garden-dwarf

 Als je het karakter van een mens wil leren kennen, moet je hem macht geven. – Abraham Lincoln

 

Deze uitspraak van Abraham Lincoln is misschien wel het toppunt van wijsheid en de laatste minimaal 10 jaren hebben we overduidelijk kunnen constateren hoe waar het is wat hij twee eeuwen geleden zei. Er zijn echt wel mensen die macht krijgen en níet gecorrumpeerd raken. Soms moeten ze wel even meedoen, omdat hun land er anders aan gaat, maar er zijn er echt die van binnen schoon blijven. Hoe harder en lelijker er over iemand gepraat en geschreven wordt, des te zuiverder die vaak is. De meeste machthebbers zijn immers níet zo integer en kunnen het niet zétten als iemand macht kan dragen zonder gecompromitteerd te raken. Donald Trump is een goed voorbeeld van iemand die rechtop blijft staan en ja ook Vladimir Poetin is er zoeen. John F. Kennedy was er één en zo nog een handjevol door de geschiedenis heen.

In Nederland krijgen integere politici de kans niet om aan de macht te komen en in de EU ook niet. Kijkt u maar even mee naar de laatste gril van Ursula (von der Leyen):

https://twitter.com/Natassanews/status/1443322612684410887

Nog meer arme landen in de EU! Ze heeft er onderhand een tweede Sociale Dienst van gemaakt. Het geld van de rijke landen wordt gewoon glashard naar de arme landen overgeheveld. Erger nog eigenlijk, want dat geld bestáát helemaal niet en wordt ter plekke, op het moment dat madam weer een vette maffiabetaling eist van de rijke landen, uit het niets gecreëerd. Op dat moment wordt er een schuld gecreëerd voor dat rijke land en de armeluis krijgt een miljardencadeau. Hoe kwaad je er ook om wordt, het maakt niets uit. Als je niet wilt betalen, moet je op stel en sprong uit de EU en u hebt gezien hoeveel dat Engeland gekost heeft. En als het die arme landen nou eens vooruit hielp, dan zou het minder erg zijn, maar het geld verdwijnt in een bodemloze put van corruptie, want zo’n put heeft ieder land.

Eigenlijk wil je er ook niet uit, maar je wilt de nu bestaande EU in z’n geheel ontbinden en dan een nieuw verbond opstellen, dat voor íeder land eerlijk en democratisch is. Maar Ursula von der Leyen en haar tuinkabouters van de Europese Commissie en het Europese Parlement – Frans Timmermans is niet de enige! – willen geen democratie en ook geen goede economie. Ze willen Agenda 2030 en 2050 er doordrukken, waarmee ze iedereen z’n bezit afnemen om het aan de superrijken cadeau te doen. Daarom ontwricht ze de Europese landen en moeten er nu wéér allemaal arme landen bijkomen. Plan B is dan Klaus Schwab met z’n BuildBackBetter en z’n Great Reset: zoals ik al zei, is dat hetzelfde maar dan met verschillende poppetjes. Gelukkig werken ze tegen elkaar in, dus hopelijk botsten ze op een dag niet al te ver verwijderd van vandaag, zodat we ze tegen elkaar kunnen wegstrepen.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

 

Dit is niet alles hoor. Een paar weken geleden meldde ik dat de EU bezig is aan het creëren van een Paneuropees leger, zonder dat er ook maar íemand is die dat wil. Ja ons Ursulake dan, maar zij is echt de enige. Verschoning eigenlijk, want ook vertrekkend Duits Bondskanselier Angela Merkel wil een Europees leger hebben. De video dateert uit 2018, maar nu begint het idee gestalte te krijgen. Het kost natuurlijk ook helemaal niets ofzo, om even vanuit het niets een heel leger uit de grond te stampen. Volgens de Wikipedia hebben alle Europese legers op dit moment bijna anderhalf miljoen soldaten, dus een gemeenschappelijk leger is bovendien nergens voor nodig.

 

 

In Nederland zelf gaat het anders ook lékker allemaal

Binnenin Nederland heeft Ursulaatje ook tuinkabouters in de vorm van een heleboel partijen, die het land maar wat graag naar de gallemiezen helpen en alle macht aan Brussel overdragen. D’66 vooraan met de VVD, gevolgd door het CDA, de PvdA, GroenLinks, Volt en de CU. Ik zal er nog heus één vergeten, maar dit zijn de belangrijkste. En dan heb je nog allerlei prominente oud-leden van die partijen met te veel macht en ministeries vol met Minions en andere jaknikkertjes, die allemaal buigen voor De Grote Madam.

U zult al wel meegekregen hebben dat D’66-se Sigrid Kaag de nieuwe formateur Johan Remkes uitmaakte voor dronkelap. Hier nog even het bericht, bekeken vanuit de ogen van GeenStijl. Heel geestig, ik raad u aan even te kijken. Heel eerlijk: de man is 70. Laat hem z’n pleziertje hebben. Een regering komt toch niet voort uit het gebabbel op allerlei stikdure locaties met iedere keer dezelfde gastjes om de tafel. In t-shirt of pak, het maakt gewoon niet uit, want ze willen geen regering vormen, maar nog een héle tijd lekker demissionair blijven. Zo kunnen ze niet ontslagen worden, zegt Mark Rutte erover. Hoewel die dan wel weer ánderen kan ontslaan, zoals Mona Keijzer. Het laatste nieuws is dat ze dezelfde regering van vier jaar geleden wéér opnieuw willen laten doorsukkelen.

VVD, D’66, CDA en de CU dus. Na een motie van wantrouwen voor Mark Rutte, nadat Kaag moest aftreden als minister nadat létterlijk het hele land haar uitgespuugd had, het CDA van schande aan duizend flarden uiteen is gevallen en niemand de CU pruimt. Nederland heeft overwegend rechts gestemd, ondanks alle propaganda voor Kaag en alle uitwerpselen die Baudet en Wilders over zich heen kregen ter stemmingmakerij. Heb je dan wérkelijk, na ook nog eens meer dan 6 maanden lang bommen opelkaar te hebben gegooid en álle wetten inclusief de Grondwet aan je laars te hebben gelapt, het lef om voor de vierde keer samen in het bootje te stappen alsof er niets gebeurd is? Waar leven we eigenlijk? In sub-Sahara Afrika?

Kom op Mark, Sigrid, Gert-Jan, Rob, Lilianne, Wopke, Jesse en wie hebben we nog meer? Hup doorstomen naar nieuwe verkiezingen, want na 3 afbraakkabinetten en 6 maanden blunderen heeft het volk ook eens wat te zeggen. Zélfs het extreemlinks Opiniepanel had laatst als uitkomst van een enquête dat de meerderheid in Nederland nieuwe verkiezingen wil. Ik heb vandaag een geweldig interessante discussie gehad met een paar GroenLinksaanhangers. Er viel geen verkeerd woord, we luisterden naar elkaar en waren het erover eens dat we het nergens over eens waren, behalve dat we allemaal het beste voor het land willen.

De linkse manier is echter volkomen uitgemolken en heeft ons in totale destructie achtergelaten. Daarom is het nu tijd voor de rechterflank om een eerlijke poging te wagen. Links wil steeds meer macht afstaan aan Brussel, waar ze één wereldmacht willen en een dictatoriale ook. Maar de ménsen in het land en in heel Europa trouwens, willen hun eigen land regeren. Dat is ook het beste voor het land, voor Europa en voor de wereld, dus het volk wint deze keer. Ik hoop en bid dat we morgen in de krant lezen dat ook déze formatiepoging weer is mislukt. Het laatste nieuws dat ik erover zie, is van 10 uur vanavond (woensdag) uit de Telegraaf: Remkes heeft geen zin in flauwekul en formatie komt tot kookpunt. Dat klinkt niet best, maar Nu.nl meldt dit: partijen hebben NOG meer tijd nodig. Daarna besluiten ze met deze toch wel hoopvolle zin:

 

 De formatie duurt inmiddels ruim een half jaar en er is nog geen dag officieel inhoudelijk onderhandeld.

 

Denkt u nog even aan het inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Het artikel delen is óók hard nodig en een donatie hieronder, wat maar liefst op drie hele manieren kan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.