baby-crying

Satanisch ritueel kindermisbruik: mijn verhaal

Al tientallen jaren zijn er dappere mensen, die zich durven uitspreken over – al dan niet satanisch ritueel – kindermisbruik. De meest afschuwelijke verhalen doen de rondte en dat is omdat ze waar zijn. Mogelijk niet allemaal, maar je moet wel een bijzónder zieke geest zijn om zulke erge martelingen, zoals die worden uitgevoerd door sadisten met kinderen, te kunnen verzinnen. Zelf heb ik ze naar boven moeten halen, want ik was nog klein toen het gedaan werd en mijn geheugen is meermalen gewist. Ook dááraan heb ik herinneringen en ik heb nog nieuwe, schokkende feiten.

Ik zit al een paar uur stil voor mijn laptop, proberend te bedenken hoe ik zal beginnen en hoe ik alle herinneringen die ik naar boven heb gehaald, moet beschrijven. Psychische klachten heb ik er niet van, maar wel fysieke die zo erg zijn dat ik jarenlang op het randje van de dood heb gezweefd en ook nu nog niet zeker ben of ik het overleef. Maar liefst 20 voor artsen ongeneeslijke ziektes liep ik op, maar gelukkig heb ik een helende gave, heel veel kennis van hoe je ziektes geneest en heb ik het meeste weten te genezen. De enige reden waarom ik mijn verhaal hier op mijn website doe, is omdat het nodig is om de verschrikkelijke machtsclan die onze wereld in zijn greep houdt, te verslaan. Het volk moet de meest gruwelijke horrorverhalen lezen en ook mijn verhaal is daar uiterst geschikt voor, zal ik maar zeggen. Bovendien ben ik de sleutelpersoon en zonder mij krijgt niemand deze clan sowieso omver. Ik vind dit verschrikkelijk, dat u dat maar heel goed weet en praat er zo weinig mogelijk over.

 

Het levensgevaarlijke geloof van de kabbalisten

Chronologisch dan maar, besluit ik en ik begin bij mijn lieve moeder Chrysa, die vóór mij al werd ontvoerd. Ik heb niet één, maar twee Griekse ouders en die zijn gewoon in Griekenland geboren en opgegroeid. Allebei hadden ze hun vader – mijn opa’s – verloren in de Burgeroorlog die ons land teisterde vlak na de Tweede Wereldoorlog. Er was een groep die tégen de Griekse belangen was en Edhés heette (vergelijkbaar met de NSB) en één die vóór Griekenland vocht, namelijk Elás. Voor de laatste vochten mijn grootvaders, samen met nog veel meer anderen in die tijd. Toen mijn moeder 9 jaar oud was, verschenen er plotseling kinderrovers van de ISS, die iedereen nu eindelijk eens moet kennen: International Social Service, een horrororganisatie die kinderen overal ter wereld rooft en dan voor veel geld verkoopt in rijke landen. Vaak aan satanisten. Mijn moeder kwam uit een goede familie, die twee huizen bezat en haar ouders waren beide notaris. Mijn opa en oma van vaders kant waren allebei tandarts in Athene.

Waarom zij ontvoerd werd: dit is het meest belachelijke verhaal dat u ooit gehoord zult hebben. Het geloof van de satanisten, waaronder ook de kabbalisten – in kabbala gelovende joden – is dat zij supermensen zijn. Uitverkoren door God en onaantastbaar. De rest van de mensen zijn onmensen, duistere geesten of ook wel varkens genoemd (Gojim is de bekendste term). Ook geloven deze lieden dat Jezus getrouwd zou zijn geweest met Maria Magdalena oftewel ene Filistijnse – en dus in Baäl gelovende – Mariam die in het dorpje Magdala aan het meer van Galilea een bordeel uitbaatte. Voorts menen zij dat Jezus en dit mens een zoon gehad zouden hebben, die met zijn moeder gevlucht zou zijn na zijn vaders kruisiging. Die zou een familie hebben nagelaten, die 2000 jaar later nog steeds bestond en mijn moeder zou niet alleen daar de laatste spruit van zijn, maar zij zou als ze volwassen was, ook geboorte geven aan de opnieuw gereïncarneerde Maria Magdalena – ik dus.

Deze verknipte geesten geloven dat de hoer Mariam uit Magdala zogenaamd de Verloren Bruid van God is, oftewel Moeder God. Ik weet niet wat ú daarvan vindt, maar ik vind dat heiligschennis en als u het verhaal hierboven uit de Huff Post leest, ziet u hoe werkelijk straalbezopen deze monsters over seksualiteit denken en nou … ook over God! De Grieks-Orthodoxe kerk waar mijn familie lid van is, gelooft ook dat Jezus God was, maar absoluut niet dat hij getrouwd was met dat mens. Áls hij getrouwd was, dan toch wel met de enige verstandige vrouw uit het hele verhaal over Jezus, namelijk Martha van Bethanië. In Griekenland zijn veel mensen die dat geloven en ikzelf denk ook dat het best heeft gekund. De eerste kerk die opgericht is door Jezus zelf nog, dat ís de Griekse kerk, want al die gebieden rondom Israël hebben altijd bij Griekenland gehoord. Het originele geloof zoals door Jezus werd geleerd, is dus in deze kerk. Die ligt het dichtste bij de waarheid. Het zijn altijd weer kabbalisten geweest, die de bijbel (beide testamenten) hebben geschreven en daarom staan er zoveel foute dingen in. Mijn moeder werd op grond van deze gestoorde quatsch naar een Nazigezin in Duitsland ontvoerd en pas toen mijn oma overleden was en die viezerik haar nog even had verkracht (over sadisme gesproken), mocht ze terug naar haar overgebleven familie in Griekenland. Dertien jaar oud inmiddels en voor het leven getekend.

Op haar 21e kreeg ze inderdaad een baby, getrouwd en wel met mijn vader. Ik dus, een meisje: owwwww dat was dan onze Marietje Magdaleentje, zeiden de kabbalisten. Bij hen is het “normaal” dat hun dochteren hun eerste kindje moeten afstaan of anders aborteren. Ergens in de bijbel staat “uw eerstgeborene komt Mij toe”, waaruit we maar weer kunnen concluderen dat de god daar beschreven niet de echte God is. Omdat zij van mening zijn dat die zogenaamde familie van Jezus, waar zij totaal geen bewijzen van hebben, hun toebehoort, moest mijn moeder óók haar eerstgeboren kindje afstaan: aan hén! Toen ik twee dagen oud was, werd ik daarom bij haar en mijn vader weggestolen en naar het pedoland Nederland gebracht. Naar het Wilhelmina Gasthuis in Amsterdam, waar ik een week later met volle maan ritueel verkracht werd door de satanische conciërge aka nachtbewaker die ze daar hadden rondlopen. Op de kraamafdeling in een ziekenhuis, kijk nou wat een land! De vent werd betrapt en belandde op de gesloten afdeling van een psychiatrische inrichting, waar hij zijn leven sleet. Vervolgens vonden mijn ouders me terug. Dit is een gevecht op hoog niveau. Mijn ouders zijn een vooraanstaande familie in Griekenland en zij hebben overal connecties – goeie mensen, geen satanisten.

 

Mijn babytijd

Mijn ouders brachten me naar Brussel met een auto van de Griekse diplomatenpost en daar werden we opgewacht door niemand minder dan de Russische KGB. Maar liefst vijf geblindeerde limousines vergezelden ons naar de Griekse stad Kavala, waar ik gedoopt werd. In die tijd waren kerk en staat in Griekenland nog één, dus zo stond ik voor altijd op mijn ouders’ naam: Anastasía Constantinos Vassiliou, geboren op 25 juli in Keulen, Duitsland en met de roepnaam Natassa. Toen mijn ouders met mij op de arm de kerk uitliepen, werden ze beschoten (!) door een stuk of acht militairen, die de mensen van de KGB hadden overmeesterd. Mijn moeder werd in haar linker onderbeen geschoten en kan nog altijd niet goed lopen. Mijn vader die mij op de arm had, werd met de platte kant van een geweer op zijn hoofd geslagen en raakte bewusteloos. De militairen namen mij bruut mee, weer naar Nederland. Deze keer was de bestemming een satanisch kinderhandelhuis in Utrecht. Het lag in een winkelstraat, vanwaar je de Dom kon zien. Op de eerste en tweede verdieping aan de achterkant, aan de rechterkant van de weg als je naar de Dom keek.

Het duurde iets van 5 maanden totdat mijn ouders me daar gevonden hadden. Het hele ‘huis’ is toen opgedoekt. Ik werd er eens per twee à drie dagen verschoond en alleen dan kreeg ik een flesje. Zo heb ik dus anemie opgelopen, vitiligo en diabetes, door de schuld van de Nederlandse staat. Ze lieten de wat grotere kinderen die ze in dit lekke, brandgevaarlijke afbraakpand in het centrum van Utrecht gevangen hielden, voor ons baby’s zorgen. Alle kinderen daar werden mishandeld en verkracht en ze waren allemaal doodsbang voor de Pools sprekende “oppassers”. Die bestonden uit een jong blond geverfd meisje, dat totaal geen gevoel had en ons vaak pijn deed en een eveneens geheel onverschillige oudere vrouw met geverfd bruin haar en een bril. Soms kwamen er kerels langs, die ons verkrachtten en soms kindertjes meenamen die niet meer terugkeerden. Als kinderen 18 jaar werden, moesten ze weg, waarschijnlijk in de prostitutie of andere criminaliteit. Een ontzettend triest achterhuis was het.

Er werden ook hele shows gehouden met misbruik en mishandeling. Eén kan ik me herinneren. Ik werd metershoog opgetakeld aan dunne touwen en zweefde doodsbang in de lucht – het was in een theater dat helemaal zwart was. Een meisje van een jaar of 16 tot 18 werd vervolgens, ook aan die dunne touwen gebonden, tot bloedens toe verkracht door een vieze kerel in een strakke zwarte leren broek met ontbloot bovenlijf. Daarna was het mijn beurt en werd ik tot bloedens toe verkracht. Ik werd naar beneden gesmeten en iemand uit het publiek ving me op. Ze wilden mij niet dood hebben vanwege het verhaal hierboven. Ik kan me ook een raar ritueel herinneren van toen ik daar weg moest om naar die pleegverkrachters te gaan. Ze legden me op een enorme offertafel, dreigden me te snijden met twee enorme messen die groter waren dan de 8 maand oude ik en legden witte lelies om me heen: de bloemen van de dood. Omdat ik als baby’tje natuurlijk bewoog, werd ik een paar keer toch gesneden. Met een paar spreuken liet de jonge priester het bloed stoppen en de wonden waren dicht. Hetzelfde deed de verkrachter in het Wilhelmina Gasthuis ook. Ja, magie heeft echt bestaan.

 

De horror van de kabbala die allesbehalve wetenschap of wijsheid is

Ik heb teruggezien hoe de allerhoogste club van de kabbalisten, die ook satanisten zijn en wel de hoogste laag ervan, een ark zoals die van Noach in me zetten. Ruud Lubbers, later járenlang premier van het CDA, maakte hier deel van uit en hij kreeg de opdracht het ding uit te tekenen. Hij gebruikte er een boek bij dat helemaal volstond met aantekeningen van hem en met berekeningen voor die ark. Hij maakt het ding na van karton en daarna gingen ze alle negen eromheen zitten, handen vast. Ze concentreerden zich op de boot, die bovenop een foto van mij lag en verbonden het schip aan mij, waardoor ik het gevaarte vorig jaar terugvond binnenin mij, zogenaamd ‘energetisch’, maar het was dus een fysiek voorwerp. Het was geprogrammeerd om te werken als doofpot voor al hun misdaden en zolang ik het ding niet gevonden had, werkte het ook inderdaad als zodanig. Sinds vorig jaar komen inderdaad al hun schandalen één voor één uit.

In de ark zaten alle magie, alle intriges en andere vuile trucs die deze gore club ooit in duizenden jaren heeft begaan. Alles wat ze daarna nog deden, kwam er ook bij. Omdat het onding al snel volgelopen was, maakten ze er later nog een gigantische ijzeren bak bij, waar hun schandalen enzovoort verder in kwamen en die ook uitpuilde van het kwaad. Daarom komen hun geheimen zo moeizaam uit, ziet u. Ik ben niet alleen een slachtoffer, maar voor hen ben ik de verloren Godin. Ze hebben alles gedaan om mij “op te leiden” = te martelen tot hun hoogste leider, maar ik wist dat allemaal niet, omdat ze het me niet vertelden en werkte uiteraard niet mee. Mijn hele leven lang heb ik al deze idioten met me mee moeten dragen, want zij zaten zelf ook aan mij vast door deze truc. Ik ben al 12 jaar bezig om ze uit me weg te krijgen, maar het einde is NOG altijd niet in zicht. Zij leven letterlijk op mijn levenskracht, zuigen me leeg en trekken alle geluk, succes en gezondheid uit me weg. Toen ik mijn oudste zoon kreeg, wilden ze van hem even de “Antichrist” maken oftewel degene die de wereldleider moest worden, waar in het bijbelboek Openbaringen over wordt geschreven. Ik moest dan samen met de andere 8 kabbalisten die helemaal boven aan de wereldmacht stonden, verzinnen wat hij moest doen en hij moest het uitvoeren. Het lukte ze alleen niet, want ik heb geen kwaad in me en heb tot 2 jaar geleden nooit zelfs maar begrepen waarom ze toch zo achter me aanjagen om me altijd weer kapot te maken, waarom ze datzelfde met mijn zoons doen en hoe ik dat kan stoppen.

 

 Natassa News in een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft unieke informatie over de top van de wereldmacht en over satanisch kindermisbruik, die zij deelt, samen met nog veel meer kritische artikelen en podcasts. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Illegaal geadopteerd en de top van de duistere machten

Enfin, mijn ouders vonden me wéér terug toen ik een maand of 6 oud was en namen me mee terug naar huis in Keulen. Twee maanden daarna vond de duivelsclan me weer en smeten ze me bij een totaal gestoord stel pedofiele satanisten, van wie zelfs de Kinderbescherming vond dat die echt niet konden als pleeg”ouders”. Ze verkrachtten me de hele tijd, lieten me uit het raam vallen op mijn slaapkamer in een bak met water, hielden cocktailparty’s bij ze thuis met allemaal dit soort gestoorde schlemielen, stopten flesjes bier in mijn vagina en meer zulke gruwelen. Ze lieten me groepsverkrachten, maar zodra ik 3 jaar oud was, ging ik keihard krijsen en niemand die me stil kreeg, wat ze ook probeerden. Plus ik vertelde aan iedereen wat ze met me deden. Toen die pleeggekken me op anderhalfjarige leeftijd van de trap smeten en daarna, terwijl ik al dood was, onder luid geschreeuw verkrachtten en pas daarna naar het ziekenhuis brachten, waar ik toch weer tot leven werd gewekt, lag ik 5 maanden in het ziekenhuis. Daarna moest ik per se terug naar die monsters.

De opa van die pleegfamilie was in die tijd de allerhoogste leider van de hele sekte en daarmee van de wereld. Hij kwam uit de zeer vooraanstaande elitaire familie Stolk uit Voorburg (Den Haag) en was de voorganger van George Soros, die de baas was tot augustus 2019. Ik ben dus opgegroeid in de allerhoogste familie op aarde en niet alleen mijn pleeg’vader’, maar ook die opa en twee ooms hebben me meermalen verkracht. Na Soros is de satanistenlaag er tussenuit gehaald en nu is niet Klaus Schwab of Ursula von der Leyen de grote baas, maar Anthony Fauci. Deze figuur wordt ‘Satan’ genoemd en die moet het beleid voor de hele wereld bepalen. De 9 zitten allerlei scenario’s voor rampen (watersnood deze zomer, klimaathoax), ziekteuitbraken (Covid-19!) en nog veel meer erge dingen te bedenken. Daarna doen ze zo’n concentratieritueel, waarbij vaak ook arme kindertjes worden mishandeld, verkracht en vermoord en daarna gaat die zogenaamde ‘Satan’ naar de top van de satanisten om die te vertellen wat er gebeuren moet op de wereld. Vijf hogepriesteressen horen hem aan en geven de boodschap door aan het Bestuur. Dat is de Cabal oftewel de miljardairsclub van Ome Dagobert zoals ik ze genoemd heb (de rijken der aarde), om die de politiek en het bedrijfsleven in te jagen. Nu de satanisten hun macht kwijt zijn en het bestuur niet meer bestaat, zitten de 9 gekken zelf op strategische posities om te zorgen dat hun plannen doorgaan. Ze denken dat ze er bijna zijn, dus mogen wij ons eindelijk wel eens tegen hen gaan verzetten. Het is één voor 12!

Op drieënhalfjarige leeftijd herhaalden ze de truc nog ‘even’ weer en toen brak naast mijn rug en nek ook mijn rechterarm. Wéér 5 maanden in het ziekenhuis. Ik mocht eindelijk terug naar mijn ouders, omdat ik de psychologe in het ziekenhuis had verteld wat er met me gedaan was. Toen ben ik een jaar thuis geweest, waar mijn schatten van ouders me grotendeels wisten te genezen. Mijn moeder heeft dezelfde helende gave als ik en een heleboel kennis. Daarnaast studeerde ze in die tijd al voor arts. Mijn vader vertelde me de prachtige sprookjes uit Klein-Azië, het deel van Griekenland dat de Turken nog altijd bezet houden en waar wij vandaan komen: uit Ikonio, dat door de Turken verbasterd is tot Konya en totaal verwoest. Een jaar later, toen mijn ouders bezig waren met een rechtszaak om mij weer officieel op hun naam te krijgen, verloren ze zonder enige reden de rechtszaak, die vanwege het internationale belang ervan – zowel Amerika als de USSR, Duitsland en Griekenland stonden aan onze kant – en het hoge staatsniveau (!) op het Internationale Gerechtshof in Den Haag werd gehouden. Ik moest wéér terug naar die vreselijke monsters in dat vreemde land Nederland en kreeg een foute identiteit: Ik was plotseling zogenaamd als Bianca von Meyenfeldt geboren in Amsterdam op 22 juli 1966 en die monsters noemden me Sonja Dijkhuis, later veranderd in Sophia. Deze naam moet ik NOG altijd verplicht dragen en terwijl ik nu toch eens ruim volwassen ben, liegt de Nederlandse en inmiddels ook de Duitse, staat me nog steeds als een klein kind voor over wie ik ben. Ik weet het nu toch, dus geef mij en mijn kinderen onze naam, identiteit, Griekse burgerschap en rechten terug. En een vette schadevergoeding! Hoe moeilijk kan het zijn??

 

Nieuwe feiten

Het verhaal tot nog toe heb ik in stukjes wel eens eerder verteld. Wat ik nog níet heb gedaan, is alles in één verhaal bijeenzetten en meer vertellen over wat er nu eigenlijk precies met me uitgespookt werd. Ik kan me nog herinneren dat een tante uit die pleegfamilie me eens vertelde dat de opa en oma uit die familie niet meer bij ons op bezoek wilden komen, omdat die pleegverkrachters zo slecht met mij omgingen. En dat die hele familie woedend op hen was om die reden. Nu ik het hele verhaal ken, weet ik dat die tante niet bedoelde dat ze de verkrachtingen schande vond: ze bedoelde dat die pleegverkrachters mij tegen zich opstookten in plaats van te weten hoe ze zo’n satanische “opvoeding” met mij moesten uitvoeren. Heel veel mensen hebben geklaagd bij de Kinderbescherming, maar die gaf geen sjoege. Precies zoals ze nu met mijn jongste zoon doen, die zwaar mishandeld en verwaarloosd wordt bij mijn ex, die niet eens zijn vader is. Tot dusver heb ik dat niet kunnen vertellen, omdat het gevaarlijk was. Maar de waarheid is dat de man die bij me hoort, Costas, de vader is van mijn beide jongens.

Een korte uitleg mag hierbij. Hij vond me in 1995, toen ik in mijn laatste studiejaar zat in Thessaloniki en hij nog op Kreta woonde, via een Kretenzische medestudente van me die hij kende, terug. Ik werd zwanger van hem: mijn oudste zoon. Daarom kon ik niet in Griekenland blijven, want de clan kwam er weer eens tussen. Zeven jaar later is het ons wéér gelukt om met elkaar in contact te komen. Ik had toen N., de man waarmee ik toen voor de papieren getrouwd was, al leren kennen, maar wij hebben nooit een relatie gehad. Hij had, toen hij in Algerije woonde, een vrouw leren kennen in Canada. Die had kanker en een heleboel geld, dat ze aan hem wilde nalaten. Hij zou een stichting oprichten om met haar geld de Berbers te helpen, want die werden – en worden soms nog steeds – keihard onderdrukt in Algerije. Het lukte hem echter niet om een visum te krijgen voor Canada en toen vond hij mij. Waarschijnlijk met de hulp van die sekte, maar dat wist ik toen nog niet. Wij spraken af dat ik met hem zou trouwen, zodat hij via Nederland naar Canada kon reizen. Ik zou betaald krijgen en daarvan kon ik mijn bedrijf uitbouwen. Helaas mislukte het plan doordat de Canadese dame plots overleed en toen ging hij de baas spelen over mijn jongste zoon, met als doel om de erfenis van mijn pleegverkrachters op te strijken. Nooit heb ik Costas meer gezien. Nu heeft hij mijn lieve jongens drieënhalf jaar geleden van me afgepakt met behulp van de gehele Nederlandse overheid en ik weet niet hoe ik ze ooit moet terugkrijgen. De Nederlandse staat weet wel dat mijn jongste niet mijn ex’ zoon is, maar zij hebben leedvermaak als ik pijn heb. U kent het als u meer verhalen van satanisch misbruik hebt gehoord.

Iets wat ik ook nog nooit aan iemand verteld heb, is het volgende. Erover praten doe ik niet graag, maar mijn seksuele orgaan is geen rond geval, maar een hele lange scheur. Dat komt dus door het misbruik op zeer jonge leeftijd. Van binnen loopt het geboortekanaal ook helemaal recht, terwijl het gebogen hoort te zijn. Laat staan dat seksualiteit voor mij iets vreselijks en pijnlijks is, waarvan ik met heel veel moeite heb moeten leren dat ik daar niet verplicht toe ben. De enige man met wie ik ooit een relatie heb gewild, is Costas en hij is dan ook mijn wederhelft. De anatomische afwijking was al zo voordat ik kinderen gekregen had en meer wil ik er niet over zeggen. Eigenlijk dit ook niet, maar omdat je in dit land niet geloofd wordt als je je herinneringen moet terughalen, omdat ze ook nog eens gewist zijn, hebt u het hier. Overigens is alles wat met vrouwelijkheid te maken heeft, bij mij helemaal foute boel: mijn menstruaties zijn 8-dagenlange overstromingen, ik had een tumor in mijn baarmoeder, mijn blaas is altijd vol en mijn sluitspieren werken niet. Vlak na de geboorte van mijn oudste zoon was ik een uur lang dood. De artsen die erbij waren, deden NIETS om me terug te halen, maar legden zo een laken over me heen, zo van: die is opgerot. Nu zouden ze mijn zoon wel even treiteren. Toen ik een uur later weer levend werd, was niemand blij en dit is allemaal bevestigd door de gynaecoloog.

 

Gewiste herinneringen

Mijn herinneringen zijn op de leeftijd van vierenhalf jaar gewist door de vrouw van de ISS, die tevens die allerhoogste hogepriesteres van de satanisten was, waar ik hierboven over vertelde. Haar naam kan ik niet achterhalen, want als ik haar in mijn herinneringen zie, kan ik of niet met haar praten of weet ze zelf haar naam niet meer. Dat komt omdat zij getraind is om kinderbeul te worden, hogepriesteres van Satan. Ze had een dikke bos lang, stijl en geverfd lichtblond haar, was van gemiddelde lengte voor een Nederlandse vrouw en droeg een jurk tot halverwege haar kuiten met roodgroene Schotse ruiten met een wit kanten kraagje eraan. Camelkleurige panty’s, zoals die in de jaren ’60 topmode waren, instappers en een lange loden winterjas in dezelfde beige kleur. Ik heb haar Olijfje genoemd, omdat ze op een blonde versie daarvan leek. Voor zover ik met haar heb kunnen praten, had ze 9 jaar later spijt van wat ze gedaan had en is ze uit de sekte gezet. Dat is dus de reden waarom niemand ertegen kan vechten: je wordt gewoon op een zijspoor gezet zodra je kritiek hebt.

Ondanks dat het een monster was (volgens mijn informatie moet ze nog leven, in een bejaardentehuis) en ik er meerdere heb leren kennen die ook beulen van monsters waren, wil ik toch iets vertellen over die hogepriesteressen van Satan. Zij hebben namelijk geen keuze of ze kindertjes willen laten verkrachten, martelen en vermoorden. Ze worden uitgekozen door de sekte, worden niet altijd maar vaak wel als kleuter bij hun familie weggehaald om in een satanshuis op te groeien en daar worden ze langzaamaan getraind om een beul te worden. Heel veel van deze kindjes overleven de training niet eens en dan worden ze zelf beet op de jacht’feesten’ van deze freaks: daarbij worden ontvoerde en gevangen kindertjes in het bos vastgebonden en moeten de satanskinderen hen zoeken. Dan moeten ze ze verminken, verkrachten en vermoorden. Daartoe hebben ze een meervoudige persoonlijkheid ontwikkeld, want zelf worden ze ook grof mishandeld en misbruikt. Ik wil ook de andere kant van de munt laten zien. In een satanische samenleving heeft niemand een keuze. Nooit. En dat is wat deze gestoorde geesten voor de hele wereld willen: een oneindige dictatuur, waarin iedereen zo moet leven als zij. Misschien begrijpt u nu waarom we moeten vechten tegen het WEF, de WHO en de EU die deze dictatuur opdringen.

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow The News by Email

 

 

Spread the love:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.