronder van die Franse arts Armand Girbes uit Utrecht, zoekt men een manier om de IC’s leger te krijgen. In plaats van de zorg op te schalen of mensen met corona niet gelijk naar de IC te brengen, gaan ze kijken naar hoeveel mensen er overgewicht hebben en die de schuld geven. Ja, want die hebben diabetes type 2 en dat is eigen schuld, zo gaat het dan. Nou, type 2 kun je dus ook krijgen door seksueel misbruik of door heel veel verdriet en ik zou toch niet echt willen zeggen dat dat eigen schuld is!

Fat for the brain
Ziet u wel?

U wordt niet dik van vet

Ik wijd hierover uit, omdat ik weet dat de overtuiging dat je dik zou worden door te veel eten en vet er heel diep ingeramd zit bij de mensen. De Romeinen zeiden het al. Maar een mens heeft vet nodig! Goed vet uiteraard, zoals roomboter en olijfolie. Onze hersenen bestaan voor zo’n 60% uit vet namelijk en als je geen vet eet, krijg je problemen met je geheugen. Van verkeerde vetten krijg je trombose, maar je wordt er niet dik van. Misschien is dit nog wel een grotere fabel dan het indianenverhaal van het coronavirus!

Over muterende virussen

virus-mutate
Hier ook nog even van een dokter

Uiteraard ben ik niet in virussen gespecialiseerd, maar ik heb zóveel mensen genezen van voor artsen dodelijke ziektes, dat ik wel degelijk het recht van spreken heb. Toen ik zelf covid kreeg, was ik er immers binnen anderhalve dag vanaf, terwijl ik alle ‘onderliggende lijden’ (wat een woord toch!) had, dat volgens de regels zou maken dat ik eraan dood moest gaan. Nou, ik ben er dus nog.

Er is eigenlijk maar één ding dat u hoeft te weten over muterende virussen: iedere nieuwe mutatie – ook wel variant geheten – is besmettelijker dan de voorgaande, maar ook minder dodelijk en minder ernstig qua symptomen. Ik heb dit bij meerdere artsen gelezen, niet alleen bij dr. Kelly Victory hier rechts van u. Het hele internet staat vol factcheckers die het omgekeerde beweren, maar dat komt omdat het SARS2-Covid19-virus gefabriceerd is. Daarom is het erger dan SARS1, zijn voorganger uit 2003. Die nieuwe variant Omicron kan nooit erger zijn dan Delta of welke andere mutant ook.

 

Verbondenheid in plaats van haat en verdeeldheid

Laat u niets wijsmaken en ga alstublieft niet anderen aanvallen omdat u boos bent op de veroorzakers van de coronacrisis. Zeg gewoon dat die Bruls zijn klep moet houden met zijn onzin en misschien kunt u uitzoeken of hij belangen heeft bij vaccins of bij het roeptoeteren van dreigementen tegen mensen die de coronaprik niet hoeven. Zelfde over die Dijksma, want ook over haar is meer dan voldoende te zeggen, zonder dat u iets zegt over overgewicht.

Ik heb niet eens excuses gekregen van al die mensen, die me op Twitter aanvielen vandaag, omdat ik zei dat overgewicht lang niet altijd eigen schuld is. Eigenlijk is dat het nooit. Verder kan die mutatie Omicron nooit erger zijn dan het beginvirus of dan welke andere variant ook, want zo werken mutaties klaarblijkelijk niet. Dat zeggen alle artsen en wetenschappers die wél verstand van hun vak hebben en die géén belangen hebben in de covidvaccinindustrie.

Er is dus geen enkele reden om u gek te laten maken en andere groepen mensen de Zwarte Piet toe te wijzen. Deze demissionaire regering moet weg voordat ze tóch nog een akkoord sluiten en we nóg 4 jaar met ze opgescheept zitten. We moeten focussen op het eisen van nieuwe verkiezingen en daarvoor krijgen we vast ook wel andere mensen mee, want iedereen heeft het gehad met Rutte & Kornuiten. In Zweden, (Zuid-)Afrika en Florida zijn heel weinig positieve PCR-tests en toch zijn de mensen daar (bijna) vrij. Juist in landen waar de mensen níet vrij zijn, slaat het virus harder toe. Dat komt alleen maar omdat de mensen zich daar constant moeten laten testen en ze die PCR veel te veel cycli laten draaien, waardoor er veel te vaak een positieve uitslag uitkomt. Niet omdat zoveel mensen dat virus bij zich dragen. Laten we ons concentreren op de feiten en mensen die door verdriet overgewicht hebben gekregen, met rust laten!

 

Tijd om te doneren! Het is niet okee dat ik zó moet lijden en ook nog eens geen geld mag hebben, terwijl u allemaal gewoon kunt werken en dan geld krijgt. Ik werk al zoveel jaar keihard, terwijl ieder ander erbij neergezegen was en een uitkering of PGB had gekregen. Maar ik heb nergens recht op in dit land en schrijf reusachtige artikelen voor mijn inkomen. Het is echt het állerminste dat u voor mij kunt doen om even u te abonneren op mijn website, mijn artikelen verder te delen en te doneren voor mijn werk! Als ik geld had en er was iemand die zó moest lijden, had ik die allang uit de put geholpen. Dat is mijn warme Griekse hart.

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.