magnifying-glass

Ruziemaken of elkaar steunen?

Gisteren was iedereen opeens laaiend op columniste Marianne Zwagerman. Die kreeg het even te kwaad tijdens een podcast en begon te fulmineren over mensen van Forum voor Democratie, over boeren die brandjes stichtten op de snelweg. Over Caroline van der Plas die volgens haar uitgescholden werd door iets te fanatieke strijders voor het goede en nog een paar dingen meer.

Dat kan gebeuren natuurlijk, maar hoe maak je het weer goed met je achterban? Wel, dat zal ik aan haarzelf overlaten. Maar er rest nog een vraag: wat is beter? Dat we allemaal in onze eigen bubbel zitten of dat we samenwerken? De wereld staat in brand en Nederland is het land waar de ommekeer naar een betere wereld moet gebeuren … Ik heb vele malen uitgelegd waarom, maar weet dat jullie het óók weten. Intuïtief. In Nederland bevindt zich de Gordiaanse knoop die door de huidige Alexander de Grote moet worden doorgehakt. Die knoop kun je tegenwoordig niet meer met één bijlslag doorhakken – daar is hij veel te groot voor – maar ik kom er zometeen op terug wat we ermee aan het doen zijn. Om effectief te kunnen strijden tegen onrecht moet je weten tegen WIE je uiteindelijk vecht. Dat ga ik jullie vandaag aan de hand van twee heldenepi laten zien: StarWars en The Lord Of The Rings.

 

Het Verzet

Marianne Zwagerman zei in haar podcast dat ze veel Forum-aanhangers ontzettend onverdraagzaam vindt en ze riep iedereen die luisterde, op om toleranter te zijn. Zelf wilde ze echter geen interview houden met Willem Engel of Thierry Baudet. Iets met een pot en een ketel … en een boel onhandigheid. Ik ken dat ‘onverdraagzame’ natuurlijk ook, vooral van veel Forummensen. Maar dat is eigenlijk gedrevenheid. Deze mensen willen zo snel mogelijk orde op zaken stellen in Nederland en ze zien Mariane Zwagerman daarbij als één van hun boegbeelden. Dus als zij iets zegt wat volgens de Verzetstrijders de lading van de waarheid niet volledig dekt, gaan ze bovenop haar zitten. Het is goed bedoelde kritiek, want deze strijders nemen geen blad voor de mond en kennen hun feiten goed. Dat geeft het Verzet een reusachtige kracht en dat is dan ook de reden waarom we, ondanks dat we een kleine groep zijn, toch best veel slechte besluiten van de regering weten te traineren of zelfs voorkomen.

Toen ik zo eens naar het bliksemstukje uit de eerdergenoemde podcast luisterde en de reacties bekeek, die eronder stonden op Twitter, moest ik opeens aan heldenfilms en -boeken denken. Het maakt niet uit welke je in gedachten voor je neemt, want het idee is hetzelfde. Een grote held staat er bijna alleen voor. Met twee of drie trouwe vrienden moet hij een gigantisch en beresterk vijandig leger overwinnen. Bijna in ieder verhaal zijn er ook occulte figuren bij met te veel macht. Op het moment waarop de held gaat verliezen, komen er plotseling toch nog meer helpers. Dat zijn niet allemaal mensen waarmee hij bevriend is of die eerder ook al meestreden tegen het Kwaad. Het zijn mensen die liever hem helpen dan het regime. Ternauwernood weten ze gezamenlijk de legers van de boze machten te overwinnen. Na de overwinning en het bijbehorende feest gaan de partijen weer als vanouds verder met ruziemaken.

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

In het echt is het precies eender! Kijk maar naar de situatie nu in Nederland. Een supermachtige regering, die gesteund wordt door allemaal griezels uit het buitenland: World Economic Forum, Europese Unie, Amerika en vanachter de coulissen zijn de satanisten eigenlijk de baas van alles. Er is zelfs een heuse Satan aan het hoofd ervan, in Londen. Maar dat weten jullie niet, want jullie volgen mijn nieuws niet en zijn niet op de hoogte van wie de wereld bestuurt en tegen wie je dus vecht. Dat gaat vanaf vandaag veranderen! Deze duivelse griezels bezitten met een kleine groep over het paard getilde elitaire snobs bijna alle geld op de wereld, alle geavanceerde wetenschap compleet met biowapens oftewel gefabriceerde ziektekiemen; de hele rechterlijke macht hebben ze in handen, de jeugdzorg, het onderwijs en de zorg, de handel en niet te vergeten de media en de farmaceutische industrie. Dat is nogal wat om te overwinnen, maar het kan heus!

Recht tegenover hun machtige, technologisch supergeavanceerde en goed georganiseerde leger staan wij. Het Verzet dat een mooie wereld voor iedereen wil; niet alleen voor hen, de rijken en machtigen der aarde. Wij staan met vrachtwagens, tractoren en potten en pannen op de wegen en in de steden lawaai te maken voor onze zaak. We zijn maar met een kleine groep doorgewinterde strijders en de machthebbers lachen ons uit, hoewel we hun beslist klappen toebrengen en ze doodsbang voor ons zijn. Als wij meer aanhang willen onder de bevolking, moeten we geduld hebben. Bijna alle mensen zijn simpelweg bang om zo in het felle licht te gaan staan en te strijden tegen zulke machtige lieden. Vergeet niet dat in Nederland bijna één op de drie mensen uit een satanische familie komt en dus wéét wat voor monsters de wereld beheersen. Zij wéten dat de sekte waarin zij hebben moeten opgroeien en waar ze niet op eigen kracht uit kunnen ontsnappen, achter de regeringen en internationale machtsclubs zit. Zij durven het alleen niet te zeggen, want ze weten wat er dan gebeurt: hun kinderen krijgen problemen op school of worden regelrecht afgepakt, ze raken hun baan kwijt, ze krijgen rechtszaken over zich heen die ze niet kunnen winnen, worden ziek maar krijgen geen medische hulp en ga zo maar door. Mijn leven: dát is wat je krijgt als deze occulte monsters je als slaaf houden en je openlijk vecht voor het recht.

 

Occulte wetenschappen

In een heleboel andere landen is het verzet veel groter, namelijk 50% of zelfs meer van de bevolking. Hier in Nederland hebben de machten ons eronder, omdat meesters in de occulte wetenschappen onder hun gelederen hebben. Die hebben de leiding over de wereld. Beter gezegd hebben zij de wereld in de tang en stevig ook. Ik weet dat jullie het niet willen en kunnen doorgronden, maar denk dan aan bijvoorbeeld de Jedi in StarWars, die postieve krachten zijn. Maar er zijn ook Siths en dat zijn occulte slechteriken. Denk aan Thanos of Dr. Strange uit Infinity War van Marvel. Denk aan Gandalf en Saruman uit de Lord of the Rings. In Lord of the Rings zie je de slechte tovenaar Saruman heel duidelijk aan het werk en dat mag je vergelijken met de satanisten in het echt. Saruman gebruikt zijn magische krachten om een enorm leger van mokersterke trollen te creëren en leven in te blazen. Wat Gandalf daartegen deed, is precies hetzelfde als wat ik in het echt doe: opzoeken waar die krachten vandaan komen en ze dan ongedaan maken. Als je niets weet van occultisme zul je verbaasd staan, maar in het echt hadden satanisten zulke krachten ook. Ik ontdekte waar ze die vandaan haalden (onder andere uit mij, maar ook uit krachtcentrales bijvoorbeeld en meer) en nam ze ze af. Sindsdien doen ze alles met konkelen, corruptie en een brutale bek. Dat is een stuk minder macht, mensen!

Wat de echte occulte machten, dus de satanisten, deden? Programmeren en vastzetten. Het programmeren van gebeurtenissen, het programmeren van narigheid in andermans leven en ook op mondiaal gebied via rampen, oorlogen en nu die vreselijke Great Reset. Daarna zetten ze de gebeurtenissen vast, waardoor ze moesten gebeuren. Het werkte met concentratie en met satanische rituelen, waarin ze kracht op hun programma’s zetten. Waarom denk je dat ze al die kinderen nodig hebben? Zoals ik al zei, kwam die kracht echter niet uit henzelf en zo konden wij ze die afnemen. Zelfs Costas en ik, samen Gandalf of Obi-Wan Kenobi zo je wilt, konden geprogrammeerde gebeurtenissen eerst niet voorkomen. We konden alleen de programma’s loshalen, maar ze hadden zo ontzettend veel geprogrammeerd dat we de eerste 12 jaar achter de feiten aanliepen. Maar nu hebben we bijna alles gedeprogrammeerd. Dát is het grote probleem van de heersende machten en dát maakt machten zoals het WEF, de EU en de Amerikanen zo onverslaanbaar. Hun occulte achterban! Ze programmeren alles aan elkaar vast en dat was dus een enorme Gordiaanse knoop geworden.

Omdat jullie de ernst van dat programmeren kennelijk niet begrijpen – dat zie ik nu al 13 jaar – moet ik die knup loshalen en dat doe ik dus ook. Met een klein team dat zich zorgvuldig op de achtergrond houdt, maar dat er wel degelijk is. Inmiddels zijn wij niet meer met ons tweeën, maar zijn er steeds meer mensen die helpen. Mijn moeder als eerste, die naast neuropsychiater ook genezer is. Daarnaast psalmzingende of chantende monniken bijvoorbeeld! Overal ter wereld. Omdat de occulte machten steeds zwakker worden, dringt hun gezang nu door en zuivert het de wereld iedere dag weer. Eerder kwam hun gezang niet ver, omdat het geblokkeerd werd door de occulte figuren, die natuurlijk ook wel wisten dat hun gezang een zuiverend effect had. Dat wilden zij niet, want zij wilden totale controle over alles en iedereen. Die hebben ze niet meer en ze staan momenteel zelfs op het punt van verliezen.

 

De Russen en waarom de helden van vroeger niet meedoen

Nog een tak van het Verzet: de Russen! Het zouden de Grieken moeten zijn, maar die zitten allemaal onder de betovering van Bidenopoulos, die uit het niets beweert dat hij ons wel tegen de Turken zal beschermen. Net zoals hij tegen de Taiwanezen zegt dat hij ze wel tegen China zal beschermen. Natuurlijk doet hij dat niet, maar ik weet niet wat de Grieken nu al een eeuw lang bezielt dat ze zo laf en bangig zijn geworden. Wij waren helden, kijk maar naar de geschiedenis! Vorig jaar konden we bovendien prima op tegen de Turken, die in onze zee zaten te zoeken naar gas. We hadden ze in een ommezien weg! Vooral toen Frankrijk en Italië kwamen helpen. Waarom? Omdat Turkije misschien wel groot is en een sterk leger heeft, maar de Turken – de Ottomanen – zijn sterk in de minderheid en Koerden, Grieken, Syriërs, Assyriërs en Armeniërs gaan echt niet voor hen vechten. Eveneens omdat ze helemaal niet weten hoe ze met dat megaleger moeten werken en omdat ze geen flauw benul van strategie hebben. Ze hebben het Ottomaanse rijk opgebouwd met occulte krachten, want Turken hadden ook van die machtige occulte priesters. Voordat ze moslims werden, waren het satanisten. Kijk maar naar de geschiedenis van de Chazaren of de Mongolen. Omdat ze die krachten nu niet meer hebben, zijn ze nergens. Alleen moeten de Grieken dat nog eventjes beseffen.

En wat dacht je van de Italianen? Zij zijn immers de nakomelingen van de Romeinen en als er één volk machtig was, dan waren zij het wel. Waarom is het dan nu al een eeuw lang zo’n puinzooi in dat land? Je weet het antwoord al: de programmeurs hebben het land op slot gezet, door chaos, corruptie en armoede op te dringen. Topbankier Mario Draghi als premier en een hoer in het parlement (Cicciolina)! Vergeet ook niet dat de Rooms-Katholieke kerk inderdaad, zoals velen al vermoeden, ook een arm is van de heersende machten. Toen discipel Petrus het niet genoeg vond om bisschop van het machtige Rome te zijn en zichzelf tot Paus verhief, ontkende hij Jezus als leider van de kerk en daarmee God. God is het goede en dat zwoer Petrus af, waarna de kerk dús in handen viel van de occulte machten.

Wie hebben we nog meer? De Indianen uit Noord-Amerika! Die zijn verzwakt door twee gebeurtenissen in Wounded Knee in Zuid-Dakota, in 1890 en 1973. Wat de Indianen in Zuid-Amerika verzwakt heeft, dat is de komst van megaschurk Columbus. Als we deze mensen kunnen bevrijden uit de macht van de verkeerde occultisten, staat het Verzet zo stevig dat we niet meer kunnen verliezen. Dat kan nu al bijna niet meer, maar op dit moment zal Europa dan onder de macht van de globalisten blijven en dan zijn ze dus niet geheel verslagen. Ze moeten helemaal verliezen en weg.

 

Innerlijke kracht

De band met die innerlijke kracht, die in StarWars zo duidelijk wordt uitgelegd en Force genoemd wordt, houdt ons als Verzet op de been. Het is de innerlijke kracht die al je angsten wegneemt, als je helemaal kiest voor het goede. Dat kunnen de Italianen niet meer met die paus in hun land en nu ze allemaal katholiek zijn. Dat bindt hen aan de verkeerde machten. Zo’n geloof kun je niet zomaar even wegnemen na 2000 jaar. Wel kan het hersteld worden, want in de eerste eeuw na Christus was iedereen die christelijk was, gewoon wat we nu oosters orthodox noemen. De verschillen zijn niet groot, maar wel cruciaal: God (het goede) moet plaatsnemen in de kerk en niet Satan (het kwade). Het orthodoxe geloof is naast gezond nationalisme en geloof in het gezin wat de Russen zoveel kracht geeft.

De Russen zijn vrij. Ze hebben hun eigen land in eigen beheer. Ze hebben hun eigen banksysteem klaar en dat is nu al in gebruik, ze hebben hun eigen ruimtevaartsysteem met satellieten en alles erop en eraan. Nog meer: ze hebben het grootste en strategisch beste leger ter wereld. Ze hebben een eenvoudige maar stevige economie plus de hele wereld is afhankelijk van hun grondstoffen. En omdat ze zo sterk staan, durven steeds meer landen zich aan hun kant te scharen. China, India, Brazilië, Zuid-Afrika, Saoedi-Arabië en Hongarije als eersten, maar ook Kazachstan, Yemen, Egypte, Algerije en Oezbekistan doen mee. Armenië wil wel, maar durft nog niet goed, Zuid-Korea lonkt ook richting de Russen en er zijn nog meer landen in Zuid-Amerika en Azië, die aan het kantelen zijn. Zelfs Australië, waar zo’n dictatuur heerste tijdens de coronaperiode, begint heel zachtjes een beetje mee te draaien. En dat is belangrijk, want de globalisten wilden per se dat dat land voortrekker in de Great Reset zou zijn en dat zat vet vastgeprogrammeerd.

 

Iedereen zijn proces

Als Costas en ik de programma’s van deze lieden niet losmaken, kunnen jullie niet demonstreren, kunnen de monniken niets bereiken, kan Rusland niet tegen de globalisten – zij zijn de uiterst machtige uitvoerende tak van het kwaad immers – op en zitten we allemaal vast. Ik ga niet wéér zeggen dat je me moet steunen, want jullie zijn toch halsstarrig en denken dat je het zonder mij wel kunt. Dat zien jullie verkeerd, maar ik kan dat niet veranderen als je het nu nóg niet ziet. Het kan jullie niets schelen dat ik omkom van de honger door de machten waar jullie ook tegen vechten. Ja, ik ben immers ontvoerd naar de satanisten als baby en kleuter en heb in de top van hun gelederen moeten opgroeien. Pas als ik helemaal vrij van ze ben, kunnen wij winnen. In de Lord of the Rings konden de strijders toch ook geen kant op zonder Gandalf? Maar ik kan net zo goed niet zonder jullie. We hebben elkaar nodig, want alle werkzaamheden in het Verzet zijn belangrijk en onmisbaar. Niet alleen jullie werk, maar het mijne ook.

Wat Marianne Zwagerman betreft: iedereen kan zover gaan als hij kan en durft. Als zij angst heeft om naast de boeren te blijven staan, wanneer die brandjes op de snelwegen aansteken, kan niemand haar dwingen zich daaroverheen te zetten. Persoonlijk heb ik liever dat ze doet wat ze kan dan dat we haar kwijt zijn uit het Verzet. Hetzelfde geldt voor Caroline van der Plas, Pieter Omtzigt, de PVV en soms Van Haga. En aan de andere, meer activistische kant: Willem Engel, Mordechai Krispijn, Café Weltschmerz, Ongehoord Nederland en het FvD horen net zo goed bij het verzet. Als zij eindelijk zouden inzien dat ze mij nodig hebben en mij dus aan aandacht moeten helpen, zou alles beter gaan, maar ze moeten het zelf inzien net als jullie. Ieder maakt zijn eigen proces door, maar het hart zit op de juiste plek. Dat is hoe ik het zie en deze gedachte brengt begrip en eenheid.

Vandaag even geen Untold Today, want ik heb vanaf 10 uur gisteravond aan dit artikel gewerkt en ben niet in staat er nog één te schrijven. Ben compleet gaar. Bovendien heeft Costas nog meer programma’s ontdekt en moet ik hem helpen die te deprogrammeren. Anders kunnen júllie immers niet door met vechten. Iedere keer dat jullie strijd op slot zit, moet je weten dat er weer programma’s zijn om los te maken. Als je dat beseft, begrijp je tegen wie je eigenlijk vecht en wie je nodig hebt om door te kunnen.

P.S. ik lees deze dagen over de Amerikaanse radiopresentator Alex Jones. Hij is een groot verzetsheld, maar heeft nu problemen met rechtszaken tegen hem. Dit artikel legt duidelijk uit (wel in het Engels, maar hé er is Google Translate) hoe het in elkaar steekt en misschien willen jullie hem steunen door het te delen. En andere goede dingen over hem, overal waar je kunt.

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía Vassiliou looks with her unique fresh, wise, open-minded and humoristic insight at trends in society and politics. She studied Greek & French Literature, with law ethics & she specialised in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine & 2 years in the media. Anastasía loves kids, coffee & bougatsa. Also cherries, apes, boeren & experts. No to Jeugdzorg, pox, problematic types & digital ID's. Proud Greek and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction here (English, ελληνικά, français, deutsch, Nederlands, italiano):

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.