podcast-natassanews

Reprimande aan de Nederlandse regering

Lieve mensen, ik ben ongelofelijk geschrokken toen ik gisteren dit filmpje zag. Thierry Baudet die schofterig en met blinde haat wordt aangevallen door Attje Kuiken, die even voor voorzitter speelde op dat moment in de plenaire zaal, geloof ik. U weet wel die zaal waar de Schone Slaapers in zo’n vierkant zitten.

Uit ondernemersoogpunt zet ik eerst mijn eigen antwoord hier neer, want anders krijgt die geen aandacht meer. Hier op Youtube:

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Hier op Rumble:

 

 

 

En hier is dan nog het filmpje uit de Tweede Haatkamer:

 

 

 

 

p :6donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.